👇🌹از تجربه عبرت نمیگیرند!
«علی ربیعی» وزیر سابق کار در مصاحبه با روزنامه «ایران» گفت: «وقتی شرایط به گونهای شود که ارز حاصل از فروش نفت و صادرات غیرنفتی به سختی وارد کشور شود یا سرمایهگذاری خارجی با مانعتراشی دشمنان ایران مواجه شود، وضعیت خاص و متفاوت خواهد شد. حتی تحریم در دوران دولت آقای احمدینژاد هم به این شدت نبود. تمام کسانی که تحریمها را دنبال میکردند میدانند که این دو تحریم کاملاً با هم متفاوت است.» در روزهای گذشته «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه در مصاحبه با روزنامه سوئیسی «بازلرتسایتونگ» گفته بود: «نفتی که اکنون ایران میفروشد، کمتر از مقداری است که قبل از برجام و زمانی که تحریمهای سازمان ملل متحد وجود داشت، فروخته میشد... اروپا هیچ نفتی از ما نمیخرد و تحریمها را اجرا میکند.» در چنین شرایطی که برجام دستاوردی برای ایران نداشته است و به آن اعتراف میکنند، مشخص نیست چرا بار دیگر برای الحاق به کنوانسیون سه قلو تلاش میکنند!
https://eitaa.com/e_beman
👇🌹مقایسه غلط
احمد زیدآبادی، فعال اصلاحطلب نوشته است: «محض اطلاع آن دسته از «اصولگرایان» مدافع حضور نظامیان در حوزه اجرا و اقتصاد یادآور میشوم: هر که بتواند موشک و بمبافکن و حتی بمب اتم بسازد، لزوماً نمیتواند کالای مرغوب تولید کند، تاجر خوبی شود، توسعۀ متوازنی در پیش گیرد و به اقتصاد خرد و کلان سامان دهد. اگر باور ندارید تجربۀ اتحاد جماهیر شوروی، کرۀ شمالی و پاکستان پیش روی ماست. همین پاکستانیها در همسایگی ما که نظامیانش موفق به آزمایش و تولید بمب اتم و انواع موشکهای پیشرفته شدهاند، آیا به رغم سیطرهشان بر امور آن کشور مشکل اقتصاد را حل کردهاند؟ اگر حل کردهاند پس این همه فقیر و بینوای پاکستانی که گاه مرزها را در مینوردند، از سر خوشگذرانی است؟»؛ این در حالی است که موفقیتهای سپاه پاسداران در خودکفایی بنزین در ستاره خلیجفارس در مقابل چشم ماست و هرگز نباید سپاه پاسداران را با نیروهای ارتش برخی کشورها مقایسه کرد.
https://eitaa.com/e_beman
🌹👇شما 20 درصدید؟!
«علیرضا علویتبار» در یادداشتی نوشت: «اگر قرار است به دنبال مقصر برای مشکلات و مسائل کشور بگردیم، باید کل «سیستم اداره امور عمومی» کشور را مورد نقد و ارزیابی قرار دهیم. دولت (قوه مجریه) تنها بخشی از سیستم اداره امور عمومی کشور است. حداکثر قدرتی که در اختیار دولت است، حدود یکپنجم است. با توجه به تناسب اختیار و مسئولیت، در همین حدود نیز میتواند پاسخگو باشد.» اصلاحطلبان هیچگاه به این پرسش پاسخ ندادهاند که اگر اختیارات دولت، حداکثر ۲۰ درصد است، پس چرا در آستانه هر انتخابات، خود را به آب و آتش زده و با هراسافکنی و دروغپراکنی، به هر طریق ممکن در پی دست یافتن به کلید پاستور هستند؟!
https://eitaa.com/e_beman
🌹👇وضعیت خوب نظامی ایران
خبرگزاری اسپوتنیک با اشاره به تهدیدات ترامپ علیه ایران مینویسد: همه میدانند که نظامیهای آمریکایی زمانی وارد یک جنگ میشوند که طرف مقابل در ضعیفترین وضعیت خود هستند، در حالی که امروز ایرانیها در بهترین وضعیت نظامی تاریخی خود قرار دارند. شاید سیاستمداران با هدف هوچیگری برخی اوقات به راهاندازی جنگ تهدید کنند، اما به طور حتم وقتی که کار جدی میشود این نظامیان هستند که باید تصمیم بگیرند. امروز ترامپ رئیسجمهوری آمریکا با مشکلات داخلی متعددی مواجه است. براساس آمار، محبوبیت وی به پایینترین حد محبوبیت یک رئیسجمهوری در تاریخ ایالات متحده تنزل کرده و با درگیریهای داخلی، چه با نمایندگان حزب دموکرات، چه با دستگاههای امنیتی یا نظامی و حتی با اعضای حزب جمهوریخواه، وضعیتی بحرانی را در این کشور ایجاد کرده که در هیچ زمانی ایالات متحده شاهد آن نبوده.
https://eitaa.com/e_beman
🌹👇پیروزی جامپبال
اندیشکده شورای آتلانتیک، رقابت برای نفوذ در غرب آسیا (خاورمیانه) را به جامپبال در ابتدای بازی بسکتبال توصیف میکند و با اشاره به موقعیت بهتر ایران در این رقابت نسبت به کشورهای دیگر خاورمیانه، نوشت: «در حال حاضر ایران در این جامپبال نسبت به رقبای دیگرش در منطقه قد بلندتری دارد. امروز نفوذ عمیق ایران در عراق، لبنان، سوریه و بحرین بیرقیب است. متحدان ایران در خط مقدم عرصههای سیاسی و امنیتی عراق و لبنان هستند. مداخله ایران در سوریه موجب جلوگیری از سقوط حکومت بشار اسد شده است. شبکه پیچیده سیاسیـ مذهبی ایران در بحرین نفوذ مشهودی دارد. فراتر از جهان عرب، منافع و حضور جمهوری اسلامی ایران تا افغانستان و بخشهایی از آفریقا و آمریکای لاتین کشیده شده است.»
https://eitaa.com/e_beman
«هنری کیسینجر» استراتژیست شهیر آمریکایی، اعتراف میکند که انقلاب اسلامی ایران غرب را با بحران جدی برنامهریزی مواجه کرده است. وی با اشاره به تصمیمات پیشبینی نشده امام خمینی(ره) که مجال هرگونه تفکر و برنامهریزی را از سیاستمداران و نظریهپردازان غربی سلب میکرد، یادآور شده است که: «معیارهای [امام] خمینی غیر از معیارهای شناخته شده در جهان بود و گویی از جای دیگر الهام میگرفت.» او همچنین در مقالهای با عنوان «نظم و بینظمی در جهان رو به تغییر» آورده است: «جمهوری اسلامی ایران با تصرف قلمرو داعش، یک کمربند زمینی از تهران تا بیروت ایجاد میکند که نشاندهنده ظهور «امپراتوری ایران» خواهد بود.» https://eitaa.com/e_beman
محمد توسلی، دبیرکل حزب منحله نهضت آزادی گفته است: «پیامد براندازی فقط سقوط نظام نیست؛ بلکه فروپاشی کشور و تمامیت ارضی ایران خواهد بود؛ ازاینرو مردم آگاه ما که تمامیت ارضی و حفظ ایران برایشان مهم است، با چنین برنامهای موافق نیستند.» https://eitaa.com/e_beman
👈 بر خلاف میل آمریکا باید روابط مستحکم و دوستانه داشته باشیم
🔻 حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (چهارشنبه) در دیدار آقای نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان، ایران و ارمنستان را همسایگان خوب و برخوردار از ارتباطات تاریخی خواندند و با تأکید بر لزوم افزایش سطح همکاریهای اقتصادی، خاطرنشان کردند: بر خلاف میل آمریکاییها، روابط ایران و ارمنستان باید مستحکم، مستمر و دوستانه باشد.
🔹 حضرت آیت الله خامنهای با اشاره به روابط بسیار خوب ایرانیان با هموطنان ارمنی خود و همچنین فداکاریهای آنان در دوران دفاع مقدس، گفتند: من به منازل این شهدا در تهران سرکشی کردهام، چرا که ما شهدای ارمنیِ جنگ تحمیلی را همچون شهدای مسلمان، جزو افتخارات ایران میدانیم.
🔸 رهبر انقلاب اسلامی، دوستی و همکاری روزافزون را وظیفه و در جهت منافع مشترک ایران و ارمنستان دانستند و افزودند: البته آمریکاییها کاملاً غیرقابل اعتماد و در همه جا بهدنبال فتنه، فساد، اختلاف و جنگ هستند و با ارتباطات ایران و ارمنستان و منافع ملتها نیز مخالفند ولی ما در مقابل وظیفه داریم همکاریها و ارتباطات خود را تقویت کنیم.
https://eitaa.com/e_beman
🌹👇پیام سفر کلیدی بشار اسد به تهران
عبدالباری عطوان روزنامه نگار و تحلیلگر برجسته عرب اعلام کرد، اینکه بشار اسد خودش برای تبریک سالگرد پیروزی انقلاب ایران ؛به آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به تهران برود، اقدامی است که به دلایل زیر تحولی راهبردی و بی سابقه به شمار میرود:
- این اولین بار است که بشار اسد از زمان آغاز بحران سوریه در هشت سال پیش، دمشق را به مقصد پایتختی دیگر غیر از مسکو ترک میکند و این مسئلهای است که نشان میدهد اطمینان زیادی وضعیت کنونی و تدابیر امنیتی دقیق وجود دارد و اوضاع سوریه در زمینههای بسیاری بهبود پیدا کرده است.
- اقدام رئیسجمهور سوریه در انتخاب تهران برای اینکه اولین مقصد سفر او باشد، عمق روابط راهبردی بین دو کشور و اینکه هر دوی آنها در یک سنگر در مقابله با تروریسم و طرح غربی آمریکایی در منطقه قرار دارند نشان میدهد و پیامی برای آمریکا و اسرائیل است که نیروهای ایرانی در سوریه باقی میمانند.
- مطمئنا این سفر به علت اهمیتی که دارد تنها با هدف تبریک صورت نگرفته است بلکه برای هماهنگی درباره چگونگی برخورد با تهدیدات اسرائیلی آمریکایی که دو کشور را هدف قرار میدهد و تدوین راهبردی برای مقابله با آن صورت گرفته است.
-پاسخ عملی به همه ادعاهایی است که در برخی رسانههای ضد سوری منتشر شده است و میگوید بشار اسد در کاخ خود در محاصره قرار دارد و بدون حمایتهای امنیتی روسیه نمیتواند آن را ترک کند و به جایی غیر از مسکو برود.
https://eitaa.com/e_beman