eitaa logo
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
9.9هزار دنبال‌کننده
16.2هزار عکس
914 ویدیو
2.6هزار فایل
ارتباط باما @e_beman ۰۹۱۵۳۰۳۳۶۷۸ https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0 🚨 گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی وابسته به ڪانال نخبگانی انقلابے بمانیم ثامن‌الائمه(👇) 🆔 eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
مشاهده در ایتا
دانلود
👇🌹ناتوانی عربستان برای جایگزینی نفت ایران براساس تحلیل کارشناسان حوزه نفتی، سعودی‌ها برای افزایش تولید نفت خود به میزان حتی یک میلیون بشکه دچار مشکلات اساسی هستند،‌ از جمله اینکه در ماه‌های گرم سال مصرف نفت در عربستان به دلیل افزایش استفاده از دستگاه‌های خنک‌کننده افزایش یافته و به 400 تا 500 هزار بشکه می‌رسد. این به آن معناست که اگر به آخرین رقم رسمی تولید ریاض (9/79 میلیون بشکه‌ـ در ماه مارس 2019 میلادی) 500 هزار بشکه دیگر افزوده شود، تنها می‌توند نیازهای خود را پوشش دهد.
👇🌹 پیام‌های سخنان رئیس‌جمهور روسیه از نگاه المانیتور! پایگاه خبری‌ـ تحلیلی «المانیتور» نوشت: ولادیمیر پوتین به تازگی در نشست خبری مشترکی با رئیس‌جمهور اتریش گفته است: «به محض اینکه ایران اقداماتی در تقابل «با اقدامات غرب» انجام دهد و بخشی از تعهداتش را ترک گوید، روز بعد همه فراموش خواهند کرد این آمریکا بود که در ابتدا نابودی توافق را رقم زد و به جای آن، تقصیر کاملاً به گردن ایران می‌افتد.» این اظهارات حاوی سه پیام بود؛ نخستین پیام خطاب به آمریکا بود؛ واشنگتن مقصر نابودی تدریجی اعتبارسنجی هسته‌ای و اقدامات اعتمادساز دیپلماتیکی بود که برجام آن را خلق کرده بود. پیام دیگر خطاب به اروپایی‌ها است. در واقع پوتین به اروپایی‌ها که در عمل به تعهدات خود در برابر تهران ناکام بودند، اعلام می‌کند روسیه، روابط خود با تهران را با قول آشتی وهمی دولت ترامپ، معامله نمی‌کند. سومین پیام خطاب به ایران بود؛ کرملین به دنبال آن است که درس‌های تلخ خود را نسبت به آنچه در بحث توافق‌های بین‌المللی درست می‌داند، با تهران به اشتراک بگذارد. پوتین همچنین این سیگنال را داد که اگر ایران در مسیر «تشدید (تنش‌ها) برای تنش‌زدایی» بیفتد، باید خود را برای هر نوع واکنشی آماده کند، از جمله واکنش اروپایی‌ها که بعید است برخلاف اطمینان‌هایی که داده‌اند، آمریکا را به چالش بکشند.
۳۰۰👇🌹 نقطه حساس عربستان و امارات در تیررس یمنی‌ها! یکی از مقامات یمنی در وزارت دفاع این کشور اعلام کرد، عملیات نهم ماه رمضان که طی آن بخشی از تأسیسات نفتی عربستان هدف قرار گرفت، بخشی از نقطه‌های نظامی و حیاتی دشمنان بوده که قرار است هدف قرار داده شود. وی افزود: نیروهای یمنی فهرست 300 نقطه شامل پایگاه‌ها و یگان‌های نظامی و حیاتی امارات عربی متحده و عربستان سعودی و همچنین پایگاه‌های آنها در یمن تهیه کرده‌اند که به تدریج مورد هدف قرار خواهند گرفت. این مقام یمنی اضافه کرد، مرحله مقابله با متجاوزان در افق‌های جدیدی قرار گرفته و تحولات اساسی در تمامی زمینه‌ها در پیش خواهد بود. وی تأکید کرد: یمن هیچ تهدیدی برای کسی نبوده و هرگز به دنبال تجاوزگری علیه همسایگان خود نیست و توقف تجاوزگری علیه یمن مقدمه رسیدن به مرحله‌ای است که طی آن صلح به دست می‌آید. https://eitaa.com/e_beman
👇🌹ذخایر برنج کشور دو برابر سال گذشته است مدیرکل برنامه‌ریزی تأمین، توزیع و تنظیم بازار گفت: واردات برنج همچنان با ارز ۴۲۰۰ تومانی ادامه دارد و بررسی‌ها نشان می‌دهد تولید برنج در سال جاری بیش از سال گذشته خواهد بود. محمدرضا کلامی درباره احتمال کمبود در بازار برنج تأکید کرد: بازار با کمبودی مواجه نیست و بررسی‌ها نشان می‌دهد سیل آسیبی به تولید برنج کشور نزده است؛ از این رو دستگاه‌های نظارتی با کسانی که قصد آشفته کردن بازار برنج را دارند، برخورد لازم را خواهند کرد. وی در توضیح این مطلب، ادامه داد: نه تنها میزان ذخایر برنج کشور دو برابر سال گذشته است؛ بلکه آمار مؤید رشد قابل توجه میزان واردات برنج در سال 98 است. https://eitaa.com/e_beman
کاهش جدی در اضافه‌برداشت بانک‌ها از بانک مرکزی عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی ایران درباره اضافه برداشت بانک‌ها اظهار داشت: با اقدامات انضباطی بانک مرکزی جمهوری اسلامی و همکاری بانک‌ها اضافه‌ برداشت بانک‌ها از بانک مرکزی به پایین‌ترین حد خود در چند ماه گذشته رسید. وی تأکید کرد: در ‌عوض مبلغ بین ‌بانکی که همان قرض بانک‌ها به همدیگر است، نسبت به سال قبل بیش از دو برابر شده و به مبلغ 70 هزار میلیارد تومان رسید که رکورد مهمی است. گفتنی است، اضافه ‌برداشت، پول پرقدرت وارد جامعه می‌کند و تورم‌زا است؛ اما تأمین منابع از طریق بین‌بانکی هیچ‌گونه تأثیر تورمی ندارد. https://eitaa.com/e_beman
ما امروز در فضای جنگ تمام عیار اطلاعاتی با آمریکا و جبهه دشمنان انقلاب و نظام اسلامی هستیم و این فضا ترکیبی از عملیات روانی و عملیات سایبری، تحرکات نظامی، دیپلماسی عمومی و القای رعب و وحشت است و در این نبرد لحظه‌ای از اندیشیدن به آمریکا و تمرکز بر دشمن، تشخیص راهبرد‌ها و الگوی رفتاری آن نباید غافل شویم. ریشه اصلی شکست‌های امریکا در فلسفه سیاسی این کشور نهفته است که در بند کشیدن، وابسته کردن و اسیر کردن کشور‌ها و ملت‌ها از جمله شاخص‌های آن می‌باشد. این فلسفه برای امریکایی‌ها نه تولید قدرت، که تنها تولید دشمن کرده است؛ به گونه‌ای که امروز شکست و افول مدنیت سیاسی آن‌ها را رقم زده است.
هیمنه آمریکا در روند زوال قرار گرفته و در حال نزدیک شدن به انتهای خود است و در عین حال باید مراقب خطر‌های محتمل در چنین شرایطی باشیم؛ در حالی که قدرت ایران اسلامی ظهور و در مسیر بالندگی و تثبیت قرار دارد. ما در جنگ اطلاعاتی قادر به شکست دشمن هستیم؛ این که اراده دشمن برای به کارگیری قدرت را سلب کنیم، به مفهوم خلع سلاح دشمن است.
تقوا در عرصه اطلاعات از هر مقوله‌ای مهمتر است؛ بر این اساس بایستی از نظر معنوی خود را هر روز قوی‌تر سازیم و بدانیم ایمان و توکل به خدا، انس با قرآن و نماز، صبر پیشگی، دل‌های مستحکم و قلب‌های مطمئن و حرکت در صراط مستقیم الهی ضامن موفقیت نیرو‌های اطلاعاتی است
👇🌹برگی از فضایل امام حسن مجتبی علیه السلام با تبریک ولادت کریم اهل بیت امام حسن علیه السلام خوشه ای از فضایل ایشان، از باغ زیارت جامعه کبیره خدمت خوانندگان محترم عرضه می شود. زیارت جامعه کبیره مرجع امام شناسی است. در این زیارت حضرت امام هادی علیه السلام ویژگی های امام و وظایف دلداران ائمه اطهار علیهم السلام را بیان کردند. در فقره ای می فرمایند: " رَأْيُكُمْ عِلْمٌ وَ حِلْمٌ وَ حَزْمٌ" در ابن جمله سه شاخصه مهم برای رای و نظر ائمه بیان شده است: ۱. نظر و اندیشه ائمه اطهار عالمانه و محققانه است. ۲. اندیشه ائمه براساس حلم است یعنی در اظهار اندیشه از افراد ،هم حزبی ها و هوای نفسانی خود متاثر نمی شوند. ۳. اندیشه ائمه اطهار همراه دور اندیشی است. یعنی آینده نگری در آن وجود دارد و منحصر زمان خاصی نیست. بنابراین احکام صادره از آنان ابدی است. ☘🌹تدوین:موسی سلیمانی
◄ جمعی از نمایندگان مجلس به دلیل مدیریت ناکارآمد و صدمه به کشور، محقق نشدن قول‌ها و آنچه در برنامه آمده است، از دست دادن بازار گاز منطقه و لطمه به منافع ملی کشور، از بین بردن زیرساخت‌های منابع انسانی وزارت نفت، رها کردن میادین مشترک برای کشور‌های رقیب، محقق نشدن افزایش تولید نفت طبق برنامه ارائه شده، موضوع توتال، کرسنت، قرارداد پاکستان، عمان، ترکمنستان و... خواستار استیضاح وزیر نفت شدند.
◄ روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: در چارچوب ابلاغ طرح ادغام بانک‌ها و مؤسسات اعتباری وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه و براساس مصوبه شورای عالی بورس مبنی بر اجازه انجام معاملات در خارج از ساعات معاملاتی، مهلت فروش سهام همه اشخاص حقیقی و حقوقی غیر وابسته در بانک‌های قوامین، حمکت ایرانیان، انصار، مهراقتصاد و مؤسسه اعتباری کوثر به مدت 15 روز کاری تا روز چهارشنبه 22 خرداد ماه امسال تمدید شد.
◄ «میت رامنی» سناتور جمهوریخواه آمریکایی و عضو کمیته روابط خارجی سنا که در جریان اطلاعات محرمانه مرتبط با تنش‌های اخیر در منطقه قرار گرفته، به شبکه «سی‌ان‌ان» گفته است: «من حتی برای یک دقیقه هم باور نمی‌کنم که رئیس‌جمهور یا «جان بولتون» یا رک بگویم هرکسی در هر سمتی در کاخ سفید، به جنگ با ایران علاقه‌ای داشته باشد. جنگ با ایران هرگز اتفاق نخواهد افتاد.»