◄ گودرزی، عضو کمیسیون تلفیق درباره پیشبینی بندی در لایحه بودجه ۹۸ مبنی بر مکلف شدن پزشکان در استفاده از دستگاههای کارتخوان به منظور جلوگیری از فرار مالیاتی و وجود برخی فشارها برای حذف این بند گفت: آنچه درباره مالیات بر درآمد پزشکان گفته میشود، رقمی حدود هفت هزار میلیارد تومان است که متأسفانه رقمی بسیار کمتر بابت مالیات سالیانه از این بخش پرداخت میشود.
https://eitaa.com/e_beman
◄ سازنده مستند روحانی در سال ۹۲ از حکم چهار ماه حبس قطعی خود به دلیل شکایت دولت خبر داد و گفت: اگر میدانستم دولت فعلی تا این حد بیجنبه است، نطق روحانی را نمینوشتم و از این بابت پشیمانم. وی گفت: شکایت وزیر بهداشت بابت یادداشتی بود که از من در برخی پایگاهها منتشر شده بود و من پیشنهاد میکنم آن متن بار دیگر منتشر شود تا مخاطب ببیند در این ماجرا مجرمیتی احساس میکند.
https://eitaa.com/e_beman
◄ یک منبع آگاه اعلام کرد، رئیس، معاون و چهار نفر از مرتبطان شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد به دست سربازان گمنام امام زمان(عج) دستگیر شدند. شنیدهها حاکی از آن است که علت دستگیری افراد فوق، ارتشا، مشارکت در قاچاق، فروش و توزیع ۱۰ میلیون لیتر سوخت خارج از شبکه و به صورت باندی در حد کلان بوده است.
https://eitaa.com/e_beman
🌿برکناری حاکم مکه به دلیل افشاگری
مجتهد، افشاگر سعودی در پست توئیتری خود نوشت: به نظر میرسد دو اقدام «خالد فیصل» امیر منطقه مکه سبب عصبانیت محمدبنسلمان، ولیعهد عربستان شده و به همین دلیل وی دوره حاکمیت فیصل را تمدید نکرده است. وی افزود: فیصل طی یک اقدام احمقانه اخبار مربوط به ترور جمال خاشقجی را به اطلاع پادشاه عربستان میرساند؛ چرا که فکر میکرد او شخصاً وارد عمل میشود اما پادشاه پس از چند دقیقه موضوع را فراموش کرد و بنسلمان این رفتار خالد فیصل را به عنوان سوء نیت وی از یاد نبرد. وی افزود: اقدام دوم نیز سخنان خالد فیصل در برابر دوربینها درباره اوضاع نامناسب اقتصادی کشور و خروج سرمایه از عربستان بود که نشان میداد اقدامات و سیاستهای بنسلمان در زمینه سرمایهگذاری شکست خورده است.
https://eitaa.com/e_beman
🌹🌙 اختیارات معاون اول محدود شده است؟
محمد عطریانفر، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی درباره نقش معاون اول رئیسجمهور در دولت روحانی اظهار داشت: باور من این است که آقای جهانگیری در دوره اول حجم مناسبی از اختیارات را از ناحیه رئیسجمهور در اختیار داشت؛ ولی در برههای رئیسجمهور تا حدودی توجه کافی را به مشورتهایی که از ناحیه معاون اول داده میشد، مبذول نداشت. وی افزود: در حال حاضر، وضعیت به صورت اول برگشته و نقش آقای جهانگیری تقریباً مشابه دوره اول است. گفتنی است، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور قصد دارد نشان دهد در دولت دوم روحانی محدود شده و مانند دولت اول اختیارات لازم را ندارد!
https://eitaa.com/e_beman
🌿توهین روزنامه جمهوری اسلامی به منتقدان برجام
روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی با عنوان «صداهای دشمن شادکن» نوشت: «اخیراً برخی افراد به دلیل دریافت اطلاعات ناقص و مخدوش درباره برجام دچار نگرانی شده و اعتراض میکنند که چرا ایران پس از اقدام ترامپ برای خروج از برجام، این توافق را آتش نزد و به آن وفادار ماند...». این روزنامه در ادامه مدعی شد که اگر برجام نبود، سیاست «نفت در برابر غذا» یعنی همان شرایط سالهای پایانی حاکمیت صدام در عراق، در انتظار ما هم بود! روزنامه جمهوری اسلامی در ادامه با ادبیاتی توهینآمیز مدعی شده است، منتقدان برجام، لگدپراکنی را وظیفه خود میدانند!
https://eitaa.com/e_beman
برگی از #چهل سالگی انقلاب
🌹👇رتبه سوم در جهان
پیشتر درباره پیشرفت صنعت نظامی ایران پس از انقلاب در تولید سامانههای موشکی نوشتیم؛ اما پیشرفتهای کشورمان در این حوزه تنها به موشکهای بالستیک و نقطهزن محدود نیست، یکی دیگر از حوزههایی که در صنعت دفاعی به واسطه انقلاب اسلامی پیشرفت شگرفی داشته، پهپاد است. کار تولید هواپیماهای بدون سرنشین به سالهای جنگ تحمیلی باز میگردد. در آن دوران که جتهای جنگی ایران به دلیل کارشکنی مستشاران غربی در زمان پیروزی انقلاب زمینگیر بودند، جوانان انقلابی ایران برای تولید اولین پهپاد تلاش کردند؛ اما در آن زمان شاید کمتر کسی فکر میکرد سالها بعد ایران کنترل پهپاد فوق پیشرفته آرکیو170 آمریکایی را در حین مأموریت به دست بگیرد و بر زمین بنشاند و با ساخت دهها مدل پهپاد پیشرفته سومین کشور جهان در این عرصه شود؛ «شاهد ۱۲۹» تنها یکی از تولیدات ایران در این زمینه است. این پهپاد رزمی که از فناوری بومی و کاملاً ایرانی برخوردار است، میتواند سربازی قدرتمند برای دفاع از مرزهای آبی، خاکی و هوایی ایران اسلامی باشد. «شاهد 129» توانایی حمل همزمان هشت بمب یا موشک سدید ساخت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را دارد و برای اهداف ثابت و متحرک طراحی شده است. دقت در هدفگیری با شعاع عملیاتی 1700 کیلومتر و 24 ساعت مداومت پرواز با یک بار سوختگیری از ویژگیهای این پهپاد رزمی ایرانی است و هر فرودگاهی میتواند محل نشست و برخاست «شاهد 129» باشد. سقف پروازی این پهپاد 24 هزار پا است که با ایستگاههای کنترل قابل حمل زمینی در ارتباط بوده و میتواند با هزینه بسیار پایین دفاع از میهن اسلامی را به دست گیرد. از آنجا که هزینه هر ساعت پرواز برای پهپادهای رزمی 10 هزار دلار است، این پهپاد میتواند با هزینه 100 هزار تومان در هر ساعت در آسمان ایران بدرخشد. شاهد 129 قدرت مراقبت از شعاع 200 کیلومتری خود را دارد و میتوان از این پرنده بدون سرنشین در مقابله با اشرار و تروریستها، کشف و شناسایی مرزهای آبی، خاکی، مسائل زیستمحیطی، نقشهبرداری و تهیه عکسهای هوایی نیز استفاده کرد.
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀#نامه ۲۶
🌹🌹امیرمومنان علیه السلام به یکی از مأموران زکات اینطور نوشتند:
✅أمَرَهُ بِتَقْوَي اللَّهِ فِي سَرَائِرِ أَمْرِهِ وَ خَفِيَّاتِ عَمَلِهِ حَيْثُ لَا شَهِيدَ غَيْرُهُ وَ لَا وَكِيلَ دُونَهُ ......
۱____اخلاق كارگزاران مالياتي
✅او را به ترس از خدا در اسرار پنهاني، و اعمال مخفي سفارش مي كنم، آنجا كه هيچ گواهي غير از او، و نماينده اي جز خدا نيست، و سفارش مي كنم كه مبادا در ظاهر خدا را اطاعت، و در خلوت نافرماني كند، و اينكه آشكار و پنهانش، و گفتار و كردارش در تضاد نباشد،امانت الهي را اداء، و عبادت را خالصانه انجام دهد.
🍀و به او سفارش مي كنم با مردم تندخو نباشد، و به آنها دروغ نگويد، و با مردم به جهت اينكه بر آنها حكومت دارد بي اعتنايي نكند، چه اينكه مردم برادران ديني، و ياري دهندگان در استخراج حقوق الهي اند.
🍀 و واي بر كسي كه در پيشگاه خدا، فقرا و مساكين، و درخواست كنندگان و آنان كه از حقشان محرومند، و بدهكاران و ورشكستگان و در راه ماندگان، دشمن او باشند و از او شكايت كنند.
۲___امانتداري
✅كسي كه امانت الهي را خوار شمارد، و دست به خيانت آلوده كند، و خود و دين خود را پاك نسازد، درهاي خواري را در دنيا به روي خود گشوده، و در قيامت خوارتر و رسواتر خواهد بود،
🍀 و همانا! بزرگترين خيانت! خيانت به ملت، و رسواترين دغلكاري، دغلبازي با امامان است، والسلام
✅ تدوین :مرتضوی نژاد
https://eitaa.com/e_beman
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
برگی از #تاریخ اسلام
🌿🌹👇تحقیرنشوید که با پای آنها بیعت کنید:
🌐 تاریخ داستان های واقعی بیشماری دارد که باید برای برداشت از نکات ظریفش بارها آن را مطالعه کرد.
مثلا یکی از افراد مشهور که حاضر نشد با امام علی (ع) بیعت کند، ناز می کرد و می گفت من احتیاط می کنم، روش و کار امام را قبول ندارم ، چند سالی که گذشت تغییر مسیر داد و کاررا به جای رساند که با یزید بیعت کرد.
⛳️ وی در پاسخ حضرت علی برای همراه شدن در یکی از جنگها گفت: تو را به خدا کاری را که نسبت به حقانیت آن شناخت ندارم بر من تحمیل نکن.
🌀 اما چند سال بعد نزد حجاج یوسف ثقفی خونریز بی باک آمد، و در خواست بیعت نمود، گفت از رسول خدا(ص) شنیده ام که فرمود: (هرکس بمیرد و امامش را نشناسد به مرگ جاهلی مرده است)! در تاریخ آمده حجاج حال نداشت تکانی بخود بدهد، همان طور که لمیده بود، پای خودرا دراز کرد و این شخصیت تاریخی! به جای دست با پای حجاج بیعت کرد.
🌀 شخصیت هایی در تاریخ هستند که به رغم شهرتشان به مصلحت اندیشی، مصلحت و منافع شخصي يا گروهي خود را در اولویت قرار می دهند و بعد براي رسیدن به آنها دليل و برهان جفت و جور میکنند و چنان از عقل و دین صحبت می کنند که اکثریت قابل توجهی را گمراه می کنند.
🌀 خدا می داند چه مقدار از تمجید و تاییدی که توسط خواص نالایق از قدرتهای سلطه گر می شود به خاطر ترس از آنها و راحت طلبی و کسب امتیازات اجتماعی است، این ها حاضرند با پای سلطه گران بیعت کنند. حاضرند فقط توفیق پیدا کنند کفش سلطه گران را جلوی پای آنها جفت کنند!
تدوین : سید محمد حسین مرکبی
https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹 یاد آوری نعمت #چهل سالگی انقلاب اسلامی در #سی شب با قرآن (9)
سوره النساء (4): آيه 147
ما يَفْعَلُ اللَّهُ بِعَذابِكُمْ إِنْ شَكَرْتُمْ وَ آمَنْتُمْ وَ كانَ اللَّهُ شاكِراً عَلِيماً (147)
اگر شكر گزاريد و ايمان آوريد، خداوند مىخواهد با عذاب شما چه كند؟ در حالى كه خداوند همواره حقّ شناس داناست.
پيامها:
1- شكر، هم مايهى نجات از قهر، هم سبب دريافت لطف بيشتر است. «ما يَفْعَلُ اللَّهُ بِعَذابِكُمْ»، «كانَ اللَّهُ شاكِراً»
2- خداوند، با آنكه بى نياز است، ولى از بندهى كوچكش تشكّر مىكند. چرا ما شكر او را به جا نياوريم؟! «إِنْ شَكَرْتُمْ»، «كانَ اللَّهُ شاكِراً»
🌹👇امام خامنه ای در دیدار بسیجیان ۱۳۹۵/۰۹/۰۳
میخواهم این را عرض بکنم که در اینجور حوادث که شما دست قدرت الهی را پشت سرش بوضوح میبینید و برکاتش را مشاهده میکنید، باید شکر کرد. اگر شکر کردیم میماند، اگر شکر نکردیم گرفته میشود. اگر ملّت ایران شکر انقلاب را نکرده بود، انقلاب میرفت؛ کمااینکه در بعضی جاهای دیگر دنیا انقلاب شد، بلد نبودند شکر کنند، انقلاب از دستشان رفت؛ نهفقط انقلاب را از دست دادند، [بلکه] بیست سال، سی سال هم عقب افتادند. ملّت ایران شکرگزاری کردند. شکرگزاری فقط به این نیست که آدم بگوید «الهی شکر» یا سجدهی شکر بکند، شکرگزاری به این است که انسان به لوازم این نعمت عمل کند؛ ملّت ایران عمل کرد. در هر میدانی که لازم بود حاضر شدند، آنجایی که فداکاری لازم بود فداکاری کردند، جان و مال و عزیزان و فرزند و آبرو و حیثیّت، همه را به میدان آوردند. نمیخواهم بگویم تکتک مردم ایران این کار را کردند لکن یک جمع عظیمی، یک اکثریّت قابل توجّهی اینجوری عمل کردند، خدای متعال [هم] پاسخ داد؛ انقلاب را برایشان حفظ کرده. امروز انقلاب از روز اوّلی که پیروز شد، قویتر، پُرقدرتتر و برای آینده قادر بر برنامهریزی بیشتر است.
🌿تدوین : رجبعلی بازیادhttps://eitaa.com/e_beman
▼ حرف روز
کوبیدن بر طبل دوقطبی!
رئیسجمهور دیروز در دیدار با مدیران ارشد وزارت ارتباطات، دوقطبی فلیترینگ و آزادی را مطرح کرد. در همین راستا ذکر چند نکته درباره سخنرانی دیروز رئیسجمهور ضروری است:
1ـ در یک ارزیابی کلی میتوان گفت به نظر نمیرسد نهاد یا سازمانی موافق فیلترینگ در فضای مجازی باشد؛ اما آنچه مهم است، لزوم مدیریت فضای مجازی در کشور است. اگرچه فضای مجازی میتواند برای هر کشوری یک فرصت باشد؛ اما خطرهایی نیز دارد که خسارتهایش جبرانناپذیر است؛ از این رو با توجه به آمار جمعیتی کشور، بیشترین درصد هرم سنی در کشور ما بین 25 تا 40 سال است که نشان میدهد جمعیت کشور جوان و در مرحله خطرپذیری قرار دارد. بنابراین نظارت بر فضای مجازی امری بدیهی و مسلم است؛ اگرچه ممکن است نحوه نظارت بر این فضا متفاوت باشد.
2ـ حضور نزدیک به 40 میلیون نفر در یک پیامرسان خارجی، بدون شک پیامدهای امنیتی، اخلاقی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی برای کشور دارد. از سوی دیگر، در پاسخ به اینکه مردم در انتخاب نوع پیامرسان آزادند، باید گفت شرایط در کشور ما به گونهای بود که مردم مجبور به استفاده از یک پیامرسان شدهاند و فراگیر شدن استفاده از فضای مجازی در ایران در مدت زمان خاص اتفاق افتاد که هنوز پیامرسان داخلی به مردم معرفی نشده بود؛ از این رو مردم به ناچار به تلگرام گرایش پیدا کردند. بنابراین اعمال فیلترینگ باید همزمان با تقویت پیامرسانهای داخلی صورت بگیرد. امروز باید دولت جوابگو باشد که چه اقدامی در ایجاد شبکه ملی اطلاعات انجام داده است؟ دولتهای یازدهم و دوازدهم در طول شش سال گذشته آیا در تقویت پیامرسانهای داخلی به اندازه تلاش برای حفظ یک پیامرسان خاص خارجی اقدامی انجام دادهاند؟!
در پایان با اشاره به سخنرانی دیروز رئیسجمهور محترم، باید گفت اعمال محدودیت در همه کشورهای جهان، برای ایجاد یک فضای امن امری پذیرفته شده و بدیهی است که کشور ما نیز باید به سمت ایجاد و تقویت شبکه ملی اطلاعات حرکت کند. خواستهای که رهبر معظم انقلاب نیز چندین بار به آن اشاره کردهاند. ناگفته نماند که فضای کنونی کشور با توجه به هجمه سنگین رسانهای دشمن، به همدلی و همگرایی نیاز دارد و طرح سخنانی که سبب ایجاد شکاف و دوقطبی شود، به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
https://eitaa.com/e_beman
▼ خبر ویژه
وارداتی که 260 هزار شغل را نابود میکند
فعالان صنعت پوشاک کشور با بیان اینکه واردات پوشاک قاچاق 260 هزار شغل را از بین برده است، اعلام کردند، این صنعت با 30 درصد ظرفیت کار میکند و اگر جلوی جریان سازمانیافته قاچاق پوشاک گرفته نشود، این رقم به 10 درصد کاهش مییابد. گفتنی است، گردش مالی صنعت نساجی حدود 12 میلیارد دلار است و میزان واردات پوشاک قاچاق حدود 2/6 میلیارد دلار است که این روزها مدلهای دیگری از قاچاق، یعنی واردات پارچه قاچاق هم به آن اضافه شده است. از همه مهمتر اختلاف اساسی در میزان نیاز و حجم این صنعت است که سازمان تجارت جهانی حجم بازار پوشاک جمهوری اسلامی ایران را 14 تا 15 میلیارد دلار اعلام میکند، در صورتی که ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز حجم این بازار را 8/1 میلیارد دلار عنوان میکند و هر دوی این نهادها حجم تولید پوشاک داخلی را 5/5 میلیارد دلار بیان میکنند. افزون بر این، مشکل دیگر این صنعت در زنجیره تولید نیاز به مواد اولیه است. کشور سالیانه به حدود 150 هزار تن پنبه نیاز دارد، در حالی که فقط 30 تا 40 هزار تن پنبه در کشور تولید میشود و مابقی نیاز کشور باید از طریق واردات تأمین شود. گفتنی است، این آمارها از ظرفیت بالای صنعت پوشاک برای ایجاد اشتغال خبر میدهد.
https://eitaa.com/e_beman
▼ گزارش روز
فرار از پاسخگویی
«حسین موسویان» در تازهترین یادداشت خود درباره اینکه چرا دولت نسبت به خروج و بدعهدی آمریکا و امروز و فردا کردنهای اروپا سکوت کرده است، مینویسد: «همانطور که اجرای برجام با تصمیم همه ارکان کلیدی نظام اعم از مجلس، دولت، شورای امنیت ملی و در رأس آن مقام معظم رهبری صورت گرفت، آتش زدن برجام هم باید قاعدتاً همین مسیر را طی کند. ضمن اینکه طبق قانون اساسی، شخص مقام معظم رهبری به تنهایی اختیار کامل دارند. منتها سابقه رهبری ایشان نشان میدهد که در موارد حساس، نظرشان عمدتاً بر همفکری و تصمیم جمعی بوده است؛ بنابراین سبقت بر رهبری مجاز نیست.» این جملات در حالی مطرح میشود که آقای روحانی در روزهای مذاکره و پس از آن تأکید کرده بود «دولت و رئیسجمهور مسئول مذاکرات است و مسئولیت تمام کارها را برعهده میگیرم.» یا محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان گفته بود: «رهبری چارچوب کلی را تعیین میکنند و مسئولیت مذاکره با من است، ایشان صحبت کردند و بزرگواریشان نسبت به من را مطرح کردند، من نیز قدردان این بزرگواری هستم... ما باید خرج نظام و رهبری شویم، نه اینکه رهبری خرج ما و نظام شود.» اما حالا که برجام نتوانسته است به اهداف خود برسد، رسانهها و چهرههای نزدیک به دولت به جای طرح سؤال از مسئولان برجام برخلاف گفته محمدجواد ظریف از رهبری خرج میکنند تا شاید بتوانند از زیر بار فشار افکار عمومی و انتقادهای مردم درباره سرنوشت برجام رها شوند!
https://eitaa.com/e_beman
هادی موسوینیک، کارشناس اقتصادی با اشاره به اختصاص ۱۴ میلیارد دلار ارز دولتی با نرخ ۴۲۰۰ تومان برای تأمین کالاهای اساسی، گفت: این موضوع به معنای تخصیص بیش از 95 هزار میلیارد تومان رانت به واردات این کالاها در مقایسه با ارز 11 هزار تومانی و بیش از ۵۳ هزار میلیارد تومان در مقایسه با تخصیص ارز با نرخ نیمایی در حدود ۸۰۰۰ تومان است؛ در حالی که سازوکاری برای کنترل و اطمینان از قیمتگذاری آنها متناسب با ارز 4200 تومانی نداریم.
https://eitaa.com/e_beman
«ویلمر جی لئون» مدرس علوم سیاسی در دانشگاه «هاوارد» واشنگتن گفت: ایالات متحده در حالی مرضیه هاشمی را بازداشت کرده که خود را سنگری برای دموکراسی میخواند. وی این رفتار دولت آمریکا را «ریاکارانه» خواند و گفت: هاشمی به هیچ وجه نباید بازداشت میشد و حتی اگر به شهادت وی در دادگاه نیاز بود، این امکان وجود داشت با روشهای دیگری از جمله ضبط گذرنامه، از خارج نشدن وی از کشور اطمینان یافت.
https://eitaa.com/e_beman
یک وبگاه که به رتبهبندی توان ارتش کشورها اقدام میکند، در تازهترین ردهبندی ایران را بالاتر از رژیم صهیونیستی قرار داده است. در تازهترین رتبهبندی وبگاه «گلوبال فایرپاور» ارتش رژیم صهیونیستی پایینتر از برزیل و اندونزی در جایگاه شانزدهم و نیروهای مسلح ایران در جایگاه سیزدهم قرار گرفتهاند. این رتبهبندی میان ۱۳۶ کشور و رژیم صهیونیستی انجام شده است.
https://eitaa.com/e_beman
بر اساس آخرین گزارش صندوق بینالمللی پول (IMF)، به نظر میرسد رشد اقتصادی جهان با روندی نزولی در سالهای اخیر روبهرو است. کاهش رشد اقتصادی اقتصادهای بزرگ، همچون چین و حجم بدهیها که بهطور معناداری نسبت به بحران جهانی ۲۰۰۸ بیشتر شده و به حدود ۲۲۵ درصد تولید ناخالص داخلی جهانی رسیده، عامل مهمی در کاهش رشد اقتصادی است.
https://eitaa.com/e_beman
عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی اعلام کرد: پس از کشورهای چین، کرهجنوبی، هند و ترکیه امروز ژاپن عملیات واردات نفت از ایران را آغاز کرد و به تدریج درآمدهای جدید نفتی در کنار دهها میلیارد دلار منابع فعال بانک مرکزی در نزد بانکهای خارجی که پشتیبان قوی و مطمئن کشورمان است، به چرخه تجاری وارد میشود.https://eitaa.com/e_beman
لهستان اجازه اقدام ضد ایرانی را نمیدهد
«میسلاو لانگ» معاون وزیر خارجه لهستان در دیدار با عراقچی، همتای ایرانی خود در ارتباط با نشست بهاصطلاح صلح و امنیت خاورمیانه (ورشو) اظهار داشت: «در این نشست پیشبرد صلح و امنیت در خاورمیانه در کلّیت خود مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت و به هیچ وجه علیه هیچ کشوری از جمله جمهوری اسلامی ایران نخواهد بود.» وی تأکید کرد: «لهستان معتقد است ایران به منزله یکی از بازیگران مهم خاورمیانه نقش مؤثری در شکلگیری تحولات منطقه دارد. لهستان به عنوان دوست ایران اجازه نخواهد داد علیه ایران اقدامی صورت گیرد.»
https://eitaa.com/e_beman
«تکرار میکنم» دیگر تکرار نمیشود
محمدرضا تاجیک، فعال اصلاحطلب در پاسخ به این پرسش که «آیا هنوز مردم به صحبتهای شخصیتی مانند محمد خاتمی اعتنا میکنند؟» گفته است: «آقای خاتمی هنوز شخصیتی مقبول میان مردم است. اگرچه جریان اصلاحات ریزشهایی داشته، اما شخصیت آقای خاتمی فرای اصلاحطلبی مرسوم است(!) اما به خود ایشان هم گفتم که به صلاح نیست در انتخابات آینده «تکرار میکنم» را تکرار کنید، زیرا فضای سیاسی متفاوت شده است و مردم انتظار دارند وعدهها از حالت شعار به عمل درآید.» گفتنی است، پیش از تاجیک، موسویلاری هم در سخنانی تأکید کرده بود اصلاحطلبان در انتخابات آینده به طور قطعی دیگر تکرار نخواهند کرد
https://eitaa.com/e_beman
فاصله میان ذهنیتها و واقعیتها
به تازگی روزنامه اصلاحطلب «شرق» در گزارشی با اشاره به انجام یک نظرسنجی در سازمان بهزیستی و گفتههای تقی رستموندی، رئیس سازمان بهزیستی مینویسد: «5۰ درصد از مخاطبان گفته بودند که فساد اقتصادی زیاد یا خیلی زیاد است؛ اما وقتی به مصادیق فساد توجه کردیم، برای مثال، روی موضوع رشوه، بیش از ۷۰ تا ۷۵ درصد گفته بودند که نه رشوه دادهاند و نه رشوه گرفتهاند. این نشان میدهد بین چیزی که در واقعیت است، با آنچه در ذهن مردم نسبت به فساد اقتصادی شکل گرفته، فاصله معناداری وجود دارد.» شرق در ادامه میآورد: «از نظر جامعهشناسی، جامعه ایران یک «جامعه در حال فروریزی» نیست، مگر جامعه کاهگل است که فرو بریزد؟! براساس مجموعهای از شاخصها، ایران در مقایسه با دیگر جوامع یک جامعه متوسط و مطالباتی است.»
https://eitaa.com/e_beman
برگی از #چهل سالگی انقلاب اسلامی
🌹👇تهدیدهایی که عامل پیشرفت شدند
«اگر هر نظام دیگری به جای جمهوری اسلامی ایران بود، توان تحمل این همه دشمنی و توطئه در عرصههای مختلف را نداشت، از جنگ هشت ساله تحمیلی تا تحریمهای اقتصادی، تفرقهافکنیهای مذهبی و قومی، تهاجم فرهنگی، فتنهآفرینیهای سیاسیـ اجتماعی و...»؛ این جملات و جملات شبیه به این را به کرات در رسانههای گوناگون، در گزارش اندیشکدههای آمریکایی و از زبان سیاستمداران و کارشناسان شنیدهاید، جملاتی که در پس آن یکی از بزرگترین دستاوردهای نظام اسلامی ایران نهفته است و آن، قابلیت تبدیل تهدید به فرصت است. نظام اسلامی در سالهای حیات خود یک روز و حتی یک ساعت و یک دقیقه را بدون دشمنی و توطئه تجربه نکرده است! در همه این سالها از قدرتهایی، مانند آمریکا تا همپیمانان منطقهای آن و وابستگانش که دستشان از ایران کوتاه شده است، به اشکال گوناگون در پی آسیب زدن به نظام اسلامی و متوقف کردن حرکت ملت ایران بودند، اما با وجود همه این تلاشها، این جمهوری اسلامی ایران بوده که نه تنها این توطئهها و تهدیدها را خنثی کرده؛ بلکه آنها را به فرصتهایی برای پیشرفت کشور تبدیل کرده است! برای نمونه جنگ هشت ساله و تحریم فروش تسلیحات نظامی به ایران نه تنها مانع پیروزی ایران در آن دوران نشد؛ بلکه سرآغازی برای تبدیل ایران به یک قدرت نظامی شد؛ چنانکه امروز پیچیدهترین ابزارهای دفاعی را تولید میکند.
در نمونهای دیگر تفرقهافکنیها و تحریک اختلافات قومی و مذهبی نه تنها نتوانست جامعه ایران را دچار تفرقه کند؛ بلکه موجب شد ایران اسلامی با وجود اقوام و مذاهب و گویشهای متفاوت به یکی از الگوهای موفق ایجاد وحدت در منطقه تبدیل شود و مردم بیش از پیش به یکدیگر نزدیک شوند، تجربهای که انشاءالله در موضوع تحریمهای اقتصادی و تهدید اقتصادی نیز به فرصتی برای جهش بزرگ در حوزه اقتصاد تبدیل خواهد شد.
https://eitaa.com/e_beman
برگی از #تاریخ اسلام
🌹👇مقاوم سازی مردم
🔸⚜🔸⚜🔸⚜🔸⚜🔸
🌀شاید بعضی بگویند تاریخ معاصر را که داریم می بینیم ، تحلیل کردن آن هنر نیست ، اتفاقا هنر است.
💦چون اولا ماهی که داخل آب است ، وضع خودرا به راحتی نمی تواند بسنجد، ثانیا بیشتر اعضاء تیم که بازیگر در این چهل سال بوده اند حاضرند، به هر کس بگویی توپ را به خارج از زمین زدی می رنجد، بگویی بخاطر کم دقتی، کاندید مناسب برای فلان مسؤلیت ارائه نکردی ، مردم به فرد ضعیف رأی دادند ، مشکل ایجاد شد، ناراحت می شود.
🌀 یکی از موارد مهمی که در این چهل سال نتوانستیم موفقیت قابل قبولی در آن بدست آوریم ، جهاد با نفس (جهاد اکبر) است.
💦جامعه ای فرهیخته است که اهل عمل به تکلیف باشد، نه عمل بشرط نتیجه. بین این دو زمین تا آسمان فاصله است. اگر امام خمینی به آن مقام بلند معنوی رسیدند یکی از عوامل مهم آن عمل به تکلیف بود.
🌀مثال: کسانی که در تلگرام ماندند، احتمالا به نتیجه نگاه کردند، افرادی که به پیام رسان ایرانی پیوستند و ثابت ماندند انشاءالله به تکلیف می خواهند عمل کنند، می بینید که بین این دو تصمیم بظاهر کوچک یک تفاوت بینش وجود دارد و در سایر موضع گیری های اجتماعی هم خودش را نشان می دهد.
🌷💥🔸💥🔸💥🔸💥🌷
💦آیا در چهل سالگی انقلاب اگر چند روزی قیمت ها تکان بخورد ماهم تکان می خوریم و تزلزل نسبت به حقانیت انقلاب پیدامیکنیم؟! یا نه، چون کوه ثابت قدمیم.
🔹🔸آیا در چهل سالگی انقلاب، مردم در برابر شایعات مقاوم شده اند.
🔹🔸آیا در چهل سالگی انقلاب اسلامی، مردم با قانون اساسی اسلام (قرآن مجید) در حد قابل قبولی آشنا شده اند.
🔹🔸در چهل سالگی انقلاب همیشه می گوئیم با صنعت و با کشاورزی و ... چه کرده ایم ، در حالی که بیشتر باید بگوییم با خودمان چه کرده ایم، خودمان با ارزش ترین کالا هستیم ، هستی برای ما آفریده شده، پیامبران برای ما آمده اند، اول باید ببینیم در این چهل سال تجارت، بر سر مهمترین کالای تجاری ما چه آمده!!
👀😇👀😇👀😇👀😇👀
🔹🔸یعنی روح ما به چه مرحله از کمال رسیده، نه این که غذای ما رنگین شده یا نه، باید ببینیم مردم به خاطر رشد اجتماعی که پیدا کرده اند حاضرند در جهت منافع جمع، از چه چیزهایی بگذرند؟ و دهها سؤال دیگر... این گوی و این میدان.
🌿تدوین سید محمد حسین مرکبی
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀دشمن شناسی
🍀#خطبه ۶
🌹🌹امیرمومنان علیه السلام فرمودند:
✅و اللَّهِ لَا أَكُونُ كَالضَّبُعِ تَنَامُ عَلَى طُولِ اللَّدْمِ حَتَّى يَصِلَ إِلَيْهَا طَالِبُهَا وَ يَخْتِلَهَا رَاصِدُهَا وَ لَكِنِّي أَضْرِبُ بِالْمُقْبِلِ إِلَى الْحَقِّ ...
✅به خدا قسم به مانند كفتار نيستم كه با آهنگ ملايم مىخوابد تا شكارچى در رسد و غافلگيرش نموده شكارش كند.
🍀 بلكه هميشه با يارى حق جوى، رويگردان از حق را مىزنم، و با كمك شنونده فرمانبر، عاصى بد دل را مىكوبم، تا مرگم فرا رسد.
🍀 و اللّه از زمان وفات پيامبر صلّى اللّه عليه و آله تاكنون مرا از حقّم كنار زده اند و آن كه همسانم نبوده بر من مقدم كرده اند
✅تدوین :مرتضوی نژاد
https://eitaa.com/e_beman
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹 یاد آوری نعمت #چهل سالگی انقلاب اسلامی در #سی شب با قرآن (10)
سوره البقرة (2): آيه 47
يا بَنِي إِسْرائِيلَ اذْكُرُوا نِعْمَتِيَ الَّتِي أَنْعَمْتُ عَلَيْكُمْ وَ أَنِّي فَضَّلْتُكُمْ عَلَى الْعالَمِينَ (47)
اى بنى اسرائيل! نعمتم را كه به شما ارزانى داشتم، بياد آوريد و اين كه من شما را بر جهانيان برترى بخشيدم.
.
امام خامنه ای در دیدار جمعی از فرماندهان سپاه ۱۳۷۰/۱۱/۱۸
هرکس که تلاش کرد، در همان راهی که تلاش کرده است، خدا به او کمک میکند. تلاش، معیار و میزان برای به دست آوردن دستاوردهاست. حفظ دستاوردها هم همینطور است؛ یعنی بیتلاش نمیشود.
تاریخ در مقابل ماست. قرآن - معلم بصیرتبخش بشریت - در مقابل ماست. در چند جای قرآن خداوند به بنیاسرائیل میفرماید: «و انّی فضّلتکم علی العالمین»؛ من شما را بر همهی عالمین فضیلت بخشیدم؛ اما همین بنیاسرائیل کاری کردند که خدای متعال فرمود: «و ضربت علیهم الذّلّة و المسکنة و بائو بغضب مناللَّه»! خداوند قوم و خویشی با کسی ندارد؛ این تلاش انسانهاست که تعیین کنندهی سرنوشت آنهاست؛ لذا در سورهی جمعه میبینید که دربارهی همین بنیاسرائیل میفرماید: «مثل الّذین حمّلوا التّوریة ثمّ لم یحملوها». تورات را بر آنها حمل کردند؛ یعنی بر دل و جان و زندگی و ذهن آنها وارد کردند - پس اینها از تورات بهره بردند - اما «ثمّ لم یحملوها»؛ لیکن بعداً امتداداً اینها تورات را با خودشان برنداشتند و آن را از ذهن و دل و واقعِ زندگیشان خارج کردند. ظاهر تورات وجود داشت، اما باطن تورات دیگر نبود؛ آن وقت «کمثل الحمار یحمل اسفارا»!
نعمتهای معنوی باید با تلاش به دست بیاید و پس از آنکه به دست آمد، باید با تلاش حفظ بشود
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
▼ حرف روز
دغدغه اسلامی کردن اقتصاد
در تعریفی ساده میتوان نظام اسلامی را نظامی دانست که برای اجرای احکام اسلامی تحقق یافته است. هر اندازه نظام سیاسی از تلاش برای تحقق این آرمان فاصله بگیرد، همان اندازه از هویت دینی و اسلامی بودن خود فاصله گرفته است؛ از این رو همه تلاش کارگزاران نظام باید برای تحقق شاخصههای هویتی خود باشد و از استحاله آن جلوگیری کند.
در این میان، اسلامی کردن عرصه اقتصاد، یکی از جدیترین شاخصههای تحقق دولت اسلامی است؛ آنجا که تفکر و تمدن اسلامی مرزهای پررنگی با تمدنهای سکولار اعم از لیبرال و مارکسیستی آن دارد. در طول چهار دهه گذشته، هرچند همواره حاکمیت تحقق اقتصاد اسلامی بر اقتصاد کشور موضوع پرمناقشهای بوده، اما هنوز با آنچه ایدهآل و آرمان نظریهپردازان اقتصاد اسلامی و اسلامشناسان بزرگ جامعه اسلامی است، فاصله دارد. این مسئله به طور خاص در بررسی عملکرد نظام بانکداری بیش از هر چیز دیگر خودنمایی میکند. اخبار دیدار اخیر اعضای هیئترئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس با مراجع عظام تقلید حکایت از این فاصله دارد، به گونهای که تأکید همگی آنان بر حل مشکلات نظام بانکی است. آیتالله مکارمشیرازی سخنان چندین ساله خود را با لحنی صریح تکرار کردند: «بانکها وام قرضالحسنهای که میدهند قطعاً خلاف شرع است، چهار درصد حقالزحمه را تعیین کردیم که بانکها با یک زرنگی بیش از این میزان را از مردم دریافت میکنند که میزان آن به ۲۰ درصد رسیده و نوعی رباخواری آشکار محسوب میشود.» آیتالله سبحانی و آیتالله علویگرگانی هم در این خصوص تذکرات و توصیههایی داشتند.
معلوم نیست از کنار چنین سخنان صریحی تا چه زمان باید گذشت و برای حل این معضل چارهاندیشی نکرد! بالاخره چطور میتوان این دوگانه را در ذهن تودههای مردم حل کرد که قوانین بانکداری و آنچه در نظام بانکی ما در حال اجراست، مورد تأیید مراجع عظام تقلید جامعه اسلامی نباشد! در این میان، تکلیف مؤمنان چه خواهد شد؟!
حال که در آستانه آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی قرار داریم، امید است حل مشکلات اقتصادی کشور تنها به چند دیدار خلاصه نشود و شاهد اقدامات عملی باشیم، البته طبیعی است در این مسیر با مقاومتهایی روبهرو خواهیم بود، چرا که تغییر قوانین در راستای تحقق احکام اسلامی که متضمن تأمین مصالح عمومی جامعه است، به مذاق رانتخواران خوش نمیآید؛ اما بدون شک با استقبال تودههای ملت مواجه خواهد شد.
https://eitaa.com/e_beman