⚘﷽⚘
محمدمهدی فرزند اولم که در حال حاضر 10 سال دارد در زمان حیات پدرش، رابطه گرم و صمیمی با او داشت، زمانی که خبر شهادت او را به ما دادند محمد مهدی بسیار بی قراری و گریه شدیدی می کرد، در آن لحظه که حال روحی خودم بسیار وخیم بود خودم را کنترل و سعی کردم محمدمهدی را آرام کنم، محمد مهدی بی قرار نبود پدرش است، به هیچ عنوان حال روحی خوبی ندارد و مدام گریه می کند. با تمام این بی قراری ها قطعا اگر همسرم در قید حیات بود و باز هم علاقه به رفتن داشت با رفتن او موافقت می کردم . از همسرم دو فرزند به نام های محمدمهدی 10 ساله و محمدطاها 2 ساله به یادگار مانده است. فرزندانم را هم طوری تربیت می کنم که در این مسیر قدم بردارند و راه پدر بزرگوارشان را ادامه دهند . فرزندانم پاره تن من هستند هر دوی آن ها را فدای اهل بیت (سلام الله علیهم) می کنم . در این مدت که همسرم به شهادت رسیده است، من و فرزندانم روزهای بسیار سختی را گذرانده ایم اما دلیل این که تمام دشواری ها را تحمل می کنیم این است که شهادت همسرم، انتخاب خداوند بوده و افتخار می کنیم که جزء خانواده شهدا هستیم زیرا این افتخار به این معنی است که در کنار او ما را انتخاب کرده اند .
•┈┈••✾•🌷🍃🌸🍃🌷•✾••┈┈•
@dosteshahideman
•┈┈••✾•🌷🍃🌸🍃🌷•✾••┈┈•
⚘﷽⚘
آسمانی شدن
عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد محمد دو سال در تلاش بود که بتواند از فرمانده اش رضایت بگیرد تا بتواند برای دفاع از حرم حضرت زینب (سلام الله علیها) عازم سوریه شود، اما سپاه با رفتن او موافقت نمی کرد . زمانی که موضوع را با من مطرح کرد، گفتم در نبود شما به من و فرزندانمان سخت می گذرد و او گفت : من شما و فرزندانم را به حضرت زینب (سلام الله علیها) می سپارم ؛ در آن مدت در تلاش بود تا برود من یک بار هم مخالفت نکردم بلکه حتی مادر همسرم را نیز راضی کردم همچنین طی تماس تلفنی با فرمانده اش از او خواستم که با رفتن محمد به سوریه موافقت کند و او هم وقتی متوجه شد که خانواده اش موافق اعزامش هستند رضایت خود را اعلام کرد و او در 13 دی ماه 1394 عازم سوریه شد . محمد در زندگی با خانواده اش بسیار با گذشت، فداکار و متواضع بود. پیرو ولایت فقیه و مطیع سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی بود، تاکید می کرد که من هم در زندگی پیرو خط ولایت فقیه باشم . میگفت : ما از امام حسین (علیه السلام) و اهل بیت (علیهم السلام) که با اسیری و شکنجه در راه پایداری از اسلام شهید شدند کمتر نیستیم .
•┈┈••✾•🌷🍃🌸🍃🌷•✾••┈┈•
@dosteshahideman
•┈┈••✾•🌷🍃🌸🍃🌷•✾••┈┈•
⚘﷽⚘
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
بسم رب الشهدا و الصدیقین
ما که مستحق عنایت و کرم توئیم
آماده برای دفاع از حرم توئیم
یا زینب (س) یا زینب (س)
سلام رفقا و دوستای عزیزم ، چند نکته ای برایتان به یادگار می نویسم :
اول اینکه : حلالم کنید تا اینکه اگر آبرویی در خانه ی اهل بیت علیهم السلام داشتم بتوانم دست در دست شما به تعالی انسانی برسم.
2- مدافع حرم اهل بیت علیهم السلام و حریم ولایت فقیه امام خامنه ای (مد ظله) باشید و هرگز از این راه خارج نشوید که سعادت دنیا و آخرت شما در این راه است.
3- هیئت هفته ای یکبار فراموش نشود.
4- نماز اول وقت هرگز فراموش نشود.
5- احترام ویژه به پدر و مادر فراموش نشود.
6- نگذارید که نامحرمان و بی مروت ها به ناموس مردم و انقلاب و اسلام پشت کنند و توهین کنند.
7- بزرگتر و پیر طریقت برای خودتان انتخاب کنید تا به سر منزل مقصود برسید (مثل : حاج آقا بهرامی)
8- از علما و روحانیت جدا نشوید که انقلاب مدیون آنهاست.
9- بی ادبی هنر نیست، پس از آن دوری کنید؛ تا می توانید با ادب و خوشرو و پر حوصله باشید.
10- در هر زمینه ای توانایی بالایی دارید دست دیگر دوستانتان را بگیرید.
11 غیبت و دروغ را ترک کنید که تمام مشکلات جوان ها از این دو موضوع سر منشأ می گیرند.
12- پرخاش و عصبانیت را از خود دور کنید.
13- هیچگاه به دنبال ریاست و مسئولیت نباشید؛ همیشه خادم و خدمتگزار مردم و رفقا باشید اما بدون مسئولیت و یا قبول ریاست.
14- گوش به حرف بزرگترها کنید تا به سر منزل مقصود برسید.
15- به خانواده شهدا حتماً سر بزنید که برکت زندگی مان هستند.
16- تا می توانید از شبکه های مجازی، اینترنت، ماهواره دوری کنید که شما را از خدا و راه راست دور می کند و به تباهی می کشاند.
بچه ها حلالم کنید. از اینکه زحمتم به گردن شما عزیزان مانده مرا ببخشید.
اگر لایق بودم سلام همه ی شما را به حضرت زهرا (س) و بی بی جان حضرت زینب (س) و ارباب بی کفن حضرت اباعبدالله الحسین (ع) می رسانم. ✨✨
وعده ی همه ی ما کنار حوض کوثر،
التماس دعا،
دعاگویتان هستم.
برادر کوچک خود را ببخشید.
🌹شهید 🌹محمد🌹 آژند
🌹تاریخ ولادت: ۱۳۵۹
🌹تاریخ شهادت: ۱۳۹۴
🌹محل شهادت : 💔سوریه
🌺شهید ۳۵ ساله
•┈┈••✾•🌷🍃🌸🍃🌷•✾••┈┈•
@dosteshahideman
•┈┈••✾•🌷🍃🌸🍃🌷•✾••┈┈•
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسمربشهدا
سالروزولادتیکشهیدوالامقام
شهیدروحاللهعبودی
تاریخولادت:۱۳۲۸/۷/۱۲
شادیروحاینشهیدبزرگوارصلوات
#شهید_روح_الله_عبودی
#شهید_محمودرضا_بیضایی
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسمربشهدا
سالروزشهادتیکشهیدوالامقام
شهیدراهعلیزارع
تاریخشهادت:۱۳۶۵/۷/۱۲
شادیروحاینشهیدبزرگوارصلوات
#شهید_راه_علی_زارع
#شهید_محمودرضا_بیضایی
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آجرکاللهبقیةالله(ع)
#شهادت_امام_حسن_عسکری
#شهید_محمودرضا_بیضایی
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امامحسنعسکری(ع):
درمقامادبهمینبسکهآنچهبرای
دیگراننمیپسندیخودازآندوریکنی
#شهادت_امام_حسن_عسکری
#شهید_محمودرضا_بیضایی