💢 دفاع امام علی(ع) از حضرت زهرا(س)
⁉️ یکی از مهمترین شبهاتی که وهابیت با تحریک احساسات مردم، به منظور انکار قضیه هجوم عمر بن خطاب و کتک زدن فاطمه زهرا (س) مطرح میکنند، این است که امیرمؤمنان (ع) از همسرش دفاع نکرد. مگر نه اینکه او اسداللهالغالب و شجاعترین فرد زمان خود بود و...
🔻 عالمان شیعه در طول تاریخ از این شبهه پاسخهای گوناگونی دادهاند که به اختصار به روایت سلیم بن قیس بسنده میکنیم.
✍️ سلیم بن قیس هلالی که از یاران مخلص امیرمؤمنان (ع) است، در اینباره مینویسد:
▪️عمر آتش طلبید و آن را بر در خانه شعلهور ساخت و سپس در را فشار داد و باز کرد و داخل شد!
▫️حضرت زهرا (ع) به طرف عمر آمد و فریاد زد: یا ابتاه، یا رسولاللَّه!
▪️عمر شمشیر را در حالیکه در غلافش بود بلند کرد و بر پهلوی فاطمه زد.
▫️آن حضرت ناله کرد: یا ابتاه! عمر تازیانه را بلند کرد و بر بازوی حضرت زد.
▪️آن حضرت صدا زد: یا رسول اللَّه، ابوبکر و عمر با بازماندگانت چه بد رفتار میکنند!
▫️علی (ع) ناگهان از جا برخاست و گریبان عمر را گرفت و او را به شدت کشید و بر زمین زد و بر بینی و گردنش کوبید و خواست او را بکشد؛ ولی به یاد سخن پیامبر (ص) و وصیتی که به او کرده بود افتاد، فرمود:
"ای پسر صُهاک! قسم به آنکه محمّد را به پیامبری مبعوث نمود، اگر مقدرّات الهی و عهدی که پیامبر با من بسته است، نبود، میدانستی که تو نمیتوانی به خانه من داخل شوی."
📚منبع: کتاب سلیم بن قیس الهلالی، ص۱۵۰.
جهت مطالعهی بیشتر👇👇👇
📲 wikifeqh.ir/دفاع_امام_علی_از_حضرت_زهرا
@dua_sadeqin
🔸توسل به حضرت زهرا(س)
💠 آیتالله بهاءالدینی می فرمودند: در اوائل طلبگی، هنگامی که در مدرسه فیضیه زندگی میکردم به بیماری... مبتلا شدم که نیاز به عمل جرّاحی داشت، اما با توسّل به حضرت زهرا سلامالله علیها شفا یافتم.
💠 آیت الله ری شهری می فرمودند: در عالم رؤیا آیتالله بهاءالدینی را دیدم که مرا توصیه به توسّل به حضرت زهرا سلامالله علیها میفرمایند.
💠 این رؤیا را با ایشان در میان گذاشتم. ایشان ضمن تصدیق موضوع، گفتند:«توصیهای که ما به همه داریم، توسّل به آن حضرت است».
📚 خاطرههای آموزنده، ص ۳۱۷
@dua_sadeqin
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 کربلایِ غزّه؛
🌷🎙 اثرِ تازهٔ حاج صادق آهنگران در حمایت از مردم غزّه
@dua_sadeqin
💢همسان دیدن سلامتی و بیماری در لزوم شکر و سپاس
📜فمَا أَدْرِي ، يَا إِلَهِي ، أَيُّ الْحَالَيْنِ أَحَقُّ بِالشُّكْرِ لَكَ ، وَ أَيُّ الْوَقْتَيْنِ أَوْلَى بِالْحَمْدِ لَكَ
أَ وَقْتُ الصِّحَّةِ الَّتِي هَنَّأْتَنِي فِيهَا طَيِّبَاتِ رِزْقِكَ ، وَ نَشَّطْتَنِي بِهَا لِابْتِغَاءِ مَرْضَاتِكَ وَ فَضْلِكَ، وَ قَوَّيْتَنِي مَعَهَا عَلَى مَا وَفَّقْتَنِي لَهُ مِنْ طَاعَتِكَ
💬ای خدای من! کدام یک از این دو حال(بیماری یا سلامتی)، برای سپاسگزاری به درگاهت سزاوارتر و کدام یک از این دو وقت، برای سپاس و ثنا به پیشگاهت شایستهتر است؟
آیا زمان سلامت که روزیهای پاکیزهات را در آن برایم گوارا فرمودی و به سبب آن برای به دست آوردن خشنودی و احسانت به من نشاط دادی؛ و مرا همراه آن، بر آنچه که از اطاعتت توفیق دادی، نیرو بخشیدی؟
📚{دیار عاشقان،دعای۱۶، فراز۲و۳}
#صحیفهسجادیه #دعا
@dua_sadeqin
🟢 صحیفه سجادیه در کلام بزرگان
#سخن_مقام_معظم_رهبری
با کلمات ائمّه، با دعاهای صحیفهی سجادیّه، با این داروهای شفابخشی که میتواند بیماریهای اخلاقی ما را شفا بخشد و زخمهای وجود ما را درمان کند، خودمان را آشنا کنیم. قدر بدانید این دعا و توسّل و تضرّع و توجه و نورانیّتی که از این راه حاصل میشود. این همه چیز است.
۱۳۷۹/۷/۱۴
@dua_sadeqin
روز جهاني دعا در بيش از 170 كشور جهان - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency
https://www.mehrnews.com/news/162459/%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D8%AF%D8%B9%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D9%8A%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-170-%D9%83%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86
✅ دانشگاه بوعلیسینا با همکاری کانون دعاپژوهی صادقین به مناسبت هفته پژوهش برگزار میکند:
🔷 کارگاه آموزشی نرمافزار استناددهی پژوهیار
🔻 زمان: چهارشنبه ۱۵ آذر، ساعت ۱۰
🏢 مکان: سالن اجتماعات شهید ایزدی سازمان مرکزی دانشگاه بوعلیسینا
🌐 برای ثبتنام به آدرس research-week.basu.ac.ir/workshops-1402 مراجعه کنید.
😢 عوامل کم توفیقی در دعای ابو حمزه ثمالی
✍خیلی از مواقع برای خودمان برنامه ریزی میکنیم که برنامه اخلاقی یا عملی یا دعایی خاصی داشته باشیم و با هزار شور و شوق شروع میکنیم ولی بعد از چند روز متاسفانه این برنامه ابتر میماند دلیل این کم توفیقیها چیست؟
اگر دعاهای ماثوره را فقط برای خواندن و ✅ گریه کردن نخوانیم و قدری در این معارف تامل کنیم علت این کم توفیقی را متوجه میشویم.
امام سجاد(علیه السلام) در مناجات ابو حمزه ثمالی این چنین میفرماید:
«اللَّهُمَّ إِنِّی کُلَّمَا قُلْتُ قَدْ تَهَیَّأْتُ وَتَعَبَّأْتُ وَقُمْتُ لِلصَّلاَةِ بَیْنَ یَدَیْکَ وَنَاجَیْتُکَ أَلْقَیْتَ عَلَیَّ نُعَاساً إِذَا أَنَا صَلَّیْتُ وَسَلَبْتَنِی مُنَاجَاتَکَ إِذَا أَنَا نَاجَیْتُ مَا لِی کُلَّمَا قُلْتُ قَدْ صَلَحَتْ سَرِیرَتِی وَقَرُبَ مِنْ مَجَالِسِ التَّوَّابِینَ مَجْلِسِی عرَضَتْ لِی بَلِیَّةٌ أَزَالَتْ قَدَمِی وَحَالَتْ بَیْنِی وَبَیْنَ خِدْمَتِکَ سَیِّدِی لَعَلَّکَ عَنْ بَابِکَ طَرَدْتَنِی وَعَنْ خِدْمَتِکَ نَحَّیْتَنِی أَوْ لَعَلَّکَ رَأَیْتَنِی مُسْتَخِفّاً بِحَقِّکَ فَأَقْصَیْتَنِی أَوْ لَعَلَّکَ رَأَیْتَنِی مُعْرِضاً عَنْکَ فَقَلَیْتَنِی أَوْ لَعَلَّکَ وَجَدْتَنِی فِی مَقَامِ الْکَاذِبِینَ فَرَفَضْتَنِی أَوْ لَعَلَّکَ رَأَیْتَنِی غَیْرَ شَاکِرٍ لِنَعْمَائِکَ فَحَرَمْتَنِی أَوْ لَعَلَّکَ فَقَدْتَنِی مِنْ مَجَالِسِ الْعُلَمَاءِ فَخَذَلْتَنِی أَوْ لَعَلَّکَ رَأَیْتَنِی فِی الْغَافِلِینَ فَمِنْ رَحْمَتِکَ آیَسْتَنِی أَوْ لَعَلَّکَ رَأَیْتَنِی آلِفَ مَجَالِسِ الْبَطَّالِینَ فَبَیْنِی وَبَیْنَهُمْ خَلَّیْتَنِی أَوْ لَعَلَّکَ لَمْ تُحِبَّ أَنْ تَسْمَعَ دُعَائِی فَبَاعَدْتَنِی أَوْ لَعَلَّکَ بِجُرْمِی وَجَرِیرَتِی کَافَیْتَنِی أَوْ لَعَلَّکَ بِقِلَّةِ حَیَائِی مِنْکَ جَازَیْتَنِی فَإِنْ عَفَوْتَ یَا رَبِّ فَطَالَمَا عَفَوْتَ عَنِ الْمُذْنِبِینَ قَبْلِی لِأَنَّ کَرَمَکَ أَیْ رَبِّ یَجِلُّ عَنْ مُکَافَاةِ الْمُقَصِّرِینَ وَأَنَا عَائِذٌ بِفَضْلِکَ هَارِبٌ مِنْکَ إِلَیْکَ مُتَنَجِّزٌ مَا وَعَدْتَ مِنَ الصَّفْحِ عَمَّنْ أَحْسَنَ بِکَ ظَنّاً»
«اى خدا من چندان که به عزم و جزم با خود گفتم و خویش را مهیا و آماده طاعتت ساختم و در پیشگاه تو به نماز ایستادم آن هنگام مرا به خواب انداختى و حال راز و نیاز از من گاه مناجات باز گرفتى
اى خدا! چه شد که هر چه با خود عهد کرده و گفتم که از این پس سریرتم نیکو خواهد شد و به مجامع اهل توبه و مقام توابین نزدیک مىشوم بلیه و حادثهاى پیش آمد که به عهد ثابت قدم نماندم و آن بلیه میان من و خدمتت حایل گردید
اى سید من
۱- شاید تو از درگاه لطفت مرا راندهاى و از خدمت بندگیت دورم ساختهاى
۲- یا شاید دیدى من حق بندگیت را خفیف شمردم بدین جهت از درت مرا دور کردى
۳- یا آنکه دیدى من از تو روى گردانم بدین سبب بر من غضب فرمودى
۴- یا آنکه در مقام دروغگویانم یافتى لذا از نظر عنایتت دور افکندى
۵- یا شاید دیدى که من شکرگزارى از نعمتهایت نمىکنم مرا محروم ساختى
۶- یا شاید مرا در مجالس اهل علم نیافتى به خوارى و خذلانم انداختى
۷- یا شاید مرا در میان اهل غفلت یافتى بدین جرم از رحمتت نومیدم کردى
۸- یا شاید دیدى در مجالس اهل باطل الفت گرفتهام مرا میان آنها وا گذاشتى
۹- یا شاید دوست نداشتى دعایم را بشنوى از درگاهت دورم کردى
۱۰- یا شاید بجرم و گناهم مکافات کردى
۱۱- یا شاید به بىشرم و حیایى با حضرتت مجازاتم نمودى»
@dua_sadeqin