8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅دلایل قرآنی افزایش جمعیت
🔷استاد قرائتی:تمامی کمالات در بچه دار شدن است.
👌بسیار جالب و شنیدنی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
✅ روش تربیتی علامه طباطبایی و همسر بزرگوارشان، از زبان فرزند ایشان:
«در تمام عمری که از خداوند گرفتیم یکبار مادر و پدرم به ما نگفتند که جوراب نازک نپوشید یا چادرتان را پایین تر بیاورید یا با مردها شوخی نکنید،
بلکه مادرم به نوعی رفتار می کرد که این گونه تربیت شدیم و لذا رفتار مادر روی ما اثر گذاشته است...»
#تربیت_فرزند
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
⚠️ سازمان ملل پیش بینی کرد:
ایران در سال 2050، سالخورده ترین کشور منطقه و کشوری پیرتر از روسیه و آمریکا‼️
#بحران_جمعیت
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
1_4785333.mp3
2.75M
✅ مقام معظم رهبری: نقش تاثیر گذار معلم در تربیت، بی بدیل است...
⬅️ اثر گذاری فکری و روحی معلم، بر دانش آموزان، بی نظیر است.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#معرفی_کتاب
📚چه کسی گهواره را تکان خواهد داد؟
#فمینیسم
#سبک_زندگی
#فرزندآوری
#مهد_کودک
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#معرفی_کتاب
📚چه کسی گهواره را تکان خواهد داد؟!
این کتاب نوشته یازده تن از نویسندگان اندیشمند و فعالان مهد کودک های غربی است که ترجمه کتابwho will rock the cradle وحاوی تعدادی مقاله درباره پیامدهای ناشی از سپردن کودکان به مهد کودک ها است. این کتاب به همت سمانه مدنی و آزاده وجدانی و به سفارش گروه مطالعات زنان و خانواده پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی ترجمه و تلخیص شده است.
این کتاب درصدد بیان تأثیر نگرش فمنیستی بر کمرنگ شدن نقش همسری و مادری در بین دختران جوان است.
⚠️جریان فعال فمنیستی و جنبش رهاسازی زنان از ایفای نقش خانوادگی با عنوان همسر و مادر، دختران را تشویق می کنند تا با اولویت قائل شدن برای تحصیلات و اشتغال با هدف کسب موفقیت های اقتصادی و اجتماعی، ازدواج را به تأخیر اندازد و پس از ازدواج نیز فرزند آوری را به سالهای پایانی باروری خود واگذارند و پس از تولد فرزند خود نیز مسئولیت و تربیت فرزند را به مهد کودک ها بسپارند.
در این کتاب روانشناسان، جامعه شناسان و اقتصاددانان آمریکایی، پیامدهای ناشی از سپردن نوزادان و کودکان به مهد کودک ها را در آن کشور بررسی و نقد کرده اند.
این کتاب برای خانواده ها و خصوصاً آنانی که برای کودکان این مرز و بوم دل می سوزانند و نیز محققان مسائل زنان و مسائل خانواده می توانند راهگشا باشند.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
✅ اقدام جالب استادی در دانشگاه آزاد
👌بوسیدن دست مادر یا پدر و تهیه یک شاخه گل یا شیرینی برای آنها، سپس اعلام به اینجانب تا پایان امروز (۱ نمره)
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#گاز_گرفتن_کودکان
اگر کودک زیر دوسال است و خصوصا حوالی ۱۸-۱۹ ماه، این رفتار، کاملا طبیعی است. چون شناسایی محیط اطرافش را با دهان انجام میداده و مکیدن هم عادت این سن است، ممکن است لثه اش به خاطر دندان درآوردن ملتهب شده و... در هر حال در این سن کودک عمدا گاز نمیگیرد و قصد صدمه زدن به دیگران را ندارد. اما نهی کردن و ناراحت شدن را درک می کند، مثلا وقتی کودک سینه مادر را گاز گرفت، مادر می تواند سینه را از دهان او خارج کند و قاطعانه بگوید «نه».
اما در مورد کودک دوساله قضیه متفاوت است. در این سن کودک عمدا و از روی خشم این کار را میکند، گاهی علتش این است که نمیتواند خشمش را با کلمات بیان کند. بنابراین بی اختیار گاز میگیرد، در این شرایط صحبت کردن با کودک موثر است . اما صحبت کردن دقیقا متناسب با سن او و به زبان او. مثلا بگویید میدونم که عصبانی هستی اما نباید گاز بگیری و...
اگر بزرگتر باشد و حرف زدن اثر نداشته باشد حتی میتوان تنبیه کرد. تنبیه متناسب با این سن. مثلا یک قهر موقت کوتاه به صورت حرف نزدن با کودک. کلا اگر رابطه تان با کودکتان خوب و محبت آمیز و دوستانه باشد این تنبیه به شرط اینکه در آن افراط نکنید و طولانی نشود، تنبیه موثری است.
⚠️#تنبیه_بدنی کار به شدت اشتباهی است و رفتار او را تشدید میکند.
این رو بدانید که کودک نمیتواند دیگری را درک بکند و بفهمد وقتی کسی را گاز میگیرد، چه اتفاقی میافتد. اگر با این راهکار ها، مسأله حل نشد به دنبال علت اصلی و مهم این رفتار کودک باشید.
#گاز_گرفتن نشانه ای از خشم و درماندگی و پرخاشگری است. باید علت را پیدا کنید. اگر نتوانستید گزینه مشاوره را امتحان کنید.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1