وَ لَا تَکلْنِی إِلَی خَلْقِک
مرا به خلق خود واگذار نکن
🔻همیشه اول دست به دامن همه
میشیم، بعد که ناامید شدیم
میریم دنبال خدا!
#صحیفه_سجادیه
(فرازی از دعای بیست و دوم)
@dua_sadeqin
هدایت شده از کانون دعا پژوهی صادقین
꧁༼﷽༽꧂
💠عالم ربانی حضرت آیة الله یعقوبی رضوان الله تعالی علیه :
🔹مردم این طورند ، دین #لقلقه زبانشان است ، وقتی درمرحله #امتحان قرار می گیرند ، و مرحله #عمل شد ، دینداران در آن وقت کم می شوند.
🔹 امّا در مقام #حرف همه دم از ایمان می زنند.دم از#ایمان و #راستگویی و#تقوا .
🔅دلیل آن این است که
ایمان به قلب هایشان وارد نشده است ، (وَلَمّا یَدخُلِ الایمانُ فی قُلُوبِکم)
⬅️ اگر ایمان در قلب وارد شود ، اعضاءو جوارح انسان #مطیع و #فرمانبردار می شود .
🔹آن چه که انسان باخود از این عالم می برد آن سرمایه های "قلبی" است ..
🎙آرشیو فایل های صوتی
•┈┈••✾☘️🕊☘️✾••┈┈•
✅@dua_sadeqin
🔶 وقتی امکان و شرایط گناه و ظلم پیش آمد، زمان سنجش عیار ایمان هاست...
@dua_sadeqin
#دعای_چهل_نهم
🌸نيايش آن حضرت براى دفع حيلهى دشمنان
┄┄┅═✧❁🌹💎🌹❁✧═┅┄
🌺وَ لَقَدْ سُئِلْتَ فَأَعْطَيْتَ ، وَ لَمْ تُسْأَلْ فَابْتَدَأْتَ ، وَ اسْتُمِيحَ فَضْلُكَ فَمَا أَكْدَيْتَ ، أَبَيْتَ يَا مَوْلَايَ إِلَّا إِحْسَاناً وَ امْتِنَاناً وَ تَطَوُّلًا وَ إِنْعَاماً ، وَ أَبَيْتُ إِلَّا تَقَحُّماً لِحُرُمَاتِكَ ، وَ تَعَدِّياً لِحُدُودِكَ ، وَ غَفْلَةً عَنْ وَعِيدِكَ ، فَلَكَ الْحَمْدُ إِلَهِي مِنْ مُقْتَدِرٍ لَا يُغْلَبُ ، وَ ذِي أَنَاةٍ لَا يَعْجَلُ .
🤲 به خدا سوگند كه چون چيزى از تو خواستند، بخشيدى، و بى آن كه بخواهند، نيز عطا كردى، و چون فضل تو را طلب كردند، بخل نورزيديد، اى مولاى من، تو از هر چه ابا كنى، احسان و نعمت بخشيدن و نيكى و انعام را دريغ نخواهى كرد، و من از هر چه دورى كنم، از انجام دادن محرمات و پا فراتر نهادن از حدود احكامت و غفلت نمودن از بيم دادنهايت خود را نگاه نخواهم داشت. پس حمد و ستايش تو را سزد اى معبود من، اى مقتدرى كه شكستناپذيرى، و اى مهلت دهندهاى كه شتاب نمىورزى.
📗#صحیفه_سجادیه
┄┄┅═✧❁🌹💎🌹❁✧═┅┄
@dua_sadeqin
🤲 #صحیفه_سجادیه را دریابیم
💠 بعضی وقتها من به دوستان میگویم: اگر ما بدانیم حضرت سجاد علیهالسلام یک پیراهنی داشته و یقین کنیم آن را به تن مبارکشان نمودهاند و بدانیم در کدام کشور و در کدام گوشهی دنیاست؛ ما به هر طریقی شده دوست داریم برویم آن را ببینیم و ببوسیم! امّا کتاب و سخنی که از میان دو لب گهربار آن حضرت بیرون آمده و در دسترس ماست چقدر ارزش آن را دانسته و قدردان آن هستیم؟!.
👤 مرحوم #فاطمی_نیا
@dua_sadeqin
✨﷽✨
📙عنوان پژوهش :
💢" وجدان فقر ذاتی وتأثير آن در افعال ونگرش انسان از دیدگاه علامه
طبا طبایی "
📋نویسنده : "دکتر محمد رضا فریدونی"
🗞مقاله چاپ شده در فصلنامه علمی پژوهشی _ اندیشه نوین دینی
⌨کلید واژه:
توحید، فقر ذاتی، مالکیت الاهی، اراده و مشیت الاهی، ولایت الاهی، هدایت الاهی، رزاقیت الاهی
🔍چکیده: علامه سید محمدحسین طباطبایی از مفسران بزرگ معاصر با رویکرد توحیدی خاص و از تربیت یافتگان مکتب مرحوم سید علی قاضی، ضمن تفسیر آیات قرآن کریم در پاره ای مواضع، به مساله ای مهم در معرفت ربوبی با عنوان وجدان فقر ذاتی پرداخته است. نوشتار حاضر به تحلیل این مساله از نگاه مرحوم علامه می پردازد.
لذا در ابتدا متذکر شرافت و عظمت مساله توحید می شویم. آنگاه به ارتباط توحید و وجدان فقر ذاتی می پردازیم و با طرح پاره ای از اوصاف الاهی، تاثیر آن در افعال و نگرش انسان را بررسی می کنیم...
💢طرح مسئله :
عالمان و عارفان به شریعت حقیقی اسلام که وظیفه خطیر تبیین معارف وحیانی را به عهده دارند در آثار مکتوب خویش همگان را به تقید به شریعت فرا خوانده اند .
پاره ای از این بزرگان ، شاخصه هایی را در پیمودن طریق بندگی حق تعالی مهم تر دانسته و آن را شرط مهم وصول به مقصد و مقصود قلمداد نمو ده اند؛ شاخصه هایی همچون ذکر و استغراق در یاد حق ، اخلاص در عمل ، ریاضت های سنگین شرعی و گرفتن چله های پی در پی و کسب محبت الاهی .
یکی از برجسته ترین دیدگاه ها در این راستا ، رویکرد شاگردان مکتب توحیدی مرحوم سید علی قاضی است . یکی از تربیت یافتگان و دست پرورده های ایشان که از سر آمد های آن جمع محسوب می شود ، مرحوم علامه سید محمد حسین طبا طبائی است . آن مرحوم که جامع علم و عمل واز سالکان صادق طریق توحید بود ، در آثار خویش به ویژه در تفسیر گران سنگ المیزان مباحثی مهم و بیانگر سلطنت تو حید بر تمامی عالم را آورده است . واز دل توجه دادن به سلطنت و مشیت مطلقه الاهی ، فقر ذاتی نوع بشر را در تمامی ساخت ها اثبات نموده است . ...
◀️دیدگاه مرحوم علامه طبا طبائی درباره فقر ذاتی انسان بررسی می شود و به این پرسش ها پاسخ داده می شود که آیا ایشان به فقر ذاتی معتقد بوده است؟ وی چه تفسیری از فقر ذاتی نموده اند ؟ مفهوم و پیامد اعتقاد به فقر ذاتی وتأ ثیر آن در افعال و نگرش انسان از نگاه این مفسر بزرگ قرآن چیست ؟ ایشان به کدام دسته از آیات در بحث مذکور استناد کرده است ؟ پیام مهم وجدان فقر ذاتی در فهم و ادراک معارف اسلامی چیست ؟
این نوشتار در پاسخ به این پرسش ها ضمن توجه دادن به ارزش و عظمت مسئاله توحید آیاتی را که علامه به آنها استناد کرده است و تحلیل و تفسیر ارائه شده درتفسیر المیزان را مرور کرده است تا جایگاه عظیم این مطلب در فهم مطالب و معارف والای و حیاتی و در نتیجه معنا و مفهوم فقر ذاتی معلوم گردد ..........
@dua_sadeqin
12.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📗#آیه_نگار
💠 وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ.
📚 سوره مبارکه «بقرة» آیه۱۸۶
@dua_sadeqin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┈•꧁༼﷽༽꧂•┈
⬅️ فرازسیزدهم از دعای بیستم صحیفه سجادیه
💠 اللَّهُمَّ اجْعَلْ مَا یلْقِی الشَّیطَانُ فِی رُوعِی مِنَ التَّمَنِّی وَ التَّظَنِّی وَ الْحَسَدِ ذِکراً لِعَظَمَتِک
⬅️ مرض حسد که باعث شد قابیل برادرش هابیل را به قتل برساند.
💠 شیطان به کمک نفس اماره میاد و انسان را ترغیب می کنه به صفات بد...
#بسيار_شنيدنی
کلیپ شماره ۱۷۳
🕰۱/۰۴"
▫️«دکتر محمد رضا فریدونی»
•┈┈••✾☘️📖☘️✾••┈ •
@dua_sadeqin