هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
⭕️ روزانه با صبحانه خبری در یک کانال تحلیلی و نخبه پسند همراه شوید
لازم به ذکر است صبحانه خبری صرفا بیان اخبار سیاسی و دیدگاههای جریانات سیاسی است
👈تحلیل ودیدگاه کانال انقلابی بمانیم را می توانید در" راهبرد روزانه "مشاهده فرمایید.
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
علی صوفی، فعال سیاسی اصلاحطلب در بخشی از گفتوگو با صبحنو درباره رویکرد کارگزاران و ارائه این فهراست گفت: «در بین اصلاحطلبان، مثلاً میبینیم که از حزب کارگزاران نظرات دیگری منتشر میشود. آخرین نظری که از کارگزاران منتشرشده، مربوط به آقای محسن هاشمی است که لیستی از نامزدهای احتمالی این حزب برای ۱۴۰۰ را منتشر کرده که در آن لیست، تمامی چهرهها اعم از اصلاحطلب و غیراصلاحطلب حضور دارند. بنابراین اینگونه صحبتها(اشاره به امکان حمایت اصلاحطلبان از ظریف یا لاریجانی) مربوط به یک حزب یا مجموعه است نه کل اصلاحطلبان است. این سیاست کارگزاران با راهبردی که اصلاحطلبان در پیش گرفتند(اشاره به راهبرد شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در انتخابات سال۹۸) انطباق ندارد.»
❎واکنش اصلاح طلب ها نشان میدهد اصلاحطلبان بهخصوص پس از انتخابات آمریکا و پیروزی بایدن بیمیل به مشارکت جدی در انتخابات نیستند اما طبیعتا در داخل خود دچار اختلافاتی درباره راهبردها و نامزدها هستند. ✅صبحانه خبری ،فقط جنبه خبری دارد تحلیل کانال را در راهبرد روزانه ملاحظه فرمایید.
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
مجلس و قوه قضائیه به کمک دولت بیایند
سیدرضا صالحی امیری وزیر سابق ارشاد در دولت نخست روحانی و از یاران قدیمی روحانی در گفتوگو با شرق پس از فهرست کردن مشکلات کشور بهخصوص در حوزه اقتصاد، راه عبور از مشکلات را اینگونه بیان کرد:
«تنها راه عبور از این وضعیت، تغییر در وضعیت سفره مردم است. با سخنرانی و شعار و وعده امکان اقناع عموم وجود ندارد. اتخاذ سیاستها در تغییر سفره را باید محسوس کرد؛ یعنی مجموعه سازوکارهای اقتصادی که منجر به تغییر وضعیت سفره یا رنگ سفره شود. نکته دوم انسجام در سطح نظام سیاسی است. تصویر عمومی در ذهنیت نخبگان و اجتماعی در فضای فعلی این است که هرچه به سمت ۱۴۰۰ میرویم، مناقشات سیاسی گستردهتر خواهد شد، در حالی که نظام سیاسی در این شرایط بهشدت نیازمند انسجام ساختاری، مدیریتی و کارکردی است...
معتقدم باید بپذیریم که پیشقراول اداره کشور در فضای فعلی دولت است. چون دولت منابع و ساختار در اختیار دارد، سازوکار مدیریتی در شهر و روستا و استان و سراسر کشور دارد و دو قوه دیگر باید به کمک دولت بیایند. مفهوم انسجام به مفهوم یک امر ذهنی تخیلی نیست؛ یعنی ما و شما بگوییم قوای قضائیه، مقننه و مجریه با هم خوب باشند. این یک توصیه اخلاقی بوده و فاقد ضمانت اجرائی است. من بر این باورم که در شرایط بحران باید مدیریت صحنه اداره کشور با دولت باشد و دو قوه به کمک دولت بیایند؛ یعنی قوه قضائیه باید به مجموعه نیازهای دولت برای اهداف دولت کمک کند که محقق شود. مجلس به مطالبات قانونی دولت پاسخ دهد که دولت بتواند به فرماندهی و مدیریتی که برای تحقق مطالبات است، دست پیدا کند.»
https://eitaa.com/e
هاشمیطبا: بیشتر مشکلات کشور بهدلیل مدیریت غلط است
سید مصطفی هاشمیطبا در گفتوگو با ایلنا در خصوص برخی گمانهزنی های داخلی مبنی بر بهبود شرایط بعد از حضور بایدن در کاخ سفید، گفت: با آمدن بایدن چیزی تغییر نخواهد کرد. تصور کنیم آقای بایدن بخواهد با شرط و شروط به برجام بازگردد که البته پیشتر هم شرطهایی را مطرح کرده است اما شرطهای او پذیرفتنی نیست.
وی افزود: اگر بایدن بخواهد به برجام بازگردد و دعوت به مذاکره کند اما حدود این مذاکره را فراتر از انرژی هستهای قرار دهد، آن هم پذیرفتنی نیست. پس بنابراین شرایط تغییر اساسی با آمدن بایدن اتفاق نخواهد افتاد.
هاشمیطبا ادامه داد: یک فرض دیگر را هم در نظر بگیریم که آقای بایدن بدون هیچ شرطی به برجام بازگردد و هیچ موضوعی غیر از انرژی هستهای را هم برای مذاکرات احتمالی بعدی مطرح نکند، همه تحریمها را لغو کند و مراودات ما با دنیا مانند گذشته و بهتر از قبل شود. در این شرایط هم مشکل ما حل نخواهد شد چراکه به محض لغو تحریمها، سیستم مدیریتی ما در داخل کشور مجددا به واردات روی میآورد و ریخت و پاش شروع میشود. در واقع همان سیاستها و روندهای قبلی که ما را دچار مشکل کرده است، بازهم ادامه پیدا میکند.
این فعال سیاسی با بیان اینکه لغو یا عدم لغو تحریمها تاثیر چندانی بر شرایط کشور ندارد، بیان داشت: در واقع چه بایدن باشد یا نباشد و تحریم لغو شود یا نشود، تاثیر چندانی به حال ما ندارد به این دلیل که ما در داخل سیاست درست اقتصادی که متضمن پیشرفت آینده کشور و حل مشکلات جامعه و مردم حداقل در یک میان مدت باشد، نداریم.
https://eitaa.com/e_beman
✅صبحانه خبری ،فقط جنبه خبری دارد تحلیل کانال را در راهبرد روزانه ملاحظه فرمایید.
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
پرداخت یارانه کالاهای اساسی منتظر اجرای دولت
رئیس مجلس قانون الزام دولت به پرداخت یارانه کالاهای اساسی را به رئیسجمهور ابلاغ کرد. بر اساس این قانون که هفته گذشته به تأیید شورای نگهبان رسید، دولت باید تا پایان سال به ۶۰ میلیون نفر یارانه خرید کالاهای اساسی پرداخت کند. اکنون دولت موظف است با فراهم کردن سازوکارهای اجرایی قانون، پرداخت این یارانه به مردم را با سرعت و دقت آغاز کند
https://eitaa.com/e_beman
ورود ایران به مرحله تازهای از غنیسازی هستهای
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل اعلام کرد: «تزریق گاز هگزا فلوراید اورانیوم یا یو.اف.شش به سانتریفیوژ، آخرین مرحله برای آغاز غنیسازی و جداسازی اورانیوم ۲۳۸ از اورانیوم ۲۳۵ است. از این منظر، در نطنز علاوه بر سانتریفیوژهای نسل یک، یک زنجیره ۱۷۴تایی از سانتریفیوژهای جدید آی.آر.ام دو نیز به غنیسازی خواهند پرداخت. سه کشور اروپایی مواضع خود را در خصوص توسعه ماشینهای جدید قبلاً هم اعلام کرده بودند. در مقابل، ما نیز همواره به آنان گفتیم مادامیکه برجام با رفع تحریمها و بهرهمندی ایران از منافع آن به مسیر صحیح خود بازنگردد، ایران نیز نمیتواند گامهای کاهش تعهدات خود را متوقف کند
https://eitaa.com/e_beman
علت اعمال «فشارهای حداکثری» علیه ملت ایران چیست؟
«هدایتا... آقایی»، فعال چپ و از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ درباره پیروزی جو بایدن در انتخابات آمریکا گفت: «آمدن جو بایدن در ریاست جمهوری آمریکا، فضای اقتصادی ایران را به سمت جلو حرکت میدهد!». او همچنین تصریح کرد: «تیم جدیدی که در آمریکا با ایران مذاکره میکند، به نظر بنده باید از دونالد ترامپ منطقیتر باشند و این موضوع حتماً در دولت جدید آمریکا وجود خواهد داشت. دونالد ترامپ بسیار از حوزه قدرت در مقابل ایران برخورد میکرد و از تمام اهرمهای خود هر لحظه ممکن بود استفاده کند و شرایط را برای مردم ایران بسیار سختتر میکرد. دموکراتها حداقل در شعارهای خود به مذاکره و تعامل اعتقاد دارند و به نظر من با آمدن بایدن فضای اقتصادی بهتری ایجاد میشود. من فکر میکنم که فشار کمتری هم در مسائل اقتصادی وارد میشود و مردم ایران فشار کمتری را نسبت به گذشته تحمل خواهند کرد». گفتههای این فعال سیاسی در حالی است که بارها مقامات آمریکایی علت تشدید فشارهای اقتصادی بر ملت ایران را آشوب و فتنهگریهای امثال او در سال 88 عنوان کردهاند. بهعنوان نمونه اوباما در کتاب جدیدش مینویسد: «(بعد از دیدن اعتراضات در ایران) از مذاکره با ایران به سمت بسیج جامعه جهانی برای اعمال تحریمهای سخت و چندجانبه اقتصادی تغییر مسیر دادیم». آنگونه که او نوشته است، اگر اتفاقات سال ۸۸ در ایران شکل نمیگرفت، آمریکا سختترین تحریمها را علیه ایران اعمال نمیکرد. تحریمهای پیشین آمریکا و رئیسجمهور قبل از وی عمدتاً جنبه سمبلیک و نمادین داشته و به اندازه کافی سخت و سنگین نبوده است. حال قائلین به مذاکره با آمریکا آنقدر بر طبل مذاکره بکوبند که آمریکای بایدن نیز به این تصور برسد که تحریمها بر ایران مؤثر بوده و باید فشارها را تشدید کرد
https://eitaa.com/e_beman
جنایت سوداگران و سودجویان علیه مردم!
رئیس قوه قضاییه تهدید امنیت غذایی مردم توسط سوداگران و سودجویان را جنایت علیه مردم توصیف کرد و گفت: «بازی کردن با امنیت جانی مردم یک مسئله عادی نیست. استقلال کشاورزی همچون استقلال صنعتی از مهمترین ابعاد استقلال اقتصادی است و باید با جلوگیری از صید ترال در دریا، اجازه نداد مردم و آبزیان و صیادان متضرر شوند. مسئولان مناطق بندری و همچنین همکاران دستگاه قضایی و نیروهای سپاه بهعنوان حافظان دریا باید با صید ترال با قاطعیت برخورد کنند و اجازه ندهند ثروتهای ملی در دریا از بین برود. شوراهای شهر و روستا مرجع صدور حکم تغییر کاربری نیستند و سودجویان و سوداگران حق ندارند با مجوز شوراها به اراضی کشاورزی دستاندازی کرده و کاربری آنها را برای ویلاسازی یا ایجاد مراکز تفریحی تغییر دهند»
https://eitaa.com/e_beman
وکیل مدافع شیطان!
حساب انگلیسی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی در توییتر، در مورد تلاش جولیانی برای دفاع از ترامپ و ابطال آرای «جو بایدن»، سابقه جولیانی در دفاع از گروهک تروریستی منافقین را یادآور شد. در این توییت همراه با تصویر خندان جولیانی در کنار سرکرده گروهک منافقین، آمده است: «احتمالاً مردم آمریکا از دیدن اینکه جولیانی دارد در ازای دریافت پول کلان از یک ظالم دروغگو و تروریست دفاع میکند، متعجب شدهاند؛ اما برای ایرانیها این خبر تازهای نیست. او سالهاست که وکیل مدافع شیطان است و با سفیدنمایی جنایات نفرتانگیز تروریستها، دلار به جیب میزند. او در حال فروپاشی (ذوب شدن) است، به معنای واقعی کلمه»
https://eitaa.com/e_beman
کشتار مردم به دست مردم!
مرکز ثبت آمار خشونتهای مسلحانه در آمریکا روز یکشنبه (دیروز) اعلام کرد، در ۷۳ مورد تیراندازی گزارش شده در شبانهروز گذشته ۳۵ نفر کشته و ۵۳ نفر زخمیشدند. این تیراندازیها در ایالتهای فلوریدا، واشنگتن، آریزونا، ایلینوی، مریلند و تنسی رخ داده است. سالیانه هزاران نفر بر اثر تیراندازی با سلاح گرم در نقاط مختلف آمریکا کشته و یا زخمی میشوند. به علت قدرت لابی اسلحه و سودهای سرشار این صنعت برای سرمایهداران آمریکایی و دولت این کشور، تاکنون هیچیک از دولتهای آمریکا در خصوص محدودسازی فروش سلاح در این کشور اقدامی نکردهاند. بااینحال آمریکا مدعی مهد دموکراسی و برتری تمدنی در جهان است. بهراستی اگر فقط یک روز چنین اتفاقی در ایران اتفاق میافتاد، رسانههای ضد ایرانی چه میکردند
https://eitaa.com/e_beman