۱ بهمن
هدایت شده از صحیفه سجادیه
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دعای_اول صحیفه سجادیه
#ادامه_شرح_دعا قسمت۴۱
🔸وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي دَلَّنَا عَلَى التَّوْبَةِ الَّتِي لَمْ نُفِدْهَا إِلَّا مِنْ فَضْلِهِ ، فَلَوْ لَمْ نَعْتَدِدْ مِنْ فَضْلِهِ إِلَّا بِهَا لَقَدْ حَسُنَ بَلَاؤُهُ عِنْدَنَا ، وَ جَلَّ إِحْسَانُهُ إِلَيْنَا وَ جَسُمَ فَضْلُهُ عَلَيْنَا
🔹 و همۀ ستایشها مخصوص خداست که ما را به بازگشت و توبه از گناه، راهنمایی کرد؛ توبهای که آن را جز از طریق احسانش به دست نیاوردیم؛ و اگر از فضل و احسان بیشمارش، غیر این عنایت را که عبارت از بخشیدن نعمت توبه و بازگشت است، به حساب نیاوریم، محقّقاً آزمایشش دربارۀ ما نیکو و احسانش در حقّ ما بزرگ و بخشش او بر ما عظیم است.
🎤استاد محمدعلی انصاری
@Sahife_sajjadiye
۱ بهمن
۱ بهمن
۱ بهمن
۱ بهمن
هدایت شده از صحیفه سجادیه
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دعای_اول صحیفه سجادیه
#ادامه_شرح_دعا قسمت۴۲
🔸 وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي دَلَّنَا عَلَى التَّوْبَةِ الَّتِي لَمْ نُفِدْهَا إِلَّا مِنْ فَضْلِهِ ، فَلَوْ لَمْ نَعْتَدِدْ مِنْ فَضْلِهِ إِلَّا بِهَا لَقَدْ حَسُنَ بَلَاؤُهُ عِنْدَنَا ، وَ جَلَّ إِحْسَانُهُ إِلَيْنَا وَ جَسُمَ فَضْلُهُ عَلَيْنَا
🔹و همۀ ستایشها مخصوص خداست که ما را به بازگشت و توبه از گناه، راهنمایی کرد؛ توبهای که آن را جز از طریق احسانش به دست نیاوردیم؛ و اگر از فضل و احسان بیشمارش، غیر این عنایت را که عبارت از بخشیدن نعمت توبه و بازگشت است، به حساب نیاوریم، محقّقاً آزمایشش دربارۀ ما نیکو و احسانش در حقّ ما بزرگ و بخشش او بر ما عظیم است.
🎤استاد محمدعلی انصاری
@Sahife_sajjadiye
۱ بهمن
۱ بهمن
۱ بهمن
هدایت شده از آیات الهی
⚫ منافق ⚫
پیغام اول:
🌹🌹وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ
خداوند به کسانى از شما که ایمان آورده و کارهاى شایسته انجام داده اند وعده داده است که به یقین، خلافت روى زمین را به آنان خواهد داد، همان گونه که به پیشینیان آنها خلافت بخشید. و دین و آیینى را که براى آنان پسندیده، برایشان پابرجا و ریشه دار خواهد ساخت. و ترسشان را به امنیت و آرامش مبدّل مى کند، (بگونه اى) که فقط مرا مى پرستند و چیزى را همتاى من قرار نخواهند داد. و کسانیکه پس از آن کافر شوند، آنها همان فاسقانند. ۵۵ نور.
تفسیر: پیش از مسلمانان هم ملتهایی بوده اند که به واسطهء ایمان خالص و عمل صالح، توانستند رضایت خدا را کسب کرده و قابلیت حکومت دینی بر جهان را بدست آورند و از طرف خداوند، حاکم بر زمین و زمینیان شوند.
👈 از جمله:
🌹یا داوُدُ إِنّا جَعَلْناکَ خَلِیفَةً فِی الأَرْضِ.
اى داود ما تو را خلیفه در روى زمین قرار دادیم. ۳۶ ص.
✅ خطاب خداوند عالَم در آیهء مورد بحث بطور مشخص مسلمانان هستند.
یعنی آخرین گروه از انسانها که میتوانند شایستگی لازم را در پیشگاه خداوند کریم کسب کنند و به مقام خلیفة اللهی برسند و حکومت دینی بر جهان تشکیل دهند، فقط مسلمانان هستند.
اگر قبل از اسلام، این شایستگی در پیروان ادیان دیگر بود، بعد از اسلام فقط مخصوص مسلمانان است و این خواست و ارادهء خداست که نه تغییری در آن است و نه کسی میتواند مقابل آن بایستد.
👈 منظور خداوند کدام گروه از مسلمانان است؟ و آیا هنوز این اتفاق نیفتاده؟
👈👈 حکومت دینی بعد از هجرت آقا رسول الله در مدینه تشکیل شد و در حال گسترش بود که ایشان به شهادت رسید و با دستور پیامبر بزرگوار باید علی بن ابیطالب بر مسند خلافت مینشست تا دین اسلام طبق وعدهء الهی عالمگیر شود که عده ای از همان مسلمانان ظاهری و همان منافقانی که خود را در پوشش اسلام مخفی میکنند، مانع انجام دستور صریح پیامبر شدند و دین اسلام، همه گیر نشد.
در زمان خلفا، مسلمانان توانستند اسلام را گسترش دهند اما به مرحلهء عالمگیر شدن نرسید.
تا خلافت حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام که ۵ سال خلافت ایشان را همان منافقان و مسلمانان ظاهری، به اختلاف و جنگ، تباه کردند.
پس از ایشان خلافت آقا امام حسن مجتبی بود که ۶ ماه طول کشید و اصحاب ایشان با سه عامل ترس، دنیاطلبی و خیانت، امام زمان خود را مجبور به صلح کردند و امام حسن مجتبی با آن قرارداد صلح، شیعه را از نابودی نجات دادند.
پس از ایشان، طبق همان صلحنامه قرار نبود کسی جانشین معاویه شود اما او قبل از مرگ، یزید را بر مسند خلافت نشاند و مبارزهء اباعبدالله الحسین با او آغاز شد اما باز هم بواسطهء خیانت، ترس، دودلی و دنیاطلبی، واقعهء بزرگ عاشورا واقع شد و زمینیان دچار ننگ ابدی شدند.
مبارزات امام سجاد و امام محمدباقر، در حکومتهای بعد از معاویه، با وجود خفقان شدید، ادامه داشت تا حضرت صادق علیه السلام.
ایشان با مسلمانان بنی عباس توانستند تشکل بزرگ شیعی را سامان دهند و این تشکل را آمادهء یک انقلاب بزرگ کردند برای بدست گرفتن حکومت و تشکیل حکومت شیعی واقعی.....
اما درست در زمان وقوع انقلاب، عباسیان که تا آن لحظه از یاران صدیق امام صادق بودند، با خیانت و نفاق، انقلاب امام صادق را مصادره کرده و به نفع خود به پایان بردند و حاکم بر مسلمانان شدن و حکومتهای بنی عباس یکی پس از دیگری مانع از رشد اسلام ناب محمدی شد.
بعد از ایشان هم دیگر امامان، علیرغم مبارزات فراوان و سختیهای طاقت فرسا که متحمل شدند، نتوانستند حکومت اسلامی را تشکیل دهند.
🍃 👈 تا سالها بعد که خداوند، قابلیت و شایستگی لازم را در شیعیان ایران دید و بر آنها منت گذاشت و ایشان را با رهبری امام خمینی در جهت احیاء اسلام ناب، به پیروزی رساند.
از همان ابتدا دشمنان اسلام از خارج و منافقان از داخل ضربه های اساسی بر پیکرهء انقلاب وارد کردند اما بواسطهء لطف خداوند، و پایداری و شکیبایی مومنان، آسیبی به ان نرسید.
تا رهبری بزرگ مرد تاریخ، امام خامنه ای که سالهاست رنج مراقبت از انقلاب اسلامی ایران را با یاری مومنین بر دوش دارد و الحمدالله با وجود تمام توطئه های خارجی و فتنه های فراوان داخلی، هنوز انقلاب اسلامی پابرجاست.
َ■ 👈 بنابراین تا به امروز، عملا حکومت اسلامی بصورت همه گیر، تشکیل نشده.
/ ادامه فرداإن شاءالله/
۲ بهمن
۲ بهمن
🛑مهمترین موضوع در حوزه سواد رسانه ای چیست؟
🔴مهمترین موضوع در حوزه سواد رسانهای، توانایی تشخیص و ارزیابی اطلاعات است. این موضوع شامل چندین جنبه کلیدی میشود:
🔸تشخیص اطلاعات درست از نادرست: در عصری که اطلاعات به سرعت منتشر میشود، توانایی تشخیص اخبار جعلی، شایعات و اطلاعات نادرست از واقعیتها بسیار حیاتی است.
🔸منبعشناسی: درک اینکه منبع اطلاعات از کجا آمده و آیا قابل اعتماد است یا خیر. این شامل بررسی اعتبار، جهتگیری و اهداف منبع اطلاعاتی میشود.
🔸تحلیل انتقادی: توانایی نگاه کردن به اطلاعات با دید انتقادی، پرسیدن سوالاتی مانند "چه کسی این اطلاعات را منتشر کرده؟"، "چرا این اطلاعات منتشر شده؟" و "چه مدارکی برای تایید این اطلاعات وجود دارد؟"
🔸درک زمینه: فهمیدن اینکه اطلاعات در چه زمینهای منتشر شده و چه تاثیراتی میتواند داشته باشد. این شامل درک جامعهشناختی، سیاسی، فرهنگی و تاریخی محتوا میشود.
🔸سواد دیجیتال: توانایی استفاده از ابزارهای دیجیتال برای یافتن، ارزیابی و به اشتراک گذاشتن اطلاعات به صورت مسئولانه و اخلاقی.
🔸آگاهی از تکنیکهای متقاعدسازی: شناخت تکنیکهایی که رسانهها برای تاثیرگذاری بر نظرات و احساسات افراد استفاده میکنند، مانند تبلیغات، پروپاگاندا و بهرهبرداری از الگوریتمهای شبکههای اجتماعی.
🔴سواد رسانهای نه تنها به ما کمک میکند تا اطلاعات را بهتر درک کنیم، بلکه به ما امکان میدهد تا به عنوان شهروندان آگاه و مسئول در جامعه اطلاعاتی امروزی عمل کنیم.
۲ بهمن
۲ بهمن