🌹👇ویژگی نیروی مسلح
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: «ما در مقایسه با نیروهای مسلح دیگر کشورها، نیروی مسلح پرهزینهای برای کشور نیستیم. اگر دشمنان منطقهای ما، مانند رژیم صهیونیستی، عربستان و امارات سالیانه حدود یکصد میلیارد دلار هزینه میکنند، ما شاید یک نیروی مسلح حدود ۷ یا ۸ میلیارد دلاری داریم.» سرلشکر باقری ادامه داد: «ما امروز در تأمین هیچ یک از اقلام نیازمند خارج نیستیم، شاید بیش از ۹۰ درصد از تجهیزاتمان را در داخل کشور میسازیم. ما نیروی مسلحی هستیم که روی پای خود ایستادهایم؛ اما افتخار دشمنان منطقهای ما این است که پولهای خود را برای خرید تجهیزاتی صرف کنند که توان استفاده از آن را ندارند. این در حالی است که امروز رزمندگان موشکی ما موشکی را به کار میگیرند که پس از طی ۱۳۰۰ کیلومتر با خطای کمتر از ۱۰ متر به هدف اصابت میکند.»
https://eitaa.com/e_beman
🌹🌹👇ناکارآمدی اصلاحطلبان
«علی تاجرنیا» از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ گفت: «فکر میکنم در مورد انتخابات ریاستجمهوری، مهمترین اقدام اصلاحطلبان «گفتمانسازی» است. گفتمانسازی هم باید عمدتاً با رویکرد کارآمد کردن دولت انجام بگیرد. آنچه امروز با آن مواجه هستیم، بحران ناکارآمدی دولت است و طبیعتاً اصلیترین مخاطب این ناکارآمدی، اصلاحطلبان هستند. باید به خوبی روشن شود که دولت شکل گرفته فعلی، از سر ناچاری و ناگزیری و برخاسته از شرایط خاص کشور در سال ۹۲ بود. این دولت برآمده از تمام ظرفیت جریان اصلاحات نبوده است.» این طیف باید به جای دندان تیزکردن برای انتخاباتهای 1398 و ۱۴۰۰ و تقلا برای جداکردن سفره خود از دولت، برای بهبود وضع فعلی اقدام کند.
https://eitaa.com/e_beman
قدرت منطق انقلاب
علیرضا زاکانی با اشاره به عناصر انقلابی، غیر انقلابی و ضد انقلابی در جامعه گفت: «ضد انقلاب میخواهند نظام سرنگون شود. غیرانقلابیها میخواهند جمهوری اسلامی بدون محتوا باشد و در تبعیت نظام سلطه راه خود را طی کند، عناصر انقلابی اما توجهشان به ظرفیتها و اهداف انقلاب است.» نماینده سابق مجلس تصریح کرد: «چرا در سوریه و عراق پیروزیم و آمریکا با هفت تریلیون دلار باید منطقه را ترک کند؟ به این دلیل که منطق انقلاب ما تأثیر خود را گذاشته و جنگ ارادهها برپاست. این اراده انقلاب در مسائل خارجی دنبال نمیشود. در مقابل ما یک مافیای پنهان است که بعد از دفاع مقدس اثر خاص خود را اعمال میکند و سه ضلعی قدرتپرستی، ثروتپرستی و بیگانهپرستی در مقابل ماست. باید به میدان بیاییم و مسیر آینده را هموار کنیم.»
https://eitaa.com/e_beman
🌹👇تحمل نقد را ندارند
عزتالله ضرغامی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در جمع دانشجویان دانشگاه تهران در واکنش به ماجرای مشاجره با روحانی در یک جلسه رسمی که به تازگی خبرش منتشر شده بود، گفت: «فیلترینگ، آن است که در یک جلسه تخصصی میخواهید حرفتان را بزنید، اما اجازه ندهند و تحمل یک نقد سازنده را در یک جلسه کارشناسی نداشته باشند.»
https://eitaa.com/e_beman
🌹👇پیشنهاد معامله بزرگ
اندیشکده آمریکای جدید، 12 توصیه به ترامپ برای محدودسازی ایران ارائه کرده بود که این ۱۲ پیششرط ماه مه گذشته از سوی پمپئو اعلام شد؛ اما به نظر آنها هم اینگونه هدفگذاری اشتباه است و هم اینگونه تدوین پیششرط. کاخ سفید و وزارت خارجه نباید صرفاً بر رویکرد «تهاجمی» تأکید کنند. این کافی نیست، بلکه باید راهبردی «هوشمندانه، عملگرایانه و صبورانه» اتخاذ کرد. در این گزارش آمده است: «کاخ سفید باید شفافیتسازی کند که راهبردش در قبال ایران، تغییر رژیم نیست؛ بلکه یک معامله بزرگ است و در این مسیر باید پاداشهای بیشتری برای ایران در نظر گرفته شود. از سیاستهای مختلف به ویژه تحریم برای بیشینهسازی فشار بر ایران از طریق برجستهسازی فعالیتهای غیرقانونیِ غیرهستهای ایران بهره بگیرید.»
https://eitaa.com/e_beman
🌹👇سهگانه آمریکا برای ایران 98
آمریکا بر اساس سه راهبرد بازدارندگی، تغییر رفتار و تغییر حکومت یا نظام همواره سیاست خارجی خود را در برابر ایران اتخاذ کرده است.
اکنون که آمریکا به دنبال ایجاد هزینه و به تعبیری دیگر هزینهسازی برای ایران است، لازم است به مفروضههایی که در سال ۱۳۹۸ برای ایران در نظر گرفته، نگاهی بیندازیم و سپس بر اساس آن نتیجهگیری کنیم.
1⃣ـ مفروضه اول: این فرض بر عامل اقتصادی استوار است. بنابر عامل موجود، آمریکاییها که از اردیبهشت ماه سال جاری و با خروج از برجام فشارهای اقتصادی گستردهای را علیه کشور ایجاد کردند، به دنبال تشدید این فشارها از اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ هستند.
2⃣مفروضه دوم: براساس این فرض، آمریکا به دنبال تشدید اقدامات امنیتی در کشور است. این اقدامات از چند مدت پیش شروع شده و بروز برخی حوادث، همچون حمله به سپاه نیکشهر و حمله تروریستی در چابهار نمونههایی از این مفروضه هستند.
3⃣- در نتیجه مفروضه سوم ایجاد اغتشاش و آشوب در کشور بر اساس دو مؤلفه امنیتی و اقتصادی است.
بنابراین و در یک نتیجه کلی، برنامه و راهبرد دشمن برای ایران در سال آینده براساس یک جورچین اقتصادیـ امنیتیـ معیشتی است که کاتالیزور آن نیز تحریک افکار عمومی یا جنگ روانی در بسترهای مجازی و رسانهای است. در این میان، تأکید آمریکا بر روی اقشار گوناگون از کشور همچون اصناف و اتحادیههای غیر دولتی است که زمینه جرقههای اعتراض اقتصادی و سپس امنیتی را فراهم آورند. امری که طی ماههای گذشته و با تبلیغات وسیع رسانهای درباره کارگران نیشکر هفتتپه و شخص اسماعیل بخشی صورت گرفت.
https://eitaa.com/e_beman
☘👇تفکر رسوب شده
عیسی کلانتری، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان محیط زیست در اظهاراتی عجیب گفته است: «بدانید تا کمتر از سه سال آینده زعفرانکاران ما باید کسبوکار خود را تعطیل کنند؛ چرا که یک شرکت انگلیسی ماده مؤثره زعفران را از طریق مهندسی ژنتیک به یک باکتری منتقل کرده است و به جای صدها هزار هکتار زمین زعفرانکاری شده در هزار متر کارگاه تمام ماده مؤثره زعفران رابه قیمت یکصدم زعفران کنونی تولید میکند؛ یعنی بیش از ۲۰۰ هزار هکتار زعفرانکاری در کشور ما باید تعطیل شود؛ چراکه قیمت ماده مؤثره آن یک سوم میشود»! صحبتهای کلانتری را میتوان رسوبات همان تفکراتی دانست که طی شش سال گذشته بر کشور حاکم شده بود؛ موضوعاتی مانند به انرژی هستهای نیازی نداریم، آمریکا با یک بمب میتواند ما را از بین ببرد، ساخته شدن قرصی در آمریکا که دوای تمام دردهاست، ساخت اسلحهای در اروپا که تمام گلولهها را با اشعه از بین میبرد و... .
https://eitaa.com/e_beman
👇☘سهم ناچیز
درباره وضعیت تجارت ایران با ۱۴ کشور همسایه گزارشهای حاکی است؛ صادرات غیرنفتی ایران در ۱۰ ماهه نخست ۱۳۹۷ به ۳۶ میلیارد و ۳۵۰ میلیون دلار رسید که افزایش ۲/۲ درصدی داشته است. در این مدت حجم صادرات غیرنفتی ایران به ۹۴ میلیون و ۸۷۵ هزار تن رسیده است. از سوی دیگر در این مدت میزان واردات قطعی کالا به ایران ۲۶ میلیون و ۶ هزار تن به ارزش ۳۵ میلیارد و ۶۷۲ میلیون دلار بوده است. بر این اساس، مازاد تراز تجارت خارجی ۶۷۸ میلیون دلار شد. واردات ایران نیز در این مدت نسبت به ۱۰ ماهه پارسال بیش از 4 درصد از نظر وزنی و 9 درصد از نظر ارزش دلاری کاهش داشته است.
https://eitaa.com/e_beman
☘👇سوخت رسانههای دشمن رسید!
سخنان وزیر نفت و انرژی کشورمان درباره تأثیر تحریمها بر فروش نفت نور امید را در دل طرف غربی که این روزها از «شکست انقلاب در چهل سالگی» سخن میگوید، روشن نگه داشت. اهم موضوعات و کدهای مورد اشاره در سخنان بیژن زنگنه که در این رسانهها بازتاب داشت، عبارتند از؛ تحریمهای جاری آمریکا علیه ایران دشوارتر از جنگ هشت ساله با عراق است، یونان و ایتالیا با وجود کسب معافیت از آمریکا برای خرید نفت ایران، از ما نفت نمیخرند، از اروپا هیچ کشوری جز ترکیه از ایران نفت نمیخرد، عراق پس از تحریم ایران، سوآپ ۱۱ هزار بشکهای کرکوک را به دلیل تحریم قطع کرده است، از اروپا کسی نفت ایران را نمیخرد، حتی پاسخ تماسهای ما را هم نمیدهند، روسیه و چین در هیچ شرایطی حاضر به امضای قرارداد با ما نیستند.
https://eitaa.com/e_beman
👇☘دست به دامن ضد انقلابهای دست چندم
سالهاست مقامات آمریکایی به طور مرتب با اعضای گروهک تروریستی منافقین دیدار داشته و در رسانههای خود نیز مکرر از خاندان پهلوی دفاع کرده و تلاش میکنند رضا پهلوی، فرزند محمدرضا پهلوی را به عنوان لیدر ضد انقلاب معرفی میکنند؛ اما حالا پس از چهل سال شکست در دشمنی با جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران، دست به دامان فردی شدهاند که نه تنها سابقه سیاسی چندانی ندارد؛ بلکه در میان اپوزیسیون خارجنشین هم منفور است و از ضد انقلابهای دست چندم محسوب میشود. مسیح علینژاد با راهاندازی کمپینی علیه حجاب و تحریک دختران جوان برای کشف حجاب، توانسته صدها هزار دلار از آمریکا بگیرد.
https://eitaa.com/e_beman
👇☘ ایران مطابق برجام عمل کرده است
خبرگزاری تسنیم: وزیر پیشین انرژی آمریکا اذعان دارد، اقدامات ایران در زمینه برنامه هستهای مطابق توافق برجام است. ارنست مونیز درباره پایبندی ایران به چارچوبهای مورد نظر برجام گفته است: «تحقیقات دانشمندان ایرانی چیزی خارج از توافق برجام نیست؛ بلکه بر اساس موارد تعیین شده و مورد توافق است. شواهد قطعی داریم که ایران مطابق توافق هستهای [برجام] عمل کرده است.» وزیر پیشین انرژی آمریکا همچنین گفته است: «الزامات مشخصی برای ایران به مدت 15 سال در نظر گرفته شده که این مرحله رویه نظارتی سفت و سختی دارد. امید این بود که بتوانیم در این ۱۵ سال روابطی مبتنی بر اطمینان در حوزه توافق هستهای ایجاد کنیم؛ اما نکته مهم اینکه ذات این توافق بر اساس اعتماد نیست، بلکه بر تحقیق و تصدیق مدام استوار است.»
https://eitaa.com/e_beman
برگی از #تاریخ اسلام
🌹🌹👇از دست همسایه ام به ستوه آمده ام:
فرهنگ غنی ، شهروند متمدن تربیت می کند.
🌀یک روز مردی خدمت پیامبر(ص) رسید و از دست همسایه خود شکایت کرد، پیامبر فرمودند صبر کن.
🔹روز دیگر باز پیامبر را دید و از همسایه اش شکوه کرد، دوباره فرمودند صبر کن.
🌀مدتی گذشت بار سوم گفت از دست همسایه ام به ستوه آمده ام. پیامبر فرمودند روز جمعه اثاث منزلت را کنار راه بگذار، هر کس عبور کرد که به نماز برود، پرسید چرا چنین کردی؟ ماجرا را بگو.
🔹آن مرد چنین کرد، هر کس داستان را شنید و از موضوع با خبر شد، همسایه مردم آزار را سرزنش کرد.
🌀همسایه مردم آزار، بالاخره از رو رفت و از کرده خود پشیمان شد، آمد به این مرد گفت اثاثت را به داخل خانه ات ببر دیگر هرگز تورا نخواهم آزرد.(منبع: اصول کافی – ج 4 – ص 492)
⚜🔸تحلیل:
💠 🔹گاهی مداوای ابتکاری و بیدار کردن وجدان افراد، خیلی بهتر از بگیر ببند و برخورد مستقیم اثر می گذارد.
💠🔹در این ماجرا اولا به شاکی آموخته شده باید در درجه اول، در برابر اذیت همسایه صبر کرد.
💠🔹ثانیا از ظرفیت اجتماعاتی که اسلام بنا گذاشته مثل نمازهای جمعه و جماعت خیلی بیشتر می توان استفاده کرد، افراد مبتکر می توانند هر روز در مسجد خلاقیتی بروز دهند و مشکلی را حل کنند، آنوقت مسجد محل حضور نسل فعال و جوان خواهد شد.
💠🔹ثالثا: افراد هم می آموزند بجای برخورد فیزیکی و تنش زا با همسایه و اضافه کردن مشکل، از نیروی جمع کمک بگیرند و با یک امر به معروف جمعی و محترمانه، مشکل را راحت تر رفع و رجوع کنند.
💠🔹فرهنگ متمدن این توان را دارد که از راههای میانبر و ساده با کمترین ریخت و ریز و اتلاف انرژی، بیشترین بازدهی را ایجاد کند، البته مشروط به داشتن یک رهبر الهی.
https://eitaa.com/e_beman