23.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهرک گلخانه ای فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی گرگان
سرآمد در تولید
موفق در اشتغالزایی
مقام سابق پنتاگون در گفتگو با راشاتودی درباره تصاویری که ایران درباره هک کردن هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی در عراق و سوریه منتشر کرده است گفت:
من فکر می کنم این تصاویر واقعی و تنها بخشی از توانمندی الکترونیکی ایران است/
مایکل مالوف:
ایرانی ها سال هاست که در جنگ الکترونیکی متخصص هستند/
آنها در هک کردن عالی هستند و قادرند برای کنترل یک هواپیمای بدون سرنشین، سامانه آن را تحت کنترل درآورند/
یک ایرانی به من گفت قادرند این کار را با رادارها، کشتی های ما در هر جا و هر گونه ناوهواپیمابر آمریکا یا ناتو انجام دهند.
خبرگزاری میزان، ۵ اسفند ۹۷ )
💎السلام علیک أیهاالامام الرئوف💎
✨ﺍﻟﻠَّﻬُﻢَّ ﺻَﻞِّ ﻋَﻠَﻰ ﻋَﻠِﻲِّ ﺑْﻦِ ﻣُﻮﺳَﻰ ﺍﻟﺮِّﺿَﺎ ﺍﻟْﻤُﺮْﺗَﻀَﻰ ﺍﻟْﺈِﻣَﺎﻡِ ﺍﻟﺘَّﻘِﻲِّ ﺍﻟﻨَّﻘِﻲِّ ﻭَ ﺣُﺠَّﺘِﻚَ ﻋَﻠَﻰ ﻣَﻦْ ﻓَﻮْﻕَ ﺍﻟْﺄَﺭْﺽِ ﻭَ ﻣَﻦْ ﺗَﺤْﺖَ ﺍﻟﺜَّﺮَﻯ ﺍﻟﺼِّﺪِّﻳﻖِ ﺍﻟﺸَّﻬِﻴﺪِ ﺻَﻠَﺎﺓً ﻛَﺜِﻴﺮَﺓً ﺗَﺎﻣَّﺔً ﺯَﺍﻛِﻴَﺔً ﻣُﺘَﻮَﺍﺻِﻠَﺔً ﻣُﺘَﻮَﺍﺗِﺮَﺓً ﻣُﺘَﺮَﺍﺩِﻓَﺔً ﻛَﺄَﻓْﻀَﻞِ ﻣَﺎ ﺻَﻠَّﻴْﺖَ ﻋَﻠَﻰ ﺃَﺣَﺪٍ ﻣِﻦْ ﺃَﻭْﻟِﻴَﺎﺋِﻚَ✨
◾️◈__◆--💎--◆__◈__◆--◾️
🌺 أللّهمَّ عَجّل لِوَلِیّکَ الفَرَج 🌺
اللّهمَّ کُن لِولیّکَ الحُجَّةِ ابنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ عَلَیهِ وَ عَلی آبائِه، فِی هذِهِ السّاعَةِ وَ فِی کُلِّ ساعَةٍ ، وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیناً ، حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً وَ تُمَتّعَهُ فیها طَویلاً .
instagram.com/drtaheriali
sapp.ir/drtaheriali
igap.net/drtaheriali
eitaa.com/dr_taheriali
ارتباط با ادمين
از طریق :
@taherigorgani48
✖️✖️ استعفایی دیرهنگام ولی ستودنی!
✍ دکتر ظریف در صفحهی اینستاگرام، استعفای خود از وزارت خارجه را اعلام کردند.
بنابر ادعای خود دولتمردان، قلهی افتخارات عملکرد وزارت خارجه، برجام بود که بینتیجهبودن آن بر همگان آشکار شده است گرچه از روز اول، دلسوزان نظام در این مورد، هشدارهای لازم را داده بودند ولی اعتنا نشد!
اگر باری مهم و ارزشمند بر دوش فردی نهاده شد و او دید توان حمل آن را ندارد، عقل و منطق حکم میکند قبل از این که بار به زمین بیفتد و خرد و خمیر شود، فرد مذکور، بار را به زمین بگذارد و از آسیبها و خسارتهای احتمالی جلوگیری نماید.
به نظر میرسید بعد از اتمام مسئولیت دکتر ظریف در دولت یازدهم و بینتیجه بودن برجام، ایشان نمیبایست در دولت بعدی، این مسئولیت را میپذیرفتند اما امروز هم این اقدام ایشان، ستودنی است.
ایکاش، برخی دیگر از دولتمردان که ضعف عملکرد آنان، اظهر من الشمس است، همین مقدار، شجاعت داشتند و به ناتوانی خود اذعان میکردند ولی صدحیف که آنان اصرار دارند این بار سنگین مسئولیت، از دوش آنان به زمین بیفتد و خسارتهای بزرگی به مردم وارد کند ولی آنان به ناتوانی آشکار خود اذعان نکنند!