📌پیام دکتر محسن رضایی به فرزندان شهید شهرکی
ریحانه و رضای عزیز! چهره بهت زده و پریشان شما هنگام شنیدن تلخ ترین خبر زندگیتان ما را نیز سخت غمگین کرد و به یاد فرزندان امام حسین (ع) در کربلا انداخت.
تاریخ پر از این جهالت ها، شقاوت ها و ناجوانمردی هاییست که برایشان ریختن خون مرد و زن و کودک فرقی ندارد.
فرزندان من ...
پدر و مادر شما همچون حمیدرضا الداغی، جوان سبزواری که خونش در دفاع از ناموس و کرامت زن به زمین ریخته شد، نشان دادند که ایرانی ارزشهایش را بالاتر از جانش میخواهد و با خون خود از آنها دفاع میکند.
درود خدا بر پدر و مادر شما و آن جوان سبزواری؛ شهدای مدافع امنیت و ارزشها ...
.
🔗 @dr_rezaee_ir
📌پیام تسلیت دکتر محسن رضایی در پی درگذشت پدر ۳ شهید
معاون اقتصادی رئیس جمهور با صدور پیامی درگذشت حاج علی دقیقی، پدر ۳ شهید را تسلیت گفت.
بسم الله الرحمن الرحیم
برادر ارجمند سردار سرتیپ پاسدار حسین دقیقی
درگذشت ابوی بزرگوارتان، مرحوم حاج علی دقیقی را صمیمانه تسلیت عرض میکنم. آن فقید سعید را این افتخار بس که شهیدان حمید، مجید و مجتبی را تربیت و آنان را در راه عزت اسلام و مسلمین به محضر الهی تقدیم نمود. از خداوند متعال برای آن مرحوم حشر با معصومین (ع) و برای جنابعالی و عموم بازماندگان شکیبایی و پاداش صابران را طلب می کنم.
محسن رضایی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲
🔗 @dr_rezaee_ir
📌واکنش دفتر دکتر محسن رضایی به شایعه حضور در انتخابات مجلس
🔹دفتر دکتر محسن رضایی هرگونه برنامه ای برای حضور معاون اقتصادی رئیس جمهور در انتخابات را تکذیب کرد.
در اطلاعیه دفتر دکتر محسن رضایی آمده است: ایشان هیچگونه برنامه ای برای حضور در انتخابات پیش روی مجلس را ندارد و گمانه زنی ها در این رابطه کذب است.
🔗 @dr_rezaee_ir
📌 حضور دکتر محسن رضایی در مراسم هفتمین روز درگذشت پدر شهیدان دقیقی
🔹معاون اقتصادی رییس جمهور امروز ۱۹ اردیبهشت در مراسم هفتمین روز درگذشت حاج علی دقیقی، پدر شهیدان حمید، مجید و مجتبی دقیقی که در مسجد امام خمینی (ره) شهرک شهید محلاتی برگزار شد، شرکت کرد.
🔗 @dr_rezaee_ir
📌حضور معاون اقتصادی رئیس جمهور در گلزار شهدای نهاوند
دکتر محسن رضایی صبح امروز ۲۶ اردیبشهت پس از ورود به شهرستان نهاوند با حضور در گلزار شهدای شهر نهاوند به مقام شامخ شهدای این شهر ادای احترام کرد.
🔗 @dr_rezaee_ir
📌دشمن، امید و اعتماد و ارزشهای مردم ایران را هدف قرار داده است
🔻معاون اقتصادی رییس جمهور در سفر به نهاوند در یادواره ۸۵۳ شهید شهرستان نهاوند:
🔹پس از ناامیدی از جنگ نظامی و محاصره اقتصادی شروع به حمله به اعتماد،امید و ارزشهای مردم کردهاند.
🔹 ایران در قلب انرژی جهان به دنبال پایهریزی تمدنی جدید و فارغ از دنبال روی است و این برای دشمنان بسیار وحشت آور است.
🔹خودباوری را انقلاب و دفاع مقدس به جوانان ایرانی هدیه داد و این خودباوری را اکنون در لبنان و غزه میبینیم.
🔹مشکلات کنونی کشور حاصل مدیریت تفکری است که به راه امام و شهدا تردید داشت.
🔗 @dr_rezaee_ir