کمیسیون اروپا و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با صدور بیانیهای مشترک خواستار همکاری با دولت جدید ایالات متحده برای حفظ برجام شدند.
به گزارش مشرق، در این بیانیه که یک نسخه آن تحت عنوان «دستورکار جدید اتحادیه اروپا و آمریکا برای تحول در جهان» در تارنمای شورای اروپا منتشر شد، آمده است: لازم است که آمریکا و اتحادیه اروپا برای حفظ برنامه جامع اقدام مشترک، یا توافق هستهای ایران، که در سال ۲۰۱۵ به تائید شورای امنیت سازمان ملل رسید با یکدیگر همکاری کنند.
این بیانیه میافزاید: برجام ستون کلیدی معماری منع اشاعه (تسلیحان کشتار جمعی) در جهان به شمار میرود و ما باید بیشتر کردن دستاوردهای آن همکاری کنیم
https://eitaa.com/e_beman
معاون رسانه دفتر رهبر انقلاب به شایعات درباره وضعیت جسمانی رهبر انقلاب واکنش نشان داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در پی فضاسازی و شایعات برخی رسانه های خارجی درباره وضعیت جسمانی رهبر انقلاب، مهدی فضایلی معاون رسانه دفتر رهبر انقلاب در توئیتی نوشت؛
به کوری چشم دشمنان و به فضل الهی و با دعای خیر ارادتمندان، حضرت آقا سلامت و با نشاط به انجام برنامه های خود طبق روال مشغول هستند
https://eitaa.com/e_beman
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در رابطه با انتخابات 1400 هم گفت: من فکر می کنم در انتخابات دو مینیبوس نامزد داریم. در رابطه با بنده هم، من خودم را آماده کردم و هر وقت شرایط اقتضا کند وارد کار خواهم شد. اینکه در مقطع ثبت نام چه اتفاقی خواهد افتاد معلوم نیست و اگر بنده احساس وظیفه بکنم وارد خواهم شد و آمادگی آن را دارم
https://eitaa.com/e_beman
با تصویب شورای سیاسی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی دو کمیته مستقل انتخاباتی با محوریت انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر فعالیت خود را آغاز کرده است.
در کمیته انتخابات ریاست جمهوری جمعیت رهپویان آخرین تحولات سیاسی دولت و جریان اصلاحات و همچنین تاثیر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در فضای سیاسی کشور مورد بحث و ارزیابی قرار گرفت و تصمیمات سیاسی و رسانه ای در اینباره اتخاذ شد.
همچنین در شورای سیاسی جمعیت رهپویان به اتفاق آرا بر لزوم فعال شدن در انتخابات شورای شهر به صورت ویژه تاًکید شد.
در جمع بندی شورای سیاسی جمعیت رهپویان مقرر شد که راهکارهای عملیاتی برای کمک به جبهه انقلاب برای موفقیت در انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر تهیه و به کلیه چهره های سیاسی موثر جریان انقلاب برای هم اندیشی و ایجاد اجماع در تصمیم گیری ارسال شود
https://eitaa.com/e_beman
آخرین قسمت سلسله یادداشتهای توییتری رحیم پور ازغدی درباره شهید فخریزاده را در ادامه میخوانید:
"خون نامه" شهید پیشرفت وتمدن سازی برای "ایران قوی"،
پاسدار متفکر، محسن فخری زاده ( بخش آخر)
۱۰. این خوننامه را میتوان ادامه داد اما اگر در خانه کس است، یک حرف بس است. شخصیتی که چهل سال منتظر شهادت و بیست سال، منتظر ترور بوده است، صدایش درنیامده و دستی در بیتالمال نبرده است.
از ابتدای تأسیس سپاه، در جبهۀ غرب و جنوب، پاسداری مشهور به روحیۀ عرفانی و مأنوس با شعر و ادبیات و علاقمند به فیزیک و ریاضیات بوده و از سالهای دفاع مقدس تا لحظه ترور، مجاهد بود و مجاهد ماند. و این هنر «مجاهد ماندن» تا پایان را دستکم نگیرید.
بودند مجاهدین سابق که قاعدین امروز و سپس خائنین لاحق شدند ، در معرکه (ثم استقاموا) بیتوفیق ماندند، از کارنامۀ جهادی انقلاب و حتی از سابقه مختصر خود شرمندهاند، برخی مدیران که دیگر به هیچ چیز جز خود، اعتقاد ندارند، در محضر سران کشورهای دشمن با دهانی باز، چون دهان اسب آبی، از عمق وجود میخندند و در تهران، نگاه نفرتبار و ادبیات کینه، نثار انقلابیون وفادار میکنند.
آنانکه آلوده "جاه و مقام" یا "مال و منال" و "اشرافیگری و فساد" شدند و آنگاه با تعابیر روشنفکری مسروقه از متون ترجمه ای، عفونت درون را با ادوکلن، پذیرفتنی میکنند، قبلههایی که عوض شده، ذهنهایی که تسلیم شده، گناهانی که توجیه شده و شاید خیانتهایی که کمکم عادی شده است.
۱۱. چه شخصیتهای علمی و جهانی در ایران، گوهرهای نایاب اما گمنام و بینام، خادم ایران و ایرانی که از سر اخلاص و تواضع، اینجا دیده و حتی شنید
همه دستگاهها به دنبال قوی شدن هستند، دولت به دنبال مذاکره
«فؤاد ایزدی»، استاد دانشگاه تهران در گفتگو با پایگاه بصیرت، بیانیه دبیرخانه شورای امنیت ملی در خصوص مصوبه مجلس برای خروج از پروتکل الحاقی را بسیار مفید دانست و گفت: «متأسفانه امروز کشور به دلیل برخی از سوء مدیریتها بهشدت در موضع ضعف قرار گرفته و اکنون به همین خاطر امنیت ملی ما نیز دچار خدشه شده است؛ ترور شهید محسن فخری زاده نخبه و دانشمند هستهای ما نیز خروجی همین امر است». این کارشناس مسائل بینالمللی تأکید کرد: «مقام معظم رهبری همواره تأکیدات بسزایی در خصوص تقویت بدنه داخلی و خارجی کشور دارند. ایشان علناً ماه گذشته اظهار داشتند که با قوی شدن دولت ایران و نظام جمهوری اسلامی، دشمن از دشمنی با ایران مأیوس خواهد شد بااینوجود هنوز عدهای راه تقویت و از بین رفتن دشمنیها را مذاکره مجدد با آمریکا میدانند. اکنون مجلس برای تحقق عزت و استقلال کشور، طرح خروج از پروتکل الحاقی را برای خارج کردن کشور از موضع ضعف، تدوین و تنظیم کرده است».
https://eitaa.com/e_beman
سخن از یک بیماری است!
رسانههای لیبرال مسلک، با طرح دوگانههای موهومی نظیر «پیشرفت با تقابل میسر است یا تعامل با دنیا؟»، «دوراهی جنگ و صلح»، «توافق خوب است یا عدم توافق» همواره سعی داشته و دارند، بیماری خطرناک غربزدگی را در جامعه رواج دهند. جلال آل احمد، قریب ۶۰ سال پیش از این بیماری پرده برداشت: «غربزدگی را میگوییم وبازدگی؛ و اگر به مذاق خوشآیند نیست، بگوییم هم چون گرمازدگی یا سرمازدگی؛ اما نه. دستکم چیزی است در حدود سِنزدگی. دیدهاید که گندم را چطور میپوساند؟ از درون. پوسته سالم برجاست، اما فقط پوست است. به هر صورت سخن از یک بیماری است». در بهترین زمان اجرای برجام، صادرات ایران به ۲۸ کشور اروپایی، به اندازه نصف صادرات به همسایه کناریمان بوده است. همین یک مصداق، برای بیدار شدن و پذیرفتن اشتباه کافی است.
https://eitaa.com/e_beman
رفتار خاتمی با گفتارش سازگاری ندارد
«احمد حکیمیپور»، دبیرکل حزب اصلاحطلب اراده ملت میگوید: «وقتی اصلاحطلبان رأس کار بودند و بهاصطلاح برهکُشانشان را داشتند ما اصلاً جزو آنان نبودیم. وقتی اصلاحطلبان از دور افتادند و ریاست جمهوری از دست رفت، در پاییز ۸۴، به آنان پیوستیم چون دیگر نانوآب و منصبی نبود تا احدی گمان کند نقدها بر سر منصب بوده است، آمدنمان هم به این شرط بود که نقد را در اولویت بگذاریم و ضعفها و مشکلات را برطرف کنیم؛ اما این نقد هر بار به بهانهای عقب افتاد و فرصتسوزی کردیم، هر بار هم این عقبافتادگیها را به انتخابات، مصلحت و اینکه نقد نباید موجب سوءاستفاده رقیب شود، ربط میدادند. این فرصتسوزیها در جریان اصلاحات باعث شد بعد از سال ۹۲ آن ایرادها دوباره تکرار شود و شاهد همان ادبیات و رفتارها باشیم. منافع کشور در سه مقوله «امنیت ملی»، «منافع ملی» و «وحدت ملی» تعریف شده است که رئیسجمهور باید مخرج مشترک آن باشد. با اینکه رئیسجمهور نباید نظامی باشد، موافق نیستم؛ باید ببینیم در شرایط فعلی چه کسی میتواند کشور را با کمترین هزینه به اهداف برساند. خاتمی بعد از پایان دوره ریاستجمهوریاش حرف جالبی زد و گفت که «سیاستمداران مهمان تاریخ و فرهنگیان میزبان تاریخ هستند، من اساساً اشتباه به سیاست آمده بودم؛ چون شخصیتم فرهنگی است و باید به جایگاه میزبانی خود برگردم»، اما متأسفانه رفتارهایش با گفتارش سازگاری ندارد، یعنی با تحریک دیگران خودش را درگیر سیاست میکند. بارها شاهد بودیم خاتمی تصمیمهایی را تحت تأثیر افراد حلقه نزدیک به خود گرفته است».
https://eitaa.com/e_beman
آل سعود حتی از نام مخالفینش هراس دارد
اخیراً نیروهای امنیتی آل سعود با حمله به منطقه الزاره در جنوب العوامیه در منطقه الشرقیه، مسجد امام حسین (ع) که شهید نمر در آن سخنرانی میکرد را با خاک یکسان کردند. توجیه آل سعود برای سرپوش گذاشتن بر این جنایت، جادهسازی بهمنظور شکوفا نمودن اقتصاد مناطق قطیف و الشرقیه است؛ اما واقعیت آن است که هدف از این اقدام، نه آبادانی، بلکه محو تمام آثار شهید نمر و حرکت سیاسی مسالمتآمیزش است. دو سال قبل نیز بیش از 488 ملک اهالی محله المسوره در العوامیه به بهانه احداث جاده، ویران و اهالی آن رانده شدند. منطقه قطیف همان منطقهای است که در سال 2011 علیه ظلم، استبداد و محدودیتهای اجتماعی آل سعود و بن سلمان قیام کرد. همزمان با تخریب قبر نمر و مسجد امام حسین (ع)، نیروهای امنیتی آل سعود با حمله به الاحساء، سید هاشم الشخص از روحانیون این منطقه را بازداشت کردند.
https://eitaa.com/e_beman
تفاوت بین تفکر «انقلابی» و «لیبرال»
پس از انتشار بیانیه زینب سلیمانی در رابطه با ردیف بودجه اختصاص داده شده به بنیاد مکتب سلیمانی و درخواست او مبنی بر حذف این ردیف بودجه؛ کاربران فضای مجازی این رویداد را با تخصیص چندمیلیاردی دولت به دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید پزشکی که گفته میشود رانتخواری دختر رئیسجمهور و استفاده از بیتالمال برای عضویت در هیئتعلمی این دانشکده بوده است، مقایسه کردند و این تفاوت را تفاوت بین تفکر «انقلابی» و مشی «لیبرال» معرفی کردند.
https://eitaa.com/e_beman