eitaa logo
کانال اطلاع رسانی دکتر سید مسعود خاتمی
587 دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
166 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
24.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر سید مسعود خاتمی، تیم‌های اضطرای جنگ که دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور محترم و دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر محترم بهداشت و درمان، عضو آن‌ها بودند را، هسته‌های اولیه تشکیل بسیج جامعه پزشکی می‌داند که خدمت‌رسانی به محرومان را با همان روحیه جهادی رایج در جبهه‌ها، ادامه دادند. فداکاری‌هایی که از بسیج جامعه پزشکی در دوران کرونا دیده شد، جلوه‌ای از همین  روحیه جهادی بود. در حقیقت بسیج جامعه پزشکی را باید امتداد تیم‌های اضطراری جبهه دانست. دکتر سید مسعود خاتمی، نماینده گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی و فرمانده بهداری جنگ از سال ۶۳ تا سال ۶۷، روز چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳ مهمان برنامه خط نجات (شبکه سلامت سیما) بود.  
🔸️شرکت در مراسم افتتاحیه نمایشگاه "ایران‌مد ۲۰۲۴" 🔸️به گزارش روابط عمومی دفتر دکتر سید مسعود خاتمی، نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی، ایشان در تاریخ ۱۹ مهر ۱۴۰۳ در مراسم افتتاحیه نمایشگاه تجهیزات و ملزومات پزشکی، دندان‌پزشکی، آزمایشگاهی و دارویی، که در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار شده بود، حضور یافت و از آخرین تولیدات و محصولات شرکت‌ها و کارخانه‌های تجهیزات پزشکی بازدید کرد. 🔸️نمایشگاه "ایران‌مد" که انجمن تجهیزات و ملزومات پزشکی، دندان‌پزشکی، آزمایشگاهی و دارویی متولی برگزاری آن است، هر سال، آخرین دستاوردهای صنایع پزشکی را به نمایش می‌گذارد.      
🔸️به گزارش روابط عمومی دفتر خوانسار، درتاریخ ۲۱ مهرماه ۱۴۰۳ دکتر سید مسعود خاتمی، نماینده مردم شریف شهرستان‌های گلپايگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی، در مجتمع توانبخشی حضرت بقیت الله الاعظم (عج) خوانسار حضور یافت و پس از بازدید از بخش‌های مختلف مجتمع، در جلسه‌ای با حضور مدیران مرکز توانبخشی، از خدمات ارزشمند و خداپسندانه آنان و همچنین خیرین بزرگوار شهرستان تشکر کرد. 🔸️دکتر خاتمی در جريان مسائل و مشکلات موجود قرار گرفت و به منظور رفع مشکلات و خدمت‌رسانی هر چه بهتر به معلولان مجتمع توانبخشی بقیت الله الاعظم (عج) خواستار پیگیری مسئولان شد.