هدایت شده از کیهان آنلاین
.
حذف معیشت مردم
تبدیل گفت و گو به "شو"!
🔻گفت و گوی رئیس جمهور با سه فعال سیاسی و رسانه ای که دیشب پخش شد، تقریبا هیچ آورده ای برای مردم نداشت.
🔹مقصر اصلی در این باره، معاونت ارتباطات دفتر رئیس جمهور و تیم اطلاع رسانی دولت است.
🔻برخی از این افراد یا دوست دارند همچنان در حال و هوای شوهای قبل انتخاباتی سیر کنند، دوقطبی بسازند و همراهانی اندکی را به هیجان در آورند.
🔹وگرنه کدام قوه عاقله ای، اگر با مردم صادق باشد، در سالگرد تشکیل دولت و موعد ارائه کارنامه، تعمدا موضوع معیشت مردم را حذف می کند و پرسشگری را به فرد سیاسی کاری مانند محمد علی ابطحی می سپارد؟!
🔻فردی که آن جملات نامربوط و نابهنجار را برای یک خبرنگار زن در فضای مجازی فرستاد و تودهنی هم از همان خانم خورد، مستحق تادیب و تربیت است، نه نشستن در جایگاه سوال از رئیس جمهور.
🔹متاسفانه دو شرکت کننده دیگر هم متعرض مسائل معیشتی نشدند و ظاهرا از آنها خواسته شده بود که در این جلسه، اصلا مسائل معیشتی مطرح نشود!
🔻طراحان این گفت و گوی از قبل ضبط شده، به زعم خود خواستند صدا و سیما را از مرجعیت بیندازند و ضمنا گفت و گوی مستقیم را حذف کنند.
🔹این گفت و گو اگر بهتر از گفت و گوهای مستقیم تلویزیونی از آب در می آمد، حرفی نبود. حتی ایرادی هم ندارد گفت و گو ضبط، و پس از ویرایش، پخش شود.
🔻اما اینکه اولویت های معیشت مردم، اقتصاد کشور و گزارش کار دولت، به حاشیه رانده شود و بخواهند با سوژه های دم دستیِ اشباع شده، نمایش گفت و گو ترتیب دهند، یا حاشیه را جای متن و اصل بنشانند، حتما یک پسرفت است.
🔹حالا هم دیر نشده. معاونت ارتباطات دفتر رئیس جمهور می تواند گفت و گویی را با حضور مجریانی مانند آقای خسروی یا خانم ها شریفی مقدم و امامی ترتیب دهد تا این بار به جای دغدغه های سیاست بازان اشرافی، درباره اولویت ها و دغدغه های واقعی مردم و همچنین عملکرد یکساله مدیران ارشد دولت، به ویژه در حوزه اقتصادی، گفت و گو شود.
هدایت شده از سلام آینده
🔷 تصویری از کابینه دولت انصار الله یمن که تعدادی از آنها به شهادت رسیدند
🔻اندیشه و مکتب آزادی اسلامی شخصمحور نیست که با حذف اشخاص زمینگیر شود.
🆔@salamayande
هدایت شده از به حق بسم الله الرحمن الرحیم
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدا رحم کرد... پس #دعااثردارد.
هدایت شده از آیات الهی
🌹🌹رَّبِّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَمَا بَيْنَهُمَا الرَّحْمَٰنِ ۖ لَا يَمْلِكُونَ مِنْهُ خِطَابًا.
پروردگار آسمانها و زمین و آنچه در میان آن دو است، همان پروردگار رحمان. و (در آنروز) هیچکس حق ندارد بى اجازهء او سخنى بگوید (یا شفاعتى کند). ۳۷ نبإ.
👈 سپس به یکی از مهمترین خصوصیت آنروز اشاره کرده می فرماید:
🌹 يَوْمَ يَقُومُ الرُّوحُ وَالْمَلَائِكَةُ صَفًّا ۖ لَّا يَتَكَلَّمُونَ إِلَّا مَنْ أَذِنَ لَهُ الرَّحْمَٰنُ وَقَالَ صَوَابًا.
روزى که روح و ملائکه به صف مى ایستند و هیچیک، جز به اذن خداوند رحمان، سخن نمى گویند، و (آنگاه که مى گویند) درست مى گویند. ۳۸ نبأ.
تفسیر: روح در قرآن کریم معانی متعددی دارد، اما در این آیه، منظور فرشته ای است باعظمت تر از حضرت جبرئیل.
👈 سپس در بارهء این روز بزرگ که هم روز قیام انسانها، هم فرشتگان، و هم یوم الفصل و روز کیفر طاغین و پاداش متقین است مى فرماید:
🌹ذَٰلِكَ الْيَوْمُ الْحَقُّ ۖ فَمَن شَاءَ اتَّخَذَ إِلَىٰ رَبِّهِ مَآبًا.
آنروز، حق است. هر که بخواهد (اکنون) راه بازگشتى بسوى پروردگارش برمى گزیند. ۳۹ نبأ.
🍃 حَق به معنى چیزى است که ثابت است، واقعیت دارد و تحقق مى یابد، به علاوه روزى است که حق هر کس به او داده مى شود، حقوق مظلومان از ظالمان گرفته خواهد شد، و حقایق و اسرار درون به ظهور مى پیوندد.
🍃 اما راه بازگشت بسوی خدا:
تمام اسباب این حرکت الهى فراهم است، راه و چاه ارائه شده، انبیا به قدر کافى ابلاغ فرمان حق کرده اند، عقل انسانى نیز پیامبرى از درون اوست، سرنوشت طاغیان و پرهیزگاران نیز بخوبى تبیین شده، و دادگاه و دادخواه و دادرس نیز تعیین گردیده، تنها چیزى که باقى مانده، تصمیم قاطع انسان است که با استفاده از اختیارى که خدا به او داده است راه را برگزیند و پیش رود.
👈 سپس، بعنوان تأکید روى مسئلهء مجازات مجرمان، و بیان نزدیک بودن آنروز بزرگ در برابر کسانیکه آنرا دور، مى پندارند، مى فرماید:
🌹إِنَّا أَنذَرْنَاكُمْ عَذَابًا قَرِيبًا يَوْمَ يَنظُرُ الْمَرْءُ مَا قَدَّمَتْ يَدَاهُ وَيَقُولُ الْكَافِرُ يَا لَيْتَنِي كُنتُ تُرَابًا.
و ما شما را از عذاب نزدیکى بیم دادیم. در روزى که انسان آنچه را از قبل با دستهاى خود فرستاده مى بیند، و کافر مى گوید: ایکاش خاک بودم (و گرفتار عذاب نمى شدم). ۴۰ نبأ.
■ وقتی هر آنچه در قیامت انتظار ما را می کشد نتیجهء آن چیزی است که با دست خودمان فرستاده ایم، دیگر پشیمانی چه سود؟!
👈 گنهکاران، پشیمان هستند از اینکه ایکاش راه راست را انتخاب می کردیم و بسیاری از درستکاران، پشیمان هستند از اینکه ما که راه راست را انتخاب کرده بودیم ایکاش تلاش بیشتری می کردیم.
در قیامت این افسوسها و حسرتها سودی ندارد.
بیائید همین الان، همین لحظه را برای خودمان لحظهء پشیمانی و حسرت قرار دهیم و بشتابیم بسوی آمرزش و مغفرت الهی که قیامت بسیار نزدیک است.
/إن شاءالله هر روز ساعت ۱۶ یک پیغام قرآنی در کانال قرار میگیرد/
هدایت شده از خبر فوری
♦️پیام رهبر معظم انقلاب در پی قهرمانی مقتدرانه تیم ملی والیبال جوانان ایران در جهان
🔹در پی افتخار آفرینی تیم والیبال جوانان کشورمان در کسب قهرمانی جهان، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی از فرزندان ملت ایران قدردانی کردند.
🔹متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسمه تعالی
جوانان عزیز قهرمان والیبال
با بازی خوب خود دل ملت ایران را شاد کردید. از همهی شما متشکرم.
سیدعلی خامنهای
۱۴۰۴/۶/۹
@AkhbareFori
هدایت شده از خبر فوری
♦️در روزی که حساب توییتر رهبر ایران ۳ توییت به زبان چینی و فارسی و انگلیسی دربارهی توافق راهبردی با چین ارسال کرد رییسجمهور ایران نَه به مراسم عکس اجلاس شانگهای رسید و نَه به ضیافت شام!!
@AkhbareFori
هدایت شده از کانال حسین دارابی
429.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️پررویی نجومی ابوموسی جواد فرانچسکو
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
هدایت شده از کانال حسین دارابی
@Maddahionlinمداحی_آنلاین_السلام_علیک_ایها_العسکری_نریمانی.mp3
زمان:
حجم:
10.92M
السَّلامُ عَلَیکْ ٵیُّهَا العَسکری
نوکراتو آقا سامرا میبری
سید_رضا_نریمانی🎙
#شهادت_امام_حسن_عسکری🏴
هدایت شده از ناب جهادی
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻خشم عجیب فرامرز دادرس از پهلوی و فریاد کوبنده علیه او
غلط کردی علیه ایران حرف زدی، بیغیرتِ کثافت و مزدور اسرائیل!
مرتیکه! اسمت ایرانی است، پدر و پدربزرگت شاه این مملکت بودند، اما تو آمدی و به تاریخ ایران گند زدی. تو غلط کردی، کثافت بیغیرت! مزدور اسرائیل و نوکر نتانیاهو! تو غلط میکنی که این حرفها را میزنی.
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
هدایت شده از ناب جهادی
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻جزئیاتی از دوره آموزشی منافقین برای عناصر داعش در فرانسه
🔸اسناد و اطلاعات موجود نشان می دهد در سالهای گذشته گروهک تروریستی منافقین به درخواست موساد، برای عناصر داعش دورههای آموزشی در کشور فرانسه برگزار کرده است.
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
هدایت شده از ناب جهادی
5.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻بیژن عبدالکریمی مناظرهشو با زیباکلام خیلی خوب و طوفانی تموم کرد ولی خب زیباکلام در برابر فهمیدن خیلی مقاومت میکنه
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
هدایت شده از به حق بسم الله الرحمن الرحیم
4.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آجرک الله یا صاحب الزمان 😭🖤
#شبیتیمیمولامون💔🖤
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘ان شاءالله 🤲🏻
https://eitaa.com/Khotoomatmojarab