#تلفیقی_فارسی_هنر_املا
#مناسبت_روز_پست
#نامه_ی_تشکر_از_خدا
#توجه_به_نعمت_ها
#توجه_به_داشته_ها
#سپاس_گزاری
#دست_ورزی
#کاردستی
#شور_نشاط
با توجه به شعر ستایش که روز قبل تدریس شد در مورد نعمت هایی که خداوند در اختیار ما قرار داده صحبت کردیم و در زنگ املا نامه ای بابت تشکر از نعمتهای خداوند نوشتندو با نقاشی آنرا زیباتر کردند.
در ادامه به مناسبت روز جهانی پست در مورد راههای ارتباطی از ابتدا تا کنون صحبت کردیم. در مورد پست چی ،صندوق پست، نامه و .....
سپس صندوق پستی به عنوان کاردستی برش زده ،تزئین کردیم و روی برگه چسباندیم.
🌺🌺🌺
❎❎❎ تأثیر نخوردن صبحانه:
🔸مواد مغذی به عنوان پیش سازهای مواد شیمیایی_عصبی هستند و برای ساخته شدن آن ها ضروری هستند. کمبود مواد مغذی ، کارکرد مغز و سیستم عصبی را تغییر میدهند، طوری که علائم بی توجهی یا تحریک پذیری در دانش آموزان مبتلا به سوء تغذیه پروتئین_انرژی دیده شده است.
🔸در کوتاه مدت خوردن یک صبحانه با کیفیت خوب می تواند احساس هشیاری و انگیزه برای یادگیری را افزایش دهد. مصرف صبحانه به دلیل افزایش سوخت و ساز بدن در هنگام صبح، برای دانش آموزان اهمیت فراوان دارد.
🔸 دانش آموزانی که از گرسنگی رنج میبرند، معمولاً در درس ریاضیات نمرات کمتری کسب میکنند. گرسنگی موقت موجب اختلال در درک مطلب میشود و هنگامی که سوء تغذیه با نخوردن صبحانه توام باشد اثر آن بر فعالیت های ذهنی بسیار عمیق تر از زمانی میشود که کسی یکی از عارضهها را به تنهایی داشته باشد.
🔸سوء تغذیه مزمن منجر به حواس پرتی، بیتوجهی به محرکهای طبیعی و رفتارهای کنش پذیری میشود. تحقیقات نشان داده است دانش آموزی که صبحانه نخورده باشد، قند خونش پس از گذشت ساعاتی پایین میآید. در نتیجه انرژی فرد برای یادگیری کم میشود و قدرت حل مسائل فکری مثل ریاضی در او به شدت کاهش مییابد. چنین دانش آموزی در اواخر ساعات مدرسه کسل است و حوصلهی نشستن در کلاس و گوش دادن به درس را ندارد؛ لذا باید گفت « آموزش از صبحانه شروع می شود نه از زنگ مدرسه ». در این جا نقش صبحانه و میان وعدهی مغدی بسیار آشکار میشود.
🔸كاهش توجه و تمركز است. حواس برخی از دانش آموزان به راحتی پرت میشود.
چون فردا نگارش نداریم نیازی به آوردن کتاب نگارش نیست .جلسه ی بعد تکلیف نگارش بررسی میشود .🌺
#ریاضی
#روش_نیمه_مجسم
#نقشه_مفهومی
#الگوها
#شمارش_چند_تا_چند_تا
#دسته_بندی
#تقویت_جمع_ذهنی
درابتدا دو دسته شکل که تعداد مساوی داشتند را روی تخته چسباندیم و آنها را به دوشکل دسته بندی کردیم و برای هر کدام الگوی شمارش عددی و جمع نوشتیم و بعد از توضیحات، ریاضیدانان کوچک سوالات مربوط به این مبحث را در کتاب کامل کردند و دریافتند که با دسته هایی که تعداد برابر شکل دارند میتوان دسته بندی های متفاوت انجام داد.