eitaa logo
دیار سبزواران
208 دنبال‌کننده
4هزار عکس
1.7هزار ویدیو
295 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرکت تانکرهای آبرسان سپاه به سمت خوزستان 🔹فرمانده سپاه خوزستان: یک کاروان شامل ۳۰ تانکر آبرسان به خوزستان رسیده و کاروان دوم هم به استان اعزام شده است.
پایگاه داده شرکت قطارهای اسرائیل هک شد 🔹در حالی که نخست وزیر اسرائیل سرگرم صحبت در مورد توانمندی سایبری اسرائیل بود، هکرها شماری از سایت‌های رسمی این رژیم را به تسخیر خود درآوردند. 🔹این حمله سایبری از دیروز آغاز شد و علاوه بر بیمارستان‌ها، پایگاه‌های اطلاع رسانی مربوط به شهرداری‌ها و شرکت‌های سوخت رسانی در اسرائیل هم هدف حمله قرار گرفتند. 🔸روزنامه کالکالیست اسرائیل: ارزیابی متخصصان فضای سایبری نشان می‌دهد که احتمالا عامل این حمله سایبری هکرهای ایرانی بودند.
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روسیاهی رسانه‌های ضدانقلاب در اعتراضات خوزستان
رئیسی: ایران و واتیکان در کنار مظلومان جهان باشند رئیس‌جمهور منتخب در گفت‌گوی تلفنی نخست‌وزیر واتیکان: 🔹دفاع از حقوق انسان‌ها پایه و اساس سیاست‌های ایران است. 🔹ایران و واتیکان باید در کنار مردم مظلوم و ستمدیده جهان و در برابر قدرت‌های ظالم باشند. 🔹امروز ما پیروان ادیان ابراهیمی وظیفه داریم برای مقابله با آنها با یکدیگر همکاری کنیم. 🔸نخست وزیر واتیکان: امروز برای ایجاد صلح و ثبات در جهان وظیفه مهمی بر عهده ما قرار دارد تا با همکاری یکدیگر فضای صلح‌آمیزی را در جهان شاهد باشیم.
🔷 تداوم کمک‌رسانی سپاه در مناطق کم‌برخوردار از آب/ سپاه به‌طور ویژه کنار مردم دشت‌آزادگان است سردار حسن شاهوارپور، فرمانده سپاه خوزستان: 🔸در پی مشکلاتی که در حوزه آب مناطق جنوبی استان خوزستان داشتیم، ارسال تانکرهای آب برای مردم و کمک به آب شرب و دام در دستور کار قرار گرفت و همچنان ادامه دارد. 🔸با دستور فرمانده کل سپاه پاسداران به معاونت‌ها و سپاه استانی؛ در حال حاضر گروه اول تانکرها برای اعزام به مناطق کم‌آب ویژه دشت‌آزادگان آمده است. 🔸در بخش کمک به آب مردم که یکی از مشکلات این روزهاست که با گرمی هوا و خشکسالی که پیش آمد، سعی داریم مشکلات مردم را تعدیل بدهیم تا بتوانیم آلام مردم را کم کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 یک کشته و ۱۴ زخمی طی تیراندازی مستقیم اغتشاشگران در ایذه 🔸فرماندار ایذه در گفت‌وگو با فارس با اشاره به تجمع دیروز مردم شهرستان در مرکز این شهر به دلیل مشکلات بی‌آبی خوزستان اظهار کرد در پی این تجمع هادی بهمنی، جوان ایذه‌ای مورد اصابت گلوله اغتشاشگران قرار گرفت و پس از انتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد. 🔸کار شناسایی ضارب یا ضاربین این حادثه در دستور کار قرار دارد و پس از شناسایی عوامل برخورد قانونی با آنها صورت خواهد گرفت. 🔸نبوتی در پایان گفت کشته شدن ۳ نفر دیگر در این حوادث تکذیب می‌شود و شایعه‌ای بیش نبود. 🔸فیلم مربوط به تیراندازی اغتشاشگران در ایام اعتراضات مردم خوزستان نسبت به مشکل آب است.
حمله جنگنده‌های آمریکایی به شمال شرق سوریه 🔹شبکه «الاخباریه»‌ سوریه از حمله جنگنده‌های آمریکایی به یک نقطه در شمال سوریه خبر داد. 🔹الاخباریه: جنگنده‌های آمریکا یک خانه را در روستای «خربه جاموس» شرق استان الحسکه (شمال شرق سوریه) هدف قرار داده‌اند. 🔸گزارش‌ها حاکی است در این حمله سه تن کشته شده‌اند.
طالبان: ترکیه در افغانستان بماند، با آن می‌جنگیم عضو ارشد مذاکره کننده طالبان: 🔹ما ترکیه را یک کشور اسلامی می‌دانیم؛ ولی حضور آنان را اشغال می‌دانیم. 🔹اگر بخواهند در افغانستان بمانند همانند آمریکا با آنها می‌جنگیم.
احتمال حضور ایران و هند در مذاکرات صلح افغانستان سخنگوی سفارت روسیه در دهلی‌نو: 🔹 حضور ایران و هند در گروه تروییکا می‌تواند ظرفیت آن را افزایش دهد. 🔹با توجه به وخامت اوضاع در افغانستان، وظیفه رسیدن به اجماع منطقه‌ای برای حمایت از مذاکرات صلح افغانستان حیاتی‌تر می‌شود. 🔸گروه تروییکا که شامل روسیه، چین، پاکستان و آمریکا می‌شود در سال ۲۰۱۹ با هدف تسهیل مذاکرات صلح افغانستان تشکیل شده است.
🔴از هر طرف حساب کنیم بلایی که این دولت بی‌کفایت بر سر خوزستان آورده، کمتر از جنایت صدام نبوده ✍️ حاج حیدر
هزینه نجومی انگلیس برای براندازی در سوریه 🔹یک پایگاه خبری فاش کرده دولت انگلیس طی سال‌های گذشته دست‌کم ۳۵۰ میلیون پوند برای براندازی دولت سوریه هزینه کرده است. 🔹دولت انگلیس در قالب چند پروژه از گروهی از شبه‌نظامیان مسلح در سوریه که بریتانیا آنها را گروه‌های مسلح «میانه‌رو» می‌خواند و به نبرد با دولت «بشار اسد»، رئیس‌جمهور سوریه حمایت کرده است.
ابلاغ برنامه‌ جدید واکسیناسیون کرونا در کشور 🔹نامه وزیر بهداشت به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی: بدلیل پوشش قابل قبول واکسیناسیون جمعیت بالای ۶۰ سال و استان‌های جنوبی و جنوب شرقی بالای ۵۰ سال؛ نسبت به دعوت کلیه افراد بالای ۶۰ سال که تاکنون مراجعه نکرده و یا در سایت ثبت‌نام ننموده‌اند، اطلاع رسانی و اقدام شود. 🔹در صورت پوشش ۷۵ درصدی واکسیناسیون، نوبت دهی ۵۸ تا ۶۰ ساله‌ها آغاز شود در استان‌هایی که گروه سنی هدف ۵۰ سال می‌باشد، نسبت به نوبت دهی ۴۸ تا ۵۰ ساله‌ها اقدام کنند.