20.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حماسه_مردم_عزیز_قم
تاثیر خدمت برای مردم
روحت شاد شهید جمهور
#رئیس_جمهور_خستگی_ناپذیر
هدایت شده از خبر فوری سراسری
♨️لطفا در این #نظر_سنجی شرکت کنید
مستحضرید که قیمت تمام کالاهای وارداتی با افزایش دلار بالا رفته است!
از طرفی همه مواد اولیه ایرانی ، مثل فولاد، مس، مواد پتروشیمی و... که از معادن ایران به دست می آید هم به دلار محاسبه و به مردم ایران فروخته میشود که با افزایش نرخ دلار، همه اقلام زندگی ما، از موکت تا ماشین و مسکن و... گران میشود.
آیا حاضر هستید یارانه ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزار تومانی شما قطع شود، افزایش حقوق امسال شما نیز منتفی شود، اما دلار به ۲۰ هزار تومان برگردد؟
شرکت در #نظر_سنجی👇👇👇
https://EitaaBot.ir/poll/a5c6
https://EitaaBot.ir/poll/a5c6
هدایت شده از انجمن علمی اقتصاد دانشگاه قم
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ اقتصاد یکی از مسائل اساسی کشور است.
📌کاری از واحد رسانه انجمن علمی اقتصاد دانشگاه قم
#اقتصاد_مسئله_اصلی_کشور_است
@tesaq_eitaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکیان قبل از نامزد شدن!
پزشکیان بعد از نامزد شدن!
⭕️ موندم اینا چرا از رو نمیرن
https://eitaa.com/drmsharbati
♨️خیلیمهم
اجازه ندید تاریخ رو درمورد این موجود تحریف کنن!!
محمدفاضلی مشاور#پزشکیان که تو برنامه زنده تلویزیونی خواست با هوچیگری از حقیقت فرار کنه کیه و چیکار کرده؟
بیاید اینجا براتون توضیح بدم:
فاضلی سال ۸۸ و در جریان فتنه از دانشگاه گیلان اخراج شد.
بعد از این که دولت تغییر کرد و روحانی سر کار اومد، فاضلی بصورت غیرقانونی رفت دانشگاه شهید بهشتی.
از اینجای داستان به بعد رو به استناد حرفهای «سعدالله نصیری قیداری» رئیس دانشگاه شهید بهشتی که از طرف وزیر علوم دولت «روحانی» منصوب شده توضیح میدم:
قیداری میگه:
از روز اولی که فاضلی وارد دانشگاه شد تو نهاد ریاستجمهوری مشغول فعالیت بود.
محمد فاضلی بصورت پیمانی تو دانشگاه شهیدبهشتی ادامه فعالیت میده.
وقتی استاد پیمانی شروع به فعالیت میکنه، ۳ سال وقت داره تا بر اساس برنامهای که اعلام میکنه به رسمی آزمایشی تبدیل وضعیت بده.
اگر نتونست ۲ سال دیگه هم وقت میدن
و اگر باز هم نتونست نهایتا ۸ سال وقت میدن و در پایان ۸ سال اگر نتونه آرای موافق برای تبدیل وضعیت رو کسب کنه، هیات امنا دیگه بهش فرصت نمیده.
و درنهایت این به معنای «اخراج» نیست؛ بلکه در اصل قراردادش دیگه تمدید نمیشه.
تو ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ جلسهای تشکیل میشه تا شرایط فاضلی بررسی بشه که «از نظر عمومی، آموزشی و پژوهشی، در مرحله تبدیل وضعیت موفق به کسب آرای هیات اجرایی نمیشه»
چرا؟
۱- خارج از دانشگاه پست داشته.
۲- حضور کافی تو دانشگاه نداشته و طبق ۲سال حتی ۲ماه هم توی دانشگاه حاضر نبوده!!!
۳- بارها بابت این موضوعات تذکر گرفته اما اهمیت نداده
۴- نه کتاب و مقاله مینوشته و نه کار اجرایی و فرهنگی و علمی انجام میداده! و قانونا نمیشه چنین شخصی عضو هیات علمی باشه!
۵- مقاله بینالمللی قابل قبول نداشته!
+قیداری میگه: هیات اجرایی وقت زیادی برای بررسی صلاحیت آقای فاضلی گذاشت اما به نتیجه نرسید حتی بعدش راههای اعتراض به وزارت علوم هم بهش ابلاغ شده!!
حالا اصلاحطلبای بیشرف چی میگن؟!
میگن بخاطر مسائل سیاسی اخراج شده!!
همینقدر کثیف و دروغگو!
تو برنامه زنده تلویزیونی فاضلی در مورد این موضوع پیمانی بودنش و اخراجش بدلیل غیبت مورد سوال قرار گرفت و اینجوری فرار کرد!
📍اجازه ندید تاریخ رو درمورد این موجود تحریف کنن!!
#فراموش_نکنیم
#انتخابات
💫 با #مهندس_علیخانی
💫 🇮🇷 @alikhani_r 🇮🇷
https://eitaa.com/drmsharbati
هدایت شده از قم | بلد امین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیت الله میرباقری :
«در نظام سرمایهداری، این شرکتهای دست ساز، سرمایه دارهای رفاقتی، حزبی، اَنفال را به ریال میخرند به دلار میفروشند، آن هم در بازار بورس، یک بار هم در بازار بورس با آن بازی میکنند.
این روال اگر ادامه پیدا کند، همهی تحریمها هم اگر برداشته شود، چیزی به سبد فقرا نمیرود.
مرحوم شهید رئیسی به دنبال این عدالت بود، رئیس جمهور بعدی باید این عدالت را انشاءالله دنبال کند.»
☑️با بَلَد امین رسانه اخبار تمدنی از قم با خبر شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/2907373602Cdee2e90031
هدایت شده از قم | بلد امین
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیت الله میرباقری:
«۴۰ شرکت نفتی و پتروشیمیایی و معدنی و بانکهایی که مالک اینها بودند در سال ۱۴۰۱، سودشان قریب به هزار همت بوده، دقیق بگم ۹۵۷ همت، حقوقی که دولت در همان سال به کارمندانش داده، ۸۰۰ همت بیشتر نبوده،این عدالته؟
این عدالت سرمایه داری است، این عدالت مکتب رفاهه، عدالت اسلام نیست، بدون انفال این چیزها نمیشود.
کسانی که قدرت دستشان بوده بروند در سواحل مکران پالایشگاه خصوصی افتتاح کنند، این عدالت نیست.
حضرت علی فرمود : اگر خدای متعال تعهد نگرفته بود که عالم در مقابل پرخوری و عارق زدن یک عده و گرسنگی یک عده سکوت نکند ، من به میدان نمیآمدم.
☑️با بَلَد امین رسانه اخبار تمدنی از قم با خبر شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/2907373602Cdee2e90031
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّكِينَ بِوَلَايَةِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْأَئِمَّةِ علیهم السلام و الفُقَهاءِ العَادِلِین
https://eitaa.com/dr_msharbati
🌹
🌷 بیانات رهبر معظم انقلاب
روز عید غدیر
۵ تیر ۱۴۰۳ در مورد انتخابات
حضرت آیتالله خامنهای با فراخوان عموم مردم به مشارکت و پرهیز از تنبلی و بیاعتنایی و دست کم گرفتن انتخابات گفتند: انتخابات فقط برای شهرها نیست بلکه در همه روستاها و بخشهای کشور مردم در انتخابات شرکت کنند تا جمهوری اسلامی در دنیا سرافراز شود.
رهبر انقلاب در بیان ویژگیهای فرد اصلح گفتند: اصلح کسی است که در درجه اول به مبانی انقلاب و نظام و به این راه، اعتقاد قلبی و واقعی داشته باشد همچنانکه شهید خدمت، رئیسی عزیز واقعاً اعتقاد داشت و کاملاً محسوس بود که او با دل و جان و اعتقاد کار میکند.
ایشان کارآمدی را ویژگی مهم فرد اصلح خواندند و گفتند: کارآمدی یعنی شب و روز نشناسد، دنبال کار باشد، توانایی کار کردن داشته باشد و از عناصر و همکاران خوب استفاده کند.
حضرت آیتالله خامنهای، توان و نشاط انجام کار همراه با اعتقاد راسخ به مبانی انقلاب را از دیگری شاخصهای فرد اصلح دانستند و افزودند: فرد اصلح با این خصوصیات، قادر است از همه ظرفیتهای متنوع و پر شمار کشور برای پیشرفت استفاده کند.
ایشان دولتهای قبل را در استفاده از ظرفیتهای کشور یکسان ندانستند و گفتند: دولت سیزدهم از دولتهایی بود که از ظرفیتهای کشور به خوبی استفاده کرد و اگر این دولت ادامه مییافت احتمال زیاد میدادم بسیاری از مشکلات اقتصادی حل شود.
رهبر انقلاب در بیان ظرفیتهای مهم کشور گفتند: انبوه جمعیت جوان و تحصیلکرده، هوش و استعداد ذاتی ایرانی، معادن عظیم و متنوع، موقعیت جغرافیایی، مرزهای طولانی آبی، تعداد بالای همسایگان، بازارهای بزرگ منطقهای، بازار ۸۰ میلیونی داخلی، تنوع اقلیمی، شبکه ریلی و جادهای، توانمندیهای فنی جوانان در امر مسکن، جاده، سدّ و صنعت، مناطق آزاد تجاری و میراثهای فرهنگی و تمدنی از جمله ظرفیتهای کشور است.
ایشان افزودند: مردم واقعاً مؤمن و معتقد هم ظرفیت بسیار مهمی هستند؛ حتی اگر برخی از آنها در ظاهر پایبندی درستی به شرع نشان ندهند.
حضرت آیتالله خامنهای با انتقاد از تصور برخی سیاسیون کشور مبنی بر ناگزیر بودن از آویزان شدن به این قدرت یا آن قدرت دنیا برای پیشرفت و توهم اینکه همه راههای پیشرفت از آمریکا میگذرد، گفتند: کسانی که چشمشان به خارج از مرزها است، قادر به دیدن و شناختن ظرفیتهای مهم درونی و طبعاً قادر به برنامهریزی برای استفاده از آنها نیستند.
ایشان با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی به توفیق الهی بدون تکیه به بیگانگان و با وجود موذیگری و چالشگری آنها مسیر پیشرفت را طی کرده است، گفتند: در آینده نیز بحول و قوه الهی ملت ایران اجازه نخواهد داد که سرنوشتش را دیگران بنویسند.
رهبر انقلاب با اشاره به توهم یا سوء تعبیر برخی افراد از «تأکید بر استفاده از ظرفیتهای داخلی» به «حصارکشی دور کشور و قطع ارتباط با دنیا»، گفتند: ما از اول به دنبال ارتباط با همه دنیا به جز یکی دو استثنا بودیم و اتفاقاً در دولتهایی مانند دولت شهید رئیسی که به شدت به مبانی پایبند بودند، ارتباطات بینالمللی کشور هم تقویت شد.
ایشان چشم ندوختن به بیگانگان را به معنی شجاعت و استقلال ملی خواندند و گفتند: با وجود این دو مؤلفه، ملت ایران توانایی و شخصیت و قدرت خود را نشان میدهد و احترام آن در دنیا بیشتر خواهد شد.
حضرت آیتالله خامنهای در پایان دو توصیه مهم خطاب به مردم و نامزدها بیان کردند.
ایشان در توصیه اول با اشاره به شعار «ایران قوی و سرافراز»، گفتند: ایران قوی طرفداران خیلی زیادی دارد؛ البته قوی بودن ایران فقط به داشتن انواع موشک نیست -که ما انواع و اقسام مفید و کاربردی آن را هم داریم- بلکه قوی بودن، ابعاد علمی، فنی، اقتصادی و سیاسی هم دارد که یکی از ابعاد بسیار مهم آن، حضور در میدان سیاست و انتخابات است.
رهبر انقلاب تأکید کردند: بنابراین هر کس علاقهمند به ایران قوی است باید در انتخابات شرکت کند و هر کس معتقد به لزوم حمایت از نظام جمهوری اسلامی است، باید در این زمینه اهتمام مضاعف داشته باشد.
ایشان در توصیه بعدی خطاب به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، از آنها خواستند با خداوند عهد کنند که در صورت کسب مسئولیت، اطرافیان و کارگزاران خود را از کسانی انتخاب نکنند که ذرهای با انقلاب اسلامی زاویه دارند.
حضرت آیتالله خامنهای با تأکید به نامزدها مبنی بر اینکه هر فردی ذرهای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه داشته باشد به درد شما نمیخورد و همکار خوبی برای شما نخواهد بود، گفتند: کسی که دلبسته آمریکا باشد و تصور کند بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت و همچنین کسی که به راهبرد دین و شریعت بیاعتنایی کند، همکار و مدیر خوبی نیست. بنابراین همکارانی انتخاب کنید که اهل دین، شریعت، انقلاب و اعتقاد کامل به نظام اسلامی باشند.
ایشان افزودند: اگر با نیت خالص و عهد با خدای متعال در انتخابات کار و فعالیت کردید، همه کارهایتان نزد خداوند حسنه است و ثواب خواهد داشت.
ساعات زیادی تا یک انتخاب مهم برای آینده ایران باقی نمانده است، رقابت دو جریان فکری در سپهر سیاسی ایران اسلامی، دو جریان شناسنامه دار با پیشینه تاریخی حدود دویست ساله، یکی امتداد جریان روشنفکری غربی که زیست خود را در تعامل با غرب معنی میکند و دیگری جریانی باورمند به فرهنگ غنی ایرانی اسلامی، یکی کعبه آمال خود را در غرب جستجو میکند، دیگری به دوران عصر طلایی تمدن اسلامی نظر دارد، یکی مشروطه غربی، استبداد منور، دولت اصلاحات و اعتدال را در کارنامه خود دارد و دیگری خود را در امتداد جنبش تنباکو ، مشروطه مشروعه ، قیام ۱۵ خرداد، انقلاب ۵۷ ، دولت شهید رجایی و شهید رئیسی تعریف میکند. یکی طفیلی غرب است و دیگری متکی بر خود؛ با افتخار من از جریان دومم و نامزدی از جریان دوم را برمی گزینم.
در بین مدعیان جریان دوم، #جلیلی را باورمندتر و معتقدتر به این مسیر یافتهام و صداقت را در گفتار و رفتار او باور کردم و او را نماینده ای توانمند، با برنامه ، صادق و شایسته برای نمایندگی جریان فکری انقلاب میدانم و برای پیشرفت ایران و تحقق #ایران_قوی و رسیدن به #یک_نقش_پر_شکوه برای هر ایرانی در سایه بهره مندی از یک #جهان_فرصت و ایجاد #یک_ایران_ جهش ، سعید جلیلی را توصیه میکنم.
امید دارم او #سعید_جمهور شود تا مسیر #شهید_جمهور را ادامه دهد.
محمد شربتی قم المقدسه هفتم تیر ۱۴۰۳
چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری
https://eitaa.com/drmsharbati