#قطرات_بارانی_۱
🌷عضو محترمی پرسیده بودند
که نقص هر زن و شوهری محل ظهور فضائل دیگری و نردبان رشد و تکامل اوست میشه مثالی در این خصوص بزنید.
🌿 « تمام مخلوقات »،« مکمل » یکدیگرند. یعنی « نقص هر یک » زمینه « کمال دیگری » و « فضائل هر یک » اسباب « رفع نقص مخلوقی دیگر » است.
مثلا: تمام بیماران پلکان ترقی و اسباب افزایش تجربیات پزشکان هستند.
تمام دانش آموزان و دانشجویان، نردبان ترقی و اسباب پختگی معلمین و اساتید هستند.
تمام کودکان با مکیدن شیر مادر ، اسباب لذت مادر را فراهم و او را از درد شدید انباشت شیر رها می کنند.
توانایی های مدیران و مسئولین و کارمندان در تمام مشاغل، مشکل ارباب رجوع را برطرف و خود آنها را به افزایش درآمد و تجربه و کارایی می رساند.
حشرات از شهد گلها ارتزاق می کنند و ضمنا با دست و پا و پر خود ، « گرده افشانی » هم می کنند.
در سطح دریا پرنده ای کوچک و شاخدار است که بقایای غذای لای دندان مانده نهنگهای عظیم الجثه را می خورد و در واقع دندان نهنگها را مسواک می زند و خودش هم دل از عزا در می آورد و نهنگ هم تا کار این پرنده تمام نشود دهانش را باز نگه می دارد.
هیچ انسان از دیوار صاف نمی تواند صعود کند اما وقتی در دیوار حفره و شکاف باشد افرادی هستند که با قرار دادن دست و پای خود در آن شکافها و حفره ها از آن دیوار بالا می روند. فضائل و نواقص زن و شوهر هم نردبانی هستند برای بروز و ظهور و تکامل و رفع نقص آنها.
#قطرات_بارانی_۲
🌷سلام استاد محترم
با سلام و عرض تشکر از راهنمایی های دلسوزانه ی حضرتعالی
شما میفرمایید دختر و پسری که خودشون همدیگه رو پیدا میکنند به این ازدواج های سنتی (که مادر پسر معمولا عروسش رو پیدا میکنه و به پسر پیشنهاد میده) ارجحیت داره؟؟؟
🌿با سلام به حضرت « سلام »
بله به نظر می رسد اگر خود جوانان در انتخاب همسر دخیل باشند و والدین فقط نظارت و حمایت معرفتی داشته باشند ، بعد از ازدواج آنها برای « رفع اختلافات خود » بیشتر تلاش می کنند. اما با کمترین دخالت والدین در انتخاب عروس یا داماد، آنها در فردای ازدواج و در مواجه با « کمترین اختلافی »، والدین را مقصر قلمداد می کنند و خودشان برای رفع اختلاف کمتر تلاش می کنند.
البته إن شاء الله تعالی در جلسه سوم روشی به شما بندگان خوب خدا پیشنهاد خواهد شد که اصلا با « نگاه » شروع نمی شود.
تسبیح۲ (کانال دکتر غفرانی)
👈کلیپ: #سکانسی_ماندگار_از_دلیران_تنگستان
👈زمان: ۱۹دقیقه
#قطرات_بارانی_۳
🌾با سلام و احترام به تمام أعضاء محترم گروه.
امیدوارم صبح امروز « سه شنبه » شما به خیر و خوبی باشد و « هفته وحدت » و « سالروز میلاد فرخنده و پُر برکت رسول أعظم حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و میلاد نورانی و پُر از خیر امام جعفر صادق صلوات الله هم بر شما دوستداران أهل الله مبارک باشد إن شاء الله تعالی.
پرسشی که دو روز قبل مطرح شد این بود که:
🌷((( چگونه ممکن است انسان در تمام ابعاد زندگیش هرگز « شکست » نخورد؟ )))
پاسخهای بسیار خوبی را ارائه کردید که از تمامی آنها بهره بردیم و تشکر می کنم.
🌿و اما پاسخ من:
اگر انسان، « جان و مالش را به خالقش بفروشد » (إِنَّ اللَّهَ اشْتَرى مِنَ الْمُؤْمِنينَ أَنْفُسَهُمْ وَ أَمْوالَهُمْ ... )(توبه/111) و دیگر « چیزی از خود نداشته باشد » و « چیزی هم برای خود نخواهد » و در عرصه خانواده و جامعه هم دنبال « هیچ قدرت و ثروت و شهرت » و « هیچ سلطه ای » نباشد..
و بکوشد خودش را به « عضویتِ حزب الله » درآورد ...
و بخواهد فقط « حامی ارزشهای الهی و مجری اراده و تعالیم و امور مورد رضایت خداوند » باشد،...
آیا ممکن است خداوندی که « أمرش، تحقق قطعی دارد »: وَ اللَّهُ غالِبٌ عَلى أَمْرِهِ (یوسف/21) و « حمایت از مؤمنین » را « تکلیف » خود میداند: وَ كانَ حَقًّا عَلَيْنا نَصْرُ الْمُؤْمِنينَ (روم/47)، او را « تنها » گذارد و از او حمایت نکند؟ و او شکست بخورد؟
آیا ممکن است عضو « حزبی » که پیروزیش قطعی است: فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغالِبُونَ (مائده/56) شکست بخورد؟
آیا چنین « عزتمند مورد حمایتی » می تواند در اقداماتش « شکست » بخورد؟
قطعا نمی تواند شکست بخورد. زیرا: إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلا غالِـــبَ لَكُمْ ... (آل عمران/160) اگر (شما دین و شریعت الهی را صادقانه و مخلصانه حمایت کنید و) خداوند شما را حمایت کند پس هیچ عاملی بر شما غالب نمی شود (و شما مغلوب نمی شوید.)
البته چنین عزیزانی ممکن است در عاشوراء ظاهرا « مغلوب » بشوند اما اولا: « منفعل و مقهور » نمیشوند، ثانیا: به تمام مقصود و مأموریتشان قطعا میرسند و « بذرهایی » که می کارند قطعا بارور و « سبز » می شود.
طوبی لهم. اللهم ارزقنا.
👈لینک فیلم ((هدیه ای به نام #زن)) در سایت دکتر محمد جعفر غفرانی
http://mjghofrani.ir/fa/258/%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%B2%D9%86