◄ علی مبینیدهکردی، مشاور وزیر نفت با بیان اینکه سالیانه حدود ۱۰۰ میلیارد دلار میزان انرژی مصرفی کشور است، گفت: امروز یکی از نیازهای اساسی در این حوزه بازنگری در سیاستهای کلی و کلان انرژی بر اساس فناوریهای به روز است.
https://eitaa.com/e_beman
برقراری امنیت و رفع محرومیت در دستور کار سپاه
سردار سرلشکر جعفری، فرمانده کل سپاه طی سخنانی در مراسم افتتاح 5400 پروژه عمرانی و محرومیتزدایی نیروی زمینی سپاه، گفت: امروز نیروی زمینی سپاه با اقتداری بینظیر برای دفاع از مرزهای کشور و انقلاب اسلامی و برقراری امنیت کشور در سختترین شرایط و مناطق کشور، مانند جنوب شرق و شمال غرب در تلاش است و نتایج بسیار مفید و موثری داشته است. فرمانده کل سپاه اظهار داشت: رویکرد مردمداری و استفاده از مردم در برقراری امنیت و رفع محرومیت در دستور کار نیروی زمینی سپاه قرار دارد. وی در ادامه تصریح کرد: همه تلاش دشمنان این است که با عملیات روانی و حادثهسازی مانع انعکاس کارهای مثبت در کشور شوند که البته ضعف رسانههای خودی و ضعف گزارشدهی در داخل نیز در این موضوع دخیل است
مردم به منافع، امنیت و استقلال کشور میاندیشند
«بهزاد نبوی» از عناصر تندرو اصلاحات و از محکومان فتنه ۸۸ در گفتوگویی اظهار داشت: «اکثریت مردم علیرغم نارضایتی از شرایط موجود، با اصل نظام مخالفت ندارند. به باور آنها، اصل نظام بد نیست، بلکه آنچه مشکل درست کرده است، وضع موجود نظام است. اقشار پاییندست جامعه به خاطر وضعیت اقتصادی و معیشتی و روشنفکران به خاطر مسائل سیاسی ناراضی هستند. مردم نه تنها انتقاد، بلکه اعترضهای تندی نسبت به نظام دارند؛ ولی این نارضایتیها سبب نمیشود که آنها به صف براندازان نظام پیوسته و دنبال براندازی باشند. مردم به حفظ منافع و امنیت ملی و استقلال کشور میاندیشند.
مذاکره درباره توان موشکی ایران بیمعناست
«سرگئی ریابکوف» گفت: آمریکاییها پیشنهاد مسکو درباره برگزاری دور دیگر گفتوگوها در زمینه پیمان منع موشکهای میانبرد و کوتاهبرد هستهای را رد کرده و واشنگتن مسئول شکست گفتوگوهاست. معاون وزیر خارجه روسیه همچنین با حمایت از برنامه موشکی ایران، انتقادات در این زمینه را بیدلیل دانست و در زمینه فشار آمریکا برای گفتوگو درباره برنامه موشکی ایران اظهار داشت: «بسیار دشوار است که بتوان تصور کرد گفتوگوها در خصوص برنامه موشکی ایران تحت فشارهای آمریکا آغاز شود و موج انتقادات در زمینه توسعه برنامه موشکی ایران بیمعنا است.
برگی از چهل سالگی انقلاب اسلامی
وحدت میراث ماندگار انقلاب
نمایشگاهها، آمارها و ارقامهای بسیاری وجود دارند که دستاوردهای 40 ساله انقلاب را در حوزههای گوناگون به نمایش میگذارند؛ اما همه دستاوردهای انقلاب اسلامی را نمیتوان در آمارها ترسیم کرد یا صرفاً با برپایی نمایشگاه یا نگارش چند سطر بیان کرد و نشان داد. یکی از این دستاوردها «وحدت» است که یادگار امام راحل(ره) به شمار میآید. ایران اسلامی با وجود قومهای گوناگون از آذریها و لرها و بلوچها تا عربها و فارسها و کردها، با زبانها و گویشها و آداب و رسوم متفاوت از مازنیها و گیلگها و خراسانیها تا جنوبیها و یزدیها و اصفهانیها و همچنین با مذاهب و ادیان گوناگون، از تشیع و تسنن تا ارامنه و آشوری و... در کنار یکدیگر ایستادهاند و همراه و همگام برای پیشرفت ایران و تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی حرکت میکنند! وحدت دستاوردی است که زمانی اهمیت آن بیش از پیش معنا مییابد که بدانیم دشمنان انقلاب اسلامی در تمام این 40 سال همه همّ و غم خود را برای تحریک تفاوتهای قومی و مذهبی به کار بستهاند و هر چه در چنته داشتهاند، از غائلهآفرینی در شمال غربی تا اختلافافکنی در جنوب شرقی و... برای خدشهدار کردن اتحاد ملی ما به کار بستهاند؛ اما توطئههایشان یکی پس از دیگری به دست خود مردم نقش بر آب شده است. ایجاد این وحدت در عین کثرت در نظام اسلامی در حالی رخ داده است که هم در دوران پهلوی پدر و هم در دوران پهلوی پسر ضدیت با اقوام ایرانی و از بین بردن تفاوتها به شدت دنبال میشد تا آنجا که چاپ کتاب با زبانها و گویشهای متفاوت را ممنوع کردند و حتی تا تبعید و سلب تابعیت بعضی از اقوام پیش رفتند. آن زمان دستگاهها و اشخاص نزدیک به دربار سخنان نژادپرستانه بر زبان میآوردند و به تحقیر و توهین برخی از اقوام ایرانی دست میزدند و اقوام مختلف را به عمد در محرومیت و مهجوریت قرار میدادند؛ اما انقلاب اسلامی ایران و نظام برآمده از رأی و نظر مردم معادله را کاملاً دگرگون کرد.
https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹 یاد آوری نعمت #چهل سالگی انقلاب اسلامی در #سی شب با قرآن (5)
[سوره الزمر (39): آيه 49]
فَإِذا مَسَّ الْإِنْسانَ ضُرٌّ دَعانا ثُمَّ إِذا خَوَّلْناهُ نِعْمَةً مِنَّا قالَ إِنَّما أُوتِيتُهُ عَلى عِلْمٍ بَلْ هِيَ فِتْنَةٌ وَ لكِنَّ أَكْثَرَهُمْ لا يَعْلَمُونَ (49)
پس چون سختى و ضررى به انسان رسد ما را مىخواند، سپس همين كه از جانب خود نعمتى به او عطا كنيم گويد: «بر اساس علم و تدبيرم نعمتها به من داده شده» (چنين نيست) بلكه آن نعمت وسيلهى آزمايش است، ولى بيشتر مردم نمىدانند.
🌹🌟پيامها:
1- رفاه و آسودگى، بستر غفلت و غرور است. «خَوَّلْناهُ نِعْمَةً ... إِنَّما أُوتِيتُهُ عَلى عِلْمٍ»
2- بيشتر مردم نمىدانند كه نعمتها و تلخىها وسيله آزمايش هستند تا سپاسگزار و ناسپاس از هم شناخته شوند. «بَلْ هِيَ فِتْنَةٌ وَ لكِنَّ أَكْثَرَهُمْ لا يَعْلَمُونَ»
🌹🌹🌙امام خامنه ای در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی ۱۳۸۵/۰۳/۲۹
در دو جای از قرآن این عبارت هست که: «ثمّ اذا خوّلناه نعمة منّا قال انّما اوتیته علی علم» - هم در سورهی زمر هست و هم احتمالاً در سورهی لقمان - خدا نعمتی به انسان میدهد، اما انسان از دهندهی نعمت غافل میشود و تصور میکند که این خود اوست که توانسته این نعمت، این موقعیت و این فرصت را به دست آورد. عین همین عبارت دربارهی قارون هست که وقتی به او اعتراض کردند که این نعمتها را از خدا بدان، سهم خودت را هم ببر؛ اما آن را در راه خدا مصرف کن، او در جواب گفت: «انّما اوتیته علی علم عندی»؛ خودم به دستش آوردم، هنر خودم بود؛ این همان خطای بزرگی است که ممکن است همهی ما دچارش بشویم؛ غرّه شدن به خود. عین همین قضیه، غرّه شدن به خداست. آیهی شریفه: «فلا تغرّنّکم الحیاة الدّنیا و لا یغرّنّکم باللَّه الغرور» دربارهی غرّه شدن به خداست؛ به خدا هم غرّه نشوید.
امام سجاد میفرماید: خدایا! مصیبت دائمی برای آن کسی است که به تو غرّه بشود. این غرّه شدن به خدا، همان بلایی است که بر سر بنی اسرائیل آمد. خدای متعال آنها را ملت برگزیده قرار داده بود؛ اما چون به خدا غرّه شدند و وظایف خودشان را انجام ندادند، خدای متعال دربارهی آنها فرمود: «ضربت علیهم الذّلة و المسکنة».
آنها همانهایی هستند که خدای متعال در چند جای قرآن تصریح کرده که من اینها را مردمان برگزیده قرار دادم؛ «و انّی فضّلتکم علی العالمین»؛ اما همینها با عمل بد خود کاری کردند که خدای متعال دربارهی آنها فرمود: «ضربت علیهم الذّلة و المسکنة و باؤوا بغضب من اللَّه»، و مورد خشم الهی قرار گرفتند. غرّه شدن به خدا، این چیزها را دنبال خودش دارد.
🌿تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
🌹🌹👇👇برای تبلیغ روحانی به 20 شهرستان سفر کردم
حجتالاسلام هادی غفاری، عضو مجمع نیروهای خط امام(ره) درباره اظهارات اخیر محمود واعظی، رئیس دفتر روحانی که گفته بود «با اصلاحطلبان در انتخابات 96 ائتلاف نداشتیم»، اظهار داشت: «ما منتی بر کسی نمیگذاریم؛ اما 90 درصد آرای روحانی به فعالیت اصلاحطلبان مربوط بود.»
این فعال سیاسی اصلاحطلب خاطرنشان کرد: «من خودم به عنوان یک اصلاحطلب قدیمی برای تبلیغ روحانی به بیش از 20 شهرستان سفر کردم.» وی با بیان اینکه موج انتخابات به نفع روحانی نبود، گفت: «اصلاحطلبان این موج را به نفع وی تغییر دادند، به ویژه در شمال کشور و خوزستان و سیستان و بلوچستان، مردم را متقاعد کردیم که به حسن روحانی رأی دهند و این ناشی از تلاش اصلاحطلبان بود.»
محمود واعظی، رئیس دفتر رئیسجمهور بار دیگر اظهارات قبلی خود درباره ائتلاف نداشتن روحانی با اصلاحطلبان در انتخابات 92 و 96 را که با واکنش تند چهرههای اصلاحطلب همراه شد، تکرار کرده است.
وی درباره اظهارات سعید حجاریان در زمینه ائتلاف اصلاحطلبان با روحانی گفته است: «ائتلاف در ذهن برخی این معنی را میدهد که هر فرد و هر گروهی که از کسی حمایت کرده، به معنی ائتلاف آن گروه با جریان پیروز بوده است، نه! ما میگوییم اینها همراهان بودند و با ما کار کردند.»
واعظی ادامه میدهد: «ائتلاف در ادبیات سیاسی به این معنی است که ما بنشینیم قول و قرار بگذاریم که دولت را چطوری تشکیل بدهیم، چند نفر از این طرف و چند نفر از آن طرف در دولت باشند. چه مقدار سهم وزیر و چه مقدار سهم استاندار دارند، پس ما چنین ائتلافی با هیچ گروهی از جمله اصلاحطلبان نداشتیم.»
https://eitaa.com/e_beman
🌹🌹👇فروش نفت به مدیران هم بستگی دارد
عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: «در لایحه بودجه فروش یک و نیم میلیون بشکه در روز در نظر گرفته شده که محقق شدن آن به مسائل گوناگونی بستگی دارد که در صدر آن متنوعسازی روشهای فروش نفت و فاصله گرفتن از روشهای
سنتی است.»
هدایتالله خادمی افزود: «فروش نفت در برهه کنونی به مدیران هم بستگی دارد؛ در دوره تحریم قبلی، مدیرانی بودند که حاضر بودند برای فروش نفت از آبروی خودشان هم مایه بگذارند؛ آنها با انجام روشهای مختلف، بخشی از نفت را فروختند و درآمد حاصل از آن را به صورت ارز، دارو، قطعات هواپیما و دیگر وسایل مورد نیاز وارد کشور میکردند، لذا این مهم است که مسئولان کنونی وزارت نفت جرئت، علاقه و توان این کار را داشته باشند
یا خیر.»
خادمی با بیان اینکه «ظرف دو سه ماه گذشته هم چند محموله در بورس عرضه شد؛ اما وزارت نفت هم به اجبار دولت این کار را پذیرفت»، گفت: «ما باید چهل سال قبل خامفروشی را متوقف میکردیم تا امروز میتوانستیم فرآوردههای با ارزش آن را به کشورهای همسایه مانند پاکستان، افغانستان و ترکیه صادر کنیم که در این شرایط امکان تحریم کشور وجود نداشت؛ اما متأسفانه ما در زمین آمریکا بازی کردیم و به جای احداث پالایشگاه، اقدام به واردات بنزین کردیم.»
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی درباره اینکه آیا وزارت نفت در حال حاضر اقدام مناسبی برای مقابله با تحریمها انجام میدهد، بیان کرد: «وزارت نفت شرایط انجام این کار را ندارد و حتی زیرساختهایی هم که داشت تا از این طریق تحریمها را دور بزند، تضعیف کرده است.»
https://eitaa.com/e_beman
🌹👇تمرکز بر فروپاشی به جای براندازی
ابوالحسن سلطانیزاده
واقعیت آن است که در راهبرد فروپاشی، جدولی بیرون از نظام طراحی میشود که باید افراد یا جریانهایی در داخل آن را تکمیل کنند؛ این همان نکته عبرتآموز تاریخی است که در طول تاریخ هرگاه دو عامل به طور همافزا عمل کردهاند، گردنه صعبالعبور و پیچ خطرناکی را در مسیر حرکت نظام اسلامی ایجاد کردهاند. این دو عامل عبارتند از
۱ـ انحراف خواص و
۲ـ غفلت عوام
که هر دو در نبود بصیرت در تشخیص درست و بهنگام در بزنگاههای حساس و سرنوشتساز ریشه دارد و جریان نفوذ در داخل کشور همواره بر تنور بیبصیرتی میدمد و به این ترتیب زمینه استحاله را فراهم میکند. در مقابله با این غفلت و انحراف و نفوذ که پیشرانهای فروپاشی از درون هستند، اقداماتی از قبیل افزایش سطح بصیرت در شناخت نفوذ و تعمیم روشنگری و تبیین آحاد جامعه برای تصمیمگیریهای مهم در برنگاههای سرنوشتساز، تبعیت عملی از منویات رهبر معظم انقلاب، حضور مؤثر و کارآمد در عرصه فضای مجازی با تولید پیام و بارگذاری و نه صرفاً دانلود کردن و همچنین ترویج تفکر انقلابی و جهادی به منزله یگانه راهحل مقابله با دشمن و فائق آمدن بر مشکلات داخلی از جمله راهکارهای مقابله با پیشرانهای فروپاشی به شمار میآید.
https://eitaa.com/e_beman
🍀برگی از #نهج_البلاغه
?#بخش ۱۳ از #خطبه ۱۹۲
🍀از کفران نعمت بپرهیزید
🌹🌹امیرمومنان فرمودند:
✅از كيفرهایی كه بر اثر كردار بد و كارهای ناپسند بر امّتهاي پيشين فرود آمد خود را حفظ كنيد، و حالات گذشتگان را در خوبيها و سختيها به ياد آوريد،
✅ و بترسيد كه همانند آنها باشيد پس آنگاه كه در زندگی گذشتگان مطالعه و انديشه می كنيد، عهده دار چيزی باشيد كه عامل عزّت آنان بود، و دشمنان را از سر راهشان برداشت، و سلامت و عافيت زندگی آنان را فراهم كرد، و نعمتهای فراوان را در اختيارشان گذاشت، و كرامت و شخصيّت به آنان بخشيد، كه از تفرقه و جدایی اجتناب كردند، و بر وحدت و همدلی همّت گماشتند، و يكديگر را به وحدت واداشته به آن سفارش كردند.
✅ و از كارهایی كه پشت آنها را شكست، و قدرت آنها را در هم كوبيد، چون كينه توزی با يكديگر، پركردن دلها از بخل و حسد، به يكديگر پشت كردن و از هم بريدن، و دست از ياری هم كشيدن، بپرهيزيد
✅تدوین:مرتضوی نژاد
https://eitaa.com/e_beman
واکاوی تعجیل در رونمایی از نامزدهای 1400
حسین عبداللهیفر
در حالی که هنوز نزدیک به دو سال و نیم دیگر به انتخابات ریاستجمهوری سیزدهم مانده و انتخابات مجلس یازدهم نیز در پیش است، به تازگی اصلاحطلبان موضوع انتخابات 1400 را مطرح کرده و ضمن تأکید بر نامزد اختصاصی خود، از نامزدهای خود رونمایی کردند.
این رفتار و اقدام نشان میدهد که دلایل و عوامل بسیاری سبب این واکنش آنها میشود، برخی از این عوامل و فشارها عبارتند از:
1⃣ـ نگرانی از ریزش رأی و پایگاه اجتماعی
2⃣ـ نگرانی از انتخابات مجلس
3⃣ مقابله با خط تحریم از درون اصلاحات
4⃣ ترس از پیروزی رقیب
5⃣جلوگیری از تجربه تلخ حمایت از روحانی
6⃣ـ اختلاف درونی بر سر ائتلاف با لاریجانی
https://eitaa.com/e_beman
🌹🌹👇رویشهای انقلاب به مثابه معجزه انقلاب
حسن خدادی
«ریزش»ها، «رویش»ها ؛به تکرار رهبر معظم انقلاب در بیاناتشان به آن اشاره کردهاند و آخرین باری که ایشان به این موضوع پرداختند، در دیدار اخیرشان با جمعی از خانوادههای شهدا بود که طی سخنانی فرمودند:
«انقلاب ریزش داشته است، دلِ کسانی بسته به دنیا شد. صدر اسلام هم همینجور بود؛ در صدر اسلام هم یک عدّه انقلابیّونِ اوّلِ کار، بعد شدند دنیادارانِ اواسط و اواخر عمر. بله، این هست؛ امّا در کنار این ریزش، چند برابر، ما رویش داریم؛ رویش انقلاب؛ معجزه انقلاب این است.»(21/9/۱۳۹۷)
در طول انقلاب برخی از انقلابیون، به دلایلی ریزش کردند و حتی از گذشته خود نیز پشیمان شدند و همین امر گاهی موجب ایجاد اضطراب در برخی از انقلابیون شده است. امام خامنهای(مدظلهالعالی) از آنجا که انقلاب را به مثابه «موجودی زنده» در نظر میگیرند، ریزشها را امری طبیعی در جهت سیر تکاملی انقلاب میدانند، که باید آن را در کنار موضوع دیگری به نام «رویشهای انقلاب» ملاحظه کرد.
https://eitaa.com/e_beman
محسن رضایی:
اگر الگوی حرکت به سوی خودکفایی در صنایع و تحقیقات نظامی به دیگر بخشهای اقتصاد راه پیدا میکرد، تولیدات ملی در خانه هر ایرانی و در بازارهای منطقه میدرخشید. مدیریت سنگین، دیوانسالاری ناکارآمد و القائات سرابآلود از آن سوی مرزها، مانع ورود مردم به ویژه نیروهای جوان و جهادی، دانشگاهی و مستعد و استقرار الگوی انقلابی در چرخه اقتصاد شده است. در جنگ اقتصادی ناجوانمردانه آمریکا، بلاتکلیفی تولید، تزریق ناامیدی و القای این توهم که «ما بدون آمریکا نمیتوانیم»، کمتر از خیانت نیست.
https://eitaa.com/e_beman
عبدالله گنجی: سه دلیل اصلی ناکامی انقلاب رنگی 1388 که در برآورد طراحان لحاظ نشده بود عبارتند از:
1⃣نقش جمعکنندگی رهبری؛
2⃣فاصله 11 میلیونی رأی که باور به تقلب را سست کرد؛
3⃣تعرض به عاشورا.
https://eitaa.com/e_beman
سعید جلیلی: همان کسانی که میگفتند:
«نه، بدون کدخدا اصلاً دیپلماسی پیش نمیرود»! خوشبختانه، همانها امروز اعتراف میکنند که بیایید همه چیز را در آمریکا متمرکز نکنیم! غرب همه عالم نیست. قدرت آن شکستخوردنی است. این را باید باور کرد. شهدا نشان دادند که میشود ایستاد، مقاومت کرد و پیشرفت کرد. آنها ایستادند و پیشرفت هم کردند.
https://eitaa.com/e_beman
حمیدبعیدینژاد: متأسفانه کشورهای اروپایی افزون بر منافقین، مأمن و پناهگاه نمایندگان گروههای تروریستی و تجزیهطلب جدیدی شدهاند که آشکارا به دنبال تلاش برای تجزیه ایران هستند. ملت ایران ایجاد فرصت به این گروههای منفور برای طراحی اقدامات تروریستی و تجزیه ایران را مصداق آزادیهای سیاسی نمیداند.
https://eitaa.com/e_beman
سیلی مردم به آمدنیوز
روزهای گذشته بارها شبکههای ضد انقلاب وعده تجمعات چندین هزار نفری در سراسر ایران داده بودند. آمدنیوز با انتشار پستهای گوناگون تحت عنوان گزارشهای میدانی، تقلا کرد مردم را به خیابان بکشاند که نتوانست، اما از آنجا که باز هم با شکست مفتضحانهای مواجه شده بود، با استفاده از عکسهایی قدیمی از تهران، که پیشتر در پایگاههای خبری منتشر شده بود، با ادعای تشکیل حلقههای کوچک، نوشت به دلیل حضور نیروهای امنیتی مردم جرئت تجمع نداشتهاند! این در حالی است که در تصاویر مورد ادعا نه تنها حلقهای شکل نگرفته، حتی تصویری از نیروهای امنیتی هم وجود ندارد. نکته جالب، تاریخ عکسهای منتشر شده آمدنیوز است؛ مدیران این شبکه ضد انقلابی برای فریب مردم، از تصاویری استفاده کردهاند که مربوط به سالها 95 و 96 است تا شاید مخاطبان این رسانه جعلینویس متوجه بیاخلاقی آمدنیوز نشوند.
https://eitaa.com/e_beman
انگلیس در این جنایت بزرگ به شدت انتقاد کرد.
شهرام همایون گفت: «انگلستان در سال 1296، با به راه انداختن یک قحطی مصنوعی و با همکاری دربار، 9 میلیون ایرانی را به قتل میرساند؛ یعنی نیمی از جمعیت ایران. چرا هیچ جایی از آن صحبت نمیشود؟ چرا هیچ کس از این هولوکاست ایرانی حرفی نمیزند؟!» این سلطنتطلب در ادامه با خطاب قرار دادن مخاطبان بیبیسی فارسی گفت: «چرا وراث عاملان قتل عام مردم ایران، امروز در بیبیسی مورد اعتماد شما قرار میگیرند؟... شما میدانید مردم انگلیس اقتصادشان چگونه است؟ چرا باید انگلستان 14 میلیون پوند در سال به بیبیسی بدهد که بیاید برای من و تو تفسیر سیاسی بکند؟»
https://eitaa.com/e_beman
آلزایمر سیاسی!
یک فعال اصولگرا با انتقاد از آلزایمر سیاسی اصلاحطلبان در حمایت از روحانی گفت، پیشنهاد میکنم روزنامههای اصلاحطلب را مرور کنند تا بفهمند چگونه جریان اصلاحات از روحانی حمایت کردند. حمیدرضا ترقی، عضو حزب مؤتلفه اسلامی درباره اظهارات اخیر عبدی مبنی بر اینکه، اصلاحطلبان مسئول دولت برآمده از انتخابات ۹۲ و ۹۶ نیستند، گفت: «احتمالاً آقای عبدی در زمان انتخابات یا خارج از کشور تشریف داشتند، یا در صحنه سیاسی غایب بودند که ببینند چگونه اصلاحطلبان از آقای روحانی حمایت کردند.» وی افزود: «مثل اینکه عبدی در حال حاضر هم چشمانش بسته است و نمیبیند که بیش از ۹۵ درصد مسئولیتهای اجرایی کشور در دست اصلاحطلبان است و با این وجود میگویند که اصلاحطلبان در رأی آوردن روحانی نقشی نداشتهاند!»
https://eitaa.com/e_beman
تقصیر تحریمها نیست
سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با رد ادعاهای مربوط به تأثیر تحریمها بر اقتصاد کشور و تأکید بر اینکه ایران کمبود مالی ندارد، گفت: «باید جلوی باندبازها و اختلالگران اقتصادی گرفته شود و نیروهای انقلابی را مانند زمان جنگ به کار بگیریم.» نوروزی افزود: «باید وزارت بازرگانی را احیا کنیم؛ با این کار در بازار کنترل ایجاد خواهیم کرد، از سوی دیگر، چنانچه بتوانیم کنترل بانکها و صادرکنندگان و واردکنندگان را تقویت کنیم و جلوی زراندوزان، سرمایهاندوزان و کسانی که به آلاف و الوف یک شبه رسیدهاند که 1000 خانواده بیشتر نیستند را بگیریم، هیچ مشکل اقتصادی در کشور نخواهیم داشت.»
https://eitaa.com/e_beman
رکوردشکنی روسیه
از سال گذشته و به دنبال تنش روسیه و آمریکا که به تحریم گسترده بنگاهها و تاجران روسی از سوی آمریکا منجر شد، روسیه به سرعت در حال کاهش وابستگی خود به دلار و فروش اوراق قرضه وزارت خزانهداری آمریکا است. به نقل از ایسنا، کرملین با متهم کردن دولت ایالات متحده آمریکا به استفاده ابزاری از دلار گفته است، به منظور حفظ امنیت اقتصادی روسیه چارهای جز کاهش وابستگی اقتصاد این کشور به دلار ندارد. گفتنی است، بانک مرکزی این کشور ۱۰۰ میلیارد دلار از ذخایر خود را به ارزهای دیگری، همچون یورو، یوان چین و ین ژاپن تبدیل کرده است.
https://eitaa.com/e_beman
برگی از #چهل سالگی انقلاب اسلامی
🌹👇 از رتبه آخر بهداشت تا قطب توریسم سلامت
نوستالژی دروغین روزهای پیش از پیروزی انقلاب، مهمترین راهبرد رسانههای فارسیزبان وابسته به دربار پهلوی است! نشان دادن چند خیابان در پایتخت و نمایش تصاویر سطح زندگی وابستگان به دربار و تعمیم دروغین آن سطح رفاه به کل مردم ایران، از جمله اقداماتی است که در این راستا انجام میشود؛ اما آمار و واقعیات تاریخی چیز دیگری میگویند. بر اساس گزارش وزارت بهداري خود رژیم پهلوی در سال ١٣٥٦ نه آمارها و نظرات منتقدان آن رژیم یا انقلابیون؛ در سال ١٣٥٥ کشورمان از نظر خدمات بيمارستاني و نسبت تختهاي بيمارستان به جمعيت، ایران پايينترين نرخ را در منطقه خاورميانه [غرب آسیا] داشت. گزارشی که ايران را با كشورهاي صنعتي پيشرفته مقايسه نكرده بود؛ بلكه با كشورهاي ضعیف منطقه مقايسه كرده بود كه در اين قياس ايران رتبه آخر را به خود اختصاص داده بود و اين در شرايطي بود كه هر كمبودي داشتيم، كمبود ارز و ريال نداشتيم. اما حالا با همه دشمنیها و کارشکنیها، شاهد افزایش تعداد پزشکان از 15 هزار نفر به بیش از 111 هزار نفر و رفع کامل نیاز کشور به جذب پزشک خارجی و همچنین تغییر و تبدیل کشور به قطب منطقهای توریسم سلامت و پذیرش و درمان بیماران خارجی با انواع بیماریها و همچنین دستیابی به دانش کشت سلولهای بنیادین، قرار گرفتن در ردیف کشورهای برتر پیوند کلیه و درمان بیماریهای چشمی، کسب رتبه نخست تولید دارو در سطح خاورمیانه، تولید 97 درصد از داروهای مورد نیاز و صادرات دارو از جمله داروهای بیوتکنولوژی، خودکفایی در ساخت انواع واکسن، ریشهکنی فلج اطفال و دیگر بیماریهای فراگیر، پوشش واکسیناسیون از30 درصد به 100 درصد، افزایش تعداد بیمارستانها و مراکز درمانی، توسعه بهداشتی کشور و موفقیت در اولویت قرار دادن پیشگیری بر درمان و در نهایت افزایش امید به زندگی از 57 سال به 74 سال تنها بخشی از دستاوردهای انقلاب اسلامی در این حوزه است.
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀خطبه ۱۹۶
🍀به دنیا وابسته نشوید
🌹🌹امیرمومنان فرمودند:
✅اوصِيكُمْ عِبَادَ اللَّهِ بِتَقْوَي اللَّهِ وَ أُحَذِّرُكُمُ الدُّنْيَا فَإِنَّهَا دَارُ شُخُوصٍ وَ مَحَلَّةُ .....
✅ خداوند هنگامي پيامبر (ص) را مبعوث فرمود كه نه نشانه اي از دين الهي برپا، و نه چراغ هدايتي روشن، و نه راه حقي آشكار بود.
🌷 اي بندگان خدا! شما را به ترس از خدا سفارش مي كنم، و از دنياپرستي شما را مي ترسانم،
🌷 زيرا دنيا خانه اي ناپايدار و جايگاه سختي و مشكلات است. ساكنان دنيا در حال كوچ كردن، و اقامت گزيدگانش به جدايي محكومند، مردم را چنان مي تكاند كه باد سخت كشتي را در دل درياها مي لرزاند، برخي از آنان در دل آب مرده، و برخي ديگر بر روي امواج جان سالم بدر برده، و بادها با وزيدن آنها را به اين سو و آن سو مي كشاند، و هر جا كه خواهد مي برد،
🌷پس آن را كه در آب مي ميرد نمي توان گرفت، و آن را كه رهاشده، به سوي مرگ مي رود.
🌷اي بندگان خدا، هم اكنون عمل كنيد، كه زبانها آزاد، و بدنها سالم، و اعضا و جوارح آماده اند، و راه بازگشت فراهم، و فرصت زياد است،
🌷 پيش از آنكه وقت از دست برود، و مرگ فرا رسد، پس فرود آمدن مرگ را حتمي بشماريد، و در انتظار آمدنش بسر نبريد.
✅تدوین:مرتضوی نژاد
https://eitaa.com/e_beman
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
برگی از #تاریخ اسلام
🌹👇کمینگاه:
🌀💠🔹🔸🌀💠
🔹زمانی که احتمال وقوع انقلاب اسلامی در هیچ کشور اسلامی داده نمی شد، در ایران هم از قیام 15 خرداد، سالهای زیادی گذشته بود و کم کم داشت به فراموشی می رفت، اولین انقلاب اسلامی ماندگار خودنمایی کرد و مسیر تاریخ را تغییر داد.
🔸از جایی که مستکبرین تحمل هیچ کس به غیر خودشان را ندارند، رژیم قصد داشت دامنه نفوذ انقلابیون ایران را به صفر برساند. او با مسموم کردن آقا مصطفی خمینی می خواست رهبر تبعید شده انقلاب را درهم بشکند.
⚜عکس العمل ها شروع شد، مراسم بزرگداشت شهادت آقا مصطفی با حضور مردم و علما در قم برگزار شد.
💥🔸💥🔸💥🔸💥
🔹برای مقابله با موج تکریم و احترامی که بخاطر شهادت فرزند امام صورت می گرفت ، در اقدامی تلافی جویانه، رژیم شاه رهبر نهضت را با الفاظی زشت و تهمت هایی ناروا هدف گرفت ، این اقدام، دیماه سال 56 با چاپ مقاله «ایران و استعمار سرخ و سیاه» به انجام رسید.
🔸این مقاله امام را غیرایرانی و روحانی آشوبطلب و طرفدار زمین خواران معرفی کرد و 15 خرداد را روز ننگین نامید.
⚜قرآن می فرماید: إِنَّ رَبَّكَ لَبِالْمِرْصادِ (1) پروردگار تو همواره در كمين است .
و اینک شاه با پای خودش به کمینگاه خدا آمده بود، باهم بخوانیم:
🔹مردم برای پاسخگویی به مقاله اهانت آمیز روزنامه، آن را در قم به آتش کشیدند. ماموران با مردم خشمگین درگیر شدند و دامنه آشوب به چند خیابان کشید.
🔸صبح روز بعد با تعطیل شدن حوزه های علمیه، مردم به سوی خانه مراجع رفتند. و اعتراض خودرا به مقاله روزنامه اطلاعات نشان دادند.
⚜رژیم شاه، مردم را در خیابان چهارمردان قم به خون کشید. حد اقل 6 نفر به شهادت رسیدند.
آتش جنگ زبانه کشید، رژیم چند نفر را شهید کرد و حالا منتظر ماند ببیند طرف مقابل چه سلاحی به صحنه می آورد.
🎯🌀🎯🌀🎯🌀🎯
🔹حضرت امام خمینی بازهم قلم بدست گرفته با بیانیه آتشین به روشنگری پرداختند ، وجدان مردم را به داوری طلبیدند و همه را به قیام دعوت کردند، در بخشی از این پیام آمده بود:
🔸«جنایات 19 دی ماه امسال نقطه عطفی است در جنایات شاهانه. رحمت خداوند بر مقتولین 15 خرداد و 19 دی امسال. محرم چه ماه مصیبت زا و چه ماه کوبنده و سازنده ای است. محرم ماه نهضت بزرگ سید شهیدان و سرور اولیای خداست که با قیام خود در مقابل طاغوت تعلیم سازندگی و کوبندگی به بشر داد».
⚜پیرو این اقدامات، هیچ شهر و روستایی نماند مگر این که به ندای ملکوتی امام پاسخ گفت و پلیس شاه را به بازی گرفت ، مردم از دادن هزاران شهید و مجروح نهراسیدند.
🔹بطوری که حتی کادر اداره کننده انقلاب از پیشرفت و سرعت وقایع پی در پی نهضت مردمی در بهت و حیرت فرو رفته بودند.
🔸رژیم، ساکت ننشست، وحشی تر وارد عمل شد، حتی در مشهد با تانک تظاهر کنندگان را له کرد و دیوانه وار، زمین و زمان را به گلوله بست ، کسانی را که دستگیر می کرد وحشیانه شکنجه های قرون وسطایی می داد.
⚜اما موج انقلاب هرگز آرام نگرفت، بلکه قدرت گرفت و چون اژدهای موسی همه آرزوها و بافته های طاغوت را در هم پیچید و به زباله دانی تاریخ پرتاب کرد.
1- سوره فجر آیه(14)
تدوین : سید محمد حسین مرکبی
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹 یاد آوری نعمت #چهل سالگی انقلاب اسلامی در #سی شب با قرآن (6)
سوره إبراهيم (14): آيات 28 تا 29
أَ لَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ بَدَّلُوا نِعْمَتَ اللَّهِ كُفْراً وَ أَحَلُّوا قَوْمَهُمْ دارَ الْبَوارِ (28)
آيا به كسانى كه نعمت خداوند را به كفر تبديل كردند و قوم خود را به سراى هلاكت در آوردند نگريستى؟
🌹👇🌙امام خامنه ای در مراسم سالگرد رحلت امام خمینی ره ۱۳۹۱/۰۳/۱۴
عزیزان من، جوانهای عزیز، مردم مؤمن! بله، ما رکورد زدیم، ما پیشرفت کردیم؛ اما اگر دلمان را به آنچه که تاکنون به دست آوردیم، خوش کنیم، شکست خواهیم خورد؛ اگر توقف کنیم، به عقب پرتاب خواهیم شد؛ اگر دچار غرور شویم، دچار عُجب و خودشگفتی شویم، به زمین خواهیم خورد؛ اگر ما مسئولان کشور دچار خودمحوری شویم، دچار تکبر شویم، دچار خودشگفتی شویم، تودهنی خواهیم خورد.
دنیا اینجور است، سنت الهی این است. در پی کسب محبوبیت نباشیم، دنبال تمتعات دنیوی نباشیم، دنبال پرداختن به اشرافیگری و تجملات نباشیم. ما مسئولین، خودمان را حفظ کنیم؛ همچنان که این مرد بزرگ خود را حفظ کرد.
اگر ما اینجا دچار اشتباه شویم، مصداق همان آیهی شریفه خواهیم شد که: «و احلّوا قومهم دار البوار. جهنّم یصلونها و بئس القرار». در راه پیشرفت، توقف ممنوع است؛ خودشگفتی ممنوع است؛ غفلت ممنوع است؛ اشرافیگری ممنوع است؛ لذتجوئی ممنوع است؛ به فکر جمع کردن زخارف دنیا افتادن، برای مسئولین ممنوع است. با این ممنوعیتهاست که میتوانیم به قله برسیم
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
سفر وزیر امور خارجه کشورمان به عراق در حالی اتفاق افتاد که با مقایسه سفر ترامپ رئیس جمهور آمریکا و مایک پمپئو وزیر امور خارجه ایالات متحده به عراق، به خوبی می توان جایگاه و توان جمهوری اسلامی ایران را در مقایسه با آمریکا در منطقه خاورمیانه مشاهده نمود. صرف هزینه هفت تریلیون دلاری آمریکا در خاورمیانه امروز دستاوردش این است که رئیس جمهور این کشور سفری سه ساعته به عراق آنهم به صورت مخفیانه داشته باشد البته این سفر به کشوری که در آن آمریکا نیروی نظامی دارد حاکی از افول و سراشیبی قدرت آمریکا در جهان است.
جمهوری اسلامی ایران نگاهی خاص به همسایگان خود دارد. این نگاه موفقیت خود را در گسترش موفقیت همسایگان خود ارزیابی میکند. از این روست که جمهوری اسلامی در کمترین زمان ممکن به درخواست بغداد برای کمک به مقابله با تهدید فوری و جدی داعش، پاسخ مثبت داد و وارد عمل شد. اگر نگاه موفقیت همسایگان در سیاست جمهوری اسلامی نبود، امروز بدون شک وضعیت عراق از لحاظ امنیتی بسیار وخیم بود. حال که داعش در کشور عراق از بین رفته است سفر ظریف به عراق را از دو بعد امنیتی و اقتصادی می توان تحلیل و ارزیابی نمود. نخست در بعد امنیتی ارزیابی بر این است که سفر وزیر امور خارجه کشورمان به عراق در آشکار سازی و در نتیجه خنثی سازی برنامه های آمریکا برای ناامنی دوباره عراق پساداعش کمک فراوانی خواهد کرد.
ادعای خروج آمریکا از سوریه نشان می دهد که این کشور سعی دارد که بر عراق تمرکز کند و از این رو درصدد افزایش پایگاه های نظامی خود در این کشور بخصوص در مناطق غربی آن است. آمریکا همواره در صدد آن است که با سیاست دخالت در امور کشورها پروژه تضعیف و ناامنی آن کشور را پیش ببرد تا از این طریق بتواند سیاست های خود را بر کشور مورد نظر تحمیل کند. لذا عراق نیز در برنامه کلان آمریکایی از این امر مستثنی نیست.
هدف بعدی سفر ظریف به عراق اقتصادی است. ایران یکی از مهمترین شرکای تجاری عراق محسوب می شود. حجم بالای مراودات اقتصادی بین دو کشور و حضور شرکت های خصوصی ایران در عراق دلیلی بر این ادعاست. امروز بخش مهمی از انرژی مورد استفاده عراق از جمله برق و گاز از طریق جمهوری اسلامی ایران تأمین می گردد. سفر ظریف به بغداد و به تبع آن به اربیل و سلیمانیه باعث گشایش افق های جدید و افزایش میزان تجارت بین دو کشور خواهد شد. این سفر موجب نگرانی آمریکا و برخی از کشورهای منطقه شده است. سفر بدون برنامه ریزی شده وزیر امور خارجه آمریکا بعد از اعلام سفر ظریف نشان داد که آمریکایی ها درصددند که عراق را نیز پایبند به تحریم های یکجانبه خود کنند و مسئولین عراقی را از تجارت با جمهوری اسلامی برحزر دارند. پاسخ منطقی و عاقلانه مقامات عراقی به درخواست های پمپئو ناکامی دیگری برای آمریکا در جهت مهار جمهوری اسلامی ایران بود. از این رو در بعد اقتصادی دو نکته قابل طرح و بیان است: 1- تأمین انرژی عراق توسط کشورمان که در این سفر قرار شد میزان حجم آن افزایش چشمگیری داشته باشد باعث افزایش و پیاداری ثبات عراق خواهد شد و عراقی ها در زمینه برق و گاز در آینده مشکلی نخواهند داشت که این نمونه موفق می تواند به بخش های دیگر نیز تعمیم یابد.
2- سیاست تهدید و تطمیع آمریکا مبنی بر اینکه عراق از طریق جمهوری اسلامی ایران انرژی مورد نیاز خود را تأمین نکند سیاستی برای برهم زدن امنیت عراق است. بر فرض عراق از طریق عربستان برق مورد نظر خود را وارد کند، آیا اعتمادی به عربستان است که در موارد بحرانی نیز کمک کننده عراق باشد؟ رفتار عربستان در قبال داعش و سایر موضوعات در عراق نشان دهنده بی اعتمادی به آل سعود است. در مقابل، ایران مورد اعتماد ترین کشور برای عراق در جهت برآوردن نیازهای انرژی این کشور محسوب می شود.
آنچه می تواند اثرات سفر آقای ظریف به عراق را تکمیل و تضمین کند، پیگیری مذاکرات و توافقات این سفر در دستگاه های دولتی است. بدون پیگیری مستمر و مجدانه، این توافقات به راحتی می توانند صرفاً به مذاکراتی تشریفاتی و روی کاغذ تبدیل شوند. تهران و بغداد علاوه بر پیوندهای عمیق فرهنگی و اعتقادی، توانمندی ها و نیازهای مرتبطی دارند که هر چه رابطه و مراوده میان دو کشور تقویت شود، فواید آن در تبادل توانمندی ها و رفع نیازها نمود بیشتری خواهد یافت.
اکبر معصومی
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
انقلاب اسلامی مبتنی بر هویت اسلامی و ایرانی و با تاسي از تعالیم عالیه اسلام، گفتمان نوینی را خلق نمود که علاوه بر تفوق بر گفتمانهای موجود در دهه ۵۰ شمسی یعنی گفتمان های چپ و راست و دیگر خوانش های موجود در گروه های اسلامی، توانست شعاع اثرگذاری خود را در محیط داخلی و حتی در خارج از جغرافیای ایران توسعه دهد. این گفتمان با ارائه مدل نوين و مستقل خود و تاکید بر عدم پایبندی به گفتمان دو ابرقدرت موجود پس از جنگ جهاني دوم ، رویکرد نوینی مبتنی بر آموزه های اسلامی ارائه نمود. گفتمان شکل گرفته ، در عرصه داخلی و بین المللی منجر به رویکردهای نوینی شد؛ تاکید بر حاکمیت اسلام به جای طاغوت ، نفی حضور بیگانگان ، تاکید بر توانمندی های داخلی ، افزایش مشارکت مردم ، تاکید بر قانون محوری به جای محوریت اشخاص و.... از جمله نمونه های تغییر رویکرد است که آثار و دستاورد های مهمی در عرصه های مختلف به دنبال داشته است
اینک این انقلاب بزرگ و تاریخ ساز در آستانه چهل سالگی قرار دارد؛ در فرهنگ عمومی و نیز معارف دینی 40 سالگی را از یک سو نشانه پختگی و کمال تلقی می شود؛ از دیگر سو 40 سال شدن تقارن با آغاز یک مرحله جدید معرفی می نمایند. از این رو ضروری است کوشش کرد تا جنبه های کمال و تعالی انقلاب اسلامی بیش از پیش عیان شود؛ این بازشناسی مخصوصا برای نسل های جدید و نسل هایی که بعد از این خواهند آمد اهمیت دو چندانی پیدا می کند؛ به نظر می رسد ساده ترین و در عین حال مهم ترین اقدام، بیان جایگاهی است که انقلاب اسلامی در آن موقعیت قرار گرفته است؛ بویژه اینکه در همان برهه پیروزی انقلاب اسلامی برخی کشورهای منطقه یا در سطح ایران بودند و با اینکه در سطوح بالاتری قرار داشتند؛ اما امروز جایگاه جمهوری اسلامی ایران در عرصه های مختلف بالاتر از آنهاست. کشور هایی مانند مصر و پاکستان و حتی ترکیه و سایر کشور های منطقه را امروز اگر با انقلاب اسلامی مقایسه نماییم، تاثیر انقلاب اسلامی را در پیشرفت کشور بهتر درک خواهیم نمود
فرارسیدن 40 سالگی انقلاب اسلامی، فرصت مغتنمی برای بازخوانی انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن در حوزههای گوناگون میباشد.
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
نمونه.gif
462K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
راهبرد پرسمانی.pdf
533K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.