eitaa logo
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
10.1هزار دنبال‌کننده
16هزار عکس
886 ویدیو
2.5هزار فایل
ارتباط باما @e_beman 09151564390 https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0 🚨 گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی وابسته به ڪانال نخبگانی انقلابے بمانیم ثامن‌الائمه(👇) 🆔 eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
مشاهده در ایتا
دانلود
▼ حرف روز روباه به کمک شیطان می‌رود! شکست آمریکا در طراحی سناریوی ترور ناجوانمردانه سردار دل‌ها که باعث اتحاد بیشتر دو ملت ایران و عراق شد، کاخ سفید را به شدت آشفته کرد. همچنین سیلی محکم سپاه به ایالات متحده که در پایگاه پیشرفته عین‌الاسد تجلی یافت، ابهت پوشالی آمریکا را برای همیشه از بین برد. نکته قابل توجه این است که هرگاه آمریکایی‌ها دچار شکست و سردرگمی شده‌اند، انگلیس خبیث بلافاصله به کمک آمریکایی‌ها آمده است. در جریان سرنگونی پهپاد متجاوز آمریکا، این دولت انگلیس بود که با توقیف غیرقانونی کشتی جمهوری اسلامی ایران، سعی داشت افکار عمومی را از شکست آمریکا به سمت محدودسازی ایران در حوزه دریایی تغییر دهد؛ البته با برخورد قاطع نیروی دریایی سپاه و توقیف کشتی متخلف روباه پیر، شکست سنگین‌تر از آمریکا عاید انگلیس شد. در قضیه اخیر (حمله موشکی سپاه به پایگاه آمریکایی) نیز انگلیس به کمک آمریکا شتافته است تا بتواند افکار عمومی جهان را از شکست هیمنه ایالات متحده منحرف کند و نگاه‌ها را با پشتوانه رسانه‌ای که در اختیار دارد، به سمت موضوعات دیگر سوق دهد. در وضعیت فعلی آنچه انگلیس استعمارگر در حال طراحی آن است، ناامن‌سازی داخلی کشورهای منطقه است. راه‌اندازی و شرکت سفیر انگلیس در تظاهرات غیر قانونی و هنجارشکنانه در مقابل دانشگاه امیرکبیر، شروعی بود بر پیاده‌سازی آن در کشورهایی همچون عراق و لبنان که در چند هفته اخیر به آرامش و وحدت داخلی رسیده بودند. تظاهرات دو روز گذشته عراق که با بستن مسیرهای ارتباطی و پرتردد در شهرهای مختلف این کشور تداوم یافت، دقیقاً نقشه انگلیس است که از طریق سفارت آمریکا در حال اجراست. حال که قرار است تظاهرات میلیونی علیه اشغالگری آمریکا در عراق برگزار شود، کشته‌سازی می‌تواند سیاست انگلیس و آمریکا در تحت‌الشعاع قرار دادن این موضوع باشد. از این رو گروه‌های مقاومت به ویژه حشدالشعبی باید نسبت به این موضوع بسیار حساس باشند و اجازه جولان عوامل داخلی استعمارگران را ندهند. در داخل کشورمان نیز علی‌رغم آنکه فضاحت سفیر انگلیس، ضربه حیثیتی بر این کشور وارد کرد، ولی نباید از توطئه‌های دیگر آنها در برهم زدن امنیت عمومی جامعه غافل شد. جمهوری اسلامی ایران، عراق و سایر گروه‌های مقاومت که عزم‌شان در پایان دادن به اشغالگری آمریکا در منطقه جدی است، ممکن است هر روز با نقشه، توطئه و سیاست فریبکارانه جدیدی از سوی غربی‌ها مواجه شوند که هوشیاری همگان را می‌طلبد.
▼ گزارش روز ✴️🔰معنای یک رفتار! با اعلام نتایج اولیه ردّ صلاحیت‌ها از سوی هیئت‌های نظارت استانی شورای نگهبان و آغاز زمان اعتراض به آرای صادرشده درباره صلاحیت نامزدها، بسیاری از چهره‌های سیاسی و رسانه‌های جریان اصلاحات پیش و بیش از آنکه در مسیر قانون اعتراض خود را ثبت کنند، تا اگر در احراز صلاحیت آنها اشتباهی رخ داده است آن را اصلاح کنند، ترجیح دادند از این مسئله جنجال رسانه‌ای درست کنند. در این گزارش قرار نیست در دفاع از آرای صادره هیئت‌های استانی شورای نگهبانی نظری مطرح یا از عدم احراز صلاحیت‌ها دفاع شود، اما این پرسش وجود دارد، چرا بخشی از این افراد که صلاحیت آنها احراز نشده است، قصد دارند با هیاهوهای رسانه‌ای یا تهدیدهایی مانند تحریم انتخابات و... شورای نگهبان را تحت فشار قرار دهند؟ در حالی که مکانیسم‌های روشنی برای رسیدگی به شکایات در شورای نگهبان وجود دارد و حتی فراتر از این مکانیسم‌ها، شورای نگهبان از حضور، گفت‌وگو و دیدار با معترضان استقبال کرده است. ورود به یک فضای تند اعتراضی و ایجاد موج‌های رسانه‌ای با اظهارات عجیب و غریب چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟ علاوه بر این، در این باره دو نکته دیگر وجود دارد؛ اول اینکه شورای نگهبان به بررسی صلاحیت ثبت‌نام‌کنندگان دست زده است و اگر در بعضی حوزه‌ها بافت جریانی به سمت یک طیف رفته است نه به دلیل نگاه سیاسی یا جناحی شورای نگهبان، بلکه به دلیل عدم ثبت‌نام چهره‌ها و فعالان سیاسی جریان اصلاحات است؛ موضوعی که در همان زمان ثبت‌نام‌ها با اعتراض تند بسیاری از چهره‌ها و رسانه‌های اصلاح‌طلب روبه‌رو شد و حتی روزنامه سازندگی یک شماره خود را در اعتراض به این رویکرد بدون تیتر یک به چاپ رساند. نکته دوم اینکه به نظر می‌رسد اصلاح قانون و ایجاد شفافیت بیشتر و روشن‌سازی دلایل رد صلاحیت‌ها برای افکار عمومی امری حیاتی است که در آینده می‌تواند اجازه موج‌سواری را از بسیاری چهره‌ها فاقد صلاحیت نمایندگی ملت بگیرد.
▼ اخبار ویژه ✴️✴️🔰🔰حضور لاریجانی در انتخابات 1400 قابل پیش‌بینی نیست «محمدرضا باهنر» درباره حضور «علی لاریجانی» در انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 گفت: «به نظرم این حرف نمی‌تواند از امروز قابل پیش‌بینی باشد؛ چون معمولاً افرادی که در انتخابات ریاست‌جمهوری قصد شرکت دارند، دو الی سه ماه قبل از انتخابات ظاهر می‌شوند؛ وگرنه من هم در این دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت نمی‌کنم، دلیل نمی‌شود که این کار من به منزله شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری باشد. وقتی شش ماه قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری به سراغ آقای خاتمی رفتند، قبول نکرد، ولی دو ماه قبل از انتخابات ناگهانی تصمیم به حضور در انتخابات گرفتند.»
◄ وزیر امور خارجه کشورمان در مجلس شورای اسلامی گفت: «به جان کری گفتم: به فرض که شما فردو را خراب کنید، آنگاه چه پاسخی برای ملت دارید؟ کری گفت: برای همین است که نمی‌خواهیم با شما وارد جنگ شویم.» ظریف ادامه داد: «دشمن در مقابل مردم ایران احساس ضعف می‌کند، آمریکایی‌ها در تحلیل‌های خود برنامه نابودی فردو را کشیدند، اما پشت آن نوشتند اگر ما فردو را خراب کنیم این مردم متحدتر و منسجم‌تر در برابر ما می‌ایستند.»
◄ «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس در دیدار با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در حاشیه کنفرانس صلح لیبی مدعی شد: «مادامی که مسکو به «اقدامات ثبات‌زدای» خود پایان نداده است عادی‌سازی رابطه دو کشور میسر نخواهد شد.» رابطه مسکو‌ـ لندن از سال گذشته که «سرگئی اسکریپال» جاسوس دوجانبه، در انگلیس مسموم شد، به سردی گراییده است. در این ماجرا، لندن انگشت اتهام را به سوی روسیه نشانه رفته است.
✴️🔰 ارگان دولت هنوز دشمن را بزک می‌کند! 1- روزنامه ایران در مطلبی با عنوان «پیدا و پنهان تحریم» نوشت: «اهداف تحریم از منظر رؤسای‌جمهوری در آمریکا متفاوت است؛ یعنی اهدافی که اوباما از تحریم دنبال می‌کرد قطعاً با ترامپ متفاوت است. ارگان دولت در ادامه نوشت: «ترامپ اعلام کرده که می‌خواهد در ایران اغتشاش و آشوب به پا کند و علاقه به فروپاشی نظام نشان داده است؛ در حالی که اوباما با سیاست مرحله‌ای خود به دنبال راهی برای توافق با ایران بود، در نتیجه ابتدا جامعه جهانی را اقناع و سپس برای مذاکره اقدام کرد. اما ترامپ برعکس دیگران را اقناع نکرد و یک طرفه از برجام خارج شد. پس می‌توان گفت کار اوباما پخته‌تر است.» متأسفانه ارگان رسانه‌ای دولت در اقدامی مسبوق به سابقه به بزک دموکرات‌ها مشغول شده، این در حالی است که «عباس عبدی» از فعالان اصلاح‌طلب چندی پیش نوشته بود: «به نظر بنده حتی اگر ترامپ هم نمی‌آمد و کلینتون انتخاب می‌شد، باز هم در اجرای برجام دچار مشکل و حتی مشکلات بدتری می‌شدیم.»
2ـ اظهارات نماینده آمریکا خلاف معاهده عدم اشاعه هسته‌ای است وزارت خارجه روسیه با انتشار بیانیه‌ای از ادعاهای «برایان هوک» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران درباره معیارهای سازمان ‌ملل که ایران را از فعالیت‌های غنی‌سازی منع می‌کند، به شدت انتقاد کرد. در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: «باعث تأسف است چنین اسطوره‌سازی‌ای در سخنان هوک به نوعی به رویکرد آمریکا درباره عدم انتشار هسته‌ای تبدیل شده است. افسوس که پیچاندن آشکار حقایق شناخته شده، به کار معمول نماینده یکی از بزرگ‌ترین قدرت‌های جهان تبدیل شده است و چنین اختیاراتی را درباره عدم اشاعه هسته‌ای ادعا می‌کند.» در ادامه این بیانیه آمده است: «ما تلاش‌ها برای معرفی کردن رویکرهای ملی آمریکا و نیازمندی‌هایش به عنوان معیارهای بین‌المللی، به ویژه تحت نام سازمان ملل، را رد می‌کنیم و هیچ کسی به آمریکا این اختیار را نداده است که چنین اقدامی کند.»
3ـ ترامپ آمریکا را منزوی‌تر، ضعیف‌تر و ناامن‌تر کرده است «کریس مورفی» سناتور دموکرات ایالت کانکتیکت در چندین پیام توئیتری به فاجعه‌هایی که ترامپ در طول سه سال حضور خود در کاخ سفید در عرصه سیاست خارجی به همراه داشته، اشاره کرده است. وی در این پیام‌های توئیتری نوشته است: «در سومین سالگرد مراسم تحلیف ترامپ، زمان آن فرا رسیده است به سه سال فاجعه سیاست خارجی دولت وی بنگریم. ترامپ در هر گوشه از جهان آمریکا را منزوی، ضعیف‌تر و ناامن‌تر کرده است. رئیس‌جمهور بعدی کارهای زیادی برای برطرف کردن این مشکلات خواهد داشت.» مورفی افزوده است: «ترامپ درباره ایران به طور کورکورانه موجب افزایش تنش شد و باعث شد ایران برنامه هسته‌ای خود را مجدداً از سر بگیرد و باعث تقویت حضور ایران در عراق، سوریه و یمن شد و آمریکا را در آستانه یک جنگ قرار داد.»
4ـ زمینه‌سازی یک جریان خاص برای مذاکره با آمریکا روزنامه آرمان در مطلبی نوشت: «نمی‌توان در دنیای امروز منزوی بود و این موضوع را همه کشورها تجربه کرده‌اند. قاعدتاً باید ارتباطات سازنده با دیگر کشورها وجود داشته باشد تا چرخ اقتصاد بچرخد. فرض کنیم تلاش ما این باشد که همه چیز را خودمان تولید و مصرف کنیم، اما پرسش این است که با کدام کسب‌وکار قرار است چنین اتفاقی بیفتد؟ با توجه به اینکه تعداد زیادی از کارخانه‌های ما امروز تعطیل شده‌اند یا نیروهای کار خود را تعدیل یا اخراج کرده‌اند، رسیدن به خودکفایی کار بسیار دشواری است و می‌توان گفت رؤیاست. تلاش عجیب چهره‌ها و رسانه‌های اصلاح‌طلب برای ناکارآمد نشان دادن اقتصاد مقاومتی را می‌توان مقدمه‌سازی برای مذاکره با آمریکا دانست.
◄ بر اساس لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ که دولت تقدیم مجلس کرده است، مجموع مالیات بر فروش سیگار معادل ۸۰۸ میلیارد و ۷۱۲ میلیون تومان پیش‌بینی شده است. این در حالی است که در قانون بودجه سال ۱۳۹۸ این رقم ۶۳۱ میلیارد و ۳۱۳ میلیون تومان در نظر گرفته شده بود که حاکی از افزایش حدود ۲۸ درصدی این مالیات است. همچنین در بودجه سال آینده، مالیات بر مصرف سیگار معادل ۲۰۰۱ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان پیش‌بینی شده که نسبت به رقم ۱۵۰۰ میلیاردی در قانون بودجه سال جاری حدود 33/4 درصد افزایش داشته است.
◄ وزیر اقتصاد گفت: «تجارت خارجی ایران با تمامی محدودیت‌ها در ده ماه امسال نسبت به مدت مشابه خود ۳ درصد تغییر داشته و صادرات و واردات غیر نفتی از نظر وزنی ۲۰ درصد رشد و از نظر ارزشی ۳ درصد منفی است.» فرهاد دژپسند افزود: «ارزش منفی به این دلیل است که صادرکنندگان اعتقاد داشتند ارزشی که برای کالا‌های صادراتی تعیین شده است، بالاست که با در نظر گرفتن صحبت‌های آنان قیمت پایه نسبت به سال گذشته را ۳۰ درصد کاهش دادیم.»
◄ «عباسعلی کدخدایی» سخنگوی شورای نگهبان قانون اساسی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «هر روز تعدادی از نمایندگانی که صلاحیت آنان تأیید نشده با اعضای شورای نگهبان ملاقات می‌کنند. مدارک و دلایل برای آنان تبیین شده و توضیحات آنها استماع می‌گردد. اگرچه دفاع رئیس مجلس از همکاران قابل درک است، لیکن مناسب بود نمایندگان نیز مستندات را به رئیس مجلس ارائه می‌کردند.»
◄ میانگین قیمت مسکن شهر تهران در آذر ماه ۱۳۹۸ بر اساس اعلام بانک مرکزی به ۱۳ میلیون و ۵۳۰ هزار تومان در هر متر مربع رسید که نسبت به ماه قبل 8/5 درصد و ماه مشابه سال قبل 41/6 درصد افزایش یافته است. همچنین تعداد معاملات مسکن شهر تهران در آذر ماه ۹۵۳۷ فقره بوده است که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب ۱۳۵ درصد و ۴۰ درصد رشد نشان می‌دهد.
◄ «رضا رحمانی» وزیر صمت در نشست با تولیدکنندگان صنعت پوشاک، با اشاره به این که رشد این صنعت نشان از رونق تولید پوشاک در کشور دارد با بیان اینکه قاچاق پوشاک در سال‌های گذشته رقمی معادل دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار بوده است، افزود: «هم‌اکنون این رقم به یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار رسیده است که البته ما در مورد مبارزه با قاچاق بسیار جدی هستیم.»
روزمان را با آغاز کنیم فتنه های غربالگر دوست داشتنی/چگونه راه را گم نکنیم؟ سوره آل عمران آیه 179 مَا كَانَ اللَّهُ لِيَذَرَ الْمُؤْمِنِينَ عَلَى مَا أَنْتُمْ عَلَيْهِ حَتَّى يَمِيزَ الْخَبِيثَ مِنَ الطَّيِّبِ وَمَا كَانَ اللَّهُ لِيُطْلِعَكُمْ عَلَى الْغَيْبِ وَلَكِنَّ اللَّهَ يَجْتَبِي مِنْ رُسُلِهِ مَنْ يَشَاءُ فَآمِنُوا بِاللَّهِ وَرُسُلِهِ وَإِنْ تُؤْمِنُوا وَتَتَّقُوا فَلَكُمْ أَجْرٌ عَظِيمٌ ﴿۱۷۹﴾ خدا بر آن نيست كه مؤمنان را به اين [حالى] كه شما بر آن هستيد واگذارد تا آنكه پليد را از پاك جدا كند و خدا بر آن نيست كه شما را از غيب آگاه گرداند ولى خدا از ميان فرستادگانش هر كه را بخواهد برمى‏ گزيند پس به خدا و پيامبرانش ايمان بياوريد و اگر بگرويد و پرهيزگارى كنيد براى شما پاداشى بزرگ خواهد بود 🔹در ایامی که بر ما گذشت هر چند سخت گذشت بسیاری از دوستان سوال میکردند که این فتنه های پی در پی نشانه چیست؟ در این فتنه ها چرا بزرگان و حتی برخی انقلابی ها دچار مضلات الفتن(فتنه های گمراه کننده و اغواگر) شدند و نه تنها خودشان دچار تحیر شدند بلکه دیگرانی را نیز دچار سرگشتگی کردند، مخصوصا در روزهای پس از فتنه آبان ۹۸ و یا سقوط هواپیما... 🔸پاسخ این سوال را در آیه ۱۷۹ 👆👆👆سوره آل عمران باید پیدا کرد، 🔹این آیات اشاره به جنگ احد دارد که خداوند میفرمایند این جهان یک محل آزمایش است و این بلاها، فتنه ها و ... وسیله آزمایش مردم بخصوص مومنان هستند اما در قسمت نخست آیه پیامی واضح برای ما دارد که خداوند، كفّار را به حال خود رها مى‌كند؛ «نُمْلِي لَهُمْ لِيَزْدادُوا إِثْماً» ولى مؤمنان را رها نمى‌كند. «ما كانَ اللَّهُ لِيَذَرَ الْمُؤْمِنِينَ» 🔹رهبر معظم انقلاب نیز در خطبه های نماز جمعه ۲۷ دیماه به امداد الهی برای ملت بزرگ ایران اشاره کردند. بدون شک سنت الهی جداسازى پاك از پليد، از است. «حَتَّى يَمِيزَ الْخَبِيثَ مِنَ الطَّيِّبِ» و این فتنه های اخیر به خوبی این مهم را نشان داد... 🔹قطعا در دوران آخرالزمان این فتنه ها منجر به پاکسازی جامعه اسلامی از منافقان، مفسدان و عناصر ملحد در هر لباسی که پنهان شده باشند، خواهد شد و نکته بسیار مهم آنجاست که طيب وپاكى اصالت داشته وپايدار است، ولى خبث عارضى و رفتنى است و ما در ایام اخیر این رفتار سلبریتی ها و برخی ورزشکاران حتی برخی سیاسیون را با این آیه میتوانیم تحلیل کنیم... 🔸مهم این است که ما در این دوران با صبر، بصیرت و ایستادگی راه را گم نکنیم تا ان شا الله مطابق با بیانیه گام دوم انقلاب پس از شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن و امید آفرینی به سمت تحقق ایجاد تمدن نوین اسلامی و ظهور، ایران اسلامی را به پیش ببریم... ✴️ "سید علیرضا آل داود " https://eitaa.com/e_beman
برگی از اسلام ✴️🔰چالشهای یک مأموریت ❌قسمت هفتم: عقب نشینی سپاه روم 🔸سپاه اسلام در سال نهم هجری، به سرزمين«تبوك»گام نهاد، اما اثرى از سپاه روم که قبلا در مرز تجمع کرده بودند دیده نشد.گويا هراکلیوس امپراتور روم شرقی، از شهامت سپاه اسلام و فداكارى كم‏ نظير آنان آگاهى يافته و صلاح ديده بود كه سپاه خويش را به داخل كشور بازگرداند و وانمود کند که خبر تجمع رومیان در مرز برای تهاجم به مسلمین، شايعه‏اى بيش نبوده. 🔹🔸امپراطور روم که در آن زمان قدرت بزرگی بود با تهدید حمله به شبه جزیره عربستان پا جلو گذاشته بود ادامه ماجرا را به نفع خود ندید و عقب نشست. زیرا با دیدن صلابت و عزم سپاه اسلام ، که از راه دور خودرا برای دفاع به مرزها رسانده اند، همه چیز برایش مشخص شد. 🔹🔸🔹در اين لحظه، پيامبر اسلام(ص) افسران عالى ‏رتبه خود را گردآورد و در خصوص پيشروى در خاك دشمن و يا بازگشت به‏ مدينه با آنان مشورت كرد. 🔹نتيجه شوراى نظامى اين شد كه سپاه اسلام بر اثر سختى‏هاى زيادى كه در طى راه‏ تبوك ديده‏، براى تجديد قوا به مدينه بازگردد. 🔹🔸سران شورا، اين جمله را نيز به پیامبر(ص) عرض کردند:« اگر از جانب خدا مأمور به ادامه پيش روى هستى، فرمان حركت صادر كن و ما نيز به دنبال‏ تو هستیم» 🔹🔸🔹پيامبر(ص) فرمودند: دستورى از خدا نرسيده و اگر چنين فرمانى از خدا رسيده بود، با شما مشاوره نمی کردم. بنابراين، من نظر شورا را محترم شمرده از همين‏ جا به مدينه بازمى‏گردم. ♻️نکته ها: این لشکرکشی حدود سه الی چهار ماه طول کشید که سپاه اسلام به مدینه رسید، چهره منافقین در این ماموریت بزرگ شناسائی شد، سپاه اسلام مورد ارزیابی قرار گرفت و قدرت مسلمین در سراسر منطقه به نمایش در آمد. ادامه دارد... ✳️تدوین : سید محمد حسین مرکبی https://eitaa.com/e_beman
▼ حرف روز ✴️🔰حمايت از نظارت انتخابات در ايستگاه بررسي نهايي صلاحيت‌ها قرار دارد و شوراي نگهبان وظايف قانوني خود را دنبال مي‌کند تا آنچه مأموريت اين نهاد نظارتي است، تحقق يابد و کار انتخابات با سلامت و اطمينان لازم دنبال شود. در اين ميان طبيعي است مسئله تأييد و رد صلاحيت‌ها با واکنش‌هايي روبه‌رو باشد و برخي به آن معترض باشند و اين اعتراضات رسانه‌اي شوند و افکار عمومي را نيز با سؤالاتي مواجه کند. انتظار آن است که شوراي نگهبان در جايگاه پاسخگويي قرار بگیرد و در جهت شفاف‌سازي عمل کند. سخنگوي شوراي نگهبان در اين باره گفته است: «نظراتي که شوراي نگهبان داده بسيار دقيق و مبتني بر مستندات متقني است که در پرونده وجود دارد.» اما از ديگر سو اظهار داشته است: «ما به عنوان شوراي نگهبان از جهت قانوني ممنوعيت داريم که جزئيات پرونده‌ها را به افکار عمومي اعلام کنيم.» به نظر مي‌رسد اين سال‌ها چنين ممنوعيت قانوني‌ای، به معضلي پيش روي اقناع افکار عمومي نسبت به عملکرد شوراي نگهبان تبديل شده و چهره عملکرد قانوني و قابل دفاع شوراي نگهبان تحت تأثير هجمه‌هاي رسانه‌اي تا حدي مخدوش شده است؛ از این‌رو ضروري است اين نهاد براي اصلاح قوانين در اين زمينه تلاش کند؛ چراکه قابل قبول نيست، شوراي نگهباني که اعتبار آن اعتبار نظام اسلامي است، از سوی افرادي که پرونده قابل دفاعي ندارند زير سؤال برود و در مقابل اين نهاد براي حفظ آبروي افراد مجبور به سکوت شود؛ اما آن افراد با خيالي آسوده به تخريب شوراي نگهبان مشغول شوند. اين در حالي است که آبروي نظام اسلامي بسيار بالاتر از افراد است. همين وضعيت موجب شد تا فرصت مناسبي براي رسانه‌هاي بيگانه و ضد انقلاب خارج‌نشين براي حمله به نظام اسلام فراهم آيد و تنها کشوري که مبتني بر مردم‌سالاري ديني اداره مي‌شود، متهم به ديکتاتوري، انحصارگرايي و حذف منتقدان شود. فارغ از انتظاراتي که براي تغيير قانون و مبسوط‌اليد کردن شوراي نگهبان براي دفاع از عملکرد خود وجود دارد، از عموم جامعه نيز انتظار مي‌رود در این زمینه هوشمند باشند و اسیر جوسازی‌های رسانه‌ای دشمن نشوند. شورای نگهبان رقیب ملت نیست، بلکه حافظ منافع آن است و در تلاش است تا در مسیر کارآمدسازی نظام در خدمت مردم باشد و روند شایسته‌سالاری را ارتقا بخشد و از ورود افراد ناشایست که صلاحیت تصدی قدرت را ندارند، جلوگیری کند؛ بنابراین اگر به فکر روزگاری بهتریم و تلاش داریم تا با مشارکت در انتخابات، مجلسی بهتر از مجلس پرانتقاد کنونی داشته باشیم، باید حامی و کنار شورای نگهبان باشیم.
▼ گزارش روز ✴️🔰حکم سیاسی! کنفدارسیون فوتبال آسیا، AFC در نامه‌ای نمایندگان ایران را از میزبانی در بازی‌های جام قهرمانان آسیا محروم کرد. البته همچنان رایزنی‌های گسترده ایران در این زمینه ادامه دارد و قرار است در روزهای آینده مدیران عامل چهار نماینده کشورمان در این مسابقات با مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا دیدار کنند و همچنان امید برای بازگرداندن این حکم وجود دارد؛ اما فراتر از آنکه سرانجام این حکم چه خواهد شد، سؤال اینجاست که چرا AFC چنین حکمی صادر کرد؟ برای یافتن جواب این سؤال باید از دو منظر به مسئله نگاه کرد؛ اول نگاه سیاسی به ماجرا و کارکرد دلارهای نفتی و دوم ضعف مدیریت فوتبال کشور. پر واضح است که تیم‌های غرب آسیا از الدحیل که شکست تحقیرآمیزی را برابر قرمزپوشان پایتخت در ورزشگاه آزادی تجربه کرد و العین که در جهنم آزادی گیر افتاد تا همه تیم‌هایی که جو سنگین ورزشگاه‌ها در مشهد و اصفهان و تبریز و... را تجربه کرده‌اند، برای رهایی از بازی در این شرایط سخت دست به هر اقدامی می‌زنند و چه شرایطی بهتر از افزایش تنش میان تهران و واشنگتن و اتفاقاتی که در هفته گذشته شاهد آن بودیم؟ اما نکته ابهام‌برانگیز اینجاست که چرا کنفدراسیون فوتبال آسیا که به همین سرعت علیه میزبانی کشورمان حکم صادر می‌کند، درباره شرایط دیگر کشورها حکم نمی‌دهد؟ مگر عربستان چندین سال در شرایط ویژه جنگی به سر نمی‌برد؟ مگر ارتش یمن عمق خاک عربستان را نشانه نرفته و تأسیسات آرامکو را بمباران نکرده است؟ چرا این موضوع را برای تیم‌های فوتبال عربستانی با وجود تهدیدهای نیروهای یمن به هدف قرار دادن مناطق مختلف عربستان و درگیر بودن رژیم آل‌سعود در جنگی مستقیم و طولانی لحاظ نمی‌کند، اما افزایش تنش‌ها میان تهران و واشنگتن که بر اساس نظر همه کارشناسان سیاسی و نظامی احتمال منجر شدن آن به جنگ نیز بسیار اندک و ناچیز بود، زمینه‌ساز محرومیت ایران می‌شود؟ وضعیتی که برای امارات نیز صادق است؛ مگر شیخ‌نشین‌های امارات در جنگ مستقیم با یمن نیستند و ارتش یمن چندین بار با پهپاد به فرودگاه‌های امارات حمله نکرده است؟ چرا تیم‌های اماراتی از میزبانی محروم نمی‌شوند؟ مسائلی که به وضوح نشان می‌دهد حکم AFC صرفاً یک حکم فوتبالی نیست. اما در کنار این نمی‌توان منکر ضعف مدیریت فوتبال کشور و ضعف تیم‌های حقوقی و روابط میان فدراسیون فوتبال با AFC شد. تجربه قبلی تیم‌های عربستانی و عدم حضور در ایران و انفعال مدیران فوتبالی کشور و ناتوانی در حل مسئله بقیه تیم‌ها را هم به این فکر انداخت که برای رهایی از بازی در ایران گام بردارند و این‌گونه‌ حرف خود را بر کرسی بنشانند.
▼ خبر ویژه ✴️🔰🔰متهم فراری عضو مجاهدین خلق است! قاضی موحد در ابتدای جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات علی دیواندری و سایر متهمان بانک پارسیان و ملت گفت: «تاکنون معادل ۹ میلیون دلار رد مال در خصوص بانک پارسیان صورت گرفته و مقدمات رد حدود ۹۳ میلیون دلار متعلق به بانک ملت نیز فراهم شده است.» «قهرمانی» نماینده دادستانی نیز گفت: «باختری از اعضای فراری پرونده عضو شاخه نظامی مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) بوده و در گزارش وزارت اطلاعات آمده که وی با افراد رده بالای منافقین ارتباط داشته و در سال ۶۱ دستگیر می‌شود و به ۱۰ سال حبس محکوم می‌گردد، ولی در سال ۶۶ به دلیل همکاری در جهت معرفی سایر افراد گروهک مجاهدین آزاد می‌شود و در سال ۶۷ مجدداً به اتهام قاچاق خاویار دستگیر می‌شود. نفت مملکت را به چنین فردی داده‌اند.»
1ـ تحلیل قابل تأمل یک اصلاح‌طلب از ترور سردار سلیمانی! «احمد نقیب‌زاده» از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب در مصاحبه با روزنامه آرمان امروز درباره چشم‌انداز روابط تهران‌ـ واشنگتن گفت: «رفتار غیر قانونی و برخلاف عرف بین‌المللی مبنی بر ترور سردار سلیمانی توسط آمریکایی‌ها افکار عمومی را جریحه‌دار کرده و تبعاتی در پی خواهد داشت، اما معتقدم دیپلماسی با نظر به شرایط و واقعیت‌ها جریان می‌یابد. می‌دانیم که سردار سلیمانی در منطقه مانعی بر سر راه منافع آمریکا و سربازان این کشور در منطقه خاورمیانه بود و ضدیت آمریکایی‌ها با چنین چهره‌ای جای تعجب ندارد، اما در نهایت می‌توان انتظار داشت با پدید آمدن زمینه‌هایی و با گذشت زمان کاهش تنش اتفاق بیفتد. بحران میان دو کشور در روابط بین‌الملل، هرچند عمیق اما نمی‌تواند دائمی باشد. جایی که منافع ملی و کلان یک کشور ایجاب کند، امکان تغییر در برخی سیاست‌ها وجود دارد. به عقیده من نباید برای همیشه راه‌های کاهش تنش را مسدود فرض کرد.» تلاش برای تقلیل ترور سردار سلیمانی به یک حادثه و بی‌اهمیت جلوه دادن آن در سیاست خارجی و روابط ایران و آمریکا بسیار تعجب‌برانگیز است.
2ـ ادعای ساختگی ترامپ درباره تهدید سردار سلیمانی نشریه «دیلی بیست» نوشت: «دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا زمانی که اوایل ماه جاری میلادی از تهدید قریب‌الوقوع سردار سپهبد قاسم سلیمانی علیه چهار سفارت آمریکا خبر داد، همه را در شوک فرو برد. این ادعای ترامپ برای برخی مقامات آمریکایی این سؤال را پیش آورد آیا ترامپ این اطلاعات را به درستی منتقل کرده است یا خیر. یک مقام کاخ سفید در این‌باره گفت: قطعاً این سؤال مطرح بود آیا او همان لحظه این ادعا را از خودش ساخته یا خیر.» به گفته دیلی بیست مقامات امنیتی تنها به ترامپ گفته بودند امکان حمله ایران به دارایی‌های آمریکا در منطقه وجود دارد. مقامات امنیتی، سفارت‌های آمریکا را یکی از نقاط احتمالی حملات ایران می‌دانستند، اما در واقع هیچ‌گونه تهدید قریب‌الوقوعی این سفارت‌ها را در خطر قرار نمی‌داد.
3ـ سفیر انگلیس بنا بر دلایلی شخصی از کشور خارج شده است «سید عباس عراقچی» درباره حضور سفیر انگلیس در یک تجمع غیر قانونی در گفت‌‌وگویی اظهار داشت: «ما سفیر را احضار کردیم. برخورد بسیار تندی با وی صورت گرفت و بعد از آن وزارت امور خارجه هم بیانیه داده است و در سطر آخر این بیانیه تأکید کردیم که اگر چنین اقدامی مجدداً تکرار شود، فقط به احضار بسنده نمی‌کنیم.» معاون سیاسی وزیر امور خارجه بیان کرد: «فکر می‌کنم این پیام بسیار روشنی است که درخصوص این اقدام نامتعارف به طرف انگلیسی داده شد.» عراقچی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه‌ آیا همین سفیر به کشور بازمی‌گردد، اظهار داشت: «انگلستان هنوز سفیر خود را تغییر نداده است. وی بنا بر دلایلی شخصی خودش از کشور خارج شده است و مجدداً برمی‌گردد.»
4ـ سیاست‌های پولی و مالی بانک مرکزی برای رونق تولید و اشتغال «عبدالناصر همتی» رئیس کل بانک مرکزی گفت: «نرخ سود سپرده الان یک مقدار تعادل پیدا کرده و سود بانکی حدود 18/5 درصد است و سال گذشته 20/5 درصد بود و الان دو واحد درصد کاهش یافته و بالای ۲۰ درصد وجود ندارد. این سیاست یک شبه نیست و یک محصول یک‌ساله است.» وی در ادامه گفت: «در نه ماهه امسال بانک‌ها ٦٢٦ هزار میلیارد تومان وام داده‌اند. تنها ٧٥٠ هزار نفر ٢٤ هزار میلیارد تومان وام ازدواج گرفته‌اند. در نه ماهه امسال ١٠ هزار میلیارد تومان برای اشتغال پایدار پرداخت شده است. علاوه بر اینها در این مدت ٨٥ هزار نفر از سوی کمیته امداد و ٧٥ هزار نفر از سوی بهزیستی با تسهیلات دریافتی توانمند شده‌اند.»
🍂🌺🍂✿﷽✿ 🌺 🌹🍃برگی از 🌹🍃امیرمومنان فرمودند: ✅ برای فرماندهی سپاه كسی را برگزين كه خيرخواهی او برای خدا و پيامبر( صلّی اللّه عليه و آله و سلّم ) و امام تو بيشتر، ✅ و دامن او پاكتر، شكيبایی او برتر باشد، از كسانی كه دير به خشم آيد، و عذر پذيرتر باشد، و بر ناتوان رحمت آورد، ✅ و با قدرتمندان، با قدرت برخورد كند، درشتی او را به تجاوز نكشاند، و ناتوانی او را از حركت باز ندارد. ✅ سپس در نظاميان با خانواده های ريشه دار،. دارای شخصيّت حساب شده، خاندانی پارسا، دارای سوابقی نيكو و درخشان، كه دلاور و سلحشور و بخشنده و بلند نظرند، روابط نزديك بر قرار كن، ✅ آنان همه بزرگواری را در خود جمع كرده، و نيكيها را در خود گرد آورده اند. 📜 ،فرازی از ✅تدوین:مرتضوی نژاد ┏━🍃🇮🇷🌹🇮🇷🍃━━━┓ 🆔 https://eitaa.com/e_beman ┗━━━
🔴 رسوایی دیگر از مکر مکرون 🔻ماکرون رئیس جمهور فرانسه (امروز) : برنامه موشکی بالستیک ایران باید در توافق جدید گنجانده شود . فرانسه درباره جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران انعطاف نشان نمی‌دهد. مصمم هستیم ایران هرگز به سلاح اتمی دست پیدا نکند!!. می‌خواهیم توافق با ایران را به برنامه موشکی بالستیک آن گسترش دهیم... باید تنش‌زایی نظامی در منطقه را کاهش داد 🔻 : 🔹 پرهیز از دامن زدن به دوقطبی های موافق و مخالف مذاکره ( موافق مذاکره از موضع عزت، حکمت و مصلحت) 🔹 بی اعتمادی به غرب و ضرورت قوی شدن 🔹 تبیین مکتب سلیمانی 🔸 تبیین جایگاه جنتملن های اروپایی 🔸یادآوری نقش مخرب و پلیس بد فرانسه در مذاکرات 🔹 یاداوری سرانجام بی حاصل اینستکس و فرصت سوزی های بی سرانجام 🔹 لزوم تاکید بر ساخت درونی و یادآوری ظرفیت و توانایی کشورهای منطقه و همپیمان 🔸 تاکید بر بی اثر بودن فشار حداکثری و ایجاد ابزاری جدید برای تحت فشار گذاشتن ایران 🔸 مطالبات مردمی و نخبگانی با محوریت تجربه های برجام در کلام رهبرانقلاب 🖌 فرهاد مهدوی ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈ 🇮🇷
روزمان را با آغاز کنیم ✴️🔰 مظهر مجاهدت‌های فراوان، ایثار فراوان، تواضع فراوان [سوره القصص (28): آيه 83] تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُها لِلَّذِينَ لا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَ لا فَساداً وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ (83) (ما، نجات و سعادت در) آن سراى آخرت را (تنها) براى كسانى قرار مى‏دهيم كه خواستار برترى و فساد در زمين نباشند و سرانجام، (رستگارى) از آن پرهيزكاران است. ✳️🔰آیه الله میر باقری: سلیمانی جزء کسانی بود که با همه مجاهدت و رشادت و افتخاراتی که داشت، واقعا هیچ‌برتری‌جویی و هیچ‌فسادی در وجود او دیده نمی‌شد. «تِلْک الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُها لِلَّذِینَ لَایرِیدُونَ عُلُوًّا فِی الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِینَ» (قصص: 83) ریشه همه فسادها همین برتری‌جویی‌هاست. آدم وقتی می‌خواهد «خود» را اثبات کند طبیعی است که در عالم فساد کند اما وقتی نمی‌خواهد «خود» را اثبات کند و می‌خواهد «بندگی» کند، تمام کارهای او در مسیر و در مدار واقع می‌شود. اگر بنا شد نفس ما خودنمایی کند، آنجا فساد برپا می‌شود. ایشان با تمام افتخاراتی که داشت، به معنای واقعی کلمه «تواضع» داشت. تظاهر به تواضع نمی‌کرد. هیچ شأن و حسابی برای خود باز نمی‌کرد و مظهر مجاهدت‌های فراوان، ایثار فراوان، تواضع فراوان بود «إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَیجْعَلُ لَهمُ الرَّحْمنُ وُدًّا» (مریم: 96). آنهایی که اهل ایمان و عمل صالح هستند خداوند متعال مودت و وُدی از آنها را در دل مومنان قرار می‌دهد، این جوششی که می‌بینید ناشی از همان است ✴️🔰تدوین : رجبعلی بازیاد https://eitaa.com/e_beman