eitaa logo
دوست مسجدی
609 دنبال‌کننده
8.8هزار عکس
2.5هزار ویدیو
94 فایل
🔸کانون فرهنگی مسجد امام صادق علیه‌السلام 🔺پایگاه بسیج شهید کریمی قم/پردیسان 🔴ثبت نام بسیج و کانون👇 @Alibaghizadeh ارتباط با مسئول و ادمین کانال👇 (انتقادات و پیشنهادات ) @mohammad1385218 کانال هیئت👇 @Ashouraeyan313
مشاهده در ایتا
دانلود
👤حجت الاسلام عابدینی ✍️ اصرار بر گناه و عواقب آن 🔸انسان گناهی را انجام می‌دهد و خدای ناکرده بر آن گناه اصرار می‌کند به دنبال آن شک در امامت برایش ایجاد می‌شود، اصرار بر گناه می‌کند، شک در نبوت برایش پیش می‌آید، اصرار بر گناه می‌کند، شک در توحید برایش ایجاد می‌شود. 🔹یعنی خیلی از شک‌ها از عمل شروع می‌شود و مبداء آن برهان و استدلال نیست و حل آن نیز با استدلال نیست؛ یعنی اگر برای او ده استدلال هم بیاوری قانع نمی‌شود. 💢اگر برایتان این شک عارض شده بگردید، ببینید در این مدت چه تغییری در روابطتان به خصوص از آن چیزهایی که به سرعت اثر می‌گذارد ایجاد شده؛ به خصوص روابط با والدین را بررسی کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️برنامه تابستان دوست مسجدی آغاز شد! 💢ویژه سنین ۷ تا ۱۷ سال💢 🔸کامپیوتر 🔹مقدمات برق 🔸معرق کاری 🔹آموزش پینگ پنگ 🔸حفظ قرآن 🔹حلقه صالحین 🔸مداحی 🔹نظامی(اسلحه شناسی و امداد) 🔸فرهنگی: هیئت،جنگ فرهنگی،سرود،کتابخوانی و... 🔹ورزشی: تورنمنت،پینت‌بال،فوتبال،مردان‌آهنین و... 🔘مهلت ثبت‌نام🔘 تا تاریخ ۱۴۰۰/۴/۱۰ 📍مکان ثبت نام📍 شهرک پردیسان مسجد امام صادق(ع) هرروز بلافاصله بعد از نماز مغرب و عشاء 🔰جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس بگیرید و یا به کانال زیر مراجعه کنید👇👇👇 📞 09104662656 🆔 @Dostemasjedi
⭕️ برنامه دارالقرآن امروز ساعت ۱۸:۳۰ برگزار میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 💠. 😍⛷ هر که بر خدا توکل کند، دشواری ها بر او‌ آسان می شود.
💠 💠 ⭕️سوال : تیمم را برای چه کار هایی انجام می دهند؟ ✅ جواب: در این موارد باید بجاى وضو و غسل تیمّم کرد: * دسترسى به آب نداشته باشد. * آب براى انسان ضرر داشته باشد; مثلاً به سبب استعمال آب بیمارى در او پیدا مى شود یا بیماریش شدّت مى یابد و یا دیر خوب مى شود. * اگر آب را به مصرف وضو یا غسل برساند، خودش یا همسر او یا فرزندانش یا رفیقش و یا کسانى که به او مربوطند از تشنگى هلاک مى شوند یا بیمار مى شوند، یا به قدرى تشنه مى شوند که تحمّل آن سخت است (حتّى حیوانى که در اختیار اوست نیز همین حکم را دارد). * بدن یا لباس او نجس است و آب بیش از تطهیر و آب کشیدن آن ندارد، و لباس دیگرى نیز ندارد. * وقت به قدرى تنگ است، که اگر بخواهد وضو بگیرد یا غسل کند، تمام نماز یا مقدارى از آن، بعد از وقت خوانده مى شود. 🔅انشالله شیوه ی صحیح تیمم، فردا در کانال قرار می‌گیرد.