eitaa logo
دوستان سردار سلیمانی
526 دنبال‌کننده
12هزار عکس
16.8هزار ویدیو
7 فایل
@haj_mansour منتظر نظرات و پیشنهادات اصلاحی شما هستیم
مشاهده در ایتا
دانلود
13.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ دروغ های وقیحانه ظریف 🔻 ببینید ونشر بدید ، ظریف فکر کرده هر چی داد بزنه یعنی حق با اونه و ما هم دروغهاشو باور میکنیم !! فراموش نکردیم این شخص دروغگو برای فریب مردم، دست از هیچ کذبی بر نداشته است.
❌ بیان "تُسِرّون الیهم بالموده" توسط رهبر انقلاب حامل چه پیامی بود؟ "حاطب بن ابی بلتعه"های امروز چه کسانی هستند؟ 🔻مقام معظم رهبری: "بدانیم پشت لبخندهای دیپلماسی، دشمنی‌ها و کینه‌های پنهانی و باطنی خبیث نهفته است. چشم‌هایمان را باز کنیم "وَ فَهما فی خَلقِک". چشم‌هایمان را باز کنیم. "تُسِرّون الیهم بالموده" [ارتباط و دوستی پنهانی برقرار کردن] نباشیم. حواسمان باشد که با چه کسی مواجهیم، با چه کسی معامله می‌کنیم و حرف می‌زنیم. این را بدانیم". 🔻آیه مورد اشاره رهبر انقلاب: "يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاءَ تُلْقُونَ إِلَيْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَقَدْ كَفَرُوا بِمَا جَاءَكُمْ مِنَ الْحَقِّ يُخْرِجُونَ الرَّسُولَ وَإِيَّاكُمْ ۙ أَنْ تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ رَبِّكُمْ إِنْ كُنْتُمْ خَرَجْتُمْ جِهَادًا فِي سَبِيلِي وَابْتِغَاءَ مَرْضَاتِي ۚ تُسِرُّونَ إِلَيْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَ أَنَا أَعْلَمُ بِمَا أَخْفَيْتُمْ وَ مَا أَعْلَنْتُمْ ۚ وَمَنْ يَفْعَلْهُ مِنْكُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَوَاءَ السَّبِيلِ. ممتحنه: ۱ آیه اول سوره ممتحنه در مورد نهی دوستی گرفتن از دشمن خدا و مومنان است و این فراز بالخصوص اشاره دارد به ارتباط پنهانی و خائنانه گرفتن با دشمن. مقام معظم رهبری در تفسیر سوره ممتحنه، که در تاریخ ۱۳۶۱ ایراد شده است مفاد آیه و شأن نزول آن را مفصلا تبیین میکنند. شأن نزول آیه در بیان ایشان: "در يكى از جنگها شخصى در ميان اصحاب پيغمبر بود به نام حاطب‌ بن ابى‌بلتعه كه مؤمن شده بود و آمده بود در مدينه و جزو مهاجرين بود، امّا زن و بچّه‌ى او مانده بودند در مكّه و هجرت نكرده بودند. نگران زن و بچّه‌اش بود... ميترسيد كه نبادا زن و بچّه‌ى او مورد آزار كفّار مكّه قرار بگيرند. كفّار مكّه هم كه حواسشان جمع بود، از اين نقطه‌ى ضعف استفاده كردند؛ آمدند پيش زن و بچّه‌ى ايشان و گفتند كه شما اگر ميخواهيد از دست ما راحت باشيد، به شوهرتان و به پدرتان بنويسيد كه خبر بدهد كه آيا پيغمبر در صدد حمله‌ى به ما هست يا نيست؛ اينها هم نامه نوشتند به حاطب كه اين خبر را به ما بده، تا ما از شرّ كفّار محفوظ بمانيم. اينجا بود كه ضعف ايمان به سراغ حاطب بيچاره آمد... اين بيچاره اينجا خام شد و اين نقطه‌ى ضعف اثر كرد؛ يك نامه‌اى نوشت كه پيغمبر در فلان تاريخ ميخواهد حمله كند به شما؛ يعنى يك خيانت بزرگ و آشكار. اين نامه را داد به يك زنى و او برداشت نامه را و به‌طرف مكّه روانه شد. خب، پيغمبر اكرم به‌وسيلهِ ى جبرئيل از اين قضاياى پنهان آگاه ميشد..." (تفسیر سوره ممتحنه، ص ۲۴ـ۲۶) 🔹با توجه به این نکات سوالاتی به ذهن می رسد: آیا انتخاب این فراز از ناحیه رهبری اشاره دارد به وقوع یکسری ارتباطات خائنانه با دشمن؟ امروز حاطب بن ابی بلتعه، مؤمن ضعیف الایمانی که در صدد ارتباطات پنهانی و خائنانه با دشمن است چه کسی است یا چه کسانی هستند؟ آیا از قضا حاطبهای امروز هم خانواده شان در بلاد دشمن زندگی می کنند و به تعبیر امروز دو تابعیتی هستند؟
برگی دیگر از ؛ کمال خرازی، وزیر امور خارجه دولت خاتمی، در نامه‌ای به رئیس‌جمهور وقت، به شدت مخالف قرارداد بود و پنج دلیل اصلی خود را برای این مخالفت اینجوری بیان می کنه: عدم پاسخگویی به ابهامات و سؤالات قبلی عدم ارتباط مستقیم با دولت امارات عقد قرارداد با شرکت غیر معتبر قیمت پایین و نامطلوب قرارداد نادیده گرفتن حقوق ایران در میدان نفتی مبارک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظریف: خروج آمریکایی ها از به تحمیل شد🤦 ترامپ باید جدی تر باشد، تمرکز بیشتری داشته باشد و واقع بینانه تر باشد ✍ جناب مستر جواد کری واقعاً کارتان به کجا رسیده‌ که جنایات خبیثی مانند ترامپ را توجیه می‌کنید ترسم این است که فردا هم بگویید: «ترامپ دلش نمی‌خواست ولی مجبور شد که حاج قاسم را ترور کند» وقتی امیدتان به خدا نباشد به هر بی‌خدایی امید خواهید بست...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 اعتراف کارشناس ضد ایرانی تلویزیون وزارت خارجه آمریکا به توانایی و درایت رهبر انقلاب در خنثی کردن توطئه غرب علیه ایران!
25.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 بدون شرح ببینید خیلی جالبه چه حال خوشی داره، خوش به حالش خییییلی زیبا هست ارزش هزار بار دیدن رو داره اگه ندیدید تا حالا حتما با حوصله ببینید ولذت ببرید عزیزان همراه 🌺 التماس دعا 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی خیلی زیباست ‼️ سخنانی که این جوان سیاه پوست میگه را باید با طلا نوشت خیلی زیبا میگه🩸
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ‌از کجا بفهمم امام من، به من چقدر و چجوری فکر میکنه؟ |
انسان هم اگر انسانیت داشته باشه خیلی خوبه آقای شفیعیان، مدیر وب‌سایت اصلاح طلب انصاف نیوز..! انبر و الکترود و جوشکاری امام جمعه خرمشهر نمایشی بود و مایه تمسخر و تیکه پرانی ولی بیل‌زنی پزشکیان شد حماسه!؟ شرف و وجدان و انصاف لازمه انسانیت است نه اینکه از اسم انصاف (انصاف نیوز) فقط پول دربیاوری غربگدایان لیبرال نیویورکی ، دروغگویان کم حافظه ، شاگردان مغروق ، منافقین جدید ، نمایندگان نتانیابو در کشور
15.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اجازه بدید مردم خودشون را انتخاب کنند!! ❌پاسخ رهبر معظم انقلاب را بشنوید. ❌چیشد که به مرور زمان این حرف های رهبری به کل به فراموشی سپرده شد اینجوری میخواستیم حکومت امام زمانی تشکیل بدیم😔 اینجوری میخواستیم حرف های نائب امام زمان رو گوش بدیم که آخرش سکوت کنیم...همینجوری بریم جلو غضب های الهی در پیش هست..