#قطرات_بارانی_۲
🌷سلام استاد محترم
با سلام و عرض تشکر از راهنمایی های دلسوزانه ی حضرتعالی
شما میفرمایید دختر و پسری که خودشون همدیگه رو پیدا میکنند به این ازدواج های سنتی (که مادر پسر معمولا عروسش رو پیدا میکنه و به پسر پیشنهاد میده) ارجحیت داره؟؟؟
🌿با سلام به حضرت « سلام »
بله به نظر می رسد اگر خود جوانان در انتخاب همسر دخیل باشند و والدین فقط نظارت و حمایت معرفتی داشته باشند ، بعد از ازدواج آنها برای « رفع اختلافات خود » بیشتر تلاش می کنند. اما با کمترین دخالت والدین در انتخاب عروس یا داماد، آنها در فردای ازدواج و در مواجه با « کمترین اختلافی »، والدین را مقصر قلمداد می کنند و خودشان برای رفع اختلاف کمتر تلاش می کنند.
البته إن شاء الله تعالی در جلسه سوم روشی به شما بندگان خوب خدا پیشنهاد خواهد شد که اصلا با « نگاه » شروع نمی شود.
تسبیح۲ (کانال دکتر غفرانی)
👈کلیپ: #سکانسی_ماندگار_از_دلیران_تنگستان
👈زمان: ۱۹دقیقه
#قطرات_بارانی_۳
🌾با سلام و احترام به تمام أعضاء محترم گروه.
امیدوارم صبح امروز « سه شنبه » شما به خیر و خوبی باشد و « هفته وحدت » و « سالروز میلاد فرخنده و پُر برکت رسول أعظم حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و میلاد نورانی و پُر از خیر امام جعفر صادق صلوات الله هم بر شما دوستداران أهل الله مبارک باشد إن شاء الله تعالی.
پرسشی که دو روز قبل مطرح شد این بود که:
🌷((( چگونه ممکن است انسان در تمام ابعاد زندگیش هرگز « شکست » نخورد؟ )))
پاسخهای بسیار خوبی را ارائه کردید که از تمامی آنها بهره بردیم و تشکر می کنم.
🌿و اما پاسخ من:
اگر انسان، « جان و مالش را به خالقش بفروشد » (إِنَّ اللَّهَ اشْتَرى مِنَ الْمُؤْمِنينَ أَنْفُسَهُمْ وَ أَمْوالَهُمْ ... )(توبه/111) و دیگر « چیزی از خود نداشته باشد » و « چیزی هم برای خود نخواهد » و در عرصه خانواده و جامعه هم دنبال « هیچ قدرت و ثروت و شهرت » و « هیچ سلطه ای » نباشد..
و بکوشد خودش را به « عضویتِ حزب الله » درآورد ...
و بخواهد فقط « حامی ارزشهای الهی و مجری اراده و تعالیم و امور مورد رضایت خداوند » باشد،...
آیا ممکن است خداوندی که « أمرش، تحقق قطعی دارد »: وَ اللَّهُ غالِبٌ عَلى أَمْرِهِ (یوسف/21) و « حمایت از مؤمنین » را « تکلیف » خود میداند: وَ كانَ حَقًّا عَلَيْنا نَصْرُ الْمُؤْمِنينَ (روم/47)، او را « تنها » گذارد و از او حمایت نکند؟ و او شکست بخورد؟
آیا ممکن است عضو « حزبی » که پیروزیش قطعی است: فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغالِبُونَ (مائده/56) شکست بخورد؟
آیا چنین « عزتمند مورد حمایتی » می تواند در اقداماتش « شکست » بخورد؟
قطعا نمی تواند شکست بخورد. زیرا: إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلا غالِـــبَ لَكُمْ ... (آل عمران/160) اگر (شما دین و شریعت الهی را صادقانه و مخلصانه حمایت کنید و) خداوند شما را حمایت کند پس هیچ عاملی بر شما غالب نمی شود (و شما مغلوب نمی شوید.)
البته چنین عزیزانی ممکن است در عاشوراء ظاهرا « مغلوب » بشوند اما اولا: « منفعل و مقهور » نمیشوند، ثانیا: به تمام مقصود و مأموریتشان قطعا میرسند و « بذرهایی » که می کارند قطعا بارور و « سبز » می شود.
طوبی لهم. اللهم ارزقنا.
👈لینک فیلم ((هدیه ای به نام #زن)) در سایت دکتر محمد جعفر غفرانی
http://mjghofrani.ir/fa/258/%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%B2%D9%86
کتاب ترم "آیات مرتبط با #زن" بر روی سایت قرار گرفت و امکان دانلود وجود دارد👇👇👇
http://mjghofrani.ir/fa/259/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%D8%B1%D9%85 -%D8%A2%D9%8A%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B2%D9%86
#قطرات_بارانی_۴
🌷 دختر خانمی مطلب زیر را نوشته اند:
برادرم ، تازه دانشجوی دانشگاهی شده که کار و خانه و مقداری حقوق او را تأمین می کند
در اردو راهیان نور توسط روحانی کاروان با دختر خانمی که یک سال و نیم از او بزرگتر است آشنا میشه و به پیشنهاد آن روحانی با هم به قصد ازدواج دوست میشوند
و الان به پدر مادرم فشار میاورد که برای خواستگاری اقدام کنند
خانواده دختر تقریبا مشکلی ندارن
ولی خانواده ما اصلا قبول نمیکنن
به چند دلیل:
اول سن کم برادرم
دوم دوستی که داشتن
سوم عدم امادگی او برای ازدواج
چهارم من که خواهر بزرگتر او هستم و ازدواج نکردم
برادرم نمیخاهد گناه کند به همین دلیل اصرار دارد ولی خانواده به شدت مخالفند و تنش های زیادی در خانه داریم . پیشنهاد شما برای این موقعیت چیست؟
🌿اولا: شما به عنوان « دختر خانواده » نباید در مدیریت خانواده و « ولایت پدر » کمترین دخالتی داشته باشید. این گروه یا هر مجموعه دیگری را به آنان معرفی کنید تا والدین محترمتان، خودشان مسئله را مطرح و پیگیری کنند.
ثانیا: به خاطر اینکه خداوند هر انسانی را « مختار » آفریده و سرنوشت او را به انتخاب خود او سپرده پس شما به عنوان « خواهر » مجاز نیستید در زندگی برادرتان « دخالت » کنید.
ثالثا: در شرائط عادی بهتر است « سن و مدرک و قد » پسر کمتر از « سن و مدرک و قد » دختر نباشد. اما حالا که انتخاب صورت گرفته و فاصله سنی آنها زیاد نیست (اگر مدرک تحصیلی دختر بیشتر نباشد)(که احتمالا نیست) این نکته نباید مانع تلقی شود.
رابعا: طبق فتوای غالب مراجع (تا آنجا که من دیده ام) صحبت دختر و پسر به قصد ازدواج محدودیت و ممنوعیت ندارد و خلاف شرع و حرام نیست. خصوصا که با وساطت و نظارت یک روحانی صورت گرفته.
خامسا: به نظر می رسد « آماده نبودن » ، یک « بهانه » است زیرا هیچ دانشگاهی کلاس آموزش ازدواج ندارد و تلاشی برای « آماده سازی جوانان برای ازدواج » نمی کنند پس با افزایش سن جوانان ، آمادگی آنها بیشتر نمی شود. (این از عجایب مجلس ماست که نمایندگانش با هر چهار سال نمایندگی، بر مدرکشان افزوده می شود!!!!)
سادسا: ازدواج از منظر قرآن، « واجب ترین تکلیف انسان » است و « انجام واجب » ربطی به رفتار دیگران ندارند (مثل نماز که موکول به نمازخواندن بزرگترها نیست) پس اینکه برادران و خواهران بزرگتر هنوز ازدواج نکرده اند (که به احتمال زیاد در انجام تکلیفشان قصور یا تقصیر دارند) هرگز مانع ازدواج کوچکترها نیست. (شاید بزرگترها هرگز نخواهند ازدواج کنند)
بنابراین اقدام و تقاضای برادرتان « خلاف عقل و شرع و قانون » نیست. و العاقبه للمتقین
#قطرات_بارانی_۵
🌾با سلام و احترام و صبح بخیر و تبریک این ایام فرخنده و نورانی به شما أعضاء محترم گروه؛
🌴امروز « چهار شنبه » است و باید با صد بار تکرار « یا حی یا قیوم » به خودمان یادآوری کنیم که « فقط » خداوند « زنده » است و انسان به اندازه « توجــــه » قلبیش به خدا از « نعمت یحیی و یُمیت الهی » می نوشد.
و طبق فرمایش نورانی مادر بزرگوارمان حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، امروز باید در محضر آن « حی قیوم » خودمان را به این موارد مهم محتاج ببینیم و بگوئیم:
اَللّهُمَّ « احْرُسْنا » بِعَیْنِکَ الّتی لاتَنامُ وَ رُکْنِکَ الَّذی لایُرامُ وَ بِاَسْمائِکَ الْعِظامِ
وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ
وَ « احْفَظْ » عَلَیْنا ما لَوْ حَفِظَهُ غَیْرُکَ ضاعَ
وَ « اسْتُرْ » عَلَیْنا ما لَوْ سَتَرَهُ غَیْرُکَ شاعَ
وَ اجْعَلْ کُلَّ ذلِکَ لَنا مِطْواعاً
اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاءِ قَریبٌ مُجیبٌ
خدایاإ با آن چشمی که نمی خوابد و آن نیرویی که مغلوب نمی شود و آن اسماء بزرگ خودت ما را در حراست خودت قرار بده
خدایا؛ تمام توجه خودت را برای محمّد و خاندانش قرار ده.
خدایا؛ برای ما حفظ کن آنچه را که اگر غیر تو بخواهد حفظش کند ضایع شود. و بپوشان بر ما آنچه را که اگر غیر تو بخواهد بپوشاند، آشکار شود.
خدایا؛ این « حفظ » و « ستر » خود را برای ما عاملِ اطاعت خودت قرار ده. زیرا تو هر تقاضایی را میشنوی و فقط تو به ما نزدیکی و إجابت کننده هستی.
صبحانه امروز « موکب اربعینی » ما این پرسش مهم است:
چه رابطه ای میان « تسلیم » و « مسلمانی » و « اسارت » است؟
لطفا بدون عجله، ابتدا کلمات « هم خانواده » آن را مورد توجه قرار دهید و بعد با حرفهای تر و تازه و خوشبو و کاربردی و مفید و غیر تکراری و « تولید داخلی » به این پرسش پاسخ دهید تا همگی از « مسلمان بودن » یا « دست برداریم » یا « غرق لذت شویم. »
حــــــی علی البیــــان.