هدایت شده از اخبار مقاومت اسلامی
هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
🔻 دنیای آینده #دنیای_فلسطین است؛ نه دنیای رژیم صهیونسیتی!
🔻 ظلم و جنایت صهیونیستها به جایی نخواهد رسید
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
رئیس پژوهشکده تحول علوم انسانی دانشگاه علامه طباطبایی
تحول در علوم انسانی با حفظ ساختارهای موجود محقق نمیشود
رویداد هماندیشی تحول در علوم انسانی عصر امروز ۳ آبان در حوزه علمیه مروی برگزار شد.
ابوالقاسم فاتحی، رئیس پژوهشکده تحول علوم انسانی دانشگاه علامه طباطبایی در این رویداد سخنرانی کرد که گزیده آن را در ادامه میخوانید؛
درباره تحول علوم انسانی خیلی میشود صحبت کرد ولی من وارد بحثهای محتوایی نمیشوم و بیشتر تجربه زیسته خودم در این دو سال را بیان میکنم. در غرب، علوم انسانی موجود که از قرن نوزدهم تولید شد و بعد به کشورهای مختلف سرازیر شده، محصول سه تا انقلاب است؛ یعنی در غرب سه انقلاب شد که محصولش علوم اجتماعی مدرن بود. یکی رنسانس بود که بعد از پایان قرون وسطی شکل گرفت و انقلابی فرهنگی بود. انقلاب دوم فکری و فلسفی بود که در قرن ۱۶ و ۱۷ شکل گرفت و انقلاب فرهنگی رنسانس را تئوریزه و ماندگار کرد. انقلاب سوم صنعتی بود که آمد به دستاورد انقلاب اول و دوم عمل کرد.
تحول پروژه نیست، پروسه است
در اثر این سه انقلاب است که در قرن نوزدهم علوم اجتماعی بیرون میآید. ما گاهی وقتها در کارهایی عجله میکنیم که نباید عجله کنیم ولی یک جاهایی حوصله میکنیم که نباید حوصله کنیم. تحول یک پروژه نیست، یک پروسه است که لایههای مختلفی دارد. ما یک سه پارگی داریم. اگر تحول در علوم انسانی بخواهد در فرایند خودش قرار بگیرد، باید این سه رکن متحد شوند. یکی حکمرانی است، یکی حوزه و یکی دانشگاه. باید یک وحدت و زبان مشترک و یک گفتمان مشترک شکل بگیرد و حوزه و دانشگاه همدیگر را بفهمند.
ادامه مطلب را در لینک زیر مطالعه بفرمایید.
https://atna.atu.ac.ir/fa/news/305332/
هدایت شده از نشریه فرهنگ پویا
📌 اصلاح دانشگاه از زمانی آسان میشود که کار تربیتی از سنین دانشآموزی آغاز شود
🎙 حضرت امام خمینی (ره):
🔹دانشگاهی که حق نداشت از مصالح ایران و اسلام صحبت کند، دانشگاهی که نماز خواندن در آن عیب بود، دانشگاهی که تمام گرفتاریهای ما منشأش در آن بود، دانشگاه نبود.
🔸 شما باید کوشش کنید و دانشگاه را اصلاح کنید و احساس کنید که اسلام است که میتواند دانشگاه را اصلاح کند.
🔹 اصلاح دانشگاه زمانی آسان است که فرزندانمان را از دوره دانش آموزی زیر نظر بگیریم که اگر فرزندانمان در کودکی درست تربیت شدند، دانشگاه زحمتش کمتر میشود.
#علوم_انسانی
#شماره۱۶
🆔 @farhang_puya
هدایت شده از پایگاه خبری علوم انسانی مفتاح
✅ تصمیم مجلس: وزارت علوم با حوزه های علمیه برای تحول علوم انسانی همکاری کند
🔹 در جلسه علنی نوبت دوم مجلس شورای اسلامی در بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم نمایندگان با تبصره ۲ ماده ۹۷ موافقت کردند؛
🔹با عنایت به نقش مهم و حساس علوم پایه و علوم انسانی در مسیر رشد و تعالی جامعه، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مکلف است با همکاری حوزههای علمیه و شورای تخصصی تحول و ارتقای علوم انسانی نسبت به تهیه اسناد پایه موضوعات فوق اقدام و به تصویب مراجع ذی صلاح برساند. از سال دوم برنامه، اقدامات مربوطه را بصورت سالانه ده درصد(%۱۰) اجرائی نمایند بگونهای که در حوزه علوم انسانی کتب مربوطه اصلاح و در حوزه علوم پایه حداقل در دو حوزه تخصصی، وضعیت علمی کشور در سطح قابل قبول بین المللی و در سطح منطقه به رتبه اول ارتقاء یابد.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#مجلس
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
💥کشتار کودکان معصوم غزه، خون بهای تفکر و تمدن، مدرنیته
نظام سیاسی و اقتصادی غرب بویژه نظام سرمایه داری صهیونی آمریکا ، محصول تفکر و تمدن مدرنیته است. اصالت سود در نظام اقتصادی سرمایه داری، حتی با ایجاد جنگ ، اصل کلیدی در نظام سرمایه داری آمریکایی صهیونی است. همان گونه که لیبرالیسم فرهنگی و سکولاریسم اجتماعی و امانیسم از دیگر پایه های مبنایی تفکر و تمدن مدرنیته است.
آن چه امروز در غزه، می گذرد، از کشتن کودکان و زنان و جوانان و سالخورده ها و تخریب ویران کننده شهرهای نوار غزه، چیزی جز آشکار شدن حقیقت و باطن حاکمیت سرمایه داری غرب بر نهادهای به اصطلاح بین المللی اعم از شورای امنیت سازمان ملل متحد، سازمان ملل متحد، نیست . همان گونه که گویای توخالی بودن آن دسته از ایسم ها و مکاتب و نظریه هایی است که در علوم اجتماعی و علوم سیاسی توجیه گر، وضعیت موجود سرمایه داری غرب هستند.
خون کودکان مظلوم غزه ای ، اگر چه جدید و تازه است، اما این خون ها اولین و آخرین کشتار غرب متمدن !!! نبوده و نیست .جای پای آمریکا و صهیونیست ها و دولت های روپایی ها را می توان در کشتار هایی که در هفت دهه گذشته در دیگر نقاط جهان شده است ، مستقیم و غیر مستقیم مشاهده کرد. در این هفتاد سال آن چه از تجاوز به کشورها، ساقط کردن دولت های مردمی، کودتاهای سیا و موساد بر علبه دولت های مردمی، جنگ های نیابتی ،ترور رهبران مخالف ، و انبوهی دیگر از فهرست جنایات هفتاد ساله گذشته ، را نیز باید در عقبه کشتار کودکان غزه ای دید.
هنوز خاطره کشتار کودکان یمنی، افغانی ، عراقی، فلسطینی ، در خاطره ها تازه است.
اما ، شواهد سیاسی جهان و منطقه و وضعیت نبرد در میدان ، ابن بار گویای به آخر خط رسیدن تفکر و تمدنی است که به نام زن، زن را کالایی کرد. به نام زندگی ، زندگی را تباه کرد.به نام آزادی، آزادی را در بند کشید.
امروز همه ی کفر و نفاق و شرک بین المللی به رهبری آمریکا یکجا به میدان مبارزه همه جانبه با توحید و عدالت و آزادگی آمده اند. مهرههای کاشته شده در اغلب کشورهای اسلامی و عرب ، بخوبی همسو با غرب و آمریکا و صهیونیست ها نقش آفرینی می کنند و هنوز این سطح از کشتار زنان و کودکان نتوانسته است وجدان های خفته آنان را بیدار کند. اما جبهه مقاومت که هنوز زخم های تازه تیر و ترکش های آمریکایی ها و اروپایی ها و صهیونیست ها را بر بدن خود دارند، و خوب می دانند، ترحم بر پلنگ تیز دندان ، یعنی چه مردانه در صحنه حضور دارند و همین جبهه برای شکست جبهه آمریکایی صهیونی کافی است.
نوشته شده در روز پنجشنبه، ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۲
ابوالقاسم فاتحی دهاقانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامهطباطبایی
👌 مهم تربن نکات سخنان سید حسن نصرالله
چهره سید مقاومت را دوست و دشمن می شناسند. از زمانی که خود را شناخت ، تمام زندگی اش را وقف جهاد در راه خدا با دشمن صهیونیستی کرد و امروز به چهره ای سیاسی و نظامی در سطح راهبری و راهبردی منطقه و جبهه مقاومت و میان مسلمانان تبدیل شده است. صداقت، شجاعت، خیرخواهی ، تیزهوشی ، صراحت ، عقلانیت و قدرت و توان مدیریتی و راهبری اش در جایگاه مدیر کل حزب الله لبنان ، زبان دوست و دشمن را به تحسین و تعجب باز کرده است. او که در جنگ ها و در تجاوزات پیشین ارتش صهیونیسی، هر بار متناسب با مجموع شرایط سیاسی و نظامی سخنرانی کلیدی داشت، این بار هم پس از حدود یک ماه از نبرد طوفان الاقصی که این بار توسط حماس و در غزه آغاز شده است ، در سخنرانی خود ، بسیار عاقلانه، سنجیده ، اقناعی، منطقی، حماسی و مقتدرانه پس از تجلیل عمیق معرفتی و دینی و ارزشی از شهدا و خانوادههای آنان ، ابتدا شرایط سیاسی و نظامی و میدانی نبرد طوفان الاقصی را تجزیه و تحلیل کرد و سپس به صورت موجز و در ابهام گفت ، مقاومت و حزب الله لبنان متناسب با سطح تهدیدات و شرایط پیش رو، آماده هر وضعیتی می باشد. به نطر بنده چند نکته کلیدی در این سخنان وجود دارد.
۰۱ تحقیر صریح و روشن زمامداران رژیم صهیونیستی به کودنی و ابلهی و بزدلی و جنایتکار جنگی که همراه با چند بار تاکید و تکرار بود ، بویژه نتانیاهو و حزب راست گرای لیکود
۰۲ تحقیر آمریکا و افشای باطن صهیونیستی دولت آمریکا و این که اسرائیل بازوی آمریکا است و نقش مستقیم و موثر دولت وقت آمریکا در نجات رژیم صهیونیستی
۰۳ افشای پوشالی بودن ارتش صهیونیسی
۰۴ تاکید بر فلسطینی بودن نبرد طوفان الاقصی و نقش مستقیم حماس و رهبران آن در طراحی و اجرای آن
۰۵ تاکید زیاد سید حسن نصرالله بر مسیولیت اجتماعی ، دولت ها ، حاکمان عرب ، و آحاد مردم جهان که چند نوبت تکرار کرد. تاکیدات زیاد ایشان بر مسیولیت اجتماعی همگان، در واقع نوعی آماده سازی فضای سیاسی آینده برای ورود موثر تر و بیشتر مقاومت لبنان و دیگر جبهه های مقاومت است
۰۶ افشای چهره مظلوم نمایی اولیه رژیم صهیونیستی در نسبت دادن کشتن کودکان توسط حماس و برعکس افشای چهره جنایتکار جنگی بودن سران رژیم صهیونیستی در کشتن زنان و مردان و کودکان فلسطینی
۰۷ ستایش از فرهنگ و روح مقاومت در مردم غزه که در کنار ویرانه های خانه و کاشانه خود و در کنار اجساد اعضای خانواده خود، فریاد مقاومت سر می دادند و آن را امری جدید و مهم دانستند.
۰۸ برجسته کردن نقش حکیمانه رهبر معظم انقلاب در مسایل راهبردی جبهه مقاومت و افشای تهمت های رسانه های آمریکایی به نظام جمهوری اسلامی ایران و به دولت و ملت ایران
۰۹ تاکید بر لزوم فعال سازی و هماهنگی دیگر مناطق سرزمین های اشغالی مانند کرانه باختری با نبرد طوفان الاقصی
نوشته شده در روز جمعه ۱۲ آبانماه ۱۴۰۲
ابوالقاسم فاتحی دهاقانی عضو هیات علمی دانشگاه علامهطباطبایی