تجربه گر مرگ
✅به به خبرای خوش 👌 بالاخره کنترل تو ماشین هم راه افتاد 👌 ضمنا جهت اطلاع می گم آمرین هم دستور امر ب
اگر مسئولین دارن وارد عمل میشن بخاطر مطالبه و درخواست مردم نجیب و اصیله . پس فکر نکنید کار رو به قانون سپردیم و تمام ... خیر باید تا وقتی زنده هستیم و نفس می کشیم مطالبه کنیم
و با بی حجابی ها بجنگیم و روشنگری کنیم ...
آخرت رو فدای دو روز دنیا نکنیم
به نوبه خودمون باعث شکوفایی
دین خدا باشیم
خیلیامون برای #مجیدرضا_رهنورد دلمون سوخت و باخودمون گفتیم ای کاش راهی بود. که میشد بخشیده بشه، خودش متنبه شده بود دیگه.
دوستان اجرای حکم فقط برای تنبیه فرد نیست، قسمت کوچکی از #حدود_الهی برای تنبیه و پاک شدن فرد هستش، اصل فلسفه اجرای چنین احکامی مثل #محاربه، قصاص و... برای دیگران و حتی برای آیندگان هستش. برای #بازدارندگی که در جامعه ایجاد میشه که هرکسی دیگه به راحتی دست به چاقو و قمه نبره. جانها حفظ میشه، روح و روانها از ترس و ناامنی رها میشه. این #خشونت نیست، عین رحمت و #مهربانی خدا برای جامعهس.
مجیدرضا رهنورد بهجرم محاربه اعدام شد و البته دونفرم کشت. یعنی اگر اون دونفر شهیدهم نمیشدن، بازم اعدام میشد،بهجرم کشیدن سلاح به قصد جان افراد یا ترساندن یا..... اگر خانواده دوشهید هم رضایت میدادن بازم اعدام میشد ،بههمین دلایلی که گفتم. چون الان مسأله #شخصی نیست که با بخشیدن حل بشه، مساله #اجتماعی است. #امنیت کل جامعه در گرو اجرای این حکم هستش. اثرش رو همین روزها داریم میبینیم، کلی مانور دادن روی این دو اعدام که بریزید بیرون و کارو تموم کنید، هیچکس همراهی نکرد. این کشور دشمن زیاد داره، نیرو تربیت میکنن برای آشوب و #اغتشاش، ممکنه درآینده سر هر اتفاقی بگن بریزید بیرون و کار به اغتشاش برسه، جوونای دیگرمون هم مثل رهنورد فریب بخورن، این اجرای احکام و این اعدامها اونجا اثرش رو میگذاره، کار به قمهکشی و ارعاب و این حرفا نمیکشه. جانهایی درسالهای بعد حفظ میشه.
بخاطر همین خدا برای #قصاص تو قرآن میفرماید "ولکم فی القصاص حیاة" برای شما در قصاص حیات و زندگی است.
@drnyazmnd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلمپپپپپپپپپپپ شد👏👏👏👏
❌این طلا فروش پلمپ شد...
دست در دست هم دهیم به مهر
میهن خویش رو کنیم عفیف و آباد
@drnyazmnd
🔰 #اخطار و سپس #اصلاح هلیوم پارک مشهد
اقدام شایسته هلیوم پارک مشهد به دستور اداره اماکن مشهد در جلوگیری از ورود افراد بدحجاب و بی حجاب
✍ دیدید اگر بخواهید میشه. نه طرح دراز مدت می خواد نه کاغذ بازی
@drnyazmnd
🔰اخطار نهایی دادستانی استان قم به #مهروماه
🔹بر اساس گزارشات ارسالی مردمی در خصوص هنجار شکنی های صورت گرفته در مجتمع مهر و ماه و افزایش آمار کشف حجاب و تردد بصورت معمول بانوان در این مجتمع بدون حجاب و با توجه به تذکرات متعدد ارائه شده به مسئولین مرکز توسط ستاد امر به معروف و با توجه به گزارشات ستاد امر به معروف با دستور مقام قضایی ، برای آخرین بار اخطار پلمب برای مجتمع صادر گردید.
✍ طبق این اخطار اگر تنها یک کشف حجاب دیگر در این مجتمع رفاهی اتفاق بیفتد، به طور کلی پلمپ خواهد شد.
@drnyazmnd
اعصای محترم کانال هر فروشگاهی که دیدید کشف حجاب کردن اول کارت مغازه رو بگیرید و بعد یک عکس از
کشف حجابی بگیرید .. تا در کانال بگذاریم و مطالبه کنیم جهت پلمپ ...
لطفا فعال باشید
رحم کنید به خودتان...😔
آیا برای تاریکی #قبر آمادگی دارین⁉️
اگه امروز آخرین روز عمرت باشه چی
#مرگ #غفلت #حساب
#بیحجاب_حق_الناس_دوزخ
@drnyazmnd
🔴چندی پیش مطالبی از اوضاع نامناسب حجاب در مجتمع تجاری دیپلمات سنتر بروجرد در فضای مجازی منتشر شد
امروز خبر رسید که امام جمعه محترم بروجرد بازدیدی از این مجتمع تجاری داشته و با کاسبان آنجا در این زمینه صحبت کرده اند
🔹امام جمعه بروجرد در این دیدار گفت:
نباید مدیریت این مجتمع اجازه دهد افراد هنجارشکن و بی حیا دراینجا احساس امنیت کنند.
🔹وی ادامه داد: انتظاری که از مدیریت و کسبه این مجتمع داریم این است که قبل از آنکه اماکن و نیروی انتظامی وارد بشوند،
خودشان این مشکل را حل بکنند، مدیریت این مجتمع توجه داشته باشد کار به جایی نرسد که شورای تأمین تصمیم بگیرد که کسب و کار این مجتمع تعطیل بشود.!
🔴 این حرکت امام جمعه بروجرد باید الگوی تمامی ائمه جمعه باشد که خیلی هایشان یا ساکتند یا نهایتا در خطبه های نماز جمله چند کلمه راجع به لزوم مبارزه با کاشفان حجاب می گویند.
@drnyazmnd