🌹برگی از #نهج_البلاغه
🌹#خطبه216
📣یکی از سخنرانی های امام در صفین
(قسمت_دوم)
3⃣روابط سالم و متقابل رهبر و مردم!
✅از پست ترين حالات زمامداران در نزد صالحان اين است كه گمان برند آنها دوستدار ستايش باشند، و كشورداری آنان بر كبر و خودپسندی استوار باشد،
✅ و خوش ندارم، در خاطر شما بگذرد كه من ستايش را دوست دارم، و خواهان شنيدن آن می باشم،
✅سپاس خدا را كه چنين نبودم، و اگر ستايش را دوست می داشتم، آن را رها می كردم به خاطر فروتنی در پيشگاه خدای سبحان، و بزرگی و بزرگواری كه تنها خدا سزاوار آن است.
✅ گاهی مردم، ستودن افرادی را برای كار و تلاش روا می دانند.
✅اما من از شما می خواهم كه مرا با سخنان زيبای خود مستاييد، تا نفس خود را به وظایفی كه نسبت به خدا و شما دارم خارج سازم،
✅و حقوقی كه مانده است بپردازم، و واجباتی كه بر عهده من است و بايد انجام گيرد اداء كنم
https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️ جلسات مخفى شبانه براى توطئه، از شيوههاى كار منافقان خائن است
[سوره النساء (4): آيه 108]
يَسْتَخْفُونَ مِنَ النَّاسِ وَ لا يَسْتَخْفُونَ مِنَ اللَّهِ وَ هُوَ مَعَهُمْ إِذْ يُبَيِّتُونَ ما لا يَرْضى مِنَ الْقَوْلِ وَ كانَ اللَّهُ بِما يَعْمَلُونَ مُحِيطاً (108)
(آنان خيانت خود را) از مردم پنهان مىكنند، ولى نمىتوانند از خداوند پنهان دارند، در حالى كه او آن گاه كه شبانه، سخنان غير خداپسندانه مىگويند (و توطئههاى پنهانى مىكنند) با آنان است و خداوند همواره به آنچه انجام مىدهند، احاطه دارد.
🌹👇آیه الله جوادی آملی : تفسير سوره حدید جلسه 3 (تدریس:مشهد مقدس)
فرمود اين خائنين ﴿يَسْتَخْفُونَ مِنَ النّاسِ﴾؛ از مردم خودشان را پنهان ميكنند كه مردم اينها را نبينند از مردم مخفي باشند؛ اما ﴿وَ لا يَسْتَخْفُونَ مِنَ اللّهِ﴾ اينها اگر از مردم كه مخفي بودند از خدا كه مخفي نيستند چرا؟ براي اينكه ﴿وَ هُوَ مَعَهُمْ إِذْ يُبَيِّتُونَ ما لا يَرْضي مِنَ الْقَوْلِ﴾ اينها كه شب بيتوته ميكنند، در شبنشينيها تصميمهاي باطل ميگيرند مگر نه آن است كه از مردم مخفي شدند ولي از خدا كه مخفي نشدند، زيرا خدا با اينها است در بيتوته اينها، در توطئه اينها، در سخناني كه در شبنشينيها دارند ﴿يَسْتَخْفُونَ مِنَ النّاسِ وَ لا يَسْتَخْفُونَ مِنَ اللّهِ وَ هُوَ مَعَهُمْ إِذْ يُبَيِّتُونَ ما لا يَرْضي مِنَ الْقَوْلِ﴾ در آن تبييت، در آن بيتوته كردن، در آن شبيخون زدنهاي فكري يا شبيخونزدنهاي عملي، عدهاي تصميم گرفتند كه با پيامبر عصرشان از راه شبيخون زدن به مبارزه برخيزند گفتند: ﴿لَنُبَيِّتَنَّهُ وَ أَهْلَهُ ثُمَّ لَنَقُولَنَّ لِوَلِيِّهِ ما شَهِدْنا مَهْلِكَ أَهْلِهِ﴾؛ ما شبيخون ميزنيم آنها را از بين ميبريم، بعد به اولياي دم ميگوييم ما نميدانيم چه کسی اينها را كشت؟ اين تبييت تصميمهاي شبيخونزدن و شبنشينيها را قرآن كريم گوشزد كرد، فرمود در آن شبنشينيهاي اينها خدا با اينها است در آن تصميمهاي شبانه اينها خدا با اينها است: ﴿وَ هُوَ مَعَهُمْ إِذْ يُبَيِّتُونَ﴾ در بيتوته و شبنشينيهايشان چيزهايي را ميگويند كه ﴿لا يَرْضي﴾ خدا: ﴿إِذْ يُبَيِّتُونَ ما لا يَرْضي مِنَ الْقَوْلِ﴾ چون ﴿وَ كانَ اللّهُ بِما يَعْمَلُونَ مُحيطًا﴾.
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
👇🌹از تجربه عبرت نمیگیرند!
«علی ربیعی» وزیر سابق کار در مصاحبه با روزنامه «ایران» گفت: «وقتی شرایط به گونهای شود که ارز حاصل از فروش نفت و صادرات غیرنفتی به سختی وارد کشور شود یا سرمایهگذاری خارجی با مانعتراشی دشمنان ایران مواجه شود، وضعیت خاص و متفاوت خواهد شد. حتی تحریم در دوران دولت آقای احمدینژاد هم به این شدت نبود. تمام کسانی که تحریمها را دنبال میکردند میدانند که این دو تحریم کاملاً با هم متفاوت است.» در روزهای گذشته «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه در مصاحبه با روزنامه سوئیسی «بازلرتسایتونگ» گفته بود: «نفتی که اکنون ایران میفروشد، کمتر از مقداری است که قبل از برجام و زمانی که تحریمهای سازمان ملل متحد وجود داشت، فروخته میشد... اروپا هیچ نفتی از ما نمیخرد و تحریمها را اجرا میکند.» در چنین شرایطی که برجام دستاوردی برای ایران نداشته است و به آن اعتراف میکنند، مشخص نیست چرا بار دیگر برای الحاق به کنوانسیون سه قلو تلاش میکنند!
https://eitaa.com/e_beman
👇🌹مقایسه غلط
احمد زیدآبادی، فعال اصلاحطلب نوشته است: «محض اطلاع آن دسته از «اصولگرایان» مدافع حضور نظامیان در حوزه اجرا و اقتصاد یادآور میشوم: هر که بتواند موشک و بمبافکن و حتی بمب اتم بسازد، لزوماً نمیتواند کالای مرغوب تولید کند، تاجر خوبی شود، توسعۀ متوازنی در پیش گیرد و به اقتصاد خرد و کلان سامان دهد. اگر باور ندارید تجربۀ اتحاد جماهیر شوروی، کرۀ شمالی و پاکستان پیش روی ماست. همین پاکستانیها در همسایگی ما که نظامیانش موفق به آزمایش و تولید بمب اتم و انواع موشکهای پیشرفته شدهاند، آیا به رغم سیطرهشان بر امور آن کشور مشکل اقتصاد را حل کردهاند؟ اگر حل کردهاند پس این همه فقیر و بینوای پاکستانی که گاه مرزها را در مینوردند، از سر خوشگذرانی است؟»؛ این در حالی است که موفقیتهای سپاه پاسداران در خودکفایی بنزین در ستاره خلیجفارس در مقابل چشم ماست و هرگز نباید سپاه پاسداران را با نیروهای ارتش برخی کشورها مقایسه کرد.
https://eitaa.com/e_beman
🌹👇شما 20 درصدید؟!
«علیرضا علویتبار» در یادداشتی نوشت: «اگر قرار است به دنبال مقصر برای مشکلات و مسائل کشور بگردیم، باید کل «سیستم اداره امور عمومی» کشور را مورد نقد و ارزیابی قرار دهیم. دولت (قوه مجریه) تنها بخشی از سیستم اداره امور عمومی کشور است. حداکثر قدرتی که در اختیار دولت است، حدود یکپنجم است. با توجه به تناسب اختیار و مسئولیت، در همین حدود نیز میتواند پاسخگو باشد.» اصلاحطلبان هیچگاه به این پرسش پاسخ ندادهاند که اگر اختیارات دولت، حداکثر ۲۰ درصد است، پس چرا در آستانه هر انتخابات، خود را به آب و آتش زده و با هراسافکنی و دروغپراکنی، به هر طریق ممکن در پی دست یافتن به کلید پاستور هستند؟!
https://eitaa.com/e_beman
🌹👇وضعیت خوب نظامی ایران
خبرگزاری اسپوتنیک با اشاره به تهدیدات ترامپ علیه ایران مینویسد: همه میدانند که نظامیهای آمریکایی زمانی وارد یک جنگ میشوند که طرف مقابل در ضعیفترین وضعیت خود هستند، در حالی که امروز ایرانیها در بهترین وضعیت نظامی تاریخی خود قرار دارند. شاید سیاستمداران با هدف هوچیگری برخی اوقات به راهاندازی جنگ تهدید کنند، اما به طور حتم وقتی که کار جدی میشود این نظامیان هستند که باید تصمیم بگیرند. امروز ترامپ رئیسجمهوری آمریکا با مشکلات داخلی متعددی مواجه است. براساس آمار، محبوبیت وی به پایینترین حد محبوبیت یک رئیسجمهوری در تاریخ ایالات متحده تنزل کرده و با درگیریهای داخلی، چه با نمایندگان حزب دموکرات، چه با دستگاههای امنیتی یا نظامی و حتی با اعضای حزب جمهوریخواه، وضعیتی بحرانی را در این کشور ایجاد کرده که در هیچ زمانی ایالات متحده شاهد آن نبوده.
https://eitaa.com/e_beman
🌹👇پیروزی جامپبال
اندیشکده شورای آتلانتیک، رقابت برای نفوذ در غرب آسیا (خاورمیانه) را به جامپبال در ابتدای بازی بسکتبال توصیف میکند و با اشاره به موقعیت بهتر ایران در این رقابت نسبت به کشورهای دیگر خاورمیانه، نوشت: «در حال حاضر ایران در این جامپبال نسبت به رقبای دیگرش در منطقه قد بلندتری دارد. امروز نفوذ عمیق ایران در عراق، لبنان، سوریه و بحرین بیرقیب است. متحدان ایران در خط مقدم عرصههای سیاسی و امنیتی عراق و لبنان هستند. مداخله ایران در سوریه موجب جلوگیری از سقوط حکومت بشار اسد شده است. شبکه پیچیده سیاسیـ مذهبی ایران در بحرین نفوذ مشهودی دارد. فراتر از جهان عرب، منافع و حضور جمهوری اسلامی ایران تا افغانستان و بخشهایی از آفریقا و آمریکای لاتین کشیده شده است.»
https://eitaa.com/e_beman
«هنری کیسینجر» استراتژیست شهیر آمریکایی، اعتراف میکند که انقلاب اسلامی ایران غرب را با بحران جدی برنامهریزی مواجه کرده است. وی با اشاره به تصمیمات پیشبینی نشده امام خمینی(ره) که مجال هرگونه تفکر و برنامهریزی را از سیاستمداران و نظریهپردازان غربی سلب میکرد، یادآور شده است که: «معیارهای [امام] خمینی غیر از معیارهای شناخته شده در جهان بود و گویی از جای دیگر الهام میگرفت.» او همچنین در مقالهای با عنوان «نظم و بینظمی در جهان رو به تغییر» آورده است: «جمهوری اسلامی ایران با تصرف قلمرو داعش، یک کمربند زمینی از تهران تا بیروت ایجاد میکند که نشاندهنده ظهور «امپراتوری ایران» خواهد بود.» https://eitaa.com/e_beman
محمد توسلی، دبیرکل حزب منحله نهضت آزادی گفته است: «پیامد براندازی فقط سقوط نظام نیست؛ بلکه فروپاشی کشور و تمامیت ارضی ایران خواهد بود؛ ازاینرو مردم آگاه ما که تمامیت ارضی و حفظ ایران برایشان مهم است، با چنین برنامهای موافق نیستند.» https://eitaa.com/e_beman