#قطرات_بارانی_۱۸۶۰
سلام و صلوات الهی بر شما أعضاء محترم
حلول ماه عزیز *شعبان،* ماه *درک نبوت و فهم رسالت* و *اعیاد نورانی* آن بر شما عزیزان مبارک.
امیدوارم در این ماه به چنان *عقلانیت و معرفت و ایمانی* دست پیدا کنیم که از *ناکثین و قاسطین و مارقین* نباشیم و توفیق *ملازمت و إلحاق به شجره نبوت* را پیدا کنیم.
*چهل و نهمین* پذیرائی *موکب قرآنی* گروه ما اینست که لطفا بفرمائید:
*پیام* این عبارت چیست: *وَ تَرَكُوكَ قَائِمًا* (جمعه/۱۱)
*حی علی خیر العمل*
🍃واژه: #جمعه_۱۱
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۱۸۶۱
#پرسش
چه جوری در گروه جوانان مهدوی، والدین امانتدار (که مربوط به سوال و جواب هست عضو بشم)؟
#پاسخ
ble.ir/join/MjdmNmViMG
از همین لینک⬆️ تو بله واردشوی عضو میشی. البته ممکنه اول نتونی وارد شوی ولی بار دوم بزنی و چند بار بزنی موفق می شوی. (بارعایت قوانین گروه)
#پرسش
ببخشید من یکی از اعضا گروه جوانان مهدوی هستم اما نمیتونم پیام بفرستم ومینویسه شما عضو گروه نیستید
#پاسخ
بله تون رو پاک کنید و دوباره نصب کنید
با این روش درست می شود.
🍃واژه: #جوانان_مهدوی
#والدین_امانتدار
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۱۸۶۲
#پرسش
استاد چطور میشه مطالب و صحبت های ارزشمند شما رو در مورد ازدواج (چرا و چگونه و فردای ازدواج)، به آقایون منتقل کرد؟ برادر، همسر...
#پاسخ
بهترین راه آموزش، « پرسش های مناسب و زیبا و جذاب » است.
إن شاء الله بعدا که آیات سوره احزاب را با هم ببینیم خواهید دید که این روش پیشنهادی قرآن هم همین است.
#پرسش
اگه یه وقت جواب ندادن یا دنبال نکردن، ادامه ندیم؟
#پاسخ
پس « پرسشهای هدفمند » به شدت نیاز به هنرمندی دارد.
از خداوند استعانت بجوئید و راه بیفتید « راه گویدت چون باید رفت. »
🍃واژه: #ازدواج #پرسش
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۱۸۶۳
دختر خانم عزیزی فرموده اند:
مادر پدر من فقط مادیات براشون مهمه و بس. یعنی اگر فرزندشون از نظر مادی از هر راهی پولدار بشن و ماشین آنچنانی سوار بشن و خونه آنچنانی داشته باشن فرزندشون رو دوست دارن و تحویل میگیرن در غیر این صورت دائما و به هر بهانه ای فرزنداشونو تحقیر میکنن. مادر من اصلا هنر زن بودن نداره و دائما غیبت بچه ها رو پیش همدیگه میکنه و باعث اختلاف بین بچه ها میشه و بسیار هم در این زمینه ماهر و تاثیر گذار هستن و هیچ ابراز عاطفی هم متاسفانه ندارن و مثل سنگ سرد و بی روحن با بچه ها و دائما از زندگی ناراضی و در حال سرزنش بچه ها هستن
پدرم هم هیچ وظیفه ای را برای کمک به ازدواج فرزندانشان قبول ندارند.پدر من معتقدند که من باید برم جاهای مختلف کار کنم و با جنس مخالف در محیط کار دوست بشم تا بتوانم باهاشون ازدواج کنم البته من تا کنون مقاومت کردم و اینکارو انجام ندادم.
یه وقتایی از نظر روحی خیلی بهم فشار میاد نمیدونم واقعا باید چیکار کنم؟
به ایشان عرض شد:
اولا: والدین زیادی اینطورند لذا رسول أکرم صلی الله علیه و آله از والدین آخرالزمان بسیار گله کرده اند. پس این فقط مشکل شما نیست.
ثانیا: انسان از اولین لحظه تولد تا آخرین لحظه عمر در حال « آزمایش » است زیرا خداوند می خواهد از میان ما برای بهشتش، گلچین کند.
پس « تمام گفتار و رفتار والدین و اطرافیان خود » را باید « آزمون الهی » تلقی کنید و عاقلانه و هنرمندانه از میان تمام مشکلات و سختی ها و ناملایمات، مثل حضرت مریم سلام الله علیها قد بکشی و مثل یک گیاه و گُل زیبا برویی و رائحه خوشبو و معطر خود را به اطرافیانت ببخشی و آنها را هم از خواب غفلت بیدار کنی و شوق زندگی را در آنها به تلاطم درآوری.
پس لطفا تلاش کن چون « یک دختر جوان و زیبا و ظریف و لطیف و مؤمن » هستی بسیار شاکر و شاداب و خندان باشی و به والدین خسته خود روحیه ببخشی و احسان کنی اما در هر حال نگاهت فقط به آسمان باشد تا رزق و روزی خود را از خزائن غیب الهی دریافت کنی . إن شاء الله تعالی
ایشان در پاسخ فرموده اند:
خانواده من مذهبی نیستن که خیلی چیزا رو بخوان قبول کنن و خود را مکلف به سرپرستی فرزندانشان نمی دانند یعنی من عملا نمیتونم ازدواج کنم
به ایشان عرض شد:
احتمالا یا سن شما از پنجاه سال گذشته و خیلی « پیر » شده اید و یا به خاطر « از خودغافل « و « از خودبیگانه » بودن و « ضعف اراده و ایمان » ، خیلی تنبل و کسل و افسرده هستید.
و إلا یک دختر جوان و مؤمن، آنقدر شاد و خندان و شیرین زبان و جذاب (و إحیانا لوس!!!) و شوخ طبع و مؤدب و نوازشگر و دلربا و زبون باز و هنرمند و مقتدر است که هر پدر بدغلقی را رام می کند و هیچ پدری حریف او نمی شود.
خدا را شکر کنید که « پدری » مثل کوه بلند دماوند دارید (که خیلی ها حسرت داشتنش را دارند) پس عاقلانه و مؤمنانه بکوشید کوهنوردی بیاموزید و امروز ایشان را « فتح » کنید تا فردا بتوانید « شوهرتان » را هم « ناک اوت » کنید.
اگر شما جوانان عزیز والدین خشک و منجمدی مثل ما نداشته باشید اصلا رشد نمی کنید و استعدادهای شما شکوفا نمی شود!!!
یک یا زهرا مشکل گشاست.
🍃واژه: #والدین_آخرالزمان #آزمایش
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۱۸۶۴
برادر عزیزی فرموده اند:
بعد از ماجراهای پدر و مادر همسرم ، حالا دعواهای پدر و مادر خودم شروع شده و گیرهای الکی پدرم به مادرم
چه کنم واقعا !!! هر طور رفتار کنم ، یا دخالت هست و یا بی احترامی و یا ...
آیا واقعا من نباید ازدواجمی کردم؟
به ایشان عرض شد:
۱ـ انسان، مخلوقی است که از لحظه تولد تا آخرین لحظه رفتنش، در حال « آزمایش » با « انواع إبتلائات و فتنه ها » است.
با چی؟ با: خوف و جوع و نقص در اموال و عزیزان و ثمرات.
با چی: با مشکلات، مسائل، سختیها، ناملایمات، موانع، مزاحمتها، اصطکاکها، ناهنجاریها، ظلم و جور و تعدی و انواع رذائل ...
چه باید کرد؟ قرآن می فرماید تمام اینها برای اینست که شما در پیشگاه الهی « تضرع » کنید.
تمام این إبتلائات و فتنه ها برای اینست که معلوم شود:
آیا ما از « عقلانیت و انسانیت » منحرف می شویم یا نه؟
آیا ما از « صراط حق » منحرف می شویم یا نه؟
آیا « آن روی حیوانی و سگی و نفسانی و شهوانی و غریزی » ما ظهور پیدا می کند یا نه؟
۲ـ راه حل مسائل « امروز »، در « مسائل دیروز » نیست. پس نباید با مرور گذشته ها به دامن خیالبافی و خودخوری ..... بیفتید. پس الآن با توجه به اینکه « ازدواج کرده و مستقل شده اید » دنبال راه حل باشید.
۳ـ هرگز هیچ فرزندی نمی تواند میان والدین خود، « داوری » کند.
پس لطفا از هیچکدام از والدین نسبی و سببی خود، « جانبداری » نکنید و به دستور قرآن با هر چهار نفرشان، به « احسان »،« قدردانی »،« متعارف و مؤدبانه » برخورد و برایشان دعا کنید و خیر بخواهید.
۴ـ در موضوعات مختلف و در شرائط مختلف باید از روشهای مختلف « متناسب با هر کدام » استفاده کنید: مثل: « موافق درمانی »،« مخالف درمانی »،« شوخی و مزاح »،« قهر کوتاه »،« پرسشهای هنرمندانه »،« هدیه به مناسبتهای مختلف »،« لوس بازی »،« استفاده از بستگان یا دوستان و واسطه های با نفوذ »،« گریه و تضرع کردن »،« خود را به بیماری زدن »،« دعوای ساختگی با همسر در حضور آنها » و .....
۵ـ در « تنهایـــــــی » با « هر یک از والدین یا فرزندان یا برادران و خواهران »،« از هر گونه ابراز محبت و نوازش و در آغوش کشیدن و به آنها افتخار کردن و آنها را « تنها امید و پشتیبان » خود نامیدن ..... نباید خودداری کرد، اما در « حضور دیگران » باید « مساوی » ابراز محبت کرد.
۶ـ قبل از دیدار والدین نسبی و یا سببی ، « صدقه » بدهید.
۷ـ استعانت از خداوند و استمداد از مادرمان حضرت زهرای أطهر سلام الله علیها فراموشتان نشود حتی الامکان با وضو و خود را در محضر خدا و در حال آزمایش ببینید تا « غضب » بر شما تسلط پیدا نکند. موفق و مؤید باشید.
🍃واژه: #آزمایش
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۱۸۶۵
با سلام و احترام به شما أعضاء محترم گروه.
ميلاد فرخنده و نورانی سومین أختر تابناک امامت حضرت امام حسین صلوات الله علیه بر شما عزیزان مبارک و *روز پاسدار* هم بر تمام پاسداران غیور انقلاب اسلامی مبارک باشد.
*چهل و نهمین* پذیرائی *موکب قرآنی* گروه ما این بود که:
*پیام* عبارت: *وَ تَرَكُوكَ قَائِمًا* (جمعه/۱۱) چیست؟
از همان تعداد اندکی که به این پرسش، به زیبائی پاسخ دادند بسیار ممنونم.
از *مهمترین علل غیبت و محرومیت مسلمانان* از *امام زمانشان* اینست که اگر در حال *نماز* باشند، و *بشنوند* که در اطرافشان، گوشت و مرغ و تخم مرغ و دیگر مواد دنیوی توزیع می شود و مراسم پر سر و صدا و سرگرم کننده ای برگزار شده، بجز تعداد انگشت شماری، *پیشوای الهی* خودشان را رها می کنند.
طبق عبارت بالا، از منظر خداوند، *مهم نیست* که مسلمانان، *نماز* را ترک کنند، (زیرا برای چند مورد، نماز واجب را می توان و گاه باید شکست و رها کرد.) بلکه از منظر خداوند مهمتر اینست که غالب مسلمانان، (همانطور که کوفیان غافل و منافق، مُسلم بن عقیل، *نایب* امام حسین صلوات الله علیه را ترک کردند و امام حسينی را كه خودشان به شهر خود دعوت كرده بودند را در چنگال دنياطلبان وحشی، تنها گذاشتند،) *پیشوای منصوب الهی* خود را رها می کنند و *بیعت* با او را می شکنند و از او به راحتی، *طلاق* می گیرند!!!
اگر *نمازگزار* به *امام و پیشوای الهی* خودش دائما *متعهد* نباشد و تمام ابعاد زندگی خود را با او *هماهنگ و تنظیم* نکند و *پیشوای برگزیده خدا* را برای *منافع مادی فانی* یا *سرگرمی کودکانه* خود رها کند و تنها گذارد (وتر الموتور = تک و تنها شده)، قطعا نماز او نمیتواند او را از *فحشاء و منکر* بازدارد و نمی تواند *معراج* و عامل *تقرب* او باشد و او را به کمال و سعادت برساند.
جای *تعجب* است که همین مسلمانان *عهد شکن،* طلبکارانه *تقاضاهای فراوانی* از خداوند دارند و حتی از *تأخیر* در *إجابت* خواسته هایشان، *معترض* هم می شوند.
*حج* و *عمره* و *زیارت عتبات* و سایر *عبادات* هم برای چنین افرادی، جنبه *سیاحت* و *سرگرمی* و *لهو و لعب* و *خودفریبی* دارد.
خدایا؛ به شأن و منزلت والای امام حسین صلوات الله علیه، چنان عقلانیت و بصیرت و معرفت و ایمان ما را تقویت فرما که از *ناکثین* (= پیمان شکنان ضد ولایت) و *قاسطین* (= خودمحوران متکبر و ظالم) و *مارقین* (= متحجرین و مذهبی نماهای افراطی) نباشیم.
🍃واژه: #جمعه_۱۱ #نماز #امام_زمان #ناکثین #قاسطین #مارقین
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۱۸۶۶
سلام و صلوات الهی بر شما أعضاء محترم گروه
سالروز ميلاد فرخنده و پر بركت فرزند وفادار أمير المؤمنين صلوات الله عليه و اُم البنين عليها سلام، حضرت *أباالفضل العباس* عليه السلام بر شما دوستداران *شجره نبوت* مبارك.
مادر نازنين ما *حضرت زهرای أطهر* سلام الله عليها، در هر *پنجشنبه* برای *تمام مسلمين* چنين چيزهائی را برای خودشان (و مـــا؟؟؟) از حضرت باريتعالی تمنا می فرمودند:
*اَللّهُمَّ؛ إِنّی أَسْئَلُکَ: الْهُدَی* وَ *التُّقی* وَ *الْعِفافَ* وَ *الْغِنَی* وَ *الْعَمَلَ بِما تُحِبُّ وَ تَرْضی*
خدایا؛ من از تو هدایت و تقوا و عفت (و حياء) و بی نیازی (از خلق) و عمل به آنچه تو می پسندی و به آن رضایت می دهی، می خواهم.
*اَللّهُمَّ؛ إِنّی أَسْئَلُکَ مِنْ قُوَّتِکَ لِضَعْفِنا* وَ *مِنْ غِناکَ لِفَقْرِنا وَ فَاقَتِنا* وَ *مِنْ حِلْمِکَ وَ عِلْمِکَ لِجَهْلِنا.*
خدایا؛ از توانمندیت برای جبران ضعفمان و از بی نیازیت برای جبران ناداریمان و از صبر و علمت برای جبران جهلمان می خواهم.
*اَللّهُمَّ؛ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ* وَ *أعِنّـا عَلی شُکْرِکَ* وَ *ذِکْرِکَ* وَ *طاعَتِکَ* وَ *عِبادَتِکَ،*
خدایا؛ تمام توجه خود را بر محمد و خاندان محمد قرار ده و ما را بر قدردانی (از نعمتهای فردی) خودت و ذکر (آلاء و آیات و نعمتهای جمعی) خودت و فرمانبرداری و عبادت خودت، یاریمان فرما،
*بِرَحْمَتِکَ یا أَرْحَمَ الّراحِمینَ.*
به رحمتت سوگند، ای مهربانترین فرصت دهنده.
🍃واژه: #پنجشنبه
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۱۸۶۷
بانوی محترمی فرموده اند:
درباره سوراخ کردن گوش دختران و حتی پسران، روایاتی نقل شده و برخی آن را « مستحب » می دانند.
پس چرا شما در کتاب *از سیادت تا وزارت* فرمويد اين كار با *سیادت* مغايرت دارد؟
لطفا توضیح دهید.
به ايشان عرض شد:
*منابع فقه شيعه* عبارتند از: ۱ـ *عقل* ، ۲ـ *قرآن* ، ۳ـ *سنت و سيره* (احاديث).
اما متأسفانه طی سالهای طولانی، عوامل مختلفی تلاش كرده اند تا *حوزه های علميه* و به دنبال آنها، *مردم* را به *دو مشكل بسيار بزرگ* گرفتار كنند:
اولا: عقل را *ناقص* و قرآن را هم *مخصوص أئمه أطهار* صلوات الله عليهم اعلام كنند و در عوض، *اخباريگری* را رايج و مردم را *كور و كر* كردند و به *تحجر* كشاندند و زمينه هر *بدعت* و *خرافه ای* را فراهم آوردند.
ثانيا: تحت تأثير أشاعره، *فرهنگ جبر* را به شكلهای مختلف به مردم جامعه، *تلقين* و *تحميل* كردند.
در نتيجه اكنون اكثر مسلمانان و خصوصا شيعيان، به جای اينكه مجهز به *استدلال عقلی* و *مستندات قرآنی* باشند، در هر زمينه ای *فقط روايت* (آنهم ترجمه ناقص و غلط آن را) می دانند و خودشان را در زمينه های مختلف *مجبور* می پندارند و كمتر والدين مسلمانی را می توان يافت كه فرزندانشان را *مختار* بدانند و خودشان را به آنها *تحميل* نكنند.
در حالی كه: ۱ـ نقل روايت، *اجازه* می خواهد، ۲ـ بسياری از روايات (حتی در معتبرترين كتب روائی)، *جعلی* هستند، ۳ـ اكثر *ترجمه های* رايج در ميان مردم، *غلط و ناقص* است، ۴ـ بسياری از اعتقادات مردم به ظاهر مذهبی، *بدعت* و با نص صريح قرآن، *مغايرت و ضديت* دارد.
و اما *سوراخ كردن گوش،*
اولا: هيچ *توجيه عقلی* و *فايده علمی* و *سند قرآنی* ندارد،
ثانيا: از *نشانه های بردگی* و *نمادی از توهين و تحقير* و مغاير با *شخصيت انسان* است.
ثالثا: از زمان نمرود و فراعنه تا زمان بنی اميه و بنی العباس، (طبق بيان مكرر قرآن) *تحقــــير زن،* از *اهــــداف اصلی مستكبرين* بوده و *هست* كه سوراخ كردن گوش (يا بينی) می تواند يكی از اين روشهای تحقير باشد.
در گذشته و در همين روزگار ما!، *اربابان زورگو،* در برخی از *اندام؟* بدن *بردگان و حيوانات* خود تصرفاتی می كردند و می كنند كه *سوراخ كردن گوش* يكی از آنها بوده و هست.
پس آنهائی كه *سوراخ كردن گوش دختران* را *مستحب* می پندارند، يا *معنای مستحب* را نمی دانند، يا *قصد تحقير زن* را دارند، و يا از *شخصيت والای انسان و خصوصا زن در قرآن،* جاهل مانده اند.
در هر حال اگر خود شما به عنوان يك زن، از سوراخ شدن گوشتان *ناراضی* باشيد، قضاوتتان نسبت به والدين بی تعقل و خرافه پرستی كه آن را به شما *تحميل* كرده اند چگونه خواهد بود؟
🍃واژه: #سوراخ_کردن_گوش #منابع_فقه_شيعه #زن
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۱۸۶۸
#پرسش
زن خودش را به شوهرش تحمیل کند این یعنی چی؟
#پاسخ
سلام و رحمت الهی بر شما و اين ايام نورانی بر شما مبارك.
از نكات مهم در بحث *خودشناسی* (يا انسان شناسی) اينست كه *ساختار جنسی مرد* با *ساختار جنسی زن،* اصلا *يكسان نيست.*
*واكنشهای جنسی* در مردان، تابع *اعصاب ارادی* آنهاست اما *واكنشهای جنسی* بانوان، تابع *اعصاب خودمختار يا خودگردان* آنهاست.
يعنی: مردان، در *هر شرائط بيرونی* و با *هر ذهنيت درونی* نمی توانند *واكنش جنسی* داشته باشند.
اما واكنش جنسی زنان، هرگز *تابع شرائط بيرونی و ذهنيت درونی آنها نيست.*
به عبارت ديگر *باردار شدن زن،* به *خواست و رضايت و موافقت و بيدار و سالم بودن* خود او اصلا *بستگی ندارد.*
در حالی كه *تحريك جنسی مرد،* تابع: *خواست و رضايت و موافقت و بيدار و سالم و آماده بودن* اوست.
پس وقتی مرد به هر دليل، *خسته و ذهنش درگير و يا ناراحت و عصبانی* است، نميتواند *مجذوب* همسر خود شود و لذا *تمايلی* به رفتارهای جنسی از خود نشان نمی دهد.
حال اگر زن، بدون در نظر گرفتن اين *وضع روانی شوهر،* و *بدون تلاش برای رفع آن* از او *توقع واكنش جنسی* داشته باشد، در واقع خود را *تحميل* و *بی ارزش* كرده و باعث *انزجار* شوهر می شود.
🍃واژه: #تحمیل_زن
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۱۸۶۹
براى کسب رزق، عبادت را رها نکنید تا به سراغ تجارت بروید.
البته فکرکنم این فقط مخصوص روز جمعه است، درست میگویم؟
#پاسخ
با سلام و احترام و تبريك اين روز و اين عيد عزيز.
آيا به نظر شما مسلمانان در غير از روز جمعه، مجازند *عبادت* را برای *كسب رزق* رها كنند؟
🍃واژه: #جمعه_۱۱
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۱۸۷۰
در بخشی از دعایی که از امام جعفر صادق (ع) روایت شده، و در نماز جعفر طيار معنی عبارت *عبدکما و مولاکما* چیست؟
#پاسخ
سلام و صلوات الهی بر شما و اين ايام نورانی بر شما مبارك.
در دعائی منسوب به حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه الشريف برای *ماه رجب* آمده است:
اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِمَعَانِي جَمِيعِ مَا يَدْعُوكَ بِهِ *وُلاةُ أَمْرِكَ* الْمَأْمُونُونَ عَلَى سِرِّكَ الْمُسْتَبْشِرُونَ بِأَمْرِكَ الْوَاصِفُونَ لِقُدْرَتِكَ الْمُعْلِنُونَ لِعَظَمَتِكَ أَسْأَلُكَ بِمَا نَطَقَ فِيهِمْ مِنْ مَشِيَّتِكَ فَجَعَلْتَهُمْ مَعَادِنَ لِكَلِمَاتِكَ وَ أَرْكَانا لِتَوْحِيدِكَ وَ آيَاتِكَ وَ مَقَامَاتِكَ الَّتِي لا تَعْطِيلَ لَهَا فِي كُلِّ مَكَانٍ يَعْرِفُكَ بِهَا مَنْ عَرَفَكَ *لا فَـــــرْقَ بَيْنَـــكَ وَ بَيْنَــــهَا إِلا أَنَّهُمْ عِبَــــادُكَ وَ خَلْقُـــكَ ....*
(آن متوليان أمر تو با تو *هيچ فرقی ندارند* مگر اينكه آنها بنده و مخلوق تو هستند.)
از اين دعای نورانی و از آيات ۸۴ و ۸۶ سوره كهف، (كه حضرت ذوالقرنين صلوات الله عليه *نماينده تام الاختيار خدا* معرفی شده) استنباط ميشود كه: *رسول اكرم* صلی الله عليه و آله و *أئمه أطهار* صلوات الله عليهم، *اشرف تمام مخلوقات* و *بالاترين آيات و تجليات الهی* اند.
پس در عبارت *أَنَا عَبْدُكُمَا وَ مَوْلَاكُمَا* (من خدمتكار و كارگزار شما هستم) در دعای بعد از نماز حضرت جعفر طيار، اين *بندگی* در *راستای بندگی خدا* است و مصداق *شرك* نيست.
لذا قرآن *اطاعت از آنان* را (كه نور واحدند) *شرط* اطاعت از خدا اعلام كرده است:
*مَنْ يُطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطاعَ اللَّهَ* (نساء/۸۰)
🍃واژه: #عبدکما #مولاکم
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۱۸۷۱
#پرسش
باسلام وتبریک اعیاد ماه شعبان
استاد گرامی درمناجات شعبانیه حلول سخطک را ورود خشم وسخط معنی کرده. خشم وغضب چه تفاوتی دارند؟
#پاسخ
سلام و بركات الهی بر شما و اين ايام نورانی بر شما هم مبارك.
*سخط:* (= ناخشنودی) مقابل و مخالف *رضایت* است.
اما *غضب:* (= خشم) مقابل و مخالف *رحمت* است.
🍃واژه: #سخط #غضب
@dr_ghofrani2