🔴مواضع محکم رهبر انقلاب و شوکه شدن همه
🔻سخنان و مواضع روز چهارشنبه رهبر انقلاب دارای ابعاد بسیار مهمی است که درکش برای بسیاری شاید در این برهه زمانی سخت باشد. همین مساله باعث شوکه شدن بسیاری از کسانی شد که در طول چند روز گذشته همواره فکر میکردند که کار در سوریه تمام است (دقت کنید، کار در سوریه با کارِ سوریه متفاوت است) و ایران باید کنار کشیده و یا نظارهگر آنچه در منطقه میگذرد باشد یا آنکه واقعیت اشغال دمشق توسط تروریستها را پذیرفته و با آن کنار بیاید. همین موضعگیری شفاف، روشن و دقیق نشان داد که آنهایی که در سطح سیاسی و رسانهای تحلیل میکنند با کسانی که با نگاه راهبردی و ژئوپلتیک دست به تحلیل و ارزیابی میزنند، با هم تفاوت دارند.
🔻من در گزارشی تحلیلی آنچه را که آیتالله خامنهای مورد تاکید قرار دادند، تفسیر و تشریح خواهم کرد و ضرورت دارد همه (به ویژه کسانی که دلشان میسوزد، نگران هستند و دست بر قضا دستی بر آتش و قلم دارند) در تشریح مواضع و رویکرد فرماندهی کل قوا اقدام نمونه و با تشریح و توضیح آنچه که روی داده و آنچه که قرار است روی دهد، هم افکار عمومی را آماده کنند و هم به این مساله بپردازند که ایران نه تنها شکست نخورده، بلکه همانگونه که در تحلیلهای گذشته هم بارها یادآور شدم، باید فرصتسازی کرده و اجازه فرصتسوزی را ندهد. بر همین اساس، باید گفت در سخنان و راهبردهای تعریف شده توسط رهبری، کلان برنامههای ایران برای آینده منطقه هم دیده میشود.
🔻من با برخی از دوستان مطلع که صحبت میکردم، از بیان این سطح از آمادگی و اعتماد به نفس نزد رهبر انقلاب دچار تعجیب و حیرت شده بودند. اما خدا میداند بنده نه تنها تعجب نکردم، بلکه انتظار برخی مواضع صریحتر و محکمتر را در مورد کشورهای همسایه داشتم که ایشان مراعات کرده و در این موارد اظهارنظری نکردند. در هر صورت، تکلیف همه امروز مشخص و روشن است، جنگ در سوریه تازه شروع شده و آنهایی که دنبال گفتوگو و صحبت با تروریستهای چندملیتی هستند باید بدانند که رهبر کشور به صراحت تایید و تاکید کردند که چنین اتفاقی روی نخواهد داد. ایران تجربه گرانسنگ و مهمی در سطح منطقهای برای مدیریت چنین چالشهایی دارد که از آن استفاده خواهد کرد.
🔻اما فارغ از داخل، صحبتها و مواضع رهبر انقلاب برای طرفهایی که در سوریه دست به اشغالگری زده و در امور آن مداخله کردهاند نیز پیامهای روشن و شفافی داشت؛ چه برای ترکیهی اردوغان که تروریستهای چندملیتی ترکتبار را تجهیز و روانه این کشور کرد و چه برای رژیم اشغالگر صهیونیستی که امروز در مناطق جنوبی سوریه دست به اشغالگری زده و چه برای ترورسیتهای امریکایی که در بخشهای شرقی و شمالی سوریه پایگاه نظامی دارند و فکر میکنند برای همیشه میتوانند در این مناطق بمانند؛ موضع محکم و اساسی رهبری نشان داد که ایران برای به چالش کشیدن همه آنها طرح و برنامه دارد و چه بسا که این برنامهها از همین الان هم آغاز شده باشند.
🔻بزرگترین طرفی که بدون شک از موضع صریح وشفاف ایران گرخیده و ترسیده، اردوغان است. او که تا پیش از سخنان رهبر ایران فکر میکرد کار در سوریه تمام است و داشت برای آینده سوریه طرح و برنامه میریخت و از بازسازی آن میگفت، حالا متوجه شده رقیب منطقهایش با این تُرکتازی قرار نیست جا بزند، بلکه فرصتهایی را در این اقدام تروریستها دیده و افقی را ترسیم کرده که به سادگی میتواند آنچه را اردوغان با صدها میلیارد دلار هزینه در طول 14 سال به دست آورد، با کمترین هزینه و در مدتزمان بسیار کمتری بازپس بگیرد. سوریه شاید برای ترکیه به عنوان یک حیات خلوت باشد، اما برای ایران عمق راهبردی به شمار میرود و از همین رو مشخص است که ایران نمیتواند بیخیال تحولات این کشور شود.
.
♻️ آقای خسروپناه، دبیر محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی روز گذشته در گفتگوی رسانهای درباره نقض قانون ممنوعیت بکارگیری دوتابعیتیها نکاتی گفتهاند که باتوجه به جایگاه ایشان باید تأسف خورد و گفت:
۱. نمایندگان روی شخص خاصی حساسیت ندارند و هرکس بدون برخورداری از شرایط قانونی در پست حساس قرار گرفته باشد، مطابق وظیفه نظارتی خود تذکر میدهند و اجرای قانون را مطالبه میکنند.
۲. شما مدعی هستید که مدیران دیگری مثل آقایان ظریف و عارف، فرزندانشان تابعیت دارند ولی کسی به آنها نمیپردازد! کدام پست حساس توسط افرادی که فرزندانشان تابعیت دارند، اشغال شده؟ اگر چنین مدیرانی داریم، از چه میترسید که نام آنها را به زبان نمیآورید؟ آیا جز این است که این ادعای بدون سند و مصداق، سیاسیبازی شماست!
۳. جناب خسروپناه! بیاطلاعی شما از قانون تعجبآور است! اینکه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی هنوز نمیداند، مطابق قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس، جایگاه شهرداری پست حساس نیست هر چند از نظر بنده هم نباید کلید شهرداری را در اختیار کسی قرار داد که فرزندانش تابعیت آمریکا دارند.
۴. توقع از دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی این است که از فرهنگ قانونمداری پاسداری کند و مدافع قانونشکنی نباشد. مردم از تبعیض و ذبح عدالت استقبال نمیکنند چه مکاتبه با مدیران استانی براي بکارگیری و اعطای پست مدیریتی به اقوامش باشد و چه دفاع از قانونشکنی مقامات دولتی، خصوصا که این دفاع بیمنطق در آستانه تغییر و تحولات مدیریتی افراد باشد که مطابق قانون اتقوا من مواضع التهم... رعایت آن ضروری است.
11.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله تند شمخانی به روحانی درباره برجام:
روحانی هیچ قصدی برای واکنش به خروج آمریکا از برجام نداشت.
او میخواست به تلافی، موانع قاچاق مواد مخدر و ورود افغانستانیها به اروپا را بردارد اما این راهش نبود.
ما قانون راهبردی را طراحی کردیم که تنها راه مقابله بود!
✍جناب شمخانی ، چطور میشود که شما به حصن فریدون رأی ندادید ولیکن به پزشکیان یعنی دولت سوم حصن فریدون رأی دادی ؟
دم خروس را قبول کنیم یا قسم حضرت عباس را
تا کی با دو گانگی صحبت کردن میخواهید ملت را سرگرم و درست کنید ؟
مواظب باشیم ابن عباس زمانه نشویم
🔰۹ نکته از بیانات رهبری پیرامون وقایع سوریه
🔸یکم. همه منتظر ِتحلیل رهبری بودند؛ اما رهبرانقلاب گفتند من تحلیل نمیکنم! «من قصد ندارم تحلیل کنم قضایای سوریه را ــ تحلیل را دیگران میکنند ــ قصد من امروز "تبیین و ترسیم" است.» تبیین یعنی چه؟ بیانِ «آنچه واقع شده و احیاناً سعی میشود از چشمها مخفی بماند.» ترسیم یعنی چه؟ «وضع خودمان، حرکت خودمان، حرکت منطقه، آیندهی منطقه را طبق فهم خودمان ترسیم کنیم.» پس رهبری آنچه بر دوش خود میبیند توجه دادن به مخفیماندهها و ارائه ترسیمی کلان از وضعیت است نه تمام آنچه میتوان و باید گفت. نخبگان باید کمی زحمت بکشند. توقع همه چیز از رهبری و سکوت تحلیلگران و نخبگان کشور خطاست.
🔸دوم. یک تحلیل در باب اسد این بود که او به ایران پشت کرد یا بالعکس؛ ایران کارش با اسد تمام شد و به او پشت کرد. این هر دو خلاف واقع بود. سردار اسدی معاون قرارگاه خاتم الانبیاء میگوید:«بشار اسد اجازه نمی داد که ما به کمک آنها برویم، اگر چه دوره قبل درخواست کمک از ما کرد ولی این دوره نه تنها درخواست نکرد بلکه برای رفتن ما نیز نگران بود و میگفت اگر شما بیایید اسرائیل ما را خواهد زد.» رهبری هم فرمودند:«[اگر] درخواست نکنند، طبعاً راه بسته است و امکان کمک به آنها نخواهد بود.» ایشان همچنین گفتند:«ما در همین شرایط دشوار هم آماده بودیم. آمدند اینجا به من گفتند که همهی امکاناتی که برای سوریها امروز لازم است، ما آماده کردیم، آمادهایم که برویم، [امّا] آسمانها بسته بود، زمین بسته بود.» پس این دو تلقی که اسد با ایران فاصله گرفته بود یا ایران برایش دیگر پشتیبانی از اسد منفعتی نداشت و رهایش کرد، هر دو خطاست.
🔸سوم. اما چه شد که چنین شد؟ منشأ درونی بود؛ ضعف. «جنگ اصلی را ارتش آن کشور باید بکند... اگر ارتش آن کشور "ضعف" نشان داد، از این بسیجی کاری برنمیآید؛ و این اتّفاق متأسّفانه افتاد.» «اگر چنانچه در داخل آن کشور، انگیزهها به حال خود باقی میماند... میشد بهشان کمک کرد.»
🔸چهارم. منشأ این ضعف کجا بود؟ «وقتی روح ایستادگی و مقاومت کم بشود، این[جور] میشود.» چه شد که روح ایستادگی و مقاومت کم شد؟ در اینجا بیانات رهبری پاسخ بیشتری در میان نمینهد و این مسئلهای است که نیازمند تحلیل بوده و هست. چه میشود که روح مقاومت در سوریه کم میشود. اینجاست که فهم فرهنگی و اقتصادی از وضع سوریه میتواند گرهگشا باشد.
🔸پنجم. اینها که دولت را گرفتهاند کیستند؟ هویت اینها در بیانات رهبری چندان روشن نمیشود. آنجا که رهبری میگویند:«البتّه این مهاجمینی که گفتم، هر کدام یک غرضی دارند؛ اهدافشان با هم متفاوت است؛ بعضیها از شمال سوریه یا جنوب سوریه دنبال تصرّف سرزمینند»، منظورشان به نظر کشورهای همسایه است یعنی مشخصا ترکیه در شمال و اسرائیل در جنوب. نهایت دلالت در سخنان رهبری در این عبارت است:«مثلاً فرض کنید فلان گروه تروریستی، یا فلان گروه مسلّح با سوریه میجنگید.» و این یعنی بر جا گذاشتنِ تعمدیِ ابهام. شاید در میانشان تروریست هم هست اما همهشان را نمیتوان تروریست نامید.
🔸ششم. عاقبت اینها چه میشود؟ اینجا بیان رهبری صریح است:«مسئله اینجور نخواهد ماند... قطعاً جوانان غیور سوری به پا خواهند خاست، ایستادگی خواهند کرد، فداکاری خواهند کرد، تلفات هم خواهند داد امّا بر این وضع فائق خواهند آمد.» پس لازم نیست بازی پیشفرض گرفته شود؛ امکان بر هم زدنش هنوز هست.
🔸هفتم. نوع این به پا خواستن و این برهم زدن چگونه است؟ آیا با اعلام موجودیت یک جریان نظامی مواجه خواهیم بود؟ آیا مبارزهای درون سیستمی و از سنخ اصلاحی است؟ رهبر انقلاب عراق را مثال میزنند:«جوانان غیور عراق، با کمک و هدایت و فرماندهی و سازماندهی شهید عزیز ما، توانستند دشمن را از کوچه و خیابان بیرون کنند، از خانههای خودشان بیرون کنند، وَالّا آمریکاییها در عراق هم همین کارها را میکردند؛ درِ خانهها را میشکستند...» قاعدتا باید بتوان الگوها را در اینجا جست.
🔸هشتم. پشتپرده این بازی که بود؟ «اتاق فرمان اصلی در آمریکا و رژیم صهیونیستی است.» آیا این نحوی از شکست نبود؟ بود. منتهی «جبههی مقاومت نه از پیروزیها مغرور باید بشود، نه از شکستها مأیوس باید بشود.» اما آیا مقاومت تضعیف شد؟ نه. «جبههی مقاومت یک سختافزار نیست که بشکند یا از هم فرو بریزد یا نابود بشود. "مقاومت" یک ایمان است، یک تفکّر است، یک تصمیم قلبی و قطعی است؛ مقاومت یک مکتب است، یک مکتب اعتقادی است.»
🔸نهم. و یک نکته مهم در پایان. تحلیل لازم است اما دل مردم را نباید خالی کرد:«در داخل اگر کسی در تحلیلی، در بیانی جوری حرف بزند که معنایش خالی کردن توی دل مردم باشد، این جرم است و باید دنبال بشود.»
🔰 جنجال محکوم پرونده فروش اطلاعات علیه پزشکیان
🔸محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان، در ادامه فشار افراطیون به دولت گفت: مسئولیت ادامه فیلترینگ با شخص پزشکیان است.
🔸عباس عبدی به خبرآنلاین گفته است: از این پس ادامه فیلترینگ ربطی به مخالفت آن ۱۵ عضو ندارد مسئولیت آن با دولت و شخص آقای پزشکیان است. اگر کسانی هستند که مطابق نظر معاون محترم اجرائی جلوی بدیهیات منافع کشور ایستادهاند پس هیچ کدام از وعدههای آقای پزشکیان محقق نخواهد شد.
🔸خبرآنلاین در ابتدا از قول محمد جعفر قائمپناه نوشت: «شورای فضای مجازی با ۱۵ عضو حقیقی فعلا رفع فیلترینگ را به صلاح نمیدانند. ما باید اینها را قانع کنیم که فیلترینگ حتی امنیت کشور را هم به هم میریزد، چرا که دشمنان با همین ابزارهای فیلترینگ به اطلاعات مردم دست مییابند.»
🔸عبدی در واکنش به سخنان معاون پزشکیان گفت: در عمل به وعدهها، نمیگذارند و مخالف هستند و اینجور بهانهها مطلقا پذیرفتنی نیست. این اظهارات ضمن تاکید مجدد بر مانعتراشیها بر سر راه رفع فیلترینگ در شورایعالی فضای مجازی، احتمالات درباره رفع فیلترینگ در بازه زمانی کوتاهمدت را کمرنگ کرد.
🔸محکوم پرونده فروش اطلاعات همچنین گفته است: فیلترینگ امروز نمادی از مقاومت جریان تندرو در برابر تغییرات است. مصوبه حجاب هم همینگونه است. مبادا آقای پزشکیان و قائمپناه و دیگر اعضای دولت دچار سندروم صندلی شوند.
🔸این ادبیات به ظاهر خیرخواهانه دعوت به خودکامگی و استبداد رای از سوی دولتی است که حداکثر ۲۵ درصد آرای واجدان حق رای را کسب کرده است اما از او خواسته میشود مانند دولت توتالیتر و خودکامه، مجلس و دستگاه قضائی و شورای عالی فضای مجازی یعنی ساز وکارهای قانونی را دور بزند و دیکتاتوری مطلق (حرف فقط حرف من/ یا حرف برخی مشاوران افراطی) را در موضوعات مختلف حاکم کند.
🔸این عناصر بدسابقه و وطنفروش که حالا ماموریت فشار بر رئیسجمهور برای از کوره در بردن و مستاصل کردن آقای پزشکیان گذاشتهاند، همانهایی هستند که با وجود تظاهر به حمایت از خاتمی و روحانی در دوران ریاست جمهوری، از یکسو خواستار استعفای این دو دولتمرد برای دامن زدن به حاکمیت دوگانه و بحرانسازی سیاسی شدند و از سوی دیگر پس از ناامیدی، با وقاحت خواستار عبور از خاتمی و روحانی شدند؛ دقیقا همان گونه که در نقشه غرب تعبیه شده بود. آنها حالا هم در حالی که کشور درگیر بحرانی مهم در منطقه است، ماموریت گشودن جبهه فرعی و حاشیهسازی و مشغول کردن مسئولان به نیابت از اسرائیل و آمریکا را دارند.
فقط نفری یک آیه ✨💫
برای سلامتی رهبر معظم انقلاب💚
روی لینک زیر کلیک کنید و یک یا چندتا آیه بخون 👇
https://khatmnoor.ir/khatm/2593
#نشر_حداکثری
#نابودیصهیون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 عررررررردوخان ملعون صهیون منافق منتظر بود حضرت آقا اسمشو بیاره ولی آقا تلویحا گفت اون یارو!
#سوریه 🔥
14.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌تحریرالشام، دشمن اسرائیل؟
🔹فلسطینیها عموماً از تحولات #سوریه خوشحالاند. ویدئویی از معارضین مسلح در مسجد اموی منتشر شد که وعده دادند از مسجدالاقصی نیز سجده خواهند کرد، اما باید دید آیا به این وعده عمل میشود یا خیر.
هرگونه تغییر ژئوپلیتیکی که به نفع اسرائیل باشد، در نهایت به ضرر مسلمانان منطقه تمام میشود. حمایت ایران از حکومت بشار اسد در سالهای 2011 و 2012 نیز بر اساس این تحلیل بود که #سوریه، تنها نظام عربی حامی فلسطین، نباید از دست برود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رییس جمهور کشور همسایه سوریه 😂😂😂😂😂
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ صریح به اراجیف محسن برهانی درباره قانون حجاب
رفتارهای هیستیریک برهانی هم جالبه :))
#افسادطلبان غربگدایان لیبرال نیویورکی ، دروغگویان کم حافظه ، شاگردان مغروق ، منافقین جدید ، نمایندگان نتانیابو در کشور
☘امام خامنه ای در صحبت های دیروز یه نکته ای رو مطرح کردن که ذهنمو درگیر کرد
🔶آقا فرمودن که سوریه در زمان جنگ ایران و صدام علاوه بر کمک های نظامی، از سود خودش هم در قضیه ترانزیت نفت عراق به مدیترانه چشم پوشی کرد، درحالی که بیش از 1 میلیون بشکه در روز از اون خط لوله نفت عبور میکرد...
🔷 با چند تا سرچ راجع مقدار دقیق صادرات نفت از اون لوله و سهم ترانزیتی سوریه از این انتقال این اطلاعات بدست اومد:
🔶 خط لوله نفت عراق که از خاک سوریه عبور میکرد، ظرفیتی در حدود 1.4 میلیون بشکه در روز داشت.
🔷 تا پیش از قطع شدن این خط لوله در سال 1982، این مسیر یکی از مهمترین راههای صادرات نفت عراق به دریای مدیترانه و بازارهای بینالمللی بود. با توجه به درآمد ترانزیتی حدود 1 دلار به ازای هر بشکه، سوریه روزانه مبلغ قابل توجهی از عبور نفت عراق از این خط لوله به دست میآورد.
🔶 خب حالا با یسری حساب کتاب ساده میشه فهمید تا پایان جنگ تحمیلی در سال 1988، سوریه حدود 3 میلیارد دلار ضرر فقط پای ایستادن پشت ایران تقبل کرد...
🔷 با توجه به کاهش ارزش دلار نسبت به طلا طی چند دهه اخیر، از تناسب قیمت دلار در مقابل طلا در زمان جنگ تحمیلی (هر اونس 375$) و جنگ سوریه (1400$) میتونیم ارزش روز این مقدار زیان رو حساب کنیم که حدودا برابر میشه با 11,000,000,000 دلار...
🔶قابل توجه دوستان چرتکه انداز:
+ حافظ اسد فقط تو یک فقره 11 میلیارد دلار ضرر و زیان پای ایستادن پشت ایران داد...+ کمک های نظامی و تسلیحاتی و موشک و اطلاعاتی و... بماند
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#نشر_حداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️تحلیلگران نادان ذوق میکردن تحریرالشام با حجاب کاری نداره
نفیسه کوهنورد: به من گفتن همه موهات رو بپوشون