🔴 سه نکته مهم #کاربردی در شروط اعلامی رهبری معظم
📚 مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولین، علاوه بر تبیین اقدامات آمریکا در #براندازی_نظام و بی نتیجه بودن آنها، شروط شش گانه ای را برای برجام اروپایی بیان نمودند. ایشان با این #شروط_پیش_دستانه، #دیپلماسی_انفعالی و التماسیِ دولت را به #دیپلماسی_تهاجمی و طلبکارانه نظام تبدیل کردند. تغییر زمین و مدل بازی به معنی آرایشی جدید در مقابل حریف بدعهد و بدسابقه ای است که تعامل با آن الزامات خود را دارد. هرچند هیچ چشم اندازی برای قبول این شروط توسط اروپا وجود ندارد اما از بعد #کاربردی؛ نکات مهمی در آن وجود دارد:
🔻 ۱. محور فرمایشات رهبری بر اصلِ ثابتِ #لغو_تحریم هاست. یعنی اساس و هدف هرگونه مذاکره با طرف های اروپایی و آمریکایی باید لغو تحریم ها باشد و عباراتی هم چون "ثبیت حقوق هسته ای" ؛ "بی آبرو کردن آمریکا" و ... تنها در صورت تحققِ آن اصل، قابل تعریف است. #عدم_لغو تحریم ها، دقیقا به معنی عدم دستیابی به هدف مذاکرات و بی نتیجه بودن آن است.
🔻 ۲. از میان شروط شش گانه رهبری معظم؛ شرط دوم یعنی《 اروپا قطعنامهای علیه آمریکا به شورای امنیت ببرد که آمریکا قطعنامه ۲۲۳۱ را نقض کرده است》، #کم_هزینه_ترین، کوتاه ترین شرطی است که در مقابل اروپا قرار داده شده است. اروپایی ها تصریح می کنند که آمریکا برجام را نقض کرده است. از این موضع گیری باید حداقل دو بهره عینی و ملموس برد:
🔹الف. موضع اروپا تا هنگامی که به قطعنامه شورای امنیت تبدیل نشود عملا در سطح یک موضع گیری سیاسی غیرالزام آور باقی خواهند ماند و اثر عملی خاصی برای ایران ندارد. این موضع گیری باید تبدیل به سند شود.
🔹ب. حتی با فرض #وتوی قطعنامه پیشنهادی اروپا توسط آمریکا، این قطعنامه به عنوان یک #سند_تاریخی در سازمان ملل و افکار عمومی جهانیان ثبت خواهد شد.
از این رو رهبری معظم تاکید دارند که موضع گیری اروپا، تبدیل به قطعنامه شورای امنیت شود. این شرط زمانی اهمیت پیدا می کند که بدانیم بجز یک ضلع آن (آلمان) ، فرانسه و انگلیس از اعضای دائم شورای امنیت هستند.
🔻 ۳. نحوه اعلام شروط توسط رهبری علاوه بر اینکه نشان از بعد کارشناسی، صراحت و اقتدار آنها داشت؛ بیانگر آن است که باید توسط مردم و جریان انقلابی، تبدیل به یک #مطالبه_عمومی شود. شروط اعلامی قبلی برای پذیرش برجام و برخورد شعاری دولت و مجلس با آن شروط و نهایتا بی توجهی عملی به آنها؛ عملا موجب وارد آمدن خسارت بزرگی به صنعت هسته ای کشور و یا برچیده شدن آنها شد. در این مرحله باید شروط اعلامی رهبری تبدیل به #مطالبه_عمومی از دولت و مجلس شود تا این شروط علاوه بر عدم فراموشی؛ به دام قرائت ها و تفاسیر مختلف جریان های سیاسی کشیده نشود.
https://eitaa.com/e_beman
خط حزب الله
رهبر انقلاب در دیدار با مسئولین نظام، ضمن برشمردن تجربه برجام، شروط خود را برای مذاکره با اروپا بیان کردند
🌹تضمینهای واقعی در مقابل دست چدنی
در روزها و هفتههای اخیر که زمزمهی تداوم برجام بدون آمریکا توسط برخی مسئولین و رسانهها مطرح شده است، رهبر انقلاب اگرچه مانع آن نشدند، اما باتوجه به تجربهی گذشته، هفت شرط را برای ادامه برجام با اروپا، بهمنظور راه صیانت و حفاظت از منافع ملی مطرح کردند. براین اساس، سه کشور اروپایی باید به طور واقعی تضمین بدهند:
۱. «سکوت خود در برابر نقض برجام توسط آمریکا را جبران کنند.»(۱۳۹۷/۰۳/۰۲) زیرا آنچه در گذشته دیده شد این بود که این سکوت مانع از آن شد که حتی توافقات روی کاغذ اجرایی شود و شرکتهای خارجی به دلیل آنچه ترس از ناپایدار بودن برجام اعلام میکردند حاضر به سرمایهگذاری در ایران نبودند. اگر اروپاییان آن روز در مقابل آمریکا میایستادند آمریکا احتمال اینکه از اقدامات خصمانه خود ناچاراً دست بردارد زیاد بود. هنوز از خاطرها نرفته است که اوباما بعد از برجام اعلام کرد اگر این قرارداد امضا نمیشد اروپا دیگر حاضر به همراهی در تحریمها نمیشد.
۲. «قطعنامهای علیه آمریکا در شورای امنیت ببرند که آمریکا ناقض قطعنامهی ۲۲۳۱ است».(۱۳۹۷/۰۳/۰۲) طبق قطعنامهی۲۲۳۱ که با امضای برجام در سازمان ملل تصویب شد قرار بود که هر شش قطعنامهی قبلی که علیه ایران صادر شده و منجر به تحریمهای وسیع در رابطه با موضوع هستهای علیه این کشور شده بود را ملغی کند اما در عمل، هم اوباما و هم ترامپ در موارد مختلف این قطعنامه را شکستند. بعد از صحبتهای پمپئو، وزیرخارجهی آمریکا در بنیاد هریتیج در خصوص لزوم وضع تحریمهای جدید دربارهی ایران، اهمیت این تدبیر رهبر انقلاب بیشتر خود را نشان میدهد. در حوزهی بینالمللی نیز این کار باعث میشود آمریکا در مقابل جامعهی جهانی قرار گیرد.
۳. «بحث موشکی و حضور جمهوری اسلامی در منطقه را مطرح نکنند.»(۱۳۹۷/۰۳/۰۲) ترزا می، مرکل و مکرون در جاهای مختلف دربارهی این دو موضوع صحبت کردهاند. همین موضوع را هم پمپئو و ترامپ مطرح کردهاند. اروپا در مذاکره با ایران برای حفظ برجام باید بداند از جایگاه وکیل آمریکا نباید وارد مذاکره شود.
۴و۵و۶و۷ «با هرگونه تحریمی علیه جمهوری اسلامی مقابله کنند.» «نفت ایران به قدری که جمهوری اسلامی میخواهد به فروش برسد.» «بانکهای اروپایی انتقال وجوه مربوط به تجارت با جمهوری اسلامی را انجام دهند.» «اگر در پاسخگویی به این مطالبات تعلل کردند، حق ما برای آغازکردن فعالیتهای تعطیل شدهی هستهای محفوظ است.»(۱۳۹۷/۰۳/۰۲)
در طی سالهای اخیر به بهانههایی چون تحریم سوئیفت، بانکهای ایرانی، بانک مرکزی و جریمههای مالی دولت ایالات متحده، بانکهای اروپایی از ارائهی خدمات به دولت و تجار ایرانی ممانعت میکردند که همین سبب عدم ورود جریان پول حاصل از تجارت با ایران میشد و اثرات اقتصادی متعددی چون رشد پایهی پولی، کاهش قدرت خرید و کاهش ارزش پول ملی، ضعف تأمین سرمایهی مالی و... را در پی داشت، لذا بانکهای اروپایی باید تجارت با جمهوری اسلامی را تضمین کنند و به بهانههایی چون تحریمهای آمریکا و... منافع تجاری ایران را دستخوش بازی آمریکاییها قرار ندهند.
https://eitaa.com/e_beman
در آستانه دیدار رمضانی تشکلهای دانشجویی با رهبر انقلاب، خط حزبالله بررسی میکند
۴ اصل غلبه گفتمانی
در دیدار سال گذشته، رهبر انقلاب یک مطالبهی صریح و جدی از دانشجویان داشتند: غلبهی گفتمان انقلاب در دانشگاهها. «توصیهی بعدی؛ تلاش جدّی و همهجانبه برای غلبه دادن گفتمان انقلاب در دانشگاه. نگویید در دانشگاه دیگر نمیشود کاری کرد؛ شنفتم این را که بعضیها میگویند که «آقا، دیگر در دانشگاه نمیشود کاری کرد»؛ نه آقا، در دانشگاه خیلی میشود کار کرد، اتّفاقاً در دانشگاه باید کار کرد. چه کسی باید در دانشگاه کار بکند؟ شما. شما تشکّلها هستید که در دانشگاه باید کار بکنید.»(۱۳۹۶/۰۳/۱۷) حال در آستانهی دیدار مجدد با رهبر انقلاب، جریان دانشجویی در راه تحقق این مطالبه، باید به چند موضوع توجه جدی داشته باشد:
۱. تماشاچی نباشید
اول آنکه اگرچه این گزاره درست است که «مطالبهگری» یکی از اجزای اصلی جریان دانشجویی است، اما جزء اصلی دیگر این جریان هم، «اقدامات و فعالیتهای عینی» است. و اساسا مطالبهگری در نسبت با مجموعهی عملکردها است که معنا پیدا میکند. مطالبهگری بدون اقدام و عمل لازم برای تحقق آرمانها، به مرور ممکن است به"نق زدن"، و پس از آن، تبدیل شدن به یک عنصر «تماشاچی» بینجامد. برای همین هم، رهبر انقلاب در همین دیدار، خطاب به تشکلهای دانشجویی فرمودند: «تشکّلها نقش فعّال داشته باشند و تماشاچی نباشند. تشکّل نباید بنشیند، در یک حادثهای که پیشرفتی هست اظهار خوشحالی کند، در یک حادثهای که مثلاً پسرفتی هست احساس حزن و اندوه بکند؛ نه، باید فعّال باشد، در هر دو جا باید فعّال باشد؛ تماشاچی نباشد.»(۱۳۹۶/۰۳/۱۷)
۲. واقعیات را ببینید
دوم آنکه آفت دیگری که در این مسیر ممکن است گریبانگیر جریان دانشجویی شود، آرمانگرایی صرف، و عدم توجه به واقعیتهای میدانی است. آفت آرمانگرایی صرف، تبدیل شدن تدریجی انسان آرمانگرا، به یک عنصر منزوی و منفعل است. در حالیکه «شما وقتی آرمانگرا هستید و میخواهید به سمت این آرمان حرکت بکنید، باید توجّه داشته باشید که اینجوری نیست که انسان با معجزه خودش را به آرمان بتواند برساند؛ نه، مشکلاتی وجود دارد، موانعی وجود دارد؛ لابهلای این موانع باید راه را پیدا کرد... من عرض بکنم قطعاً و یقیناً راه وجود دارد؛ بگردید آن راه را پیدا کنید. واقعبینی یعنی این.»(۱۳۹۶/۰۳/۱۷)
۳. ناامید و مأیوس نشوید
مسئلهی سوم، که از دل مطالبهگری بدون عمل، و آرمانگرایی بدون واقعبینی ممکن است بیرون بیاید، «ناامیدی و مأیوس» شدن از ادامه دادن و کار و فعالیت و مبارزه است، در حالیکه حتی از شکستها هم نباید مأیوس شد. «از شکستهای مقطعی هم دانشجو نباید مأیوس بشود؛ این را توجّه داشته باشید؛ اینکه حالا یک جایی ما گفتیم [ولی] نشد، در یک جایی فلان مقصود را داشتیم [ولی] تحقّق پیدا نکرد؛ مطلقاً بایستی اجازه ندهید که یأس و ناامیدی بر شما غالب بشود. اگر بنا باشد که انسان از شکستها مأیوس بشود، ما صد بار باید در دوران مبارزه و صد بار باید در جنگ هشتسالهی تحمیلی مأیوس میشدیم، عقبنشینی میکردیم... نخیر! یأس بهخاطر ناکامیهای مقطعی و موقّت، مطلقاً در زندگیتان راه نداشته باشد.»(۱۳۹۶/۰۳/۱۷)
۴. با مخاطبین ارتباط برقرار کنید
برای قانع ساختن "قلب و ذهن" مخاطب باید وقت گذاشت، که وقتی قلبها و ذهنها همراه شد، آنگاه جسمها نیز همراه خواهد شد و به میدان خواهد آمد. برای این همراهی اما، بسنده شدن به تخاطب در فضای مجازی، صرفا جوابگو نیست. باید رودررو با مخاطب نشست و بحث و صبحت کرد و حتی با او رفیق شد. «فضای مجازی چیز خوبی است، فرصتی است امّا کافی نیست. بعضیها چسبیدهاند به فضای مجازی -توئیتر و مانند اینها- برای اینکه پیامهایشان را برسانند، این فایده ندارد؛ تخاطب واقعی لازم است، میزگرد لازم است، سخنرانی لازم است، نشریه لازم است، بحثهای دونفره و سهنفره لازم است، جلسات تحلیل لازم است؛ اینجور با مخاطبینتان بنشینید.»(۱۳۹۶/۰۳/۱۷)
https://eitaa.com/e_beman
روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در تفسیری نوشت: دونالد ترامپ رئیسجمهوری آمریکا با خارج کردن کشورش از برجام و انتقال سفارت این کشور به بیتالمقدس، دومینوی خطاهای تاریخی روسای جمهوری آمریکا در خاورمیانه را تکمیل کرد.|ایرنا|
https://eitaa.com/e_beman
یحیی سنوار رئیس دفتر سیاسی حماس در غزه تاکید کرد که روابطشان با حزبالله لبنان روابط عالی است و دو گروه تقریبا در همه مسائل روزانه با یکدیگر در ارتباط هستند. وی همچنین تاکید کرد که اگر اسرائیل به غزه حمله کند پاسخ مقاومت یک سورپرایز برای تل آویو خواهد بود.|العالم|
https://eitaa.com/e_beman
پایگاه اینترنتی شبکه خبری «سیانان» در گزارشی به بررسی سخنرانی «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه آمریکا درباره استراتژی جدید واشنگتن در قبال ایران پرداخت. در این گزارش آمده است: استراتژی جدید وزیر امور خارجه آمریکا در قبال ایران، ناشی از توهمات است و نه واقعیات موجود. سی ان ان در این گزارش همچنین نوشت: سخنان پمپئو مواضع رهبر ایران درباره آمریکا را اثبات کرد. نشریه فارن پالیسی نیز در خصوص اظهارات وزیر خارجه تازه کار آمریکا نوشت: طرح پمپئو درباره ایران یک خیال واهی است.|کیهان|
https://eitaa.com/e_beman
🔹ریشهکن فقر همین مرگ بر آمریکاها است زیرا کمک کردن به آدم ضعیف صدقه است، حال حمایت از مظلومین منطقه چقدر صدقه است، اینها باید جزو معنویات ما باشد.
🔹در مساجد ما باید آموزش انقلابیگری یعنی دلسوزی برای مصالح جامعه که بالاترین عبادتها است داده شود.
🔹ما تا ارتباط معنویت و سیاست را عمیقاً درک نکنیم شاهد ایجاد انواع سکولاریزم خواهیم بود، همین که معنویت و سیاست را جدا کنیم قدمی در جهت سکولاریزم است.
پناهیان
https://eitaa.com/e_beman
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سال گذشته آقای دکتر فواد ایزدی در جمع نویسندگان این کانال در مشهد مقدس مساله فوق را به تفصیل بیان کردند .(خروج ترامپ از برجام قبل از تصویب آن ،خطاب به جناب ظریف و خنده وزیر که....🔼 ازدست ندهید
#ترامپ اختیار آغاز #جنگ با ایران را ندارد
💢 مجلس نمایندگان آمریکا با الحاق متممی به لایحه بودجه دفاعی سال ۲۰۱۹ اعلام کرد که دولت آمریکا بدون مجوز کنگره نمی تواند علیه ایران دست به اقدام نظامی بزند. این متمم به اتفاق آرا تصویب شد.
🔸کیت الیسون،نماینده دمکرات: این متمم پیام روشنی را می فرستد که مردم آمریکا و اعضای مجلس نمایندگان تمایلی به جنگ با ایران ندارند و اقدام کنگره امروز تاکید بر این است که مجوز استفاده از نیروی نظامی در اختیار این نهاد است.
https://eitaa.com/e_beman
سپاس از یک نعمت الهی😊
۱- رهبری خوب نعمتی است که همه ملتها از آن برخودار نیستند، لذا جوامعی که از این نعمت بی بهره اند، در مقابله با زورگویان، حتی اگر فداکاری هم نمایند، نتیجه مطلوب را نمی گیرند، مانند قیام مردم مصر در سال های گذشته.
۲- نتیجه گرفتن با رهبری خوب الزاماتی دارد که کمترین آن فهم تدابیر ایشان و عمل به آن است.
۳- رهبر خوب با نگاه کلان و اشراف بر جامعه و رصد محیط جهانی، دور نمای تحولات را تشخیص داده و کم هزینه ترین مسیر را برای مردم مشخص می کند و اگر مردم و مسولان به راه دیگری رفتند، به نوعی ناسپاسی این نعمت الهی را کردند.
۴- تبیین و تحلیل واقع بینانه و امید بخش از واقعیات و روند تحولات جامعه، در عین پمپاژ یاس و ناامیدی توسط دشمنان آگاه و دوستان غافل، رسالت و هنر رهبری است که آخرین نمونه آنرا چهار شنبه گذشته در جمع مسولان از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدیم و شنیدیم.
۵- یادآوری تجربیات گرانسنگ نظام توسط ولی فقیه در جمع مسولان برای بهره گیری در مسیر پیش رو برای چندمین بار در این سخنرانی تکرار شد، لذا بر مسولان فرض است که در مسیر تعیین شده توسط ایشان حرکت کنند و در موضوع برجام آزموده را دیگر نیازمایند.
حال ملت برای تمکین مسولان به حرکت در این مسیر روشن چاره ای جز مطالبه گری مستمر در این موضوع ندارند؛
سپاس عملی از موهبت الهی « ولایت فقیه» در جامعه اسلامی حرکت در مسیر تعیین شده توسط ایشان است، والبته این امر نیازمند روشنگری صاحبان سخن و قلم در جامعه می باشد.
قاسم حبیب زاده
https://eitaa.com/e_beman
🔼کانالی تحلیلی وبصیرتی ویژه جامعه نخبگانی
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
.
🔵انقلابی بمانیم(ثامن الائمه)👇
@e_beman
🔴پاورپوینت سیاسی👇
@p_bazyad
.