eitaa logo
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
10.1هزار دنبال‌کننده
16هزار عکس
882 ویدیو
2.5هزار فایل
ارتباط باما @e_beman 09151564390 https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0 🚨 گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی وابسته به ڪانال نخبگانی انقلابے بمانیم ثامن‌الائمه(👇) 🆔 eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
مشاهده در ایتا
دانلود
✴️🔰انتخابات پررنگ با حضور حداکثری مردم مشارکت مردم در انتخابات دغدغه جناح هاست. برخی مشارکت معقول را می پسندند. یعنی حضور نخبگان و انتخاب نخبگانی. برخی از اصولگرایان این ایده را دارند که اگر مشارکت کم باشد افرادی که تکلیف گرا هستند در انتخابات حضور خواهند یافت و خروجی آن برنده شدن جبهه انقلاب است. در مقابل ایده مشارکت معقول، مشارکت حداکثری است. مشارکت حداکثری راهبرد نظام و مقام معظم رهبری است. موسوی خوئینی ها در مصاحبه ای می گوید:"آقای خامنه‌ای نظرش این است که باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هرچه مردم بیشتر بیایند بیشتر تایید نظام است. وی در ادامه می گوید ولی آقای هاشمی دنبال مهندسی انتخابات بود. " مقام معظم رهبری راهبرد مشارکت حداکثری را بار دیگر برای انتخابات اسفند ۹۸ مطرح کردند. "اما نکته‌ی مهم این است که انتخابات از مهم‌ترین عوامل اقتدار کشور است و کشور را بیمه و دشمن را مأیوس خواهد کرد. ایشان با اشاره به تلاش دشمنان برای بی‌انگیزه کردن مردم از حضور در انتخابات گفتند: باید همه مراقب باشیم که مبادا دشمن این خواسته را محقق و انتخابات را کم‌رنگ و بی‌رونق کند." ❎موسی سلیمانی
▼ حرف روز ✴️🔰آغاز دومینوی بزرگ در حرف روز ۱۴ دی ماه همین نشریه‌ـ یعنی یک روز پس از شهادت سردار سلیمانی‌ـ نوشته شد، عملیات بزدلانه آمریکایی‌ها در فرودگاه بغداد که منجر به شهادت سیدالشهداء جبهه مقاومت شد، مقطعی تاریخ‌ساز است و تاریخ تحولات منطقه غرب آسیا را به دو بخش پیش از شهادت حاج‌قاسم سلیمانی و پس از شهادت ایشان تقسیم خواهد کرد. حال به روشنی می‌توان با مرور برخی رویدادهای کم‌نظیر هفته‌های گذشته به این واقعیت اذعان کرد. برای نمونه حمله موشکی سپاه به پایگاه عین‌الاسد (پادگان تروریست‌های آمریکایی) که بعد از جنگ جهانی دوم تاکنون سابقه نداشته، از جمله اتفاقات مهم این دوران به شمار می‌رود. همچنین تظاهرات میلیونی روز گذشته مردم عراق که با انگیزه پایان دادن به حضور آمریکا در کشورشان برپا شد، از رویدادهای مهم این دوران ارزیابی می‌شود. برخی رخداد دیروز عراق را به انقلاب دوم این کشور تعبیر کردند؛ انقلاب نخست مردم عراق به قیام سال ۱۹۲۰ این کشور و در مخالفت با اشغالگری و استعمارگری انگلیس اشاره دارد. بی‌تردید همه این تحولات حساس و تعیین‌کننده و رخدادهای بعد از این، از ثمرات خون شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس است. شهادت مظلومانه حاج‌قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس به شکل یک عامل پیشران و تعیین‌کننده موضوع خروج آمریکا از منطقه را مطرح کرد. در واقع، قرار بود واشنگتن پس از داعش با ترور سران مقاومت در منطقه و عراق راه خود را برای حضور و نفوذ در این کشور هموار کند و به تصور خود موانع را از سر راه خود بردارد؛ اما اتفاقی کاملاً متفاوت رخ داد و همین عملیات تروریستی جرقه اخراج نیروهای آمریکایی را رقم زد. مقامات واشنگتن تصور می‌کردند با ضربه به رأس و مغز متفکر مقاومت می‌توانند موجب منفعل شدن یا از کار افتادن محور مقاومت در منطقه شوند؛ اما دقیقاً برخلاف تصور آنها تحولات به وقوع پیوست؛ چرا که ترور شهید سلیمانی سبب بیدارتر شدن ملت‌ها نسبت به اهداف آمریکا شده و زمینه را برای فعالیت بیشتر مقاومت علیه آنها در منطقه فراهم کرده و زمینه خروج نیروهای نظامی از کل منطقه را آماده کرده است. رویداد بزرگ دیروز عراق را می‌توان آغاز دومینوی تغییرات بزرگی دانست که منطقه پس از شهادت سردار سلیمانی به خود خواهد دید؛ به نظر می‌رسد خروج آمریکایی‌ها از منطقه محور اساسی و بنیادین معادلات و تحولات اخیر در منطقه غرب آسیا باشد.
▼ گزارش روز ✴️🔰شکست از آن آنهاست «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی با صدور بیانیه‌ای گفت: «چهاردهم ژانویه نامه‌ای از وزرای خارجه آلمان، فرانسه و انگلیس دریافت کردم مبنی بر ارجاع نگرانی خود از اجرای تعهدات برجامی ایران به کمیسیون مشترک که به تبع آن مکانیسم حل اختلاف فعال شد. به‌ رغم اختلاف‌نظر بر سر شرایط، این توافق وجود دارد که زمان بیشتری برای مکانیسم حل اختلاف به دلیل پیچیدگی مسائل موجود، نیاز است. به همین دلیل زمان‌بندی تمدید شد. همگی توافق کردند مباحثات را در سطح کارشناسی برای رفع نگرانی‌ها حول اجرای [تعهدات] هسته‌ای و همچنین اثرات گسترده‌تر خروج آمریکا از برجام و اعمال مجدد تحریم‌ها ادامه دهند.» ارزیابی رفتار اتحادیه اروپا در موضوعاتی، همچون برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان نشان می‌دهد آنها همواره به دنبال سیاست معطل‌سازی ایران هستند. اصرار و پافشاری به تعلیق غنی‌سازی هسته‌ای در سال ۱۳۸۲ نمونه‌ای از دشمنی آشکار غرب با پیشرفت‌های نوین و ارزنده ایران عزیز است. نظام اسلامی علی‌رغم زیان‌هایی که از برجام عایدش شد؛ ولی طبق آیه قرانی «أَوْفُواْ بِالْعُقُود» به عهد خود عمل و طبق آن تعهدات خود را اجرا کرد. حال که کشورهای اروپایی پس از نزدیک به دو سال از عهد و تعهد خود، هیچ یک از بندهای برجام را اجرا نکرده‌اند باید با صراحت تمام در مقابل عهدشکنی آنها ایستاد و در این زمینه ذره‌ای تردید نداشت. قرآن کریم در آیه 58 سوره انفال برای مقابله با پیمان‌شکنی دشمن چنین می‌فرماید: «وَ إِمَّا تَخَافَنَّ مِن قَوْمٍ خِیَانَةً فَانبِذْ إِلَیْهِمْ عَلَى سَوَاء إِنَّ اللّهَ لاَیُحِبُّ الخَائِنِینَ». لذا طبق آیات الهی نه تنها نباید از تهدیدات اروپا درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه و دشمنی‌های دیگر ترسید؛ بلکه با در نظر گرفتن رفتار چهل سال گذشته آنها، باید این را در نظر گرفت که مردمی که هشت سال در مقابل دنیا در جنگ تحمیلی ایستادگی کردند، امروز به یاری خداوند به مراتب قوی‌تر از آن زمان شده و این دشمن است که در نهایت شکست خواهد خورد.
▼ تا انتخابات 1- شورای عالی اصلاح‌طلبان به جمع‌بندی نرسید در جلسه شورای عالی جبهه اصلاح‌طلبان، کمیته استان‌های این شورا گزارش داد در کل کشور صلاحیت ۶۰ نامزد اصلاح‌طلب تأیید شده است و امکان دادن لیست انتخاباتی مقدور نیست. برخی از اعضای شورای عالی اصلاح‌طلبان در این جلسه تأکید کردند، اصلاح‌طلبان با همین آمار و با احتساب برخی افراد در لایه‌های دوم و سوم لیست انتخاباتی بدهند که با مخالفت دیگر اعضا مواجه شد. در نهایت شورای عالی اصلاح‌طلبان در این جلسه به جمع‌بندی نرسید و قرار شد جلسه دیگری در این باره برگزار شود.
2- به‌ دنبال حفظ وحدت نیروهای انقلابی هستیم «حجت‌الاسلام پورمحمدی» دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز در یازدهمین نشست هم‌اندیشی جامعه روحانیت مبارز با احزاب و تشکل‌های ارزشی و انقلابی با بیان اینکه ما به دنبال این هستیم تا وحدت و ائتلاف در مجموعه نیروهای انقلابی حفظ شود، افزود: همه تشکل‌ها و احزاب تشکیل‌دهنده شورای ائتلاف نیز در فرایند طراحی شده ورود کرده و نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود را دنبال کنند تا بتوانیم به نتیجه مورد نظر و مطلوب برسیم.
3-چاره‌ای جز ائتلاف در انتخابات نداریم یک عضو فراکسیون امید مجلس با ابراز امیدواری از اینکه اعتراضات به ردّ صلاحیت نامزدها مورد توجه قرار گیرد، گفت: با توجه به وضعیت موجود چاره‌ای جز ائتلاف در انتخابات آینده نمی‌ماند. «سهیلا جلودارزاده» افزود: همان‌طور که رئیس مجلس هم چندی پیش مطرح کرد، ما همه نمایندگان رد صلاحیت شده را می‌شناسیم و می‌دانیم از باب دلسوزی برای نظام و مسلمانی مشکلی ندارند.
▼ اخبار 1ـ حاج‌قاسم چطور پوتین را برای آوردن نیرو به سوریه راضی کرد؟ معاون امور بین‌الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: «حاج‌قاسم استعداد عجیبی در مذاکره داشت. خیلی نمی‌توانم درباره‌اش صحبت کنم. بدون شک یکی از یل‌های سیاست در دنیا پوتین است، ولی سردار سلیمانی توانست پوتین را قانع کند که تو باید در سوریه نیرو بیاوری کنار ما بجنگی. این خیلی کار است.» حسین شیخ‌الاسلام افزود: «گاهی پیامی می‌دهی به کسی، اما گاهی او را به خط خود می‌آوری. این یعنی دیپلماسی. اینکه اردوغان را قانع کنی، اردوغانی که می‌گویی من می‌خواهم در مسجد امویان نماز بخوانم و با این استدلال با آمریکایی‌ها و جنایتکاران همراه شد، چون تمام تروریست‌ها و اسلحه‌های‌شان از مرز ناتو رفتند. حالا تو اردوغان را قانع کنی که باید بیایی در راه‌حل سیاسی‌اش و جنایت‌ها را متوقف کنی. اگر نه همه چیز را از دست می‌دهی. یک وقتی اردوغان به حاج‌قاسم می‌گفت: تو روی اسب بازنده شرط بسته‌ای و بعد دید که عملاً این طور نیست. خیلی مذاکره‌کننده قوی بود و کمبودش حتماً احساس می‌شود.»
2ـ اعتراف جدید پنتاگون درباره مصدومان حمله موشکی به عین‌الاسد «جاناتان هافمن» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در یک نشست خبری تأیید کرد، تاکنون ۳۴ نفر از نظامیان آمریکایی طی حمله موشکی ایران به پایگاه نظامی عین‌الاسد در عراق دچار صدمات مغزی شده‌اند. وی افزود: «۸ نفر از آنها به آلمان اعزام شده و برای ادامه درمان وارد آمریکا شده‌اند؛ ۹ نفر به آلمان اعزام شده و هنوز در آنجا تحت ارزیابی یا درمان هستند؛ یک نفر به کویت اعزام شده که اکنون به عراق بازگشته است و ۱۶ نفر از آنها نیز در همان عراق باقی ماندند و اکنون به محل خدمت خود بازگشته‌اند.» پنتاگون پس از چند روز پنهان‌کاری درباره آمار تلفات حمله موشکی ایران به پایگاه عین‌الاسد، به‌تازگی اعلام کرده بود ۱۱ نفر از نیروهای آمریکایی بر اثر این حمله موشکی دچار ضربه مغزی خفیف شده‌اند و حتی دونالد ترامپ این آسیب‌دیدگی‌ها را تا حد «سردرد» تقلیل داده بود.
3ـ رئیس‌جمهور شوم، به برجام بازمی‌گردم «جو بایدن» نامزد دموکرات انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا در یادداشتی در نشریه «فارین پالیسی» وعده داد اگر رئیس‌جمهور شود، واشنگتن را به برجام بازمی‌گرداند. بایدن در این یادداشت مفصل سیاست‌های کلی دولت خود را در صورت پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا تبیین کرد و با تأکید بر اینکه دیپلماسی اولین اولویت دولتش در سیاست خارجی خواهد بود، نوشت: در موضوع عدم اشاعه و امنیت هسته‌ای، ایالات متحده نمی‌تواند هم از توافق‌هایی که خود آن را مذاکره کرده خارج شود و هم صدایی قابل اتکا باشد. معاون رئيس‌جمهور پیشین آمریکا افزود: ترامپ در سیاست‌هایش در قبال ایران تا کره شمالی، روسیه و عربستان سعودی، چشم‌انداز عدم اشاعه را به یک رقابت تسلیحاتی جدید تبدیل و حتی استفاده از تسلیحات هسته‌ای را محتمل‌تر کرده است.
4ـ مجمع با خواست دولت برای تعویق در رأی‌گیری موافقت کرده است «سردار وحیدی» رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: پیوستن به FATF هیچ ربطی به مشکلات اقتصادی و تحریمی کشور ندارد، ما هفت سال در لیست سیاه آن بودیم؛ در همین شرایط بود که افرادی بدون داشتن هیچ گونه مجوزی مذاکراتی با آنها انجام دادند و تخفیفی از آنها گرفتند، ولی پس از آن هم هیچ تغییری در وضع کشور ایجاد نشد. وی افزود: مجمع تا یک سال فرصت نظر دادن راجع به مسائل را دارد؛ در غیر این‌صورت اگر نظری نداد، نظر شورای نگهبان حاکم می‌شود. حال اگر مجمع رأیی به این مسئله می‌داد قطعاً آن رأی منفی بود، پس با خواست دولت که تعویق در رأی‌گیری بود، موافقت کرد و رأی‌گیری را به تعویق انداخت.
خیلی شلوغ بود چنین جمعیتی را تا به حال کسی ندیده بود تیپ‌ها و قیافه‌ها می‌گفت این جمعیت از یک طیف فکری یا فرهنگی یا سیاسی نیست، حتی نمی‌شود گفت همه ایرانی‌اند! حتی اتفاقات کاظمین و نجف و کربلا و آن جمعیت عظیم هم فقط عراقی نبودند نه فقط ایران، نه فقط عراق، سوریه، ترکیه، پاکستان، هندوستان، لبنان، یمن، قلب اروپا، وسط آمریکا ... عکس‌های حاج قاسم بود و چشم‌های انسان‌هایی که گریان بود و نقطه ی اشتراکشان دوست داشتن حاج قاسم بود. دختر شهید مدافع حرمی می گفت دوباره یتیم شدم پسر نوجوانی گریه می‌کرد و رجز می‌خواند که من هم قاسم سلیمانی هستیم دختر جوانی که موهایش بیرون بود می‌گفت حاج قاسم برایمان امنیت آورد برادری عراقی می‌گفت اگر حاج قاسم نبود بغداد سقوط می‌کرد دختر ایزدی در کتابش نوشته است نیروهای مقاومت شهرمان را از داعش پس گرفتند مرد بلوچ زندگی‌اش را سیل برده است و می‌گوید فرزند کوچکش گفته مگر حاج قاسم نیست که کمکمان کند بازیگر مالک اشتر گریه می‌کند که ایران پهلوان از دست داده است وزیر بهداشت می‌گوید حاج قاسم در تامین داروهای تحریمی کمک می کرد مرجع تقلیدی می گفت حاج قاسم آمده است برای کفنش امضا بگیرد همه از او خاطره ای دارند و در قاب ذهنشان تصویری خون او انقلاب به پا کرده است بغداد را دیده‌ای؟ حجاز را؟ اشکهای یمن و لبنان را؟ یک جهان به احترامت قیام کرده است سردار و ما لبخندهایت را فراموش نخواهیم کرد همان طور که دشمنان این آب و خاک هم اخم هایت را. محمد حسین زاده
▪️🍂🕯🌷🍂🕯🌷🍂🕯 🍂🕯🌷🍂🕯 🍂🌷🍂✿﷽✿ 🌷 🌷▪️برگی از 🕯▪️درد دل امام علیه السلام با پیامبر(صل الله علیه و آله وسلم ) هنگام دفن حضرت فاطمه(سلام الله علیها ) ▪️🌷شكوه ها از ستمكاری امت 🌷سلام بر تو ای رسول خدا (صل الله علیه و آله )، سلامی از طرف من و دخترت كه هم اكنون در جوارت فرود آمده و شتابان به شما رسيده است، ▪️🕯 ای پيامبر خدا، و بردباری من با از دست دادن فاطمه (سلام الله علیها ) كم شده، و توان خويشتنداری ندارم اما برای من كه سختی جدایی تو را ديده، و سنگينی مصيبت تو را كشيدم، شكيبایی ممكن است، اين من بودم كه با دست خود تو را در ميان قبر نهادم، و هنگام رحلت جان گرامی تو ميان سينه و گردنم پرواز كرد. 🕯▪️ پس همه ما از خداييم و به خدا باز می گرديم. پس كه به من سپرده بودی ، و به رسيد، از اين پس اندوه من جاودانه، و شبهايم، شب زنده داری است، تا آن روز كه خدا خانه زندگی تو را برای من برگزيند. 🕯▪️ به زودی دخترت تو را آگاه خواهد ساخت كه امت تو چگونه در ستمكاری بر او اجتماع كردند، از فاطمه (سلام الله علیها) بپرس، و احوال اندوهناك ما را از او خبر گير، كه هنوز روزگاری سپری نشده، و ياد تو فراموش نگشته است. 🕯▪️ سلام من به هر دوی شما، سلام وداع كننده ای كه از روی خشنودی يا خسته دلی سلامی نمی كند، اگر از خدمت تو باز می گردم از روی خستگی نيست، و اگر در كنار قبرت می نشينم از بدگمانی بدانچه خدا صابران را وعده داده نمی باشد. 📜 ، ✅تدوین:مرتضوی نژاد ┏━🕯🇮🇷🌷🇮🇷🕯━━━┓ 🆔 https://eitaa.com/e_beman ┗━━━ ▪️🌷▪️━━
روزمان را با آغاز کنیم 🌹اراده‌ی الهی بر پیروزی این ملّت است. [سوره الأنفال (8): آيه 64] يا أَيُّهَا النَّبِيُّ حَسْبُكَ اللَّهُ وَ مَنِ اتَّبَعَكَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ (64) اى پيامبر! براى تو (حمايت) خداوند و پيروان با ايمانت كافى است (و نيازى به حمايت گرفتن از ديگران ندارى). 🌹پیام: 1- در اين آيه نيز مانند آيه قبلى كه فرموده بود:" فَإِنَّ حَسْبَكَ اللَّهُ هُوَ الَّذِي أَيَّدَكَ بِنَصْرِهِ وَ بِالْمُؤْمِنِينَ" رسول خدا (ص) را دلخوش مىسازد، كه: خداوند تو را به يارى خودش و بوسيله آنهايى كه از مؤمنان پيرويت كردند از شر دشمنان كفايت مىكند. 2- از قراين به دست مىآيد مفاد آيه، تحريك و تشويق مؤمنان است بر كارزار، چون تاثير مؤمنان در كفايت كردنشان رسول خدا (ص) را از شر دشمنان تنها بكار زار و مبارزه كردن است ۱۳۹۸/۱۰/۲۷ ا✴️🔰مام خامنه ای نماز جمعه تهران من عرض میکنم پس از ۴۱ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، این جمعیّت بی‌نظیر را کدام دست قدرتی به میدان آورد؟ این اشک و عشق و شور را چه کسی پدید آورد؟ کدام عاملی میتوانست یک چنین معجزه‌ای را نشان بدهد جز دست قدرت الهی؟ آن کسانی که دست قدرت خدا را نمیتوانند در این حوادث ببینند و تحلیل‌های مادّی در این مسائل میکنند، عقب میمانند. باید دست قدرت خدا را دید. بُعد معنوی و بسیار مهمّ این حادثه همین است که خدای متعال این کار را میکند. وقتی خدای متعال یک چنین حرکتی را در ملّت به وجود می‌آورد، انسان باید احساس کند که اراده‌ی الهی بر پیروزی این ملّت است. این نشان‌دهنده‌ی این است که اراده‌ی الهی بر این است که این ملّت در این راه و در این خط حرکت کند و پیروز شود. ✴️تدوین : رجبعلی بازیاد https://eitaa.com/e_beman
🔴 وزیر خارجه کدام ایران؟!! «حسین شریعتمداری» به اظهارات ظریف درباره منتفی نبودن مذاکره با ترامپ واکنش نشان داد و نوشت: 🔸الف- ترامپ با صراحت اعلام کرده است که شخصاً دستور ترور سردار سلیمانی را صادر کرده است. آقای ظریف از مذاکره با قاتل سردار سلیمانی شهید چه هدفی را دنبال می‌کنند؟! و آیا اظهارات ایشان نادیده گرفتن خون پاک سردار سلیمانی و یاران شهیدش نیست؟! 🔸ب- آقای ظریف شاهد بودند که ده‌ها میلیون نفر در ایران و ده‌ها میلیون دیگر در مجموعه شهرهای مختلف جهان اسلام در شهادت سردار سلیمانی به سوگ نشستند و بدون استثناء ضرورت انتقام از آمریکا را فریاد زدند، بنابراین باید از وزیر خارجه کشورمان پرسید کجای دیدگاه جنابعالی با خواست مردم ایران و سایر ملت‌های مسلمان همخوانی دارد؟! و جنابعالی که نظرتان با خواست و نظر تمامی مردم ایران مغایر و متضاد است، وزیر خارجه کدام ایران هستید؟! 🔴ج- شاید دیدگاه آقای روحانی را باور کرده‌اید که ادعا می‌کرد شب عاشورا، امام حسین علیه‌السلام با عمرسعد مذاکره کرد؟! این دیدگاه به‌اندازه‌ای عوامانه است که نیازی نیست علیه آن استدلالی آورده شود. در کجای دنیا، نهیب دلاورانه علیه دشمن را مذاکره ترجمه می‌کنند که جنابعالی به تلویح و آقای رئیس‌جمهور به تصریح چنین کرده‌اید؟! 🔸د- برفرض که نظر حضرت امام(ره)که «آمریکا شیطان بزرگ است» را نادیده گرفته و یا از آن غفلت کرده‌اید! حالا جدای از دیدگاه حکیمانه امام راحل(ره) بفرمائید آمریکا باید به کدام توطئه و قتل عام انسان‌های بی‌گناه و نقض عهد و پیمان و... دست بزند تا جنابعالی هم مانند سایر ملت‌های آزاده دنیا، آمریکا را شیطان بزرگ بدانید؟! 🔸هـ- جنابعالی در دانشگاه علامه طباطبایی بعد از آنکه فهرستی از نقض عهدها و پیمان‌شکنی‌های پی‌درپی آمریکا را برشمردید، اعلام فرمودید که؛ «کسی از این پس نمی‌تواند به امضای آمریکا اعتماد کند». حالا چه شده که برخلاف نظر قبلی خود از احتمال مذاکره با آمریکا سخن می‌گویید؟! 🔸و - فرموده‌اید: «دولت ترامپ می‌تواند گذشته خود را اصلاح کند، تحریم‌ها را برداشته و به میز مذاکره برگردد. ما هنوز در پای میز مذاکره هستیم و این آنها بودند که میز مذاکره را ترک کردند»! آقای ظریف! برفرض محال، آقای ترامپ نصیحت شما را بپذیرد و توبه کند! و تحریم‌ها را بردارد! در آن صورت قرار است با آمریکا درباره چه موضوع و مسئله‌ای مذاکره کنید؟! موضوع مذاکره را آمریکا با صد زبان و بارها اعلام کرده است، توقف صنایع موشکی ایران و دست‌کشیدن از حمایت جبهه مقاومت! جناب ظریف! اگر صنایع موشکی کشورمان نبود یک شبه ایران را با خاک یکسان کرده بودند و اگر حمایتمان از جبهه مقاومت که سردار سلیمانی سرآمد آن بوده و هست در میان نبود، امروز باید شاهد قتل‌عام مردم مظلوم کشورمان و به برده گرفته شدن نوامیس ملت توسط تروریست‌های تکفیری داعش بودیم! آیا غیر از این است؟! هنوز چند روزی از کارکرد حماسی موشک‌های سپاه در ضربه سخت به آمریکا نمی‌گذرد. چه زود این کاربرد اقتدارآفرین و دشمن‌سوز را به فراموشی سپرده‌اید! حضرتعالی در مصاحبه تلویزیونی به مناسبت شهادت سردار دلها از رابطه نزدیک خود با آن شهید بزرگوار سخن گفتید. آیا حمایت از جبهه مقاومت و تلاش پیگیر برای تقویت توان نظامی و صنایع موشکی کشورمان از جمله خصوصیات سپهبد شهید نبود؟! 🔸ز- جناب ظریف! هنوز چند روزی بیشتر از بیانات رهبر معظم انقلاب در نماز جمعه حماسی تهران نمی‌گذرد که تاکید فرمودند «ما از مذاکره هم ابایی نداریم، البته نه مذاکره با آمریکا؛ بلکه از مذاکره با دیگران ابایی نداریم. مذاکره نه از موضع ضعف بلکه از موضع قوت و قدرت. به یاری خدا دارای قدرت هستیم و قوی‌تر هم خواهیم شد». باید این بند را در صدر وجیزه پیش‌روی جای می‌دادیم ولی از آنجا که عده‌ای اصرار دارند بیانات حضرت آقا را در حد و ‌اندازه یک توصیه اخلاقی جلوه دهند، اشاره به آن را بعد از ذکر دلایل روشن و خالی از ابهامی جای دادیم که تقریباً تمامی آنها وام گرفته از بیانات مستدل حضرت ایشان است و به وضوح نشان می‌دهد که به قول رهبر معظم انقلاب، مذاکره با آمریکا علی‌رغم عهدشکنی‌های پی‌درپی و جنایات بی‌شماری که علیه مردم کشورمان مرتکب شده است «سمَ مهلک» است. 🔸ح- آمریکا با همه توان در پی آن است که از ایران اسلامی صدایی متفاوت و مغایر با صدای انقلاب بشنود و متاسفانه آقای ظریف بی‌آنکه بدانند، با اظهارات خویش در مصاحبه با اشپیگل این فرصت را در اختیار دشمن قرار ‌داده‌اند.
▼ حرف روز ✳️🔰پویایی انتخابات و مجلس تراز انقلاب کمتر از یک ماه به انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی مانده و هنوز تنور انتخابات داغ نشده است. دو عامل می‌توان برای آن اقامه کرد؛ یک، از فرصت زمانی شورای محترم نگهبان برای رسیدگی ثانویه به شکایات و اعتراض کسانی که رد صلاحیت شده‌اند یا به هر دلیل صلاحیت آنها احراز نشده، چند روزی باقی مانده است. دو‌، ائتلاف‌های انتخاباتی شکل نگرفته است. عامل اول همواره در همه انتخابات‌ها بوده است و در روند قانونی خود انجام می‌شود و البته بر اساس تجربه انتخابات‌های گذشته می‌توان امیدوار بود شورای محترم نگهبان با بررسی دقیق و مجدد وضعیت برخی از رد یا احراز صلاحیت نشده‌ها، آنها را تأیید کند که مسلماً در رونق‌ انتخابات و افزایش مشارکت مردمی تأثیر خواهد داشت؛ اما عامل دوم که برای فعال‌تر شدن صحنه انتخابات مهم‌تر از اولی به نظر می‌رسد، اجماع و ائتلاف‌های لیستی برای انتخابات است. در این باره به دلیل پاره‌ای عوامل و علل با کم‌کاری یا بی‌تصمیمی احزاب و گروه‌های سیاسی مواجه هستیم؛ البته این امر در وهله اول به رویکردها و عملکردهای جریانی و گروهی بر می‌گردد. اختلافات، سهم‌طلبی‌ها، بازی پدرخواندگی برخی احزاب برای پاره‌ای از گروه‌ها و جناح‌های سیاسی کوچک‌تر یا فقدان برنامه و رویکرد جدی برای فهرست گزینی را می‌توان به عنوان بخشی از عوامل و علل این موضوع دانست. دیروز جلسه شورای عالی جبهه اصلاح‌طلبان نتوانست به جمع‌بندی برای لیست انتخاباتی برسد و قرار شد جلسه دیگری در این باره برگزار شود. در اردوگاه رقیب نیز «حجت‌الاسلام پورمحمدی» دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز در یازدهمین نشست هم‌اندیشی جامعه روحانیت مبارز با احزاب و تشکل‌های ارزشی و انقلابی بیان کرد، ما به دنبال این هستیم وحدت و ائتلاف در مجموعه نیروهای انقلابی حفظ شود. به نظر می‌رسد در این باره باید زودتر به تصمیم رسید و اگر در هر دو اردوگاه افراد، احزاب یا تشکل‌هایی نمی‌خواهند در فهرست‌ها قرار بگیرند یا شروط سخت‌گیرانه‌ای برای حضور در فهرست‌ها و شکل‌دهی وحدت حداکثری دارند، نباید خیلی منتظر آنها ماند، بلکه با لیستی که به اصطلاح به صورت حداقلی بسته شده، اما از ویژگی‌های ارزشمندی، چون کارآمدی و برنامه‌محوری برخوردار است، وارد فرایند انتخابات شد. این دوره از انتخابات از حیث ورود به چله دوم انقلاب، اجرای مانیفست گام دوم انقلاب و خنثی‌سازی توطئه‌های فزاینده دشمنان انقلاب برای کشور اهمیت زیادی دارد و همه اینها در گرو مجلس تراز انقلاب است که پویایی صحنه انتخابات به تکوین آن کمک می‌کند.
▼ گزارش روز ✴️🔰مذاکره با آمریکا ذلت است وزیر خارجه آمریکا گفته است: «نارضایتی مردم ایران ثمره سیاست فشار حداکثری و تحریم‌های آمریکا علیه ایران است.» وی در ادامه چنین می‌گوید: «بازدارندگی اقتصادی، نظامی و دیپلماتیک که ما به وجود آورده‌ایم، به این نتیجه منتهی خواهد شد.» مقامات آمریکایی بعد از ارزیابی غلطی که از وضعیت داخلی کشورمان و منطقه داشته‌اند، دست به ترور حاج قاسم سلیمانی زدند که بررسی اخبار، گزارش‌ها و اظهار نظرهای آمریکایی‌ها و صهیونیستی‌ها نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی از دیوانگی ترامپ نهایت استفاده را کرده و او را به کشتن حاج قاسم متقاعد کرده‌ است. بی‌دلیل نیست که نتانیاهو می‌گوید: «نباید حضور تاریخی ترامپ در کاخ سفید را از دست بدهیم.» درباره چرایی خوشحالی رژیم صهیونیستی از حضور ترامپ دلایل متعددی وجود دارد که مهم‌ترین آن دشمنی علنی و پنهان آمریکا با جمهوری اسلامی ایران است. در این میان یکی از وزیران ایران در مصاحبه‌ای اعلام می‌کند، مذاکره با آمریکا محتمل است به شرطی که تحریم‌ها برداشته شود. حال باید چند سؤال پرسید؛ اولاً، آمریکا چه اقدامی را علیه جمهوری اسلامی ایران انجام دهد تا برخی دشمنی آمریکا را باور کنند؟ از ترور آشکار عالی‌ترین فرمانده نظامی کشورمان تا تروریست نامیدن کل مردم ایران از سوی رئیس‌جمهور آمریکا نمونه کوچکی از دیدگاه آمریکا نسبت به ایران است. ثانیاً، آیا تنها مسیر پیشرفت و توسعه اقتصادی کشورمان با نگاه بیرونی محقق خواهد شد؟ مگر کشورهایی که امروز در حوزه اقتصادی به توسعه رسیده‌اند، غیر از قوی کردن ساختار داخلی خودشان، مسیر دیگری را پیمودند؟ بنابراین با توجه به نفوذ صهیونیست‌ها در بین مقامات آمریکایی که موجب خروج این کشور از برجام شد، نه تنها مذاکره‌ای نباید صورت گیرد، بلکه باید تفکر حاج قاسم مبنی بر قوی‌سازی امنیتی ایران در بیرون از مرزها، داخل کشورمان نیز اجرا شود. فراموش نکنیم به گفته پمپئو آمریکا با مذاکره به دنبال جان ایران است، نه محدود‌سازی ایران.
▼ تا انتخابات ✴️🔰پیگیری رد صلاحیت‌ها از سه قوه عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان از رایزنی رئیس این شورا با شورای نگهبان، سران دو قوه مقننه و قضائیه و همچنین رئیس دفتر رئیس‌جمهور برای موضوع صلاحیت داوطلبان اصلاح‌طلب خبر داد. احمد شریف اظهار داشت: «آقای عارف درباره رد صلاحیت چهره‌های شاخص اصلاح‌طلب، به نمایندگی از شورای عالی اصلاح‌طلبان و فراکسیون امید وارد رایزنی شده تا بتوان برای انتخابات ۲ اسفند کاری صورت داد؛ چراکه با این شرایط قادر به ارائه لیست انتخاباتی نیستیم.»
اظهار نظر بر اساس اطلاعات غلط «عباسعلی کدخدایی» سخنگوی شورای نگهبان در واکنش به برخی اظهار نظرها درباره اینکه شورای نگهبان برخی نمایندگان را به دلیل حمایت از برجام و یا دولت رد صلاحیت کرده است، در توئیتر خود نوشت: «اگر ادعای رد صلاحیت یکی از نمایندگان به دلیل حمایت از دولت یا برجام درست بود، او در همان دور قبل که برجام به تصویب مجلس رسید، رد صلاحیت می‌شد! شاید همین اطلاعات غلط مبنای اظهارات برخی مقامات محترم در روزهای گذشته قرار گرفته است.»
✴️🔰هزینه‌های مالی نامزدها شفاف می‌شود نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح شفافیت و نظارت بر تأمین مالی فعالیت‌های انتخاباتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی، مصوب کردند باید هویت افراد کمک‌کننده به نامزدهای انتخابات شفاف باشد. برای تصویب ماده 4 این لایحه، از 218 نماینده حاضر در پارلمان 113 نماینده رأی موافق و 46 نماینده نیز رأی مخالف دادند، ضمن اینکه 7 رأی نیز ممتنع بود
1ـ دهن‌کجی ترامپ به مصاحبه ظریف! «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در پیامی توئیتری به سخنان «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران درباره مذاکره با آمریکا واکنش نشان داد و نوشت: «وزیر امور خارجه ایران گفته است ایران خواستار مذاکره با آمریکاست، اما خواستار برداشته شدن تحریم‌هاست. نه ممنون!» گفتنی است وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه با نشریه آلمانی اشپیگل درباره احتمال مذاکره با آمریکا در پی ترور سپهبد سلیمانی گفت: «خیر، من هرگز این احتمال را رد نمی‌کنم که افراد، رویکردهای خود را تغییر دهند و حقایق را درک کنند. برای ما مهم نیست که چه کسی در کاخ سفید نشسته باشد. آنچه مهم است، نوع رفتار آنهاست. دولت ترامپ می‌تواند، گذشته خود را اصلاح کند، تحریم‌ها را لغو کند و به میز مذاکره بازگردد. ما همچنان در میز مذاکره هستیم. آنها میز مذاکره را ترک کردند. آمریکا خسارت عظیمی به مردم ایران وارد آورده است. روزی خواهد رسید که آنها مجبور می‌شوند این خسارات را جبران کنند. ما صبر زیادی داریم.»
2ـ ضرورت توسعه صادرات با اوراسیا، اکو و دی ۸ «علیرضا حائری» عضو هیئت مدیره جامعه متخصصان نساجی ایران بهترین راهکار مقابله با شرایط رکود را حضور در بازارهای صادراتی اعلام کرد و گفت: «افزایش قراردادهای تعرفه ترجیحی و تعرفه آزاد با اتحادیه‌های منطقه‌ای، مثل اوراسیا، اکو (سازمان همکاری اقتصادی) و دی ۸ (گروه هشت کشور اسلامی در حال توسعه)، امکان توسعه صادرات در شرایط رکود و افزایش ارزآوری بیشتر را فراهم می‌کند.» اتحادیه اوراسیا حدود ۷۵۰ میلیارد دلار در سال مبادلات تجاری دارد و با توجه به بازار حدود ۱۹۰ میلیون نفری، عضویت در این اتحادیه برای مبادلات تجاری فرصت مناسبی به شمار می‌رود. تجارت ترجیحی ایران با کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا نیز از پنجم آبان کلید خورد. موافقت‌نامه ترتیبات تجارت ترجیحی بین ایران و اتحادیه اوراسیا شامل ۸۶۲ قلم کالاست که ۵۰۲ قلم از آن ترجیحات اعطایی اوراسیا به ایران و ۳۶۰ قلم نیز ترجیحات اعطایی ایران به اتحادیه اوراسیا است.
3ـ رئیس‌جمهور باید عذرخواهی کند! گروه موسوم به «کهنه‌سربازان جنگ‌های خارجی» آمریکا که از نظامیان شرکت‌کننده در عملیات‌های خارجی پنتاگون تشکیل شده است، با صدور بیانیه‌ای از تلاش «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای بی‌اهمیت نشان دادن مصدومیت نظامیان آمریکایی مستقر در پایگاه «عین الأسد» انتقاد کردند. در بخشی از این بیانیه آمده است: «کهنه‌سربازان جنگ‌های خارجی انتظار دارد رئیس‌جمهور بابت اظهارات نادرستش از مردان و زنانی که [در ارتش] خدمت کرده‌اند، عذرخواهی کند.» گفتنی است ترامپ بعد از هدف قرار گرفتن پایگاه «عین الأسد» در پاسخ موشکی ایران، مدعی شده بود هیچ‌یک از نظامیان آمریکایی مستقر در این پایگاه آسیب ندیده‌اند؛ پنتاگون اکنون اذعان کرده است بر اثر این حمله موشکی دست‌کم ۳۴ نظامی آمریکایی دچار «ضربه مغزی خفیف» شده و به مراکز درمانی خارج از عراق انتقال یافته‌اند.
4ـ تأیید همراه با تکذیب دیدار خاتمی، روحانی و ناطق‌نوری! «جواد امام» مدیرعامل بنیاد باران درباره خبر‌های منتشرشده از جلسه رئیس دولت اصلاحات، رئیس‌جمهور و حجت‌الاسلام ناطق‌نوری می‌گوید: «متن‌هایی که در فضای مجازی درباره این جلسه منتشر شده کذب محض است و مطلقاً مطالبی که به آقای خاتمی نسبت دادند، حقیقت ندارد.» امام در ادامه بیان می‌کند: «آقای خاتمی با آقای روحانی دیدار داشتند، اما این دیدار ارتباطی با موضوعات اخیر نداشته ‌است. در واقع این جلسه، دیداری برای صرف شام بوده که از قبل هم این دیدار‌ها اتفاق می‌افتاده‌ است.» مدیر عامل بنیاد باران درباره حضور ناطق نوری در این جلسه، توضیح می‌دهد: «معمولاً افرادی که نام‌برده می‌شوند، در جلسات حضور دارند، اما من دقیق مطلع نیستم که در جلسه آن شب، چه کسانی حضور داشته یا نداشته‌اند.»
در آغوش قاتل! پیشنهاد مذاکره با قاتل شهید سلیمانی از سوی ظریف بعید نبود؛ همچنان که رد آن از سوی ترامپ! ماجرا پیچیده نیست؛ آقای روحانی گفت من غیر از مذاکره و شما بخوانید خواهش و تمنا از غرب چیزی بیشتر بلد نیستم! و ‌ظریف به حرف او گوش می‌کند و نه میلیون‌های ایرانی حاضر در تشییع حاج قاسم! لیبرال‌ها همان زمان جنگ هم پشت میز مذاکره بر سر خون شهدا مذاکره می‌کردند، حالا سر خون حاج قاسم! جام زهر را به امام همان‌ها نوشاندند و بعد پشت اسم خط امام پناه گرفتند! اشتباه از سوی ظریف نیست، از ماست که بارها خودمان را فریب می‌دهیم که لیبرالهای وطنی اهل مقاومت هستند، حداقل با خون حاج قاسم بازی نمی کنند و یا حداقل تا چهلم صبر می‌کنند! لیبرالها از عاشورا هم درس مذاکره می‌گیرند و ندای هیات من الذله را سانسور می‌کنند، همان طور که در تمام این سالها به منتقدان برچسب زدند و دهانشان را بستند! لیبرالها داخلی و خارجی هم ندارد! اینجا دهان شبکه افق را می بندند، آنجا در اینستاگرام عکسها و صفحات را حذف می‌کنند! تئوری سیاست خارجه لیبرالها نه عزت،حکمت و مصلحت است که سالهاست ذلت ملت، نکبت کشور و منفعت جیب را نصیب‌شان کرده است! ظریف حتی ساده‌ترین محاسبات سیاست خارجه را هم لحاظ نکرده است و فکر نکرده است چنین به پای قاتلین سلیمانی افتادن، چنین مضحکه شدن از سوی ترامپ را هم در پی خواهد داشت! هر چند با چنین فضاحتی، وزیر خارجه و دولت لیبرال و غربگرای روحانی باید هم تکذیب کنند، ولی مجموعه گفتار و رفتار این سالها و این روزها حقیقتی تلخ و زهرآگین جز ذلت را برای ایران به ارمغان نیاورده است! آنها که به آغوش خداوند پناه نیاورند و ان معی ربی را باور نکنند، در آغوش شیطان، ذلیل خواهند شد ‌"محمد حسین‌زاده"
◄ رسانه‌های صهیونیستی، سعودی و آمریکایی از جمله «العربیه» و «الحره»، پس از آنکه مقتدی صدر، رهبر جریان صدر در عراق از معترضان خیابانی خواست، از تظاهرات ضد دولتی دست بکشند، عصبانی و خشمگین شدند و به او حمله کردند. «العربیه» رسانه وابسته به دربار آل‌سعود نوشت: «صدر به «آزادی‌خواهان» خیانت کرده است.» «الحره» از رسانه‌های نزدیک به ترامپ نیز مقتدی صدر را خیانتکار خواند. گفتنی است حضور میلیونی مردم عراق در تظاهرات ضد آمریکایی و به موازات آن پایان یافتن اعتراضات ضد دولتی، توطئه‌های غرب برای عراق را کاملاً نقش بر آب کرده است
◄ «علی‌اصغر زارعان» دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: «وزن اورانیوم خارج‌شده از کشور حدوداً 8/5 تن بوده که به کشور روسیه تحویل شده است و به ازای آن ۴۰۰ تن کیک زرد یا 8O3U تحویل گرفتیم که مواد اولیه تولید اورانیوم غنی‌شده است. هم اکنون بعد از گام پنجم، ذخایر اورانیوم تولیدشده از مرز ۱۲۰۰ کیلوگرم گذشته است که با سرعت تمام به ذخایر اورانیوم غنی‌شده اضافه می‌شود.»