🔹️ رشد ۴.۳ درصدی ارزش افزوده بخش کشاورزی با اتخاذ سیاستهای حمایتی مناسب یک سال گذشته
🔰جلسه قرارگاه دیپلماسی غذایی وزرات جهاد کشاورزی
🗓 ۶ مهر ۱۴۰۱
@drsadatinejad
32.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 جلسه دیدار وزیر جهاد کشاورزی با دامداران
🗓 ۲ مهر ۱۴۰۱
@drsadatinejad
🔰 گزارش تصویری بازدید از سیزدهمین نمایشگاه بین المللی فناوری نانو
🗓 ۹ مهر ۱۴۰۱
@Drsadatinejad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با برنامه ریزیهای صورت گرفته هیچگونه مشکلی در تامین گوشت گرم و منجمد مرغ و گوشت قرمز وجود ندارد.
در راستای حمایت از مصرف کنندگان، عرضه گوشت منجمد مرغ با قیمت مصوب در میادین و خرده فروشیهای سطح شهر استان تهران و سایر استانها در حال انجام است.
قدردان زحمات فعالین صنعت دام و طیور هستیم که با رعایت قیمت مصوب به تامین گوشت مرغ و گوشت قرمز موردنیاز مردم اقدام کردهاند.
🔰 جلسه قرارگاه امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی
🗓 ۹ مهرماه ۱۴۰۱
@drsadatinejad
35.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش کشاورزی در حوزه فناوری نیازمند بوده و امسال نیز سال دانش بنیان است و مقام معظم رهبری نیز به ورود حوزه فناوری به بخش کشاورزی تاکید داشتند.
اتفاقات خوبی در کمیته راهبردی نانو در این حوزه در شرف وقوع است و تلاش داریم در کنار حوزههای دانشی و فناوری در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در بخش کشاورزی، محصولات حوزه نانو را در بخش کشاورزی جاری کنیم و آن را تجاری کرده و استفاده کنیم.
برای سال اول تمرکز شده با اجرای سند الگوی کشت ۴ میلیارد متر مکعب صرفه جویی در مصرف آب در بخش کشاورزی خواهد داشت.
🔰 بازدید از سیزدهمین نمایشگاه فناوری نانو
🗓 ۹ مهرماه ۱۴۰۱
@drsadatinejad
🔰گزارش تصویری نشست هم اندیشی الگوی کشت
🗓 ۱۰ مهرماه ۱۴۰۱
@drsadatinejad
🔰نشست هم اندیشی الگوی کشت
🗓 ۱۰ مهرماه ۱۴۰۱
@drsadatinejad
جزئیات بیشتر👇
دکتر سید جواد ساداتی نژاد
🔰نشست هم اندیشی الگوی کشت 🗓 ۱۰ مهرماه ۱۴۰۱ @drsadatinejad جزئیات بیشتر👇
نشست هم اندیشی الگوی کشت با حضور سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی، حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، محمد جواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی، معاونین وزارت جهاد کشاورزی، رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی، رئیس بنیاد ملی گندمکاران کشور و محققین سازمان تات در سالن خوشه وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد.
در این مراسم، سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه این جلسه تخصصی، فنی و مهم است و مدعوین واقف به اهمیت الگوی کشت هستند، اظهار کرد: از سال ۱۳۵۰ تاکنون به دنبال اجرای الگوی کشت در کشور بوده ایم و برنامه آن بارها به استان ها ابلاغ شده است.
وی افزود: برنامه الگوی کشت و اجرای آن در تمام برنامه های توسعه ای کشور آمده است و در برنامه هفتم توسعه هم لحاظ شده است اما هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.
ساداتی نژاد تاکید کرد: ما از نظر دانش و فناوری توان اجرای الگوی کشت را داریم و برنامه الگوی کشت در کشور به روز رسانی شده است اما هنوز در اجرا مشکل داریم.
وی افزود: در برنامه ششم توسعه آمده از سال دوم برنامه، الگوی کشت اجرا شود و وزارت نیرو پروانه چاه ها را ساماندهی کند که وزارت نیرو اقدام به بستن چاه ها کرد اما الگوی کشت اجرا نشد.
مقام عالی وزارت با تاکید بر اینکه اجرای الگوی کشت بدون حمایت و قانون مجلس شورای اسلامی امکان پذیر نیست، تصریح کرد: مشکل اجرای الگوی کشت این است که ۹۸ درصد از کشاورزی ایران به بخش خصوصی تعلق دارد و این بخش دستور پذیر نیست و هرچه بخواهد کشت می کند لذا در مرحله اجرا با مشکل مواجه می شویم.
وی با بیان اینکه شوروی واردکننده گندم بود اما روسیه امروز ۱۴۵ میلیون تن گندم صادر می کند و در شرایط جنگ به صورت روزانه به صادرات آن عوارض تعیین میکند،ادامه داد: غذا امروز ابزار قدرت است.
ساداتی نژاد تصریح کرد: راه اجرای الگوی کشت این است که برای کشت مطلوبیت ایجاد کنیم تا کشاورزان اقدام مورد نظر ما را انجام دهند، مانند خرید ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومانی گندم از کشاورزان، لذا با سیاست قیمتی می توانیم به این امر اقدام کنیم.
وی با اشاره به اینکه باید یارانه کشت را در بودجه ۱۴۰۲ لحاظ کنیم، افزود: باید بتوانیم از تبصره ۱۴ قانون بودجه کشور به کشاورزان یارانه کشت دهیم و برای اجرا به کمک مجلس شورای اسلامی نیاز داریم.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: مقام معظم رهبری امنیت غذایی را اولولیت اول کشور دانسته اند و هیچ چیز را با آن قابل قیاس نمی دانند.
وی خاطرنشان کرد: باید کود و تسهیلات مکانیزاسیون به کشاورزانی داده شود که الگوی کشت را رعایت می کنند و طبق برنامه پیش می روند.
مقام عالی وزارت در پایان عنوان کرد: با ایجاد عوارض در صادرات جذابیت محصولات پرآببر مانند هندوانه را کاهش دهیم تا آب مجازی از کشور خارج نشود.
🔰 نشست هم اندیشی الگوی کشت
🗓 ۱۰ مهرماه ۱۴۰۱
@drsadatinejad
🔰گردهمایی معاونین توسعه مدیریت منابع سازمان جهاد کشاورزی استان ها
🗓 ۱۱ مهرماه ۱۴۰۱
@drsadatinejad
جزئیات بیشتر👇
دکتر سید جواد ساداتی نژاد
🔰گردهمایی معاونین توسعه مدیریت منابع سازمان جهاد کشاورزی استان ها 🗓 ۱۱ مهرماه ۱۴۰۱ @drsadatinejad
معاون های اداری و مالی حامی و پشتیبان یک موسسه و سازمان است که این مهم رسالت اصلی آن است.
وزارت جهاد کشاورزی ماموریت تولید در 4 بخش دام، باغبانی ، زراعت و شیلات را برعهده دارد، افزود: تولید از اهمیت ویژه ای برخوردار است و بخش اداری و مالی در سازمان ها برای رونق تولید و رشد آن به وجود آن است.
در سال اول دولت سیزدهم قانون تمرکز پس از 12 سال اجرایی شد و شرایط را بهبود داد.
بهبود شرایط بازار توسط وزارت جهاد کشاورزی بدون افزایش نیروی انسانی و امکانات انجام شد.
اصلاح قیمت ها ومردمی سازی یارانه ها برای سفره مردم بوده و وزارت جهاد کشاورزی وظیفه داشته که کمبودی در محصولات وجود نداشته باشد که در این زمینه نمره قبولی داشته است.
در حال حاضر به دنبال اجرای الگوی کشت هستیم.
اجرای هر یک از موارد عنوان شده در هر دوره کفایت میکرده است؛ اما وزارت جهاد کشاورزی اجرای چندین طرح را با هم پیش میبرد.
اسم جهاد برازنده کارکنان آن است زیرا کمترین حقوق را دریافت میکنند، نجیب ترین نیروی دولت نیروی انسانی وزارت جهاد است و با صداقت همراه با دلسوزی فعالیت میکنند و تنها نگاه مالی ندارند.
اموال مازاد موضوع مهمی است که در بودجه امسال به آن اشاره شده و در این راستا میتوان با مولدسازی برای اهداف جهاد هزینه کرد.
با تاکید بر پیگیری وضعیت مسکن کارکنان این وزارتخانه در شهرستان ها و استان ها، باید در این امر افراط کرده و پیگیر این موضع باشیم.
مدیران حوزه بازرگانی ایجاد شده را حمایت کنند زیرا این این بخش حوزه جدیدی است که باید آن را استحکام دهیم تا انتقال مناسبی از مزرعه به سفره انجام شود.
🔰 گردهمایی معاونین توسعه مدیریت منابع سازمان جهاد کشاورزی استان ها
🗓 ۱۱ مهرماه ۱۴۰۱
@drsadatinejad
#وزارت_جهاد_کشاورزی
🔰 گزارش تصویری همایش روز ملی دامپزشکی
🗓 ۱۴ مهرماه ۱۴۰۱
@Drsadatinejad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقش دامپزشکی برای کشور بسیار حائز اهمیت است، یکی از پارامترهای مهم وزرات جهاد کشاورزی به عنوان متولی تامین امنیت غذایی مردم سلامت غذا است که آن را مدیون دامپزشکان هستیم.
اگر امروز با آرامش غذا تهیه میکنیم به دلیل این است که دامپزشکان کار خود را به درستی انجام میدهند.
نقش دامپزشکان در حوزه نظارت بسیار مهم است، اگر صادرات پایدار میخواهیم باید محصولات ما در بازارهای هدف به خوبی به فروش برسد که منوط به ایفای نقش دامپزشکی در این زمینه است.
تلاش میکنیم تا نام و نشان محصولات دامی، شیلاتی و لبنی ایران در هر کشور طنین انداز شود. برای صادرات پایدار مواد پروتئینی نظیر گوشت و مرغ تایید ایمنی سلامت آنها مورد توجه است که این امر نقش مهم سازمان دامپزشکی را در حوزه صادرات این محصولات را نیز نشان میدهد.
در حوزه واکسن و دارو موسسه رازی و شرکت های دانش بنیان اقدامات خوبی انجام داده اند و وزارت جهاد کشاورزی حمایت کامل خود را از این بخش ها خواهد کرد.
وزارت جهاد کشاورزی به وسیله موسسه رازی با بخش خصوصی رقابت نخواهد کرد، بخش خصوصی می تواند در واردات و صادرات واکسن فعالیت کند و وزارت جهاد کشاورزی از این بخش حمایت می کند.
وزارت جهاد کشاورزی خود را موظف به حمایت در حوزه دامپزشکی میداند تا غذای سالم و باکیفیت، ارزان و با منشاء داخلی تولید شود که مأموریت ریاست جمهوری به وزارت جهاد کشاورزی است.
🔰 همایش روز ملی دامپزشکی
🗓 ۱۴ مهرماه ۱۴۰۱
@drsadatinejad
🔰 گزارش جلسه شورای معاونین وزارت جهاد کشاورزی
🗓 ۱۶ مهرماه ۱۴۰۱
@drsadatinejad
🔰 گزارش جلسه قرارگاه دیپلماسی غذایی وزارت جهاد کشاورزی
🗓 ۱۶ مهرماه ۱۴۰۱
@drsadatinejad
🔹️کشورهای حاشیه دریای خزر لنگر امنیت غذایی جهان هستند
🔰در حاشیه سفر معاون اول رئیس جمهور و هیات همراه به روسیه برای شرکت در مجمع اقتصادی خزر
🗓 ۱۴ مهرماه ۱۴۰۱
@drsadatinejad
جزئیات بیشتر👇
دکتر سید جواد ساداتی نژاد
🔹️کشورهای حاشیه دریای خزر لنگر امنیت غذایی جهان هستند 🔰در حاشیه سفر معاون اول رئیس جمهور و هیات ه
در سفر معاون اول رئیسجمهور به روسیه پیشنهاد ایران برای برگزاری نشست مشترک امنیت غذایی بین کشورهای حاشیه دریای خزر مطرح میشود و جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد نقشه راه همکاریهای این کشورها در این زمینه را تهیه کند.
کشورهای حاشیه دریای خزر لنگر امنیت غذایی جهان هستند، افزایش ۸۰ درصدی حجم تجارت کشاورزی با روسیه نشانگر عزم جدی دو کشور در توسعه روابط کشاورزی و همچنین در راستای توسعه سیاست همسایگی در دولت سیزدهم است و طبق برنامهریزیها ظرف یک سال آینده و در گام اول، حجم تجارت کشاورزی بین دو کشور تا ۶ میلیارد دلار افزایش مییابد.
به دنبال این هستیم تا با رایزنیهای پیش روی در این مجمع مقدمات لازم برای برگزاری اولین نشست همکاریهای کشاورزی بین ایران و روسیه و سایر کشورهای حاشیه خزر را فراهم کنیم و در همین راستا برای اولین بار و با تلاشهای وزارت جهاد کشاورزی سامانه قرنطینه دو کشور ایران و روسیه به هم وصل میشود و در عین حال برنامه داریم تا با گسترش همکاریهای دانشگاهی و علمی به تسهیل روابط دو کشور کمک شایان توجهی شود.
نگاه کلی وزارت جهاد کشاورزی دولت سیزدهم ایجاد امنیت غذایی پایدار برای مردم است که یکی از ابعاد آن توجه به تولید داخل است و در زمینه گندم دولت سیزدهم نشان داد که کاملا به سمت امنیت پایدار غذایی حرکت میکند تا جایی که تمام شاخصهای تولیدات کشاورزی از ابتدای دولت تاکنون مثبت بوده است.
با نگاه به تولید داخل در مسیر امنیت پایدار غذایی در حال حرکت هستیم،در اقلامی که در داخل تولید نمیشود نیز توانستیم نیازهای کشور را با واردات به موقع تامین کنیم.
هماکنون میزان ذخایر راهبردی و کالاهای اساسی در دولت سیزدهم در تاریخ کشور بیسابقه است، پس از جنگ اوکراین کشورهای اروپایی دچار مشکلات بسیاری در تامین کالاهای اساسی خود شدند و این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران با وجود اجرای طرح اصلاح یارانهها هیچ مشکلی در فراوانی کالا در کشور نداشت.
پس از ۱۶ سال قرارگاه دیپلماسی غذایی در وزارت جهاد کشاورزی ایجاد شد،در دولت سیزدهم توانستیم بازار سیب برای پاکستان را باز کنیم که در امنیت باغداران ایرانی در ۲۲ استان کشور بسیار حایز اهمیت است و همچنین بعد از ۶ سال صادرات مرغ به عراق انجام شده است و توانستیم به بازار کشور چین در بخشهای لبنیات و مرکبات نیز ورود کنیم. در همین مسیر تعاملات با کشورهای حاشیه خزر نیز بازارهای جدیدی را برای کشاورزان ایرانی ایجاد میکند.
🔰در حاشیه سفر معاون اول رئیس جمهور و هیات همراه به روسیه برای شرکت در مجمع اقتصادی خزر
🗓 ۱۴ مهرماه ۱۴۰۱
@drsadatinejad
🔰 گزارش تصویری از دیدار با روسای اتحادیههای سراسری تولید کننده تخم مرغ
🗓 ۱۷ مهرماه ۱۴۰۱
@drsadatinejad
🔰 گزارش تصویری از دیدار با روسای اتحادیههای سراسری مرغ گوشتی
🗓 ۱۷ مهرماه ۱۴۰۱
@drsadatinejad
🔰 گزارش تصویری از قرارگاه تامین مالی و سیاست گذاری بخش کشاورزی
🗓 ۱۷ مهرماه ۱۴۰۱
@drsadatinejad
37.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹️ابلاغ سند الگوی کشت محصولات کشاورزی پس از نیم قرن
🔰 اولین اجلاس سراسری الگوی کشت محصولات کشاورزی
🗓 ۱۸ مهرماه ۱۴۰۱
@drsadatinejad
دکتر سید جواد ساداتی نژاد
🔹️ابلاغ سند الگوی کشت محصولات کشاورزی پس از نیم قرن 🔰 اولین اجلاس سراسری الگوی کشت محصولات کشاورزی
در دولت سیزدهم نگاه ما بر آن است که ایران در جنوب غرب آسیا به اقتدار غذایی برسد که در این صورت امنیت ملی برقرار است.
از سال ۵۰ حدود نیم قرن الگوی کشت چالش بخش کشاورزی بوده و به دلایلی این موضوع اجرا نشده است، برخی ها نبود دانش لازم و برخی آماده نبودن کشاورزان را دلایل اجرایی نشدن الگوی کشت مطرح کرده اند، درحالیکه چندین بار الگوی کشت توسط سازمان تحقیقات تهیه و ابلاغ شد، اما اجرا نشد.
مشکل ما در اجرای الگوی کشت الزامات است، تا زمانیکه تهیه نشود، اجرا نخواهد شد. دولت و حاکمیت با ایجاد جذابیت و مطلوبیت اقتصادی باید کشاورزان را به سمت اجرای الگوی کشت سوق دهند.
روسیه تا سال ۱۹۹۰ واردکننده گندم بود، اما امروز با تولید ۱۴۰ میلیون تن گندم صادرکننده است؛ بنابراین باید برای اجرای الگوی کشت مطلوبیت ایجاد کنیم.
الگوی کشت برای وزارت جهاد نیست، کار فراقوه است. این گونه نیست که تنها وزارت جهاد اجرا کند، بلکه باید حاکمیت پای کار بیاید.
ما اصرار بر اجرای الگوی کشت داریم و خیلی ها گفتند مورد مطالبه قرار می گیرید، اما اعتقاد ما این است که باید انجام شود.
اجرای قانون تمرکز بعد از گذشت ۱۳ سال در حالی بود که حتی بازرس نداشتیم و با نیروهای بازنشسته و بسیج حتی بهتر از گذشته اجرا کردیم.
هم اکنون اجرای الگوی کشت کار جسورانه ای است اما بدلیل مشکل آب در کشور راهی جز الگوی کشت نداریم، اما در سال های اول باید یارانه الگوی کشت داده شود.
در قانون بودجه ۱۴۰۲ ردیفی جداگانه به الگوی کشت باید داده شود، الگوی کشت برای سال زراعی جاری تدوین و برای همه وزارتخانه ها فرستاده شده است و این الگوی کشت هرسال باید متناسب با منابع آبی و اقلیمی کشور اصلاح شود.
اجرای الگوی کشت کاهش ۶ درصدی مصرف آب در سال نخست، افزایش ۱۸ درصدی بهره وری آب، رشد ۱۱ درصدی ضریب خوداتکایی و صرفه جویی ۲.۲ میلیارد دلاری در سال اول را به همراه دارد.
در سال ۱۴۰۲ حداقل ۳۰ همت(هزار میلیارد تومان) اعتبار در بودجه برای اجرای الگوی کشت باید در نظر گرفته شود.
🔰 اولین اجلاس سراسری الگوی کشت محصولات کشاورزی
🗓 ۱۸ مهرماه ۱۴۰۱
@drsadatinejad
33.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹️اجرای الگوی کشت یک اقدام فراقوهای است
🔰 اولین اجلاس سراسری الگوی کشت محصولات کشاورزی
🗓 ۱۸ مهرماه ۱۴۰۱
@drsadatinejad
دکتر سید جواد ساداتی نژاد
🔹️اجرای الگوی کشت یک اقدام فراقوهای است 🔰 اولین اجلاس سراسری الگوی کشت محصولات کشاورزی 🗓 ۱۸ مهرماه
امروز امنیت غذایی از مهمترین مولفههای امنیت است و به لحاظ حساسیتهای موجود و تجربه جنگ روسیه و اوکراین که امنیت جهان را دچار چالش کرد، ما مصمم هستیم ابزار اجرایی شدن الگوی کشت فراهم شود.
98 درصد فعالیتهای کشاورزی توسط بخش خصوصی انجام میشود، اما به دلیل نقصی که در الگوی کشت وجود داشت، سالانه یک عده از تولیدکنندگان ورشکست میشدند و تعداد دیگر سود میبردند.
اجرای الگوی کشت یک اقدام فراقوهای است و هم مجلس و هم قوه قضاییه مصمم شدهاند الگوی کشت را ساماندهی کنند.
الگوی کشت یک کار توصیهای نیست و باید الزامات اقتصادی شدن آن فراهم شود تا برای کشاورزان تبعیت از این الگو از نظر اقتصادی به صرفه باشد و برای اجرای آن انگیزه داشته باشند.
🔰 اولین اجلاس سراسری الگوی کشت محصولات کشاورزی
🗓 ۱۸ مهرماه ۱۴۰۱
@drsadatinejad
🔰 گزارش تصویری از اولین اجلاس سراسری الگوی کشت محصولات کشاورزی
🗓 ۱۸ مهرماه ۱۴۰۱
@drsadatinejad
🌷 میلاد با سعادت پیامبر اکرم حضرت محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق (ع) مبارک باد 🌷
@drsadatinejad