◄ احتمال وقوع جنگ داخلی در آمریکا/ پایگاه خبری هیل خبر داد: «بررسیها نشان میدهد خطر درگیری مسلحانه در ۵ ایالت پنسیلوانیا، ویسکانسین، جورجیا، میشیگان و اورگان بسیار بالاست». نتایج مطالعهای که هفته گذشته در آمریکا منتشر شد هشدار داده بود که پنج ایالت در معرض خطر بالای خشونت مسلحانه مربوط به انتخابات از سوی گروههای شبهنظامی قرار دارند. در همین زمینه، فیسبوک غول رسانههای اجتماعی اقداماتی را برای ناآرامیهای احتمالی بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تدارک دیده است. این ابزارها شامل کند کردن انتشار برخی از پستها و تعدیل خبرهای کاربران است. با استفاده از این ابزارها میتوان آنچه را که دهها میلیون آمریکایی هنگام ورود به پلتفرم میبینند، تغییر داد. https://eitaa.com/e_beman
◄ ۸۰ درصد از مبتلایان به کرونا، کمبود ویتامین دی دارند/
محققان علوم پزشکی در نشریه انجمن بیماریهای غدد اعلام کردند، مطالعات آنان نشان میدهد بیش از هشتاد درصد از مبتلایان به کرونا، به کمبود ویتامین دی مبتلا هستند. ویتامین دی هورمونی است که در کلیهها تولید میشود و غلظت کلسیم خون را کنترل میکند و بر دستگاه ایمنی نیز تأثیر میگذارد. بسیاری از مطالعات نشان میدهند مصرف ویتامین دی بر دستگاه ایمنی، تأثیری مثبت دارد؛ بهویژه در برابر عفونتها. ویتامین دی در پوست انسان و در پاسخ به تابش نور آفتاب ساخته میشود. پزشکان توصیه میکنند روزانه دستکم ده میکروگرم مکمل ویتامین دی وارد بدن شود. https://eitaa.com/e_beman
◄ صابون ساخت فرانسه هم استعماری است!/
مشاور امور تاریخی رئیسجمهور الجزایر فاش کرد که فرانسویها در دوره استعمار این کشور از استخوان مقاومتکنندگان الجزایری برای ساخت صابون و تصفیه شکر استفاده میکردند. https://eitaa.com/e_beman
◄ احکام سیاسی (سؤال 70):
آيا انتقاد از ولیفقیه جایز است؟ پاسخ: نهتنها انتقاد از ولىفقيه جايز، بلكه بر اساس تعاليم دينى يكى از حقوق رهبری بر مردم، لزوم دلسوزى و خيرخواهى براى اوست و اين حق، تحت عنوان «النصيحه لائمّةالمسلمين» تبيين شده است. البته انتقاد بايد بهگونهای بيان شود كه هيچگونه تأثير سويى بر قداست و جلالت جايگاه ولىفقيه نداشته باشد. لذا باید انتقاد از رهبر، هوشمندانه طرّاحى شود تا موجب سوءاستفاده دشمنان نشود؛ بر این اساس، مجلس خبرگان كميسيونى براى نظارت بر فعاليتهاى رهبرى دارد كه عملكرد ايشان را مورد بررسى قرار مىدهد و در موارد لازم نتيجه آن را به اطلاع ايشان مىرساند. اين هیئت تحقيق، به پيشنهاد خود مقام معظم رهبرى در مجلس خبرگان تشكيل شده است. https://eitaa.com/e_beman
🎀🌸🎀 ﷽ 🎀🌸🎀
🎀بصائر علوی
🎀؛ خدا پيامبر اسلام(صلی الله علیه و آله)را به هنگامی مبعوث فرمود که مردم در حيرت و سرگردانی بودند،
در فتنه ها به سر می بردند ،
هوی و هوس برآنها چیره شده ....
🎀 پس پيامبر(صلی الله علیه و آله)در نصيحت و خيرخواهی نهايت تلاش را کرد،
و آنان را به راه راست راهنمايی، و مردم را به حکمت و موعظه نيکو دعوت فرمود.
🎀 قرارگاه پيامبر(صلی الله علیه و آله) #بهترين قرارگاه
و #محل پرورش
و #خاندان او شريف ترين پايگاه است.
🎀 در معدن بزرگواری و گاهواره سلامت رشد کرد، دل های نيکوکاران شيفته او گشته، توجّه ديده ها به سوی اوست.
♥️ خدا به برکت وجود او کينه ها را دفن کرد و آتش دشمنی ها را خاموش کرد.
🎀 با او ميان دل ها اُلفت و مهربانی ايجاد کرد و نزديکانی را از هم دور ساخت.
🎀 انسان های خوار و ذليل و محروم در پرتو او عزّت يافتند، و عزيزانی خودسر ذليل شدند.
گفتار او روشنگر واقعيّت ها، و سکوت او زبانی گويا بود.
📜 #نهج_البلاغه، #خطبه95_96
#من_محمد_را_دوست_دارم
#لبیک_یا_رسول_الله
🎀 🌸🌸🌸 🎀
تدوین: مرتضوی نژاد
بصائر علوی در
کانال تحلیلی و نخبه پسند
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
برگی از تاریخ اسلام
⛳️ پیشگامی مسلمین در علم
🔸قسمت پنجم: دارو سازى
🔹«دكتر گوستاولوبون» مى نويسد: « مسلمين در استعمال داروها روش های خاصى را کشف کردند، بعد از ساليان دراز، امروز تمام آنها به نام کشف جديد ميان ما معمول است.
مسلمین درمانگاههاى رایگان داشتند كه در روزهاى مخصوص، مردم به آنجا مراجعه می کردند، براى نقاطى كه بيمارستان نداشت، پزشک با دارو و ساير تجهیزات مورد نیاز به آن منطقه اعزام میشد».( تمدّن اسلام و عرب، ص 65 ـ 637)
🔸«جرجى زيدان» مى نويسد: «هنوز قرن سوّم به پايان نرسيده بود كه در مكه و مدينه و ساير شهرها، بيمارستانهایی ساخته شد، فقط در بغداد، چهار بيمارستان مهم تأسيس گرديد. در سال 368 هجرى، عضد الدوله ديلمى، بيمارستانی در بغداد ساخت كه داراى 24 پزشك متخصص بود و هر كدام تخصص خاصی داشتند، اين بيمارستان، تا مدّتى سرآمد تمام بيمارستانهاى اسلامى، به شمار مى رفت».( تاريخ تمدّن اسلام، ج 3، ص 279)
🔸«بيمارستانهاى مسلمین، در كمال نظم و ترتيب اداره مى شد و بدون توجه به ملّيّت و مذهب و شغل، همه بيماران، با دقت معالجه مى شدند و هر مرضى، سالن مخصوصى داشت، طب و دارو سازى در همان محل تدريس مى شد و شاگردان، علاوه بر تحصيل علمى، تمرين عملى داشتند.
🔹مسلمانان بيمارستانهاى سيار داير كرده بودند و با شتر و قاطر آن را به اين طرف و آن طرف مى بردند، از آن جمله در اردوى سلطان محمود سلجوقى، بيمارستانى بود كه چهل شتر آن را مى كشيد».( تاريخ تمدّن اسلام، ج 3، ص 282)
منبع: کتاب اسلام و سيماى تمدّن غرب/نوشته دانشمند گرانقدر سيد مجتبى موسوى لارى
تحقیق و تدوین: سید محمد حسین مرکبی
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
#دفاع ادامه دارد (35)
🌳اولین شرط ایمان ؛ مجاهدت و مبارزه است ودر راس مبارزه ؛پیکار ودرگیری با مستکبران عالم است.
وَ لَقَدْ بَعَثْنا في كُلِّ أُمَّةٍ رَسُولاً أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوت(نحل/36)
🌳و لَقَدْ بَعَثْنا في كُلِّ أُمَّةٍ رَسُولاً أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوت(نحل/36)
پیامها:
1- دعوت به توحيد و مبارزه و درگیر شدن با طاغوتها ومستکبران، در رأس برنامه پيامبران بوده است.«اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ»
2- خداپرستى با پذيرش سلطهى طاغوتها و مستکبران، نمىسازد. «اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ»
3- شرط اول عبادت و بندگی خدا، مبارزه و درگیری با طاغوتهاست «اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ»
✳️✅تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
#سوال
دانشجو: با اینکه شما از اوضاع مملکت خبر دارید و وضع مردم را خوب درک میکنید، ولی چرا کاری انجام نمیدهید؟ اگر مسؤولان گوش نمیکنند، چرا با آنها برخورد نمیکنید و افراد لایق و قابل اعتماد و دلسوز برای ملت را جایگزین آنها نمیکنید؟ چرا باید بعضی اشخاص مصونیت آهنین داشته باشند و بعضی دیگر نه؟
#پاسخ
رهبر انقلاب اسلامی: از نظر من، هیچ کس مصونیت آهنین ندارد. همه در مقابل قانون و مسؤولیتهای خودشان پاسخگو هستند و باید جواب بدهند. اما اینکه چرا من افرادی را نمیگمارم؛ پاسخ این است که طبق قانون عمل میکنم. گماشتن افراد، به عهدهی رهبری نیست. مهمترین و بیشترین بخشهای کشور، بخشهایی هستند که مسؤولیت گماشتن افراد در رأس آنها، با رهبری نیست. طبق قانون، روالی وجود دارد؛ باید آن روال عمل شود. اعتراض به آنها هم، باز روال قانونی دارد که اگر مسؤولی کمکاری داشت و این ثابت شد، چگونه باید با او برخورد کرد. مجلس یکطور برخورد میکند، دستگاه قضایی هم یکطور برخورد میکند. بنابراین، کارها باید بر اساس روال قانون پیش برود. مسائل کشور هم اینگونه ساده و یکدست و قابل اندازه گیری با یک نگاه نیست که ما بگوییم فلان مسؤول توانست، یا فلان مسؤول نتوانست. مسائل کشور - چه کارهای اقتصادی، چه کارهای سیاسی و چه کارهای فرهنگی - پیچیده است. آنجایی که شما میبینید بنده به کسی اعتراضی میکنم، هنگامی است که جمعبندی همهجانبهای نسبت به آن کار صورت گرفته؛ والّا اینطور نیست که انسان بتواند از دور نسبت به کار مسؤولی، ارزیابیای کند و او را محکوم یا تأیید نماید. البته نتایج کارها بایستی در عمل دیده شود. چیزی که من همیشه به مسؤولان - چه مسؤولان قوّهی مجریّه و چه مسؤولان قوّهی قضایّیه - توصیه میکنم، عمدتاً این است که در برخورد با تخلّف، هیچگونه رودربایستیای با کسی نکنند... مسؤولان قوّهی قضایّیه هم همینطور؛ در حوزهی کارِ خودشان نباید بههیچوجه دچار رودربایستی و ملاحظهکاری شوند. اگر این احساس مسؤولیتِ بدون رودربایستی در مسؤولان بالا باشد، این امید وجود خواهد داشت که بسیاری از آن چیزهایی که به نظر ناهنجار میآید، برطرف شود.
۱۳۷۹/۱۲/۲۲
بیانات در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
⭕️ روزانه با صبحانه خبری در یک کانال تحلیلی و نخبه پسند همراه شوید
لازم به ذکر است صبحانه خبری صرفا بیان اخبار سیاسی و دیدگاههای جریانات سیاسی است
👈تحلیل ودیدگاه کانال انقلابی بمانیم را می توانید در" راهبرد روزانه "مشاهده فرمایید.
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
مهم این است که پنجدرصد از آن 24میلیونی که در سال96 به آقای روحانی رأی دادند هم پای صندوق نمیآیند حتی اگر خودِ آقای خاتمی نامزد جبهه اصلاحات شود؛ بنابراین جهانگیری که هیچ خود خاتمی یا دیگر شخصیتهای مطرح اصلاحطلب هم هیچ شانسی در انتخابات پیش رو ندارند. https://eitaa.com/e_beman