🔳▪️🔳▪️🔳▪️🔳▪️🔳
◾همهاش سجده شده مثل پدر در گودال
◾خاك سجاده و سجاد انیس خاك است
🏴 سالروز شهادت حضرت زین العابدین(ع)، وارث نهضت عاشورا تسلیتباد. 🏴
@matabmontazer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از دیشب تاکنون به دفعات حتی از خارج از کشور برایم پیام ارسال شده است که کلیپ سخنان بنده در برنامه انارستان مورخ دوازدهم فروردین ماه که به #حمله_بیولوژیک و بحث #واکسن اختصاص داشت؛ به شدت در حال انتشار است و فضای مجازی را تحت تأثیر قرار داده است. لکن کلیپ ناقص است.
خواستار شدند که کلیپ کامل را برایشان ارسال کنم لذا مجددا آن را بارگزاری کردم.
الان هم تأکید میکنم که مردم #واکسن_آنفلوانزای وارداتی را که اعلام شد به تعداد ۱۶ میلیون دز وارد می شود، تزریق نکنند (مگر افراد مسن با نقص سیستم ایمنی و بیماری زمینه ای)
منتظر اخبار و تحلیل تکمیلی باشید.
@matabmontazer
واکسن بزنیم یا نه؟
دکتر محمد فصیحی دستجردی
متخصص بیماریهای عفونی
توجه داشته باشید که واکسن آنفولانزا باید از ویروس های شایع در کشور خودمان تهیه شده باشد
چرا که آنفولانزا دائم ژن خود را تغییر میدهد
واکسن های قدیمی و یا شایع در کشورهای دیگر، به درد کشورمان نمی خورد
با توجه به اینکه هنوز در خصوص نحوه تهیه این واکسن ها!
کشور مرجع خریداری شده!
نحوه تهیه ویروس از داخل کشور و ارسال به آن کشور!
و عدم اثبات بی خطر و بی ضرر بودن واکسن های جدید و فعالیت شدید کارتلها و مافیای دارو و واکسن!
بی خطری آن برای من مشخص نشده است لذا فقط به افراد بالای ۶۵ سال که از نظر ایمنی بسیار ضعیف هستند و بیماری زمینه ای شدید دارند تزریق آن را توصیه می کنم
به هیچ عنوان فرزندان و زنان حامله تا قبل از اثبات بی خطری آن از این واکسن استفاده نکنند، چرا که این دو گروه همیشه هدف توطئه دشمنان ما بوده اند
همچنان توصیه من برای جلوگیری از آنفولانزا و کرونا به طور مشترک یک دارو است! چرا که در طب سنتی درمان هر دو یکی است!
مصرف قرص گیاهی زنجبیل و سرخارگل که شکل های مختلف آن را قبلا عنوان کردهام، برای بزرگسالان شبی یک عدد
و شربت های افزاینده ایمنی برای بچه ها شامل
جی رپ
آلوورا باریج
ایمونایز
برون کلد
پروپولیس زردبند
یک قاشق بر اساس سن از دو سال تا ده سال
دکتر محمد فصیحی دستجردی
متخصص بیماریهای عفونی
@matabmontazer
@dfasihi
دستورالعمل #حفظ_سلامتی براساس #رساله_ذهبیه #امام_رضا (علیهالسلام)
#ماه_مهر 🍂
#طب_اسلامی
پ.ن:ماههای رومی نسبت به ماههای شمسی تقریبا یک هفته زودتر شروع میشوند.
🍂🍁🍂🍁🍂
https://rubika.ir/dr_esmaeelisaber
http://Eitaa.com/mtei_emamsad
sapp.ir/mtei_emamsajad
🔘⚫️🔘⚫️🔘⚫️🔘
🟢 رنگ سبز: روزهای مناسب برای حجامت
🔵 رنگ آبی: روزهای خاص و ویژه برای حجامت
عضویت در کانال سروش، ایتا، تلگرام:
🆔 @matabmontazer
سلام
هفته دفاع مقدس که یادآور فداکاریهای آحاد این ملت است را گرامی می داریم.
طبیعتا در این ایام مطالب متعددی در پاسداشت آن دوران منتشر می شود که درست و لازم است.
ولی می خواهم سوال کنم در میدان جنگ الان که بیولوژیک هست چند چند و کجای کاریم؟
اکنون تعداد تلفات کرونا در مدت ۶ ماه از تلفات جنگ شهرها در ۸ سال بیشتر شده است.
۲۴ هزار نفر در برابر ۱۶ هزار نفر
قضیه وقتی جدی تر میشه که به شما بگن برای ادامه حضور در محل کار باید واکسن دستکاری شده کرونا را بزنی
به بچه ها و نوه ها هم بگن باید برای ورود به مدرسه و ادامه تحصیل بزنند.
به رهبری هم بگن واکسن مربوطه مورد تایید ستاد کروناست باید بزنید.
کرونا با همه بدیهای خود خلاءهای عظیم فکری و عملی ما را بر ملا کرد.
بسیاری از علمای دینی و مربیان اخلاقی را از ما گرفت یا زمین گیر کرد.
تا بفهمیم که دین داری با دین بازی فرق می کند.
تا بفمیم که دین داری فقط تشویق مردم به آخرت نیست بلکه روش تغذیه و روش درمان و سبک زندگی را هم شامل می شود.
تا آگاه شویم که جنگ احد فقط یک واقعه تاریخی نبود و عرصه جنگ با دشمن همیشه یک تنگه احد دارد که اگر از آن غفلت کنیم تار و پودمان به هم می ریزد.
بیست سال پیش این ابیات را سرودم و الان بیشتر به این باور رسیدم که درست گفته بودم:
دشمن گرفته خانه ما را چه بی صدا
در فکر کشتن زن و فرزند و مادر است.
طب است تیر و ترکش و قرص است خنجرش
کمتر کسی زنقشه خوش رنگش آگه است.
در جنگ چون حریف جوانان ما نشد
در فکر انتقام به ابزار دیگر است.
@drezamontazer
#واکسنهای_دروغین
«سال 1921 آمريكا پا به دوراني پر از رفاه و شكوفايي گذارده بود. جنگ بزرگ پايان گرفته، كارخانه ها راندمان كافي داشتند، صنعت اتومبيل سازي رونقي دوباره يافته بود و روز به روز بر تعداد ميليونرها افزوده مي شد. مردم نيز از سلامتي كامل برخوردار و شادمان و خوشبخت بودند…مردم آمريكا چندان به زندگي خوش بين و اميدوار بودند كه صرفا معدود افرادي با بيماري دست و پنجه نرم مي كردند. بنابراين، براي نخستين بار پس از ده ها سال، تخت هاي بيمارستان ها عملا خالي مانده بود. اين وضعيت «انجمن نوپاي پزشكي آمريكا» را كه چند سال پيشتر توسط «جان دي #راكفلر» بنيان نهاده شده بود، به شدت نگران ساخت. چرا كه، رقم سود حاصل از فروش واكسن ها و داروها سيري نزولي پيش گرفته و درآمدها كاملا راكد مانده بود! بنابراين، تصميم بر آن شد كه اپيدمي هايي دروغين به ويژه #اپيدمي_وبا «اختراع» و سود «مافياي دارويي» بدين شكل تامين گردد. اعضاي «#شركت_پزشكي_جكسون»، شعبه «انجمن پزشكي آمريكا، گردهم آمدند و مصمم گرديدند به منظور «بهبود اوضاع» يك «اپيدمي» در شهر به راه اندازند و در این راستا اقدامات زیر را انجام دادند:
- به كميسيون بهداشت توصيه شد آغاز «اپيدمي وبا» را در شهر اعلام دارد (تحقيقات بعدي فاش ساخت هيچ نشاني از اپيدمي در شهر و منطقه مشاهده نشده بود)
- روزي ويژه به واكسيناسيون اختصاص يافت، كه طي آن پزشكان به تمامي مدارس،كلينيك ها، ساختمان هاي دولتي و بيمارستان ها سرازير شده، مردم را واكسينه كردند.
- تبليغاتي گسترده به راه انداخته شد تا اين موضوع به خوبي تفهيم گردد كه مايه كوبي تنها اقدام پيشگيرانه در برابر بيماري به شمار مي رود. و واكسينه كردن كليه شهروندان يك «الزام» است.
- بيش از يك ميليون شهروند آمريكايي كه در سلامت كامل به سر مي بردند، وحشت زده از «واكسيناسيون تحميلي» استقبال كردند.
نتيجه :
ظرف هفته ها و ماههاي آتي تمامي تخت هاي بيمارستان هاي منطقه از افرادي پر شد كه در پي اين مايه كوبي گسترده به بيماري و با مبتلا شده بودند. ده ها هزار تن بيمار گرديدند، هزاران تن جان باختند و بسياري نيز تا آخر عمر خود معلول ماندند، در حالي كه ميليون ها دلار صرف اين عمليات مافيايي گرديد و روزنامه ها نيز به تحسين و تمجيد و تبليغ براي واكسن ها پرداخته، مدعي گرديدند در صورت عدم واكسيناسيون رقم قربانيان بسيار بيش از اين می بود. معلوم گرديد كه، واكسن ها حاوي ويروس زنده بوده، بيشتر توليد بيماري كرده بودند تا اجتناب از آن!
بيماري هاي پديد آمده از طريق اين مايه كوبي سودي برابر با ميلياردها دلار به صندوق هاي شركت هاي دارويي وابسته به «راكفلر» سرازير ساختند
دكتر «ماتياس رات»، دانشمند و پزشك آلماني نيز در زمره افرادي قرار دارد كه تحقيقاتي بي شمار دراين زمينه به عمل آورده اند. وي نيز اربابان قدرت را به نسل كشي و ديگر جنايات ممكن عليه بشريت كه در چهارچوب تجارت دارويي با بيماري ها انجام مي پذيرند، متهم مي سازد. او حتي در 14 ژوئن 2003 شكايتي در اين زمينه تسليم «دادگاه جزايي لاهه» كرده، اين اربابان را مسبب «جرح و مرگ» ميليون ها تن در چهارچوب «تجارت با بيماري»، جنايات جنگي (جنگ ميكروبي) و ديگر جنايات عليه بشريت، دانسته است. به گفته وي، شركت هاي دارويي براي ارتكاب جنايات خود مجريان و همدستان بي شماري را در بخش هاي علمي، پزشكي، سياسي و رسانه هاي جمعي به كار مي گيرند، در حالي كه دولت ها آلت دست لابيگران دارويي قرار دارند و طبق خواسته آنان عمل مي كنند. اين اربابان همچنين متهمند كه به منظور ايجاد وابستگي هاي مالي و ديگر وابستگي ها، و نيز رونق «تجارت» خود و ارتكاب جناياتي ديگر، در غالب كشورهاي جهان عامدانه به بخش هاي پزشكي و بهداشتي نفوذ مي كنند. آنها علاوه بر اين، نسل هايي از پزشكان را به وجود مي آورند كه با انگيزه پر كردن كيسه هاي خود، با هرگونه درمان «طبيعي» كاملاً بيگانه اند و در واقع به نام «تجارت دارويي» به نمايندگان تجاري اين اربابان تبديل گرديده اند. آنها همچنين عامدانه به ايجاد بحران هاي بين المللي، از جمله جنگ هاي تهاجمي - و در نتيجه، استفاده انبوه از سلاح هاي كشتار جمعي ميكروبي - اقدام ورزيده، با استفاده از تراژدي 11 سپتامبر بحراني بين المللي به منظور توجيه جنگ تهاجمي خود پديد آورده اند. و در اين راستا، حتي تحقيقات رسمي پيرامون رويدادهاي واقعي و تاريخي 11 سپتامبر را مسدود ساخته اند.
دكتر «رات» در شمار شركت هاي دارويي متهم، از جمله شركت هاي دارويي «فايزر»، «مرك»، «گلاكسو اسميت كلاين»، «نووارتيس»، «آمگن»، «آسترا زنكا»، «الي ليلي»، «روش»، «سانوفي آوانتيس»، «رلنتزا»، «نووا واكس» و يا «گايليد ساينستز» (كه دونالد رامسفلد، وزير دفاع سابق آمريكا، سهامدار عمده آن است).
@drezamontazer
همچنين آزمايشگاه هاي «ابوت»، شركت هاي پتروشيميك «اكسون موبيل»، «بريتيش پتروليوم»، «شورون» و گروه هاي مالي حامي آنها، مانند «راكفلر» (كه شركاي ثروتمندي در اين صنعت دارد كه از جمله آنها «روبرت مرداك»، غول رسانه اي و يا «جري اسپرير»، رئيس سابق بانك مركزي آمريكا هستند)، «راتشليد»، «جي پي مورگان چيس بانك»، كميسيون سه جانبه و بسياري از ديگر گروه هاي لابيگر، نهادهاي مالي، سياستمداران و نهادهاي سياسي ملي و بين المللي، اعضاي ارتش، رسانه هاي جمعي و... را نام مي برد. »
منابع: رزيستون اوور، آلتر انفو، اون نوكش تو، مونديا ليزاسيون، ويكيپديا، رو 89، پيپربلاگ، پاندمي - گريپ، مكانوپليس، نيوسافت مارو، لوپوئن، فارماكريتيك 20 مينوت، الژري فوكوس، رات فانديشن، اسكاندال مونديو، سيتي نت، مدلو، لوموند ،لوموند ديپلماتيك، سوليداريته - پروگره، و...
@drezamontazer
شنبه بیست و نهم شهریور، وزیر بهداشت سخنی گفت که به سرعت در رسانههای داخلی و خارجی مرکز توجه قرار گرفت. «سعید نمکی» در این روز و در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، درباره آخرین اقدامات وزارت بهداشت برای تأمین #واکسن_کرونا گفت: «یک شرکت هندی صد میلیون دوز واکسن کرونا به آمریکاییها پیشفروش کرده است، مدیرعامل این شرکت فردی ایرانیالاصل زرتشتی است که به ما قول داده ۲۰ میلیون دوز واکسن را با قیمت پایینتر به ما بفروشد».
اگرچه وزیر بهداشت در سخنان خود، نامی از این فرد و مؤسسه تولید واکسن نبرد، اما بلافاصله گمانهزنیها آغاز شد و بعید است فرد مدنظر کسی غیر از «کورش #پوناوالا» باشد؛ چرا که فرد دیگری با چنین مشخصاتی در دنیا وجود ندارد؛ فردی که بتواند وعده تأمین ۲۰ میلیون دوز واکسن کرونا به کشوری دیگر بدهد، حتما باید مدیر یکی از مؤسسات بزرگ تولید واکسن باشد و در بین این مدیران، فردی ایرانیالاصل ساکن هند تنها همین پوناوالاست.
🆔 @drezamontazer
براساس توضیحات منتشرشده در پایگاه خبری این مجموعه بزرگ واکسنسازی دنیا، میدانیم که مؤسسه پوناوالا در تلاش است واکسنی برای کرونا تولید کند و همزمان هم در حال رایزنی با مؤسسات معتبر تولید واکسن برای تولید انبوه آن است.
"پوناوالا " 79 ساله تاجر ایرانیالاصل هندی و مدیر عامل شرکت داروسازی # سروم هفتمین فرد ثروتمند هندی و بر اساس گزارش ماه ژوئن امسال نشریه آمریکایی "فوربس" با دارا بودن بیش یازده میلیارد دلار ثروت صدو شصت و پنجمین فرد ثروتمند دنیاست.
او پیشتر با انعقاد قراردادی با ایالات متحده آمریکا وعده تامین 100 میلیون دوز واکسن کرونا را به این کشور هم داده است.
او به #سلطان_واکسن_هند هم مشهور است و دارای آزمایشگاهها و کارخانههای متعدد در زمینه تولید واکسن است.
این شرکت واکسنهای تولیدی خود را به صد و شسصت و پنج کشور دنیا صادر میکند. از هر دو کودک دنیا یکی از آنها از واکسنهای تولیدی این شرکت دریافت کرده است.
@matabmontazer
قیمت پایین و کیفیت قابل قبول از مزیتهایی است که این شرکت تولید واکسن هندی در رقابت با دیگر شرکتهای غربی و شرقی تولید واکسن از آن برخوردار است و همین مساله باعث شده تا بازار خوبی در دنیا داشته باشد و علاوه بر آن حتی برخی شرکتهای مطرح داروسازی جهان برای تولید انبوه واکسن خود این شرکت هندی را انتخاب میکنند تا هزینه تمام شده تولید واکسن آنها کاهش یابد.
شرکت سروم هند اعلام کرده تا پایان ماه سپتامبر واکسن تولیدی خود برای ویروس کرونا را با قیمت سیزده دلار به بازار جهانی عرضه میکند.
شرکت سروم در میان معدود شرکتهای هندی قرار دارد که در دوران کرونا و رکود اقتصادی، برای استخدام نیروی کار بیشتر اقدام کرده است.
@matabmontazer
شرکت سروم هماینک از سوی "آدار پوناوالا" پسر 39 ساله سیروس پوناوالا اداره میشود.
پوناوالاها کیستند و چرا با ایران رابطه خوبی د ارند؟
بهطور خلاصه «کورش پوناوالا» یکی از هندیهای ایرانیالاصل و زرتشتی است که قرنها پیش از ایران به هند مهاجرت کردند و حالا در این کشور به جایگاه مهمی رسیدهاند. درباره کورش پوناوالا در وبسایت شخصیاش و در بخش زندگینامه آمده است: «دکتر سیروس پوناوالا، رئیس گروه Poonawalla که شامل مؤسسه خصوصی سروم هند، برترین شرکت بیوتکنولوژی هند و بزرگترین تولیدکننده واکسن در جهان از نظر تعداد دوز تولید و فروختهشده در سطح جهان است (بیش از ۱.۵ میلیارد دوز)». آنطورکه این پایگاه شخصی نوشته، دکتر پوناوالا در خانوادهای باسابقه و علاقهای چنددههای به اسب متولد شد و همین موضوع او را به سمت تجارت در این حوزه پیش برد، اما او خیلی زود فهمید که اسبدوانی در هند سوسیالیست آن زمان آیندهای ندارد.
او در مرحله بعد، تجارت با اتومبیل را آزمایش کرد؛ کورش همراه دوست مدرسهای خود، نمونه اولیه ۱۲۰ دلاری از اتومبیلهای ورزشی را ساخت، اما تولید آن به صورت تجاری به پول بیشتری نسبت به توان آنها نیاز داشت و بههمیندلیل دکتر پوناوالا این ایده را هم کنار گذاشت. در بیوگرافی پوناوالا آمده است: «او پس از این تجربه فهمید که ساختن محصولی برای توده مردم، بهجای نخبگان هند، اقدامی هوشمندانه است». پس از این تجربه مکالمه اتفاقی او با دامپزشکی در یک مزرعه، دکتر پوناوالا را به سمت واکسن سوق داد..
@matabmontazer
تولید واکسن ضد مارگزیدگی و تولید واکسن سرخک مؤسسه این فرد زرتشتی را به بزرگترین تولیدکننده واکسن کشور هند تبدیل کرد. پس از خودکفاشدن هند در تولید واکسن، نوبت به بازارهای دنیا رسید و این مؤسسه گام به گام این مراحل را پیش گرفت و تأییدیه سازمان بهداشت جهانی هم در این بین کمک بزرگی به مؤسسه سروم بود. آنطورکه در تاریخچه این مؤسسه بزرگ دنیا آمده است، درحالحاضر مؤسسه سروم بهعنوان یک شرکت پیشرو در زمینه بیوتکنولوژی هند شناخته میشود و اکنون بهروشنی بهعنوان بزرگترین تولیدکننده واکسن در جهان از نظر تعداد دوز شناخته شده و همین تولید انبوه، عبارت «پادشاه واکسن دنیا» را برای کورش پوناوالا به ارمغان آورده است.
علاوه بر این و در سال میلادی جاری، «بلومبرگ» نیز در گزارشی مفصل به این مؤسسه و خانواده پوناوالا پرداخت و در گزارش خود این مؤسسه را بزرگترین امید تولید انبوه واکسن کرونا برای دنیا دانست.
@matabmontazer
کمکهای پیشین خانواده پوناوالا به یزد و دانشگاه علو پزشکی شهید صدوقی
این خانواده البته پیش از این و در دوران اوج شیوع کرونا در کشور، کمکهایی را به یزد یعنی شهری با درصد بالایی از ساکنان زرتشتی روانه کردند.
اوایل فروردین امسال بود که رسانههای داخلی اخباری مبنی بر رسیدن کمکهای پارسیان هند به یزد منتشر کردند که همان موقع «سپنتا نیکنام»، عضو زرتشتی شورای شهر یزد، توضیحاتی درباره این کمکها ارائه کرد. او با اشاره به کمک پارسیان یا زرتشتیان مقیم کشور هند به یزد گفته بود: «این کمکها که شامل اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی است، دریافت و برای درمان مبتلایان به کرونا در اختیار دانشگاه علوم پزشکی یزد قرار خواهد گرفت». او همان فروردین از رایزنیهای انجامشده با رئیس اتحادیه انجمنهای زرتشتیان آمریکای شمالی برای دریافت داروهای مورد نیاز نیز خبر داده و گفته بود: «با همکاری این انجمن و پارسیان هند و همچنین انجمن ایرانی بمبئی، نخستین بخش از داروها و کالاهای پزشکی مورد نیاز دریافت و به دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد تحویل داده شد»
@matabmontazer