هدایت شده از مریم اشرفی گودرزی/ پَستوی فرهنگ و سیاست
❌ این هتک حرمتها با صدور بیانیه ی عذرخواهی حل نمی شود.
عاملان شیطان صفت و ناظرانِ بی خاصیت و یا مغرضی که موجب چنین رفتار موهنی شده اند باید بدون اغماض به مجازاتی متناسب برسند.
🔴 مسئولان قضایی لطفا مراقب باشند اهمیت کسب و کار و استارتاپ به یک بهانه برای رانت ارتباطیِ مسئولانِ امر تبدیل نشود که ذینفعانِ مقصر از عقوبت در امان بمانند و البته به نظر می رسد پشت این نوع خاص از هتک حرمت، اتاق فرمانی حساب شده، تصمیم گیرنده باشد که حتما مقامات اطلاعاتی به آن رسیدگی می نمایند.
✍ مریم اشرفی گودرزی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
"تمرین محبت در اجتماع"
این چند روز ذهنم درگیر اتفاق بی احترامی راننده اتوبوس به پیرمرد و پیرزن محترمی بود که داستانشان را نوشتم و در فکر راهکاری برای آمریکایی نشدن فرهنگ ایرانی بودم تا آنکه به ناگهان بریدهای از کتابی که مدتها پیش و بارها خوانده بودم، همچون جرقهای به ذهنم خطور کرد.
آیت الله جوادی آملی در فصل ابتدایی کتاب زن در آینه جلال و جمال در وصف صلهی ارحام مطلبی فرموده بودند مبنی بر آنکه؛ "صلهی رحم اگرچه در میان خویشان است اما آثار آن اجتماع را نیز در بر میگیرد. کسی که صله رحم را جدی میگیرد در میان خانواده و اقوام خود تمرین محبت میکند. این محبت کردن همراه با قبول تمام عیوب، اختلاف نظرها و خوبیهای خویشاوندان اتفاق میافتد. چنین فردی که تمرین محبت ورزی در خانواده کرده است، به یقین در جامعه خود نیز محبت میورزد."
شلوغی کاری، روزمرگی های پر از دوندگی، صبر نداشته در برابر ناملایمات، تصمیمات عجولانه در برهم زدن روابط خانوادگی و دوستانه و در نهایت قطع صله رحم، آرام آرام آدمی را به هیولایی تبدیل میکند که خودش هم ملتفت آن نیست اما بیرحمی آن را دیگرانی در قالب شهروند و هموطن میبینند و میچشند!
هیچ حکمی از احکام الهی بی حکمت نیست، فقط چون کُمِیت دستگاه محاسباتیما لنگ میزند و آن احکام را درک نمیکنیم، لذا یک خط درمیان به آنها عمل میکنیم. چاره همدلی، وحدت قلبی و مودت جمعی در جامعهمان سرمایهگذاری فرهنگی جدی بر "تکریم و رواج صله ارحام" است. رسومات ملی چون: شب یلدا، عید نوروز، افطاری دادن، روضه خانگی و... از جمله رسوماتی هستند که حکم نقطه عطف فرهنگی را برای احیای صله ارحام ایفا میکنند. این امر مستلزم پایکار بودن جدی اقشار مختلف زنان است. این جمع شدنها با هنر زنانه ، حول محوریت زنان اتفاق افتادند و اتفاق خواهند افتاد. میتوان چنین نتیجه گرفت که خط مقدم مبارزه فرهنگی با تهاجم فرهنگ آمریکایی به فرماندهی زنان در مقابل هجمههای آمریکایی آرایش نظامی میگیرند، آیا زنان ایرانی مسلمان به این امر آگاه هستند؟!
🌱نویسنده: صغری عاشوری
✅ @serrenahan
عید انقلاب مبارک.حضور در راهپیمایی امروز رو فراموش نکنید. مطمئن باشید هر قدم شما به مصداق عمل نیک محاسبه خواهد شد. ما ملت آخر الزمانی ایران تا پای جان محافظ امانت امام عزیز خواهیم بود.🌹
@drshadmani
از بچگی هر زمان صبح ۲۲ بهمن میخواستم سرما و مریضی و برف و بارون رو بهانه بگیرم و به راهپیمایی نرم. یه حسی بهم میگفت از ابتدای این روز امام و شهدا از آسمون دارن به ما نگاه میکنن و منتظر حضور ما هستند.
شرکت در این راهپیمایی به معنی عدم گلایه از مسئولین نیست.اما حضور در راهپیمایی امروز یک تکلیفه.تکلیفی از جنس جهاد در دفاع از حرم.معترض به مشکلات خواهیم بود اما تا آخرین نفس پای کار امانت امام عزیز هستیم.
@drshadmani
سلام به شما همراهان عزیز.
ان شاءالله امروز صبح حدود ساعت 11 از شبکه یک در خدمت شما خواهم بود و در باب اهمیت مشارکت سیاسی صحبت خواهم کرد.
@drshadmani
روزت مبارک ای بهترین پدر
چشمان همیشه منتظر مادر و قلبهای بی قرار فرزندانت شهادت خواهد داد از روزی که همپیمان با حسین (ع) شدید تا به امروز، ۴۵ سال است که یک لحظه در عافیت و آسایش نبودید ،شجاعانه جنگیدید و گمنام زندگی کردید....
درست است که دلمان برای نوازش های شما همیشه در حسرت و دلتنگی بوده اما چه افتخاری بالاتر از این برای یک فرزند که با شجاعت پدر و همرزمانش ،دشمن در پشت مرزهای این وطن در حسرت رسیدن به خاک و ناموس ایرانی ناکام مانده است....
@drshadmani
11.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مظلومیت این دختربچه فلسطینی که اینجوری از سرما میلرزه خیلی این چند روز عذابم داد
بیاین همه با هم نابودی اسرائیل رو از حضرت ابالفضل التماس کنیم 😭
قسمشون بدیم به حضرت رقیه...
💉 @antibiootic
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسیاری از بزرگواران در خصوص فلسفه حقیقی ولنتاین درخواست داشتند که یادداشتی داشته باشم.فکر میکنم این بخش از سخنرانی استاد رحیم پور ازغدی تفسیر جامعی از سبقه ولنتاین باشد.
@drshadmani
🔴پدر ۸۰ ساله با قانون جوانی جمعیت صاحب زمین شد
🔹یک قطعه زمین در قالب قانون جوانی جمعیت به خانوادهای واگذار شد که پدر ۸۰ ساله این خانواده صاحب ۱۰ فرزند است و چهار فرزند وی زیر ۱۰ سال دارند.
@motaharevafi77
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخشهایی از صحبتهای بنده در شبکه یک پیرامون مشارکت سیاسی بانوان:
میتوان مشارکت سیاسی زنان را در دو سطح، تحلیل کرد :
1) مشارکت در سطح سنتی و اقشار زنان:
الف) شرکت در انتخابات و استفاده از حق رأی
ب) شرکت در گروهها و انجمنها و احزاب سیاسی (شرکت در مجالس روضه را میتوان جزء این دسته برشمرد)؛
پ) شرکت در تجربههای اجتماعی (مانند جنگ، خدمات انساندوستانه، جنبشهای اجتماعی، مذهبی و زیست محیطی و بهداشتی).
2) مشارکت در سطح نخبگان: این سطح از مشارکت سیاسی معمولا در حیطه زنانی با کیفیت، در مراتب تحصیلات عالی، آگاه، متخصص و با علاقه و تعهد اجتماعی است. حضور در وضعیت اخذ تصمیم برای جامعه مهمترین ویژگی این سطح از مشارکت است. از جمله این موارد است:
الف) تعداد نمایندگان زن در مجالس مقنّنه
ب) شرکت در قوای مجریه سیاسی و چهار سطح خدمات ملّی، اداری (وزیر، معاون وزیر، مدیر کل و رئسای بخش)؛
پ) شرکت در خدمات اداری دولتی: شاغلان در نظام دیوانسالاری، بخصوص در برخی وزارتخانهها (مانند اقتصاد، وزارت امور خارجه و دفاع)؛
ت) شرکت در خدمات بینالمللی (حضور در نمایندگیهای بینالمللی).
موارد مزبور انواع مشارکت سیاسی زنان را در بر دارند.
با توجه به اهمیت مشارکت سیاسی اما تا کنون به صورت جدی در خصوص سابقه مشارکت با عنایت به نقش اقشار عموم بانوان تحقیق جامع و یا برنامه رسانه ای ساخته نشده و تمرکز اصلی فقط بر جامعه نخبگانی زنان بوده.
در صورتیکه نقش سیاسی اصلی را در پشیبرد این انقلاب زنان بخش توده انجام داده .و به شدت خلاء به تصویر کشیدن مشارکت سیاسی توده زنان مسلمان احساس میشود .
@drshadmani
سلام ان شاءالله تا دقایقی دیگه مهمان شبکه یک سیما خواهم بود و در باب مسئله مشارکت در انتخابات نکاتی را خواهم گفت.
تلاش بنده همیشه این بوده که کلیشه ای حرف نزنم.و در صحبت ها رعایت نکات مهم را داشته باشم.ان شاءالله که بتوانم رضایت شما بزرگواران را جلب نمایم.
@drshadmani