🌷🍃 بصائر علوی
🍃🌷موضوع :#حکمت 5️⃣1️⃣
✅روش برخورد با فريب خوردگان
🍃🌷به هنگام حركت امام عليه السّلام جهت سركوب شورشيان بصره، سعد وقّاص و محمّد بن مسلمه، و اسامة بن زيد و عبد اللّه بن عمر آماده حركت نشدند. امام از آنها پرسيد چرا آماده جهاد نمى شويد؟ گفتند از اينكه مسلمانى را بكشيم ناراحتيم! امام فرمود: بر بيعت من وفا داريد؟ گفتند :آری
امام فرمودند: به خانه هایتان بروید و آنگاه حکمت 15 را زمزمه کرد
💎 و قَالَ (علی علیه السلام): مَا كُلُّ مَفْتُونٍ يُعَاتَبُ
💎امام فرمودند: هر فريب خورده اى را نمى شود سرزنش كرد.
💠 امام(علیه السلام) در این کلام نورانى اش مى فرماید: «هر شخص گرفتارى را نمى توان سرزنش کرد (چه بسا بى تقصیر باشد)»; (مَا کُلُّ مَفْتُون یُعَاتَبُ).
💠 سرچشمه گرفتارى ها و مشکلات و مصائبى که دامن گیر انسان مى شود کاملاً مختلف است;
1️⃣ گاه نتیجه مستقیم اعمال انسان است که بر اثر ندانم کارى ها، سستى ها، تنبلى ها و استفاده نکردن به موقع از فرصت ها دامان او را گرفته است.
2️⃣ولى گاه مى شود که این مشکلات کفاره گناهان انسان است و خداوند مى خواهد او را به این وسیله در دنیا پاک کند.
⬅️⬅️ این سخن تفسیر دیگرى نیز دارد و آن این که «مفتون» از ماده «فتن» و «فتنه» در اصل به معناى آزمایش کردن است;
💠 مثلا هنگامى که مى خواهند طلا را آزمایش کنند آن را به کوره مى برند تا وضع آن روشن شود و به همین جهت هر نوع فشار و گرفتارى و مشکلات و گمراهى به عنوان فتنه از آن یاد مى شود و مفتون در عبارت بالا به معناى فریب خورده باشد;
✅ همان گونه که درباره شخص گرفتار اشاره شد این حالت گاهى بر اثر تقصیر و گاه بر اثر قصور و گاه بدون اختیار دامان انسان را مى گیرد به همین منظور امام مى فرماید: تمام کسانى که مفتون هستند سزاوار سرزنش نیستند.
💠تدوین: مرتضوی نژاد
💎روزانه بصائر علوی را در یک کانال تحلیلی و نخبه پسند همراه شوید
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
✅برداشتهای انقلابی از تاریخ اسلام:
🔻تفاوت روش دو حاکم:
🔸تفاوت حاکم انقلابی و چابک از حاکم تشریفاتی و سهل انگار چیست؟
🔹مزایای عملکرد حاکم انقلابی چیست؟
🌀بر خلاف معاویه که در کاخ می نشست و مأمورانش با واسطه اخبار کشور و بازار را پس از گذراندن از فیلتر و بزرگ و کوچک کردن، طبق خواست خودشان، به او می رساندند و پس از گرفتن دستور معاویه ، واسطه ها دستور را به مأمور اجرا ابلاغ می کردند، او هم بر حسب حب و بغضی که بود در نهایت به طریقی دستور را اجرا می کرد!
💠در همان زمان فقط 800 کیلومتر آنطرفتر، امیرالمؤمنین(ع) علاوه بر مأمورانی که در همه جا بکار گمارده بودند، هر روز شخصا در کوچه و بازار حرکت می کردند ، مسائل را دست اول مشاهده کرده ، تصمیم می گرفتند و سریعا دستور اجرا می دادند، به این شکل می بینیم در کشور داری یک حاکم انقلابی:
1- تکلف و ظاهر سازی وجود ندارد.
2- هزینه کشور داری بطور فاحشی کاهش می یابد.
3- حق افراد ضایع نمی شود.
4- حاکم با واقعیت ها آشنا می شود و برای برنامه ریزی های آینده مفید واقع خواهد شد.
5- مردم احساس یگانگی با حکومت خواهند کرد و در همکاری آنها مؤثراست.
6- و چندین اثر مثبت دیگر...
🔸امیر المؤمنین(ع) هنگامی که به حکومت رسیدند یکی از اموری که مورد توجه قرار دادند مسئله اقتصاد و بازار بود، اولین مسئله ای که در بازار دیدند عدم رعایت حقوق مشتری بود، بازاریان بلد بودند که چگونه کار کنند تا سود ببرند ولی در مواردی به مشتری اجحاف می کردند.
🔹 امام بخشی از نکاتی را که در بازار مشاهده کردند در قالب تذکر در نامه ای به مالک اشتر یاد آوری فرمودند(1) 🔸ایشان ضمن آنکه بر نقش مهم بازرگانان و صنعتگران تأکید و آنان را پدید آورندگان ثروت و آسایش میدانند میفرمایند:
با این همه میان بازرگانان بسیار کسانند که بخیل بوده و در پی احتکارند ، کالا را به هر بها که خواهند میفروشند و این سود جویی و گرانفروشی زیانی است بر همگان.
🔰پاورقی:
1- نامه 53 نهج البلاغه
✅تدوین : سید محمد حسین مرکبی
https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم ( #سی شب با قرآن)
🌹🍀🌱قرآن، مبارك است، براى تدبّر کردن، نه تبرّك جستن به ظاهر آن
[سوره ص (38): آيه 29]
كِتابٌ أَنْزَلْناهُ إِلَيْكَ مُبارَكٌ لِيَدَّبَّرُوا آياتِهِ وَ لِيَتَذَكَّرَ أُولُوا الْأَلْبابِ (29)
(اين) كتاب مباركى است كه به سوى تو فرو فرستاديم تا در آيات آن تدبّر كنند و خردمندان پند گيرند.
✨🌙🌟نكته ها:
1- قرآن از منبع مباركی است. «تَبارَكَ الَّذِي»
2- در شب مبارك نازل شده است. «فِي لَيْلَةٍ مُبارَكَةٍ»
3- در مكان مبارك نازل شده «بِبَكَّةَ مُبارَكاً»
4- خودش نيز مبارك است. «كِتابٌ ... مُبارَكٌ»
✨پيامها:
1️⃣- قرآن، مبارك است. (تلاوت، تدبّر، تاريخ، استدلال، داستان، الگوهاى، معارف، اخبار غيبى، تشبيهات، اوامر و نواهى آن، همه و همه پر از راز و رمز است). كِتابٌ ... مُبارَكٌ
2️⃣ گرچه قرآن، مبارك است، امّا براى تدبّر است، نه فقط تبرّك جستن به ظاهر آن. (براى حفظ منزل، مسافر و عروس از خطرات) كِتابٌ ... مُبارَكٌ لِيَدَّبَّرُوا»
3️⃣ تدبّر در قرآن مقدّمه ى تذكّر است و گر نه چه بسا انسان اسرار و لطايف علمى قرآن را درك كند ولى مايه ى غرورش شود. لِيَدَّبَّرُوا لِيَتَذَكَّر
4️⃣ قرآن، مطابق عقل و خرد است، لذا اهل خرد با تدبّر در آن به احكام و رموزش پىمىبرند. «لِيَتَذَكَّرَ أُولُوا الْأَلْبابِ»
-
🌹🌹امام خامنه ای در محفل انس با قرآن کریم 6/3/96
اگر با قرآن اُنس گرفتیم، آنوقت این فرصت و این مجال پیدا خواهد شد که صاحبان فکر از قشرهای مختلف، بر روی نکات قرآنی تدبّر کنند، چیزهایی را از قرآن استفاده کنند، استنباط کنند، بفهمند و به سؤالات گوناگون جواب بدهند. منظورم از سؤالات، شبههها نیست؛ منظور سؤالاتِ دربارهی زندگی است، زندگی کردن. الان میلیونها سؤال در مقابل ما است. وقتیکه یک جامعهای با یک حکومتی، زندگی را به سمت آرمانهایی دارد حرکت میدهد و حرکت میکند، این [جامعه] با هزاران هزار سؤال مواجه است؛ در نوع ارتباطات، در نوع رفتار، در نوع موضعگیریها، در نوع دشمنی و دوستیها، در نوع برخورد با مال، در نوع برخورد با امور دنیا؛ اینها همه سؤالاتی است که مطرح است؛ همهی این سؤالها جواب دارد. بشریّت گمراه و بدبخت شد، بهخاطر اینکه جوابهای درست این سؤالها را پیدا نکرد. بدبختی امروز دنیا -و بشر- بهخاطر این است که جوابهای درست را به این سؤالها بلد نشد، فرا نگرفت؛ پاسخهای غلط، پاسخهای انحرافی، پاسخهای گمراهکننده دریافت کرد، به ذهنش رسید، عمل کرد، [لذا] امروز رسیده به اینجا؛ دنیا امنیّت ندارد، صفا ندارد، معنویّت ندارد، آرامش روحی ندارد، دلهای آحاد جامعه با یکدیگر صاف نیست؛ این وضعیّت امروز دنیا است، همهی دنیا اینجور است.
https://eitaa.com/e_beman
کانالی تحلیلی و بصیرتی ویژه جامعه نخبگانی
آن مرکزی که در متن جامعه اسلامی، همه جناحها را اداره میکند و هر کسی را به کار لایق به شأن خودش مشغول میکند، ولی خدا است و نه شخص دیگری.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن https://eitaa.com/e_beman
⭕️ روزانه با صبحانه خبری در یک کانال تحلیلی و نخبه پسند همراه شوید 👇
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
اصلاحطلبان، نیازمند تعطیلات تاریخی هستند
محمدرضا تاجیک، مصاحبه اي با صبح نو داشته كه در ادامه بخش هايي از آن آمده است:
* اصلاحطلبان سخت نیازمند نوعی تعطیلات تاریخی[سفر از دیار ماکروقدرت و ماکروسیاست] هستند. آنان باید رهتوشه بردارند و سفر آغاز کنند و ببینند آسمان آیا همهجا همین رنگ[رنگِ آسمان قدرت] است یا میتوان زیر آسمانی دیگر، با رنگی دیگر، آن کار دیگر کرد و بتهای پندار و کردار را شکست، از کلیشهها رهایی یافت و جریان اصلاحطلبی را با «آن» و «آرایه»ی متفاوتی آراست. تا زمانی که اصلاحطلبان دیار قدرت را ترک نکنند و سفر آغاز نکنند، تصویری از آنچه اکنون هستند و میکنند، نخواهند داشت. آینده اصلاحطلبان در گرو این سفر و دورشدن از «خودِ-در-قدرت-خود» است. در این سفر است که عیب و هنر اصلاحطلبان بر خودشان عیان میشود و آنان را به واسازی و بازسازی فرامیخواند و این یعنی، برخاستن ققنوسوار جریان اصلاحطلبی از خاکستر خود.
*آن بهظاهر اصلاحطلبانی نیز که اینبار با دخیلبستن به امثال لاریجانی طمع در قدرت کردهاند، یکبار دیگر اصلاحطلبی را میکُشند و در خاک میکنند، اما اینبار دیگر بر خاک آن گل و ریاحینی نخواهد رویید. https://eitaa.com/e_beman
*{در پاسخ به سوالي مبني بر نامزد شدن امثال اسحاق جهانگيري} بهعنوان یک اصلاحطلب، واقعا برای خودم و نسل جدید اصلاحطلبی متاسفم که هر وقت سخن از انتخاب و انتخاباتی است، نامهای تکراری و نه چندان اصلاحطلب در لیست انتخابم میدرخشند. کاملا معتقدم دیگر با دم مسیحایی این شخصیتهای تکراری و پرحاشیه و پرحرف و حدیث گرهی گشوده نمیشود. https://eitaa.com/e_beman
سعید شریعتی، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت نیز در گفتوگو با روزنامه ایران گرچه از عملکرد شورای عالی تحت ریاست محمدرضا عارف دفاع میکند؛ اما از درانداختن طرحی نو دست کم برای انتخابات 1400 سخن میگوید.
شريعتي مي گويد: شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان (شعسا) در سه دورهای که با دستور کار انتخاباتیاش تشکیل شد، یعنی در سالهای 94، 96 و 98 بر مبنای خردجمعی عمل کرد و به باورم عملکرد موفق و قابل دفاعی از خود باقی گذاشت.
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت گفت: اعتبار شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان هر چه که هست بیمحابا در انتخابات 1400 خرج نشود. نکته دیگر اینکه بههر حال شرایط جدید سیاست در ایران از جمله تغییر موازنه نیروها در مجلس و انتقاداتی که نسبت به نتیجه تصمیمات اصلاحطلبان مطرح است، ایجاب میکند که ساختار این شورا تغییر کند و همچنین تغییرات گفتمانی در جریان اصلاحات شکل بگیرد. https://eitaa.com/e_beman
تحریم انتخابات از سوی اصلاحطلبان اشتباه بود
بهزاد نبوی، عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب در گفتوگویی که با روزنامه سازندگی انجام داده در پاسخ به این سؤال که "آیا مجلس یازدهم همانند مجلس هفتم میتواند مقدمه روی کار آمدن دولتی همانند دولت احمدینژاد را فراهم کند؟"، می گوید: آنچه قطعی بهنظر میرسد روی کار آمدن دولتی تندرو در 1400 با بهرهگیری از تجربیات دوره آقای احمدینژاد و کاهش نقاط ضعف آن دوره و بهاحتمال قوی از طریق کاهش بیشتر قوه مجریه برای تحت کنترل گرفتن بیشتر آن خواهد بود.
نبوی گفت: در هر انتخاباتی که شرکت مردم گسترده بوده، اصلاحطلبان و میانهروها پیروز شدهاند و در هر مورد که مشارکت کاهش یافته مخالفانشان پیروز شدند، لذا اصلاحطلبان هرگز از عدم شرکت فعال در انتخابات سود نبرده و نخواهند برد. https://eitaa.com/e_beman
میرسلیم با وزرای احمدی نژاد به توافق رسید
علی خضریان، نماینده تهران در مجلس یازدهم در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: «به برکت ماه رمضان در جلسه وفاق امروز که با حضور جمعی از منتخبان مجلس یازدهم برگزار شد، با توافق میان آقایان سیدمصطفی میرسلیم، حمیدرضا حاجیبابایی، علی نیکزاد و سیدشمسالدین حسینی کمیتهای ۷نفره با سازوکار مشخص جهت کمک به وحدت جریان انقلاب برای ریاست مجلس آینده تشکیل شد.»
وی همچنین با اشاره به اینکه افراد نامبرده شده عضو این کمیته نیستند اما سازوکار آن را پذیرفتهاند، تاکید کرد: از جناب قالیباف نیز جهت حضور در این پروسه دعوت شده بود تا براساس سنجش شاخصها و ارایه برنامه و نقد و بررسی آن و در نهایت توافق بر روی نحوه کمک به وحدت جریان انقلاب حضور یابند و ایشان خودشان نپذیرفتند. این موضوع به معنای عدم نامزدی ایشان نیست. https://eitaa.com/e_beman
حجتالاسلام نصرالله پژمانفر، منتخب مجلس یازدهم نیز با بیان اینکه انتخاب مناصب مجلس با شام و لابی دور از شأن مجلس است، تاکید کرد: متأسفانه در سابق اینطور بود که رفتار نامناسب و دون از شأن یک مجلس تراز انجام میشد و برخی افراد با شام دادنها، ارتباطها، قولها و زدوبندها خودشان را به مسند ریاست، نایبرئیسی، دبیری یا مسئولیتهای دیگری مثل ریاست کمیسیونها میرساندند. ما تصمیم گرفتیم این موضوع را نظاممند کنیم و از همان ابتدا از اقدامات متداولی از این قبیل، جلوگیری کنیم. این کار، ساده هم نبود.
وی با بیان اینکه قالیباف، شرایط جلسات وفاق درباره کاندیدای واحد را پذیرفت، گفت: ابتدا این جلسه کار خود را با برخی افراد مثل آقایان زاکانی، حاجی بابایی و بعد هم آقایان نیکزاد و میرسلیم شروع کرد. در گزارشی که یکی از دوستان در جلسه ارائه کرد، اظهار تمایل آقای قالیباف نسبت به اینکه در جلسه وفاق حضور پیدا کند، اعلام شد. بنده بهعنوان دبیر جلسه با ایشان صحبت کردم و شرایط جلسه مبنی بر اینکه در فرآیند جلسات وفاق، به هر کسی که برای ریاست مجلس رسیدیم، دیگران باید نسبت به آن تعهد داشته باشند، اعلام شد و ایشان هم در جلسه ای که مصوب همین جلسه بود و با حضور مدعیان ریاست مجلس برگزار شد، حضور پیدا کرد. https://eitaa.com/e_beman
شاهد اتفاقات عجیبی در این دوره از مجلس هستیم/ تعداد مشتاقان ریاست زیاد است
جبار کوچکینژاد، منتخب رشت در مجلس یازدهم در گفتوگو با ایلنا اظهار کرد: با توجه به اینکه من چهار دوره در مجلس بودهام اما باید گفت متأسفانه در این دوره، شاهد اتفاقات عجیبی هستیم یعنی مشتاقان ریاست خیلی زیاد شدهاند؛ در این چند ساله من مجلس را به این شکل ندیده بودم.
وی ادامه داد: قالیباف، حاجیبابایی، میرسلیم، نیکزاد و حسینی از کاندیداهای ریاست مجلس هستند و در بخش نواب هم کاندیداها دو چندان اضافه شدهاند.
کوچکینژاد اضافه کرد: اشخاصی که کاندیدای ریاست مجلس هستند، چون در گذشته مدیر و وزیر بودهاند، خود را شایسته ریاست میدانند. در نهایت امیدوارم رقابت نهایی بین دو نفر صورت بگیرد و انتخاب شایستهای داشته باشیم. https://eitaa.com/e_beman
توافق احمدینژادیها بر سر ریاست مجلس
محمود عباسزاده مشکینی، منتخب مشکینشهر در مجلس یازدهم به خبرآنلاين گفت: یک تفاوت نظر درون گفتمانی هم بین این دوستان اصولگرا وجود دارد؛ دوستان پایداری، دوستان رهپویان، آنهایی که مدیر دولت نهم و دهم بودند، هیچ کدام از این بلوک ها اکثریت را در دست ندارند، یعنی اگر به تنهایی در انتخابات هیات رئیسه شرکت کنند رای نمی آورند بنابراین باید ائتلاف کنند چون اگر ائتلاف نکنند رای نمی آورند.... من احتمال می دهم پایداری ها با دوستان دولت نهم و دهم ائتلاف کنند. ائتلاف رهپویان با این دوستان هم دور از انتظار نیست.
عباسزاده مشکینی گفت: ... اگر ما اینطور حساب کنیم که ۲۰۰ تا ۲۳۰ نماینده از جریان اصولگرا در مجلس حضور دارند، یک اکثریت قاطعی است، اما این جریان در داخل خود یک بلوک بندی درون گفتمانی هم دارد و یکی از این بلوک ها، بلوک دوستان دولت نهم و دهم است، به نظر من این بلوک هم از منظر کیفی و هم از منظر کمی سنگین ترین بلوک است. https://eitaa.com/e_beman
ثمره ایستادگی و تلاش
پایگاه بصیرت / فرهاد مهدوی
ایران با کسانی که آن را تحریم کردهاند هم کریمانه برخورد میکند. اگرچه رزمندگان دفاع مقدس از شرارت آلمان در جنگ تحمیلی زخمهای کهنه در سینهها و ریههای خود دارند و همچنین آلمان در سالهای گذشته در تنگ کردن کمربند تحریم با آمریکا همکاری گستردهای داشته، اما این موجب نشده اکنون که ایران به جایگاه ویژهای در علم پزشکی و تولید کیت تشخیص کرونا دست یافته است، به همان شیوهای که آنها عمل کردهاند، رفتار نمایند؛ این ویژگی ملت ایران است که در مکتب اهل بیت(ع) آموخته است؛ آنگاه که حضرت علی(ع) بر شریعه فرات دست یافت، برخلاف معاویه که آب را برای لشکریان امیرالمؤمنین تحریم کرده بود، اجازه داده از آب به قدر نیاز برگیرند. در روزهای گذشته یک محموله کیت تشخیص ویروس کووید۱۹ از فرودگاه امام خمینی(ره) تهران به مقصد آلمان صادر شد؛ این اقدام انساندوستانه بیش از آنکه صرفاً یک فعالیت تجاری باشد، دارای پیامهای متعددی دارد.
1- روح بزرگ ملت ایران؛
2- اعتلای پرچم کرامت انسان؛
3- پیشرفت علمی کشور؛
4- جلوتر از قطب پزشکی جهان
5- زمینه استقلال اقتصادی؛
6- فرصت رشد کشور؛
7- ایران سربلند؛
8- شکست جنگ روانی دشمن؛
این روحیه و استقامت نتیجهبخش ملت ایران انسان را به یاد این سفارش خدای متعال به پیغمبر در سوره «هود» میاندازد که میفرماید: «فاستقم کما امرت و من تاب معک.» https://eitaa.com/e_beman
هشدار ظریف!
«محمدجواد ظریف» همزمان با دومین سالروز خروج غیر قانونی آمریکا از برجام، در نامهای خطاب به «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد برخی موضوعات مرتبط با خروج غیر قانونی آمریکا از برجام و همچنین اعمال غیر قانونی تحریمهای یکجانبه که در تناقض روشن با تعهدات بینالملل است، گوشزد کرد. در بخشی از نامه وزیر امور خارجه ایران آمده است: «هرگونه تحریم یا محدودیت جدید توسط شورای امنیت، خلاف تعهدات دادهشده به ایران است و همه مسئولیت آن بر عهده ایالات متحده و هر موجودیتی خواهد بود که یا به آمریکا کمک کرده یا تلویحاً در قبال رفتار غیرقانونیاش سکوت کند.» https://eitaa.com/e_beman
سنت الهی
«سیدحسن نصراللّه» با بیان اینکه برخی معتقدند ماجرای کرونا شبیه خورده شدن سند قریش توسط موریانههاست، گفت: «با توجه به بیاعتنایی بسیاری از کشورها به تحریمهای یکجانبه آمریکا بعد از شیوع کرونا، شرایط به گونهای شده است که این تحریمها نهتنها به حاشیه رفته، بلکه کشورها و نهادهای بینالملل تداوم تحریمها را غیراخلاقی و غیرقانونی دانستهاند و بر لغو آنها تأکید دارند.» گفتنی است، بعد از آنکه پیامبر اسلام(ص) در مسیر حق مقاومت کرد، مشرکان محاصره اقتصادی و اجتماعی را برای حضرت و یارانش وضع کردند که به معجزه الهی، موریانه این طومار را (به جز نام اللهم) خورد و پیمان مشرکان بیاثر شد. https://eitaa.com/e_beman
اخطار به آمریکا
«محمد الغبان» رئیس فراکسیون پارلمانی «الفتح» عراق گفت: «پس از رأی اعتماد رسمی پارلمان به دولت «مصطفی الکاظمی»، حمایت ایالات متحده از این کشور در بوته آزمایش قرار میگیرد.» وی افزود: «فراکسیون الفتح از ایالات متحده آمریکا میخواهد که تشکیل این دولت را یک پیروزی برای خود و خسران برای دشمنانش در عراق و منطقه نداند؛ بلکه قوای سیاسی عراق مصلحت عراق را بر سایر امور ترجیح دادند؛ لذا واشنگتن باید صداقت و جدیت خود در کمک به این کشور، و نه جانبداری و سوءاستفاده از یک طرف سیاسی خاص علیه طرف دیگر را به مردم عراق اثبات کند.» https://eitaa.com/e_beman
کنار مردم
« محمدباقر قالیباف» ، منتخب اول مردم تهران در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی با اشاره به دیدار خود با جمعی از فعالان اجتماعی و جهادی شهرستان اسلامشهر، از ارتباط منظم و دائمی منتخبان ملت در مجلس یازدهم با مردم در طول دوران نمایندگی خبر داد . وی در صفحه خود در توئیتر در این باره نوشت : « امروز همراه با تعدادی از منتخبین، با جمعی از فعالان اجتماعی و جهادی اسلامشهر درباره مشکلات شهر تبادل نظر کردیم . مجلس قوی، قطعاً ضد تبعیض است؛ همانطور که ۸۰ روز پیش به مردم اسلامشهر قول داده بودم، این ارتباط منظم، دائمی و نظاممند خواهد بود، انشاءالله . » https://eitaa.com/e_beman
عزتالله ضرغامی: استقلال فکری پیشنیاز استقلال سیاسی است. نقد رفتار چهرهها و شهرهها، بدون نگرانی از عقبههای حکومتی و رسانهای آنان در فضای مجازی دستاورد بیبدیل عصر ماست. افکار عمومی، مؤثرترین بازدارنده کژیها و رفتارهای ناصواب است. https://eitaa.com/e_beman
پرویز فتاح: بىشک رشد و توسعه کشور عزیزمان ایران، مرهون تلاشهای بیوقفه کارگران زحمتکش و عزیزی است که همیشه در خط مقدم فداکاری و ایثارگری هستند، معمولاً عادت به دیده شدن ندارند، درگیر مشکلات معیشتی هستند و عموماً نتیجه زحمات آنان به پای ما مدیران گذاشته میشود. https://eitaa.com/e_beman
اکبر نبوی: صبح امروز ۴۰ هزار کیت تشخیص ویروس کووید۱۹ (محصول شرکت دانشبنیان پیشتاز طب زمان) از فرودگاه امام(ره) به آلمان صادر شد. این خبر و خبرهایی از این دست مشتری ندارد؛ چون علیه خودتحقیری و خودتخریبی است و نیز، از قیل و قالهای سیاسی فاصله دارد. https://eitaa.com/e_beman
📖🍃
🍃
•[ #سیر_مطالعاتے 📚 ]•
🎙 امام خامنه ای(مدظلهالعالے):
🌀اخلاق تشکیلاتی یعنی اخلاق
اسلامیِ منظّم. یعنی چگونگی برخورد
دو برادر، دو هم فکر، دو هم آهنگ،
دو همجهت.
🌀اگر کسانی با هم به یک جهت
حرکت میکنند، این یک نوع دیگر
برخورد است، برخورد همکاری،
همگامی و همراهی است.
📆 تاریخ: ۱۳۵۹/۰۳/۰۲
#کتاب_تشڪیلات_ڪارآمد /منبع
#کتاب_دوم
.
.
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
🍃
📖🍃