✅🔰چه کسی رئیس مجلس میشود ؟
مهدی آیتی، نماینده دوره ششم مجلس در روزنامه ارمان ملي نوشت: بحثهاي پيش از آغاز مجلس مباحثي درراستاي تقسيم قدرت در مجلس ميان اصولگرايان است. در اين ميان نزاع در رابطه با جايگاه رئيس مجلس، هيات رئيسه و روساي کميسيونهاي مهم است. بنابراين مجلس يازدهم به نتيجه و موفقيت نخواهد رسيد مگر اينکه بتوانند به ائتلاف برسند و اين ضرورت به آن جهت است که گروههاي مختلف حاضر در مجلس يازدهم همگي در اقليت هستند و صرفا با ائتلاف ميتوانند به راهبرد مناسبي دست يابند... در اين منازعات پيش از آغاز مجلس به نظر ميرسد سه شخصيت شانس بيشتري در اين ميان براي کسب کرسي رياست مجلس دارند. آقايان نيکزاد، قاليباف و حاجيبابايي، اما با توجه به سابقهاي که وجود دارد، به نظر ميرسد در اين رقابت قاليباف به برتري برسد و رئيس آينده مجلس باشد. #شهید_القدس
#روز_قدس https://eitaa.com/e_beman
فراکسیون ائتلاف باید درباره نامزدها نظر دهد
فرهیختگان نوشت: این روزها و در کنار تکاپوی نمایندگان طیفهای مختلف برای رسیدن به گزینه نهایی و بهدست آوردن کرسی ریاست مجلس، جلسات وفاق با حضور نامزدهای ریاست مجلس درحال برگزاری است، هرچند عدمحضور قالیباف در این جلسات برخی حواشی را بهدنبال داشته است.
سیدرضا تقوی، منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم گفت: همه این صحبتها درون همین ائتلاف است که برخی همانند آقایان حاجیبابایی، نیکزاد، میرسلیم و قالیباف خود را نامزد کردند تا به نظر واحد برسند. بنابراین این اقدامات تلاش درونی یک مجموعه است اما درنهایت باید فراکسیون ائتلاف تعیین کند چه کسی رای بیشتری دارد و همان فرد نیز به مجلس معرفی میشود.
تقوی درباره شروط و مصوبات جلسات وفاق برای تعیین نامزد نهایی ریاست مجلس گفت: شرط این بود که اگر قالیباف یک سال دیگر قرار است برای ریاستجمهوری کاندیدا شود پس درحالحاضر نباید کاندیدا شود و اگر متعهد میشود که در مجلس بماند، قابل بحث است که صحبت کنند.
وی درباره اینکه آیا قالیباف چنین قولی داده، اظهار داشت: «بنده فقط میدانم شرط دوستان وفاق این بود اما در جلسه بعدی این نشست حضور نداشتم که بدانم به چه نتیجهای رسید.» #شهید_القدس
#روز_قدس https://eitaa.com/e_beman #شهید_القدس
#روز_قدس https://eitaa.com/e_beman
شمسالدین حسینی هنوز با احمدینژاد رفت و آمد دارد؟
نامه نیوز نوشت: ... خبرها از جلسات هرروزه شمس الدین حسینی در دفتر احمدی نژاد حکایت می کند و این یعنی ورود احمدی نژاد به چینش اعضای هیأت رئیسه مجلس و کمیسیون های تخصصی. البته گرچه بهمن شریف زاده فعال سیاسی نزدیک به احمدی نژاد نشست این روزهای شمس الدین حسینی با احمدی نژاد را نه تأیید و نه تکذیب کرد اما گفت «جلسات شمس الدین حسینی با احمدی نژاد مسبوق به سابقه است».
بهمن شریف زاده، از نزدیکان محمود احمدی نژاد گفت: هدف جلسات این روزهای شمس الدین حسینی در دفتر محمود احمدی نژاد اظهار کرد: آقای احمدی نژاد قبل انتخابات مجلس اعلام کرد «در انتخابات نه گروهی دارد و نه از گروهی حمایت می کند» لذا آنهایی که روزی از همکاران آقای احمدی نژاد در دولت نهم و دهم بودند و به مجلس راه یافتند گروه آقای احمدی نژاد نیستند اما ممکن است تقارب هایی را با آقای احمدی نژاد داشته باشند مثل آقای حسینی.
شریف زاده بیان کرد: آقای شمس الدین حسینی قربتهای زیادی از نظر فکری با آقای احمدی نژاد دارد. البته خبر رفت و آمد او به دفتر آقای احمدی نژاد را نه تأیید و نه تکذیب می کنم اما آقای شمس الدین حسینی بعد از دولت احمدی نژاد رفت و آمدهایی به جلسات فکری آقای احمدی نژاد داشت و شخصیت خوش فکری است. #شهید_القدس
#روز_قدس https://eitaa.com/e_beman
عباس سلیمینمین، تحلیلگر سیاسی نیز باور دارد که جلسه اخیر منتخبان مجلس متشکل از حامیان احمدینژاد و سیدمصطفی میرسلیم از اهمیت بالایی برخوردار نیست.
او درباره دلیل نظر خود گفت: «بهنظر من جلسه اخیر آقای میرسلیم با برخی راهیافتگان مجلس یازدهم چندان اهمیتی ندارد زیرا اصلا افرادی که خود را برای ریاست مجلس مطرح میکنند، اندازه این پست نیستند؛ برای مثال آقای شمسالدین حسینی که اصلا سیاسی نیست و در دوره ریاستجمهوری آقای احمدینژاد مدتی وزیر اقتصاد بوده است یا آقای میرسلیم مقبولیتی برای ریاست مجلس ندارد. حالا اینکه قبل از تشکیل مجلس دور هم شدهاند و سعی میکنند محفلی تشکیل بدهند، چندان قابل اعتنا نیست و هنوز وضعیت تغییری نکرده و مشخص است که چه کسی شانس اول ریاست مجلس است. حتی حزب مؤتلفه در دادن بیاینه برای حمایت از آقای میرسلیم در انتخابات هیئترئیسه مردد است یا جوانان حزب موتلفه اصلا میرسلیم را قبول ندارند. او هیچ وقت به تعهدات خود پایبند نبوده است و همین موضوع از او یک شخصیت غیرقابل اتکاء ساخته است. آقای میرسلیم نهتنها در بین سیاسیها بلکه در میان مردم هم هیچ جایگاه و پایگاهی ندارد. آراء او در انتخابات ریاستجمهوری کمتر از آراء باطله بود و این نشان میدهد که مقبولیتی در سطح جامعه و سیاست ندارد. در انتخابات اخیر مجلس هم مؤتلفه سهمیهای از لیست اصولگرایان دریافت کرد و بر اساس آن سهمیه آقای میرسلیم توانست وارد مجلس شود. با ذکر چنین اوصافی اصلا اهمیتی ندارد که نشست او با یک جمعی را تحلیل کنیم یا بگوییم چه نتایجی در پی خواهد داشت».#شهید_القدس
#روز_قدس
احتمال حمایت اصلاحطلبان مجلس یازدهم از ریاست وزیر احمدینژاد بر مجلس
فرهیختگان نوشت: به نظر میرسد حمیدرضا حاجیبابایی، وزیر آموزشوپرورش دولت دهم و نماینده مردم همدان در مجلس مهمترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس یازدهم باشد.
حاجیبابایی که سابقه ۶ دوره نمایندگی بر مجلس را دارد و رئیس فراکسیون ولایی در مجلس دهم بوده، در هفتههای اخیر رایزنیهای زیادی را با فراکسیونهای حاشیهای و برخی فراکسیونهای قومی مجلس داشته است.
از طرفی علی نیکزاد، منتخب مردم اردبیل و وزیر راهوشهرسازی دولت احمدینژاد و شمسالدین حسینی، منتخب مردم تنکابن و رامسر و وزیر اقتصاد دولت دهم ازجمله افرادی هستند که در روزهای اخیر نامشان برای تصدی پست ریاست مجلس به گوش میرسد اما از آنجایی که این دو چهره بسیار بههم نزدیک هستند بعید بهنظر میرسد بخواهند بر سر کرسی ریاست با هم رقابت کنند.
در این زمینه با توجه به سابقه طولانیمدت حاجیبابایی در مجلس و توانمندی وی در لابی با نمایندگان مختلف احتمالا وی گزینه نهایی برای ریاست مجلس خواهد بود.
همچنین حاجیبابایی این امکان را دارد که با برخی نامزدهای اصلاحطلب نیز ائتلاف داشته باشد. #شهید_القدس
#روز_قدس https://eitaa.com/e_beman
اصلاحات به حاشیه رفته
اعتمادآنلاین با محسن آرمین، فعال سیاسی اصلاح طلب مصاحبه ای داشته که در ادامه بخش هایی از آن آمده است:
*به گمان من اصلاحات مدتی است که به حاشیه رفته است. این روند از دور دوم ریاستجمهوری آقای روحانی آغاز شد و با توجه به حوادث و تحولات مهمی که طی یکی، 2 سال اخیر رخ داد، قدرت تأثیرگذاری جریان اصلاحات در عرصه سیاسی و عمومی به شدت لطمه خورد
*تصمیمات و موضعگیریها و خطاهای دولت روحانی به هر حال به پای اصلاحطلبان هم نوشته میشود. به هر حال اصلاح طلبان در هر دو دوره انتخابات ریاستجمهوری گذشته بیقید و شرط از آقای روحانی حمایت کرده بودند. مضافاً به اینکه هم جریان اقتدارگرای حاکم با تمام قدرت تبلیغاتی و سیاسی خود و هم جریان برانداز و مخالف نظام با تمام توان و به پشتوانه رسانهها و شبکههای تلویزیونی ماهوارهای در تلاشی سازمانیافته کوشیدند اصلاحطلبان را در برابر افکار عمومی مسئول تمام ضعفها و خطاهای دولت روحانی معرفی کنند #شهید_القدس
#روز_قدس https://eitaa.com/e_beman
واکنش یک اصولگرا به پیشنهاد جدید سیدمحمد خاتمی
آشتی ملی و ضرورت انجام آن موضوعی است که دوباره و با طرح شدن توسط سیدمحمد خاتمی به عرصه نقد در بستر سیاسی ایران بازگشته است. ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا، در این باره به اعتماد آنلاین اظهار داشت: اینکه آقای خاتمی برای بار چندم از ضرورت آشتی ملی حرف میزند فینفسه اشکال ندارد، اما نکته قابل توجه این است که ایشان چه پیشنهادهایِ اجرایی برای این امر دارد. در واقع هیچ کسی از آشتی ملی بدش نمیآید، اما اینکه به طور کلیگویی موضوع ضرورت آشتی ملی طرح شود و وارد مصادیق نشویم، نمیتواند کارایی لازم را داشته باشد.
او در ادامه سخنانش گفت: باید دید ملزومات آشتی ملی چیست و آیا گروهها به ملزومات این امر اعتقاد دارند یا نه؟ همچنین باید پرسید جریان اصلاحات چقدر آمادگی آشتی ملی دارد و حاضر به پرداختن هزینههایش است. اصلاحطلبان در مسائل مختلف موجی از تخریبها و به هم ریختن صحنه را اجرایی میکنند؛ مثلاً از همین حالا نسبت به مجلس جدید سیاهنمایی میکنند و بعد از ۳ ماه همچنان درباره سلامت انتخابات ابهامزایی میکنند. #شهید_القدس
#روز_قدس https://eitaa.com/e_beman
آقای رمّال! از مجلس ششم نازلتر سراغ دارید؟!
در ادامه رمّالبازیهای ورشکستگان سیاسی جبهه اصلاحات، یکی از افراطیون مجلس ششم مدعی شد: مباحث نازلی در مجلس یازدهم مطرح خواهد شد(!)
علی تاجرنیا به ایلنا گفته است: مشکل حال حاضر مجلس مشکل ریاست و بخشهای دیگر آن نیست بلکه مشکلش محدود شدن اختیارات پارلمان در کشور است و مشکل این است که مجلس به انحا مختلف محدود شده و از کارآمدی لازم برخوردار نیست. این عضو نابغه حزب منحله مشارکت توضیح نداده که اولا اگر واقعا مجلس بیاختیار است، چرا در طول دو دهه اخیر برای آن سر و دست میشکستهاند و چرا از فهرست امید حمایت کردند؟ ثانیا در همین مجلس دهم، فراکسیون اصلاحطلبان کدام کار جدی و واقعی را برای خدمت به مردم و کشور خواست انجام دهد که اجازه پیدا نکرد؟ نه ده یا پنج مورد، فقط یک مورد را بیان کنند.
آیا برای اصلاح ساختار بودجه همت گماشتند؟ یا در مقابل تورم و گرانی افسارگسیخته چارهجویی کردند؟ یا معیشت مردم و کسب و کار و تولید و اشتغال را تسهیل کردند؟
ثالثا مجلس ششم و اکثریت آن، تابلوی تمامعیار ورشکستگی سیاسی است. نشان به آن نشان که وقتی قمپز استعفا و تحصن و نامه سرگشاده نوشتن را در کردند، با بیمحلی مطلق مردم روبهرو شدند. همان کسی هم که میگفت «اگر مرگ موش مجانی به مردم بدهید، برایش صف میکشند»، اکنون به همراه شماری دیگر متواری است.
به راستی، چیزی نازلتر از سیاسیکاری، حاشیهسازی، چشمپوشی بر مفاسد نفتی بزرگ و آلت دست برخی مدیران دولتی شدن هم داریم که در مجلس ششم اتفاق افتاد؟! #شهید_الق
🔰پاسخ ایران به هرگونه دزدی دریایی دردناک خواهد بود
انتقال بنزین و گازوئیل ایران به آمریکای لاتین با واکنشهای نظامی و سیاسی آمریکایی مواجهه شده است. در همین زمینه وزارت خارجه کشورمان هشدار شدید خود را به مقامات آمریکایی رسانده است. اعزام 4 ناو جنگی ارتش آمریکا به سوی نفتکش ایرانی که در حال انتقال سوخت به ونزوئلاست و وجود احتمال تعدی طرف آمریکایی به آن میتواند واکنشهای تند و مقابلهبهمثل را از سوی ایران در بر داشته باشد. تجربه توقیف نفتکش ایرانی توسط نیروی دریایی انگلیس در منطقه جبلالطارق در سیزدهم تیرماه سال گذشته که با مقابلهبهمثل طرف ایرانی در توقیف کشتی بریتانیایی همراه شد، هدف قرار دادن پهپاد متجاوز گلوبال هاوک آمریکایی و همچنین رویارویی اخیر قایقهای جنگی سپاه پاسداران با ناو آمریکایی که به آبهای مرزی کشورمان نزدیک شده بود را میتوان ازجمله مصادیق تجربههای دشمن در رویارویی با جمهوری اسلامی دانست. بااینحال، تلاش طرف آمریکایی برای به خطر انداختن امنیت تجارت با ایران و ایجاد مانع در راه شکلگیری مراوداتی از قبیل مبادلات میان ایران و ونزوئلا را میتوان آوردگاهی جدید برای صیانت از منافع و امنیت ملی کشورمان به شمار آورد. یقیناً تلاش ایران برای تثبیت الگوهایی مشابه مصداق مبادلاتی که در ماههای اخیر با ونزوئلا داشته است، بهمثابه گامی عملی برای پیشبرد روابط با سایر دولتهایی که تمایلی به پیروی از تحریمهای آمریکا ندارند، خواهد بود. #شهید_القدس
#روز_قدس https://eitaa.com/e_beman
✅🔰اصرار بر واگذاری سرمایه کشور به یک بدهکار بانکی
الیاس نادران منتخب مجلس یازدهم در گفتوگو با خبرگزاری فارس به انتقاد از رویه واگذاری برخی شرکتها توسط پرداخت و اظهار داشت: «در روزهایی که مردم به خاطر بحران کرونا با مشکلات معیشتی دستبهگریبان هستند و دولت باید در دفاع از معیشت مردم وارد عمل شود؛ متأسفانه خبر میرسد که دغدغه رئیسجمهور حمایت از قراردادهای مسئلهدار خصوصیسازی است. آقای روحانی بجای اینکه فشار بیاورید تا هیئت داوری رأی ابطال واگذاری شرکت ملی کشت و صنعت و دامپروری مغان را پس بگیرد؛ باید برای احقاق حقوق مردم و جلوگیری از تاراج اموال عمومی فشار بیاورید.» این کارشناس اقتصادی افزود: «متأسفانه واگذاری شرکت دشت مغان با اشکالات متعدد روبروست و ماجرا آنقدر عیان و واضح است که هیئت داوری رأی به ابطال این واگذاری داده است، اما ظاهراً قرار است با فشار دولتمردان این رأی پس گرفته شود.» نادران با اشاره به اینکه این شرکت بزرگترین بنگاه اقتصادی خاورمیانه و وسیعترین مجتمع کشت و صنعت کشور است، ادامه میدهد: «این شرکت را با یک شرایط غیرعادی به یک بدهکار بانکی واگذار کردند که میزان بدهی او بهنظام بانکی بیش از پولی است که بابت خرید این شرکت پرداخت میکند. با بدهی بانکی سرمایه ملت را تصاحب میکنند و با سود آن اقساطش را پرداخت میکنند! این تاراج سرمایه ملی نیست؟» #شهید_القدس
#روز_قدس https://eitaa.com/e_beman
اصلاحطلبان در دولت سهمی ندارند؟!
«سید ناصر قوامی» نماینده اصلاحطلب مجلس ششم در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: «شاید اصولگرایان بگویند بهصرف حمایت اصلاحطلبان از دولت، اصلاحطلبان در دولت مؤثرند. بله ما حمایت کردیم، اما واقعاً دولت اصلاحطلب نیست و وزرا نیز تعلق خاطری به جریان اصلاحات ندارند(!!!) آقای جهرمی وزیر ارتباطات اصلاحطلب هستند؟ پیشینه این افراد و کارکرد آنها مشخص است. همانطور که گفتم حتی استانداران و بخشداران نیز عامل اصلاحطلبان نیستند». قوامی در حالی اصلاحات را مجزا از دولت میداند که تعداد قابلتوجهی از اعضای کابینه دولت از اعضای ارشد ستاد انتخاباتی موسوی در سال ۸۸ بودند و اصلاحطلبان در هفت سال اخیر نیز تمامی پستهای کلیدی دولت را در اختیار داشتهاند. این طیف بخش قابلتوجهی از مجلس دهم و همچنین شورای شهر و شهرداری پایتخت را نیز در اختیار داشت. پس از انتخاب مجدد روحانی در سال ۹۶، همانند سال ۹۲، اکثریت مطلق کابینه و پستهای کلیدی در اختیار اصلاحطلبان قرار گرفت؛ معاون اول رئیسجمهور، وزیر نفت، وزیر خارجه، وزیر اقتصاد، وزیر کار، رئیس بانک مرکزی، وزیر راه و شهرسازی، رئیس سازمان برنامهوبودجه و... همگی از فعالین شناخته شده اصلاحطلب هستند. #شهید_القدس
#روز_قدس https://eitaa.com/e_beman
خاطرهای از گفتوگوی حاج قاسم با رهبر انقلاب
سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با اشاره به خاطرهای از گفتوگوی خود با رهبر انقلاب، این خاطره را چنین نقل میکند؛ «یکبار آقا مرا صدا زدند و اشاره کردند که جلو بیا، وقتی نزدیک رفتم، کتابی را که در دستانشان بود، باز کردند و عکس چند تن از شهدا را نشان من دادند؛ شهید باکری، شهید باقری و شهید زینالدین. یکی از عکسها، عکس خودم بود. آقا به من گفتند که عکس شما با بقیه عکسها چه مطابقتی دارد؟ من هم از این که عکس دوران جوانیم بود، عرض کردم ما هم سن و سال بودیم. آقا فرمودند آنها وظایف خود را انجام دادند و رفتند. مصلحت خداوند بر این بود که شما بمانید و باشید و کاری که چهبسا سختتر از کار آنهاست، انجام دهید. اگر شما نباشید، چه کسی میخواهد این کار را انجام دهد؟» حاج قاسم دائماً در گفتههایش غبطه جاماندن از یاران شهیدش را میخورد و آرزوی شهادت از خدا را میکرد. خدمات صادقانه او در دوران بعد از جنگ تحمیلی موجب برآورده شدن این آرزو شد و در نهایت او به جمع یارانش پیوست. #شهید_القدس
#روز_قدس https://eitaa.com/e_beman