◄ دروغگویی ترامپ؛ شعار انتخاباتی رقیب شد/"جو بایدن" نامزد حزب دموکرات برای انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا در پیامی توئیتری نوشت: «من همیشه به شما حقیقت را خواهم گفت». روزنامه «واشنگتن پست» روز سهشنبه گذشته در مطلبی نوشته بود که «دونالد ترامپ» رئیسجمهور ایالاتمتحده در ۱۱۷۰ روز دوران ریاست جمهوری خود، ۱۸ هزار دروغ یا ادعای گمراهکننده گفته است. شبکه خبری «سیانان» نیز اخیراً گزارش داد که رئیسجمهور آمریکا طی یک هفته ۷۸ ادعای نادرست مطرح کرد که چند مورد از آنها مربوط به ایران بوده است.
◄ رهبر انقلاب اول ماه مبارک رمضان را اعلام کرد/ حجتالاسلام علیرضا موحد نژاد کارشناس برجسته رؤیت هلال و دبیر علمی ستاد استهلال دفتر رهبر معظم انقلاب گفت: «با توجه به اینکه طبق نظر کارشناسان ایرانی و خارجی، امکان رؤیت هلال با چشم مسلح و غیرمسلح در غروب پنجشنبه در ایران بسیار بعید است طبق فتوای رهبر انقلاب و آیتالله سیستانی اول ماه مبارک رمضان شنبه ۶ اردیبهشت خواهد بود.»
◄ آمار وحشتناک کشتههای کرونایی در امریکا/ نیوزویک نوشت: تعداد افرادی که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا تاکنون کشته شدهاند، از تعداد قربانیان آمریکا در جنگ 18 ساله آمریکا در افغانستان فراتر رفته است، یعنی طولانیترین جنگ در تاریخ آمریکا. دانشگاه جانهاپکینز که اطلاعات قربانیان کرونا را جمعآوری میکند، اعلام کرد؛ آمار رسمی قربانیان جنگ آمریکا در افغانستان از 7 اکتبر 2001 تا 23 مارس امسال 2 هزار و 445 نظامی پنتاگون و غیرنظامیان بوده است. درحالیکه آمار کشتههای کرونایی تاکنون به بیش از 41 هزار نفر رسیده است
◄ اصلاحطلبان، گرفتار ریزش سرمایه اجتماعیاند/ روزنامه آرمان نوشت: شرایط امروز اصلاحطلبان ناشي از برخي عملکردها و اتفاقاتي است که طي اين چند سال رخ داده و موجب شده آنها بهطور محسوسي با ريزش سرمايه اجتماعي مواجه شوند. چنانکه پايگاه رأي 24 ميليوني و اصلاحطلب روحاني امروز نهچندان دلخوشي از دولت دارد و نه حمايتي از اصلاحطلبان ميکند. بنابراين اصلاحطلبان بايد طرحي نو دراندازند، به متن جامعه بازگردند.
[ Photo ]
🍃🌺🌼 🍃﷽🍃🌼🌺🍃
🍃🌺 بصائر علوی
🍃🌼موضوع:
#علم_ادب_تفکر در #حکمت5
وَ قَالَ (علی علیه السلام): الْعِلْمُ وِرَاثَةٌ كَرِيمَةٌ، وَ الْآدَابُ حُلَلٌ مُجَدَّدَةٌ، وَ الْفِكْرُ مِرْآةٌ صَافِيَةٌ.
امیرمومنان فرمودند:
دانش، ميراثى گرانبها،
و آداب، زيورهاى هميشه تازه،
و انديشه، آيينه اى شفّاف است.
🍃🍃🌺🌺🍃🍃
✅ سه نکته 👌
۱- (الْعِلْمُ وِرَاثَةٌ کَرِیمَةٌ).
💎اشاره به این که گرانبهاترین میراثى که انسان از خود به یادگار مى گذارد علم و دانش است و به ارث گذاشتن مواهب مادى افتخارى نیست
۲- (وَالاْدَابُ حُلَلٌ مُجَدَّدَةٌ).
💎بر این پایه، مفهوم کلام امام(علیه السلام) چنین است که این صفات برجسته انسانى همچون لباس هاى زیبایى است که آدمى در تن مى کند و هرگز فرسوده نمى شود بر خلاف لباس هاى ظاهرى که هم کهنه مى شود و هم ممکن است دست سارقان به آن دراز شود و هم جنبه ظاهرى دارد و در اعماق وجود انسان تأثیر گذار است.
۳- (وَالْفِکْرُ مِرْآةٌ صَافِیَةٌ).
💎منظور از فکر همان اندیشیدن پیرامون مسائل مختلفى است که بر انسان وارد مى شود . هرگاه این اندیشه از هوا و هوس و حجاب هاى معرفت دور بماند، آئینه شفافى خواهد بود که چهره حقایق را به انسان نشان مى دهد و راه صحیح را در پرتو آن مى یابد، دوست را از دشمن و صواب را از خطا و حق را از باطل خواهد شناخت
✅تدوین: مرتضوی نژاد
🍃🌺🆔 @e_beman🌼🍃
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
👇✳️در رزمایش مهربانی ؛ کمک به گرفتاران را علنی انجام دهیم یا مخفیانه؟
[سوره البقرة (2): آيه 271]
إِنْ تُبْدُوا الصَّدَقاتِ فَنِعِمَّا هِيَ وَ إِنْ تُخْفُوها وَ تُؤْتُوهَا الْفُقَراءَ فَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ يُكَفِّرُ عَنْكُمْ مِنْ سَيِّئاتِكُمْ وَ اللَّهُ بِما تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ (271)
اگر صدقات را آشكارا بدهيد، پس آن كار خوبى است، ولى اگر آنها را مخفى ساخته و به نيازمندان بدهيد، پس اين براى شما بهتر است و قسمتى از گناهان شما را مىزدايد و خداوند به آنچه انجام مىدهيد آگاه است.
🔰✅کمک به گرفتاران را علنی انجام دهیم یا مخفیانه؟
این پرسش که عبادت را علنی انجام بدهیم یا مخفیانه در عبادت هم هست. جوابش این است که هر دو رقم را در توصیههای دینی داریم. در مورد انفاق قرآن میگوید: «سِرًّا وَعَلَانِیَهً» یعنی هم عبادت مالی و انفاق علنی داریم، هم سری و پنهانی. آنجایی که پای آبروی مؤمن در میان است بایستی سری کمک کرد و باید آبرو و شخصیت افراد را حفظ کرد. اما یک وقتی کمک را به مراکز خیریه و امداد و … میدهیم، آنها را میشود علنی انجام داد، اگر خصوصاً کمکی به الگو شدن ما میکند. این آیه را نگاه کنید: «إِنْ تُبْدُوا الصَّدَقَاتِ فَنِعِمَّا هِیَ» یعنی آشکار کردن صدقات کار خوبی است و عیبی ندارد چرا که با این اقدام فرهنگسازی میشود و دیگران هم یاد میگیرند.
✳️✳️👇باید مواظب شأن و عزت افراد در مواسات بود
اما «وَإِنْ تُخْفُوهَا» اگر مخفی میکنید آن را «وَتُؤْتُوهَا الْفُقَرَاءَ فَهُوَ خَیْرٌ لَکُمْ» این اقدام بهتر است و «یُکَفِّرُ عَنْکُمْ مِنْ سَیِّئَاتِکُم ْ»سیئات شما را تکفیر میکند و «اللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِیرٌ». بنابراین بایستی ملاحظه حال شخصیت افراد و عزت افراد را در انفاق کرد. بهویژه مثلاً فرض بفرمائید به یک کسی از همسایهها یا اقواممان خدمتی میکنیم، اگر احتمال برود در صورتی که فرزند یا فرزندان ما ماجرا را بفهمند و روزی به روی او بیاورند، باید مراقب باشیم که فرزندان ما هم چیزی نفهمند. باید خیلی ملاحظه شأن، عزت و آبروی افراد را در این جریان کرد.
❇️تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
《 برکرانه نور》 رادیو معارف ساعت ۶ صبح حضرت آیه الله جوادی آملی
#رهبر_انقلاب_اسلامی
🔺ایمان ارزشمند ایمان آگاهانه است. ایمان توأم با درک و شعور است. ایمانی است که از روی بصیرت، با چشم باز، بدون ترس از اشکال بهوجود آمده باشد. آن ایمانی که فلان مرد مسلمان دارد برای نگه داشتنش باید بگوییم روزنامه نخواند، فلان کتاب را نخواند، توی کوچه بازار راه نرود، با فلان کس حرف نزند، سرما و گرما نخورد، آفتاب و مهتاب نبیند، تا بماند؛ این ایمان متاسفانه نخواهد ماند؛ ایمانی لازم است که آنچنان آگاهانه انتخاب شده باشد که در سختترین شرایط هم آن ایمان از او گرفته نشود. « اِلّا مَن اُکرِهَ وَ قَلبُهُ مُطمَئِنٌ بِاَلایمان».