پیگیری برای افزایش سرانه آموزشی اصفهان
دکتر بانکیپور در جلسه با محمد ترکمانه مدیر عامل بنیاد برکت از ضرورت اهتمام این بنیاد در راستای محرومیتزدایی در اصفهان و شرق اصفهان سخن گفت و بر لزوم افزایش سرانه آموزشی در این مناطق تاکید کرد و خواستار اهتمام بیشتر بنیاد برکت در این زمینه شد.
در این نشست محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت نیز قول مساعد داد تا مبتنی بر نیاز و اولویت این مناطق نسبت به ساخت مدارس و مراکز آموزشی اقدام گردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهادت امام موسی کاظم (ع)تسلیت باد.
تلاش برای احیای بافت فرسوده
پنجمین نشست همافزایی نمایندگان مجلس، اعضای شورا، فرماندار و معاون استاندار جمعه ششم اسفندماه برگزار شد.
بررسی پروژههای مناطق کمبرخوردار، رفع نقاط پر خطر، هماهنگی منابع استانی و شهری برای احیای بافت فرسوده و توجه بیشتر به بودجه شهرداریها در سال ۱۴۰۱ از مهمترین مباحثی بود که در این نشست مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عید مبعث مبارک باد
از اقدام ارزنده وزیر محترم صمت و نیز مدیر محترم ایران خودرو در آستانه عید سعید مبعث تشکر می کنم که قدمی برای اجرایی کردن قانون حمایت از خانواده برداشتند و سهمیه مادران داری دو فرزند داوطلب خودروی دولتی را اجرایی کردن.
برای مشاهده جزئیات و نحوه ثبت نام به آدرس زیر مراجعه کنید
https://www.ikco.ir/fa/Product.aspx?ID=22&Section=4
📨دکتر بانکیپور در نامهای به #رئیس_جمهور خواستار اهتمام دولت نسبت به توقف روند استفاده از سوخت #مازوت شدند.
🔹️دکتر بانکیپور ضمن اشاره به تداوم استفاده نیروگاه شهید منتظری از سوخت مازوت در شرایط کنونی، #آلودگی_هوای_اصفهان را داستان پر غصه و تکراری این روزهای #اصفهان در کنار احیای #زاینده_رود توصیف کرد که ارمغان آن بیماریهای قلبی و تنفسی برای مردم اصفهان شدهاست!
🔸️اجرای #قانون_هوای_پاک با محوریت سازمان حفاظت #محیط_زیست و استانداری اصفهان و ارسال گزارش بهصورت مستمر به رئیسجمهور و نمایندگان مجلس شورای اسلامی از دیگر موارد اشاره شده در این نامه است.
#دکتر_بانکی_پور
#نماینده_اصفهان
#نماینده_مجلس
#نصف_جهان
#رئیسی
#آلودگی_هوا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ولادت امام حسین (ع) مبارک باد