▼حرف روز
چیستی رفع تحریم و خنثیسازی تحریم
سخنان روز چهارشنبه رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره موضوع تحریمها و تفاوتگذاری بین «خنثیسازی تحریمها و غلبه بر تحریمها» با «رفع تحریمها» از اهمیت اساسی و راهبردی برخوردار است. این نگاه ایشان برگرفته از رویکرد و راهکاری است که ایشان از مدتها قبل تحت عنوان حل مسائل اقتصادی از طریق فعالسازی ظرفیتهای درونی بیان کردهاند.
نکات تحلیلی: در آخرین مواضع، رهبر معظم انقلاب تأکید کردند که هرچند نباید از موضوع رفع تحریمها غفلت کرد، اما راه خنثیسازی تحریمها را بایستی در پیش گرفت، چراکه رفع تحریمها مسیر امتحان پس دادهای است که اثر پایداری نداشته است. در این زمینه سؤال اساسی آن است که چرا غلبه و خنثیسازی تحریمها مهمتر از رفع تحریمهاست؟ واقعیت آن است که برای رفع تحریمها اولاً باید با کشورهای خارجی و خاصه کشورهای متخاصم وارد مذاکره شد؛ ثانیاً باید به دادن امتیازات بعضاً وسیع تن داد؛ ثالثاً رفع تحریمها معمولاً موقتی است و هر زمان ممکن است با هر اتفاقی برگردد؛ اما در راهبرد خنثیسازی تحریمها، اولاً اختیار تصمیمگیری در اختیار کشور است؛ ثانیاً، نهتنها کشور در شرایط دادن امتیازات گوناگون قرار نمیگیرد، بلکه در این راهبرد، ابتکار عمل و فعال ساختن ظرفیتهای متعدد داخلی و همسایگی نیز مجال تحقق مییابد؛ ثالثاً، در خنثیسازی تحریمها کشور در نقطهای به نام بازدارندگی قرار میگیرد و عملاً موضوع بازگشت تحریم و یا اعمال تحریمهای جدید برای قدرتهای سلطهگر بلااثر میشود.
نکته پایانی: راهبرد رفع تحریمها همان راهبردی بود که با مذاکرات هستهای در پیش گرفته شد و امروز کشور را در شرایط تحریمی بیسابقه قرار داده است. التماس از آمریکا و اروپا برای لغو تحریمها، دادن امتیازات گسترده در بخش هستهای و درنهایت با اتفاقی به نام ترامپ در آمریکا و در پیش گرفتن سیاست فشار حداکثری، عملاً مسیر تشدید تحریمها در پیش گرفته شد؛ اما خنثیسازی تحریم نیز مسیری است آزموده شده که هر جا کشور در آن بخش به نقطه بازدارندگی رسید، عملاً کشور در شرایط پایدار قرار گرفته و تحریم برای دشمن بلاوجه شده است. آیا هماکنون بخشهای نظامی، هستهای، پزشکی و علمی کشور تحریمپذیر است؟ حتی در بخش اقتصاد موضوعاتی مانند بنزین و بخش پالایشگاهی و مهندسی و نظایر آن، آیا امکان مقابله با آن از سوی دشمنان وجود دارد؟ اما الزامات اساسی خنثیسازی تحریمها، شکست جریان تحریف، غلبه تفکر باورمند به ظرفیتهای ملی، همسایگی و منطقهای، وجود مدیران شجاع و پرکار و درنهایت استفاده از مزیتهای اقتصادی و بومی کشور است. (نویسنده: عزیز غضنفری
https://eitaa.com/e_beman
▼گزارش روز
پیام اینگونه بودجهنویسی چیست؟
پس از رد درخواست رئیس جمهور مبنی بر برداشت بخشی از درآمدهای صندوق توسعه ملی برای هزینههای عمومی، از سوی رهبر معظم انقلاب، «رحیم زارع»، عضو کمیسیون تلفیق مجلس نیز خبر داد: «رئیس مجلس طی نامهای به رئیسجمهور، خواستار اصلاحات اساسی در بودجه ۱۴۰۰ شد». درخواست محمدباقر قالیباف از رئیس جمهور، اصلاح لایحه بودجه در راستای مشخص شدن منابع درآمدی و انطباق واقعی درآمدها با هزینهها در بودجه 1400 بوده است.
گزاره تحلیلی: در خصوص لایحه بودجه دولت چند نکته حائز اهمیت است: ۱- وابستگی شدید لایحه بودجه ۱۴۰۰ به نفت (حدود ۴۱ درصد) و افزایش 5.3 برابری سهم نفت نسبت به بودجه سال جاری و همچنین وابستگی بیسابقه بودجه پیشنهادی به فروش اوراق قرضه در تعارض آشکار با دستور سال ۹۷ رهبر معظم انقلاب مبنی اصلاح ساختار بودجه و سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و همچنین برنامه ششم توسعه است. ۲- اینگونه بودجهنویسی هیچ تناسبی با شرایط تحریمی ندارد، به عبارتی فاقد پشتوانه کارشناسی بوده و در درون دولت نیز اجماعی بر روی آن وجود ندارد. ۳- این بودجه حتی اگر اصلاح گردد، آشکارا پیام مذاکره را به طرف غربی داده است. به نظر میرسد دولت بر روی مذاکره برای لغو تحریمها و ایجاد گشایش از این طریق در دوره بایدن حساب ویژه باز کرده است. ۴- اگر اینگونه باشد و بودجه صرفاً با هدف پیام مذاکره به طرف مقابل تنظیم شده باشد، دولت ناخواسته دست به اقدامی زده که نهتنها دست تیم مذاکرهکننده را باز نمیگذارد، بلکه با ارسال پیام ضعف و وابستگی، باعث میشود که طرف مقابل فشار را کماکان در سقف نگه دارد تا بتواند در پشت میز مذاکره امتیاز بگیرد.
جمعبندی: اگر لایحه بودجه از اساس اصلاح نگردد، ضمن اینکه خنثیکننده هیچ تحریمی نیست، باعث ایجاد بدهی، کسری افسارگسیخته و نهایتاً تورم بالا در کشور میگردد و نهایتاً با ساخت دوگانه (مذاکره/تورم) باعث تضعیف مقاومت ملی در مقابل زیادهخواهی غرب خواهد شد. یقیناً راهحل عبور از وضع موجود، مذاکره با غرب نیست. برای غلبه بر سختیها میبایست تحریمها را خنثی نمود، این مهم جز با اجماع ملی، تکیه بر ظرفیتهای درونی و کاهش هزینهها و توجه به اسناد بالادستی نظام تحقق نمییابد. (نویسنده: احمد بنافی)
https://eitaa.com/e_beman
✔️🍃
🍃
•[ #نڪته_گرام 👌 ]•
💬توییت جالب بن نورتون،
روزنامهنگار آمریکایی:
🔸عکس سمت چپ متروی تهران است،
ایران در شرایط تحریمهای وحشیانه و
مجرمانه اقتصادی توسط امپراتوری
آمریکاست.
🔸اما عکس سمت راست، متروی نیویورک
در ثروتمندترین کشور جهان بر روی زمین
است و من میتوانم تصدیق کنم که از این
جا بارها رد شدهام و این ایستگاه واقعا
همین شکلی است!
.
.
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.ir/e_beman
🍃
✔️🍃
📖🍃
🍃
•[ #سیر_مطالعاتے 📚 ]•
🎙 امام خامنه ای(مدظلهالعالے):
🔹مهندسی کلان فرهنگ کشور، یعنی
ترسیم راههای صیرورت و تکامل فرهنگ
ملی، درک اشکالات و نواقص فرهنگ
جامعه، تعیین راهحلهای کلی رفع این
نواقص، زمینهسازی و جهتدهی به
حرکت صحیح و پرشتاب فرهنگی و
صیانت و مراقبت صحیح از فرهنگ ملی.
📆 تاریخ: ۱۳۸۳/۱۰/۰۳
#کتاب_تشڪیلات_ڪارآمد /منبع
#کتاب_دوم
.
.
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.ir/e_beman
🍃
📚🍃
[ عکس ]
برگی از تاریخ اسلام
⛳️حضرت زینب کبری(س) الگوی یک مسلمان:
🔸ویژگی نخست حضرت زینب کبری (س) عقل و درایت ایشان است که این ویژگی را از وجود پیامبر اکرم(ص) به ارث برده اند؛ امام سجاد (ع) خطاب به حضرت زینب کبری(س) فرموده اند: « شما دانایی هستی که نزد کسی نیاموختی/ (1)
⛳️ویژگی دوم حضرت زینب کبری (س) «شجاعت» ایشان است که این ویژگی را از وجود نازنین امام علی(ع) به ارث برده اند، وقتی دشمن می خواست اسراء کربلا را خوار سازد، زینب کبری(س) قهرمانانه مقابل طعنه و طنز دشمن ایستاد.
🔸ویژگی سوم زینب کبری(س) «حیا و عفت» ایشان است که این ویژگی را از وجود نازنین حضرت زهرا (س) به ارث برده اند،
🔹ابو یحیی مازنی روایت کرده است: مدتها در مدینه در خدمت حضرت علی(ع) به سر بردم و خانه ام نزدیک خانه زینب(س) بود. به خدا سوگند هیچ گاه چشمم به او نیفتاد و صدایی از او به گوشم نرسید. به هنگامی که می خواست به زیارت رسول خدا (ص) برود، شبانه از خانه بیرون می رفت، در حالی که امام حسن(ع) در سمت راست او و امام حسین(ع) در سمت چپ او و امیرالمؤمنین (ع) پیش رویش راه می رفتند. (2)
⛳️ویژگی چهارم حضرت زینب کبری(س) «صبر» ایشان است که این ویژگی را از وجود امام حسن مجتبی(ع) به ارث برده اند، امام حسن مجتبی(ع) تا زمان شهادت مامور به صبر بودند.
🔸ویژگی پنجم زینب کبری(س) «عزت» ایشان است که این ویژگی را از وجود امام حسین(ع) به ارث برده اند، امام حسین فرمودند «هَیهَاتَ مِنَّا الذِّلَّة»
🍃🌸─┅─═इई 💠ईइ═─┅─🌸🍃
1- بحار الأنوار ، ج ۴۵ ، ص ۱۶۴
2-کتاب فاطمه زهرا(س ) شادمانى دل پيامبر، ص 862.
تحقیق و تدوین: سید محمد حسین مرکبی
ht
◄ پیشبینی اقتصاددان مجلس از وضعیت آینده بورس/ «پورابراهیمی»، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس میگوید: «نگران بازدهی سهام عدالت نباشید. دولت از بالا و پایین رفتن شاخص بورس تأمین مالی خود را انجام داد، اما هدفش زیان مردم نبود. ما در فروردینماه متوجه روند عجیب شاخص بورس شدیم و این اتفاقات را پیشبینی کردیم. در اردیبهشتماه و خردادماه نامههایی به دولت نوشتیم و از دولت خواستیم سرمایههای ورودی به بورس را مدیریت کند و به سمت تولید هدایت کند، اما اتفاقی نیفتاد و کار از کار گذشت».
https://eitaa.com/e_beman
◄ موافقت؛ صرفاً با «پیشنهاد تمدید زمان بررسی لوایح FATF»/ روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کرد: «همانگونه که دبیر محترم مجمع در حاشیه جلسه اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کردند، ریاست جمهوری طی نامهای به محضر مقام معظم رهبری ضمن درخواست تمدید زمان بررسی لوایح «پالرمو» و «سی اف تی» مربوط به پیوستن ایران به گروه اقدام مالی (FATF) در مجمع تشخیص مصلحت نظام، از معظم له درخواست کردهاند که مجمع، با اضافه کردن تحفّظ جدید، شرایط الحاق به این معاهدات را فراهم کند. رهبر معظم انقلاب در پاسخ به دو درخواست مذکور، صرفاً با تمدید زمان بررسی این موضوع در مجمع تشخیص مصلحت نظام موافقت فرمودهاند».
https://eitaa.com/e_beman
🍃🌷🍃 ﷽ 🍃🌷🍃
🍃 بصائر علوی
♥️ #امیرمومنان و معرّفی الگوی پرهيزگاری
🍃💐از خدا چون خردمندی بترسيد که دل را به تفکر مشغول داشته،
و ترس از خدا بدنش را فرا گرفته، و شب زنده داری خواب از چشم او ربوده،
و به اميد ثواب، گرمیِ روز را با تشنگی گذرانده، با پارسايی شهوات را کشته،
🍃💐و نام خدا زبانش را همواره به حرکت در آورده. ترس از خدا را برای ايمن ماندن در قيامت پيش فرستاده،
⬅️ از تمام راه ها جز راه حق چشم پوشيده، و بهترين راهی که انسان را به حق می رساند می پيمايد. چيزی او را مغرور نساخته، و مشکلات و شبهات او را نابينا نمی سازد.
💐🍃؛
🍃؛ مژده بهشت، و زندگی کردن در آسايش و نعمتِ سرای جاويدان و ايمن ترين روزها، او را خشنود ساخته است.
⬅️ با بهترين روش از گذرگاه دنيا عبور کرده، توشه آخرت را پيش فرستاده، و از ترس قيامت در انجام اعمال صالح پيش قدم شده است،
ايام زندگی را با شتاب در اطاعت پروردگار گذرانده، و در فراهم آوردن خشنودی خدا با رغبت تلاش کرده، از زشتی ها فرار کرده، امروز رعايت زندگی فردا کرده، و هم اکنون آينده خود را ديده است.
💐🍃؛
🍃پس بهشت برای پاداش نيکوکاران سزاوار و جهنّم برای کيفر بدکاران مناسب است،
🔰 و خدا برای انتقام گرفتن از ستمگران کفايت می کند،
🔰 و قرآن برای حجّت آوردن و دشمنی کردن، کافی است.
#سردارسلیمانی
#دکترفخری_زاده
#ابومهندس
#انتقام_سخت
📜 #نهج_البلاغه، #خطبه83
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
🍃
🌷🍃
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
✳️✳️زینب الگوی انسان صبار شکور
سوره إبراهيم: آيه 5
إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ (5)
همانا در اين (يادآورى) براى كسانى كه صبر و مقاومت و سپاس فراوان داشته باشند نشانههايى از قدرت الهى است.
✅برخی مؤمنین «صابر»ند و برخی دیگر «صبور»؛ امّا خواص از مؤمنین اند که «صبّار»ند؛ یعنی در نهایت صبر. صبر در مصیبت ها و امتحانات الهی، صبر در عبودیت و اطاعت از دستورات الهی و صبر در ترک معصیت و گناه.
همچنین برخی از مؤمنین «شاکر»ند و برخی دیگر «شکور».
انسان مؤمنی که در تحمل مصیبت و انجام طاعت و ترک معصیت، صبّار باشد و صبرش نیز فقط برای کسب رضای خدا باشد و از همه بالاتر اینکه، نه تنها از دچار شدن به انواع سختی ها حتی اندکی هم در دلش احساس نارضایتی نمی کند، بلکه از خداوند بسیار هم شاکر باشد، آنگاه چشم دلش باز و فهمش از دین و منابع دینی، فهمش از زندگی، فهمش از موضوعات مختلف اجتماعی - سیاسی و فهمش از بسیاری مسائل دیگر، فهمی حکیمانه می شود. خداوند بندگان خاص خود را پس از طی کردن سختی هایی طاقت فرسا در زندگی، به فهمی حکیمانه نائل می سازد. و هرچه «صبر» و «شکر» انسان بیشتر باشد، فهمش نیز حکیمانه تر خواهد بود.
✅و این همان معنای این کریمه قرآن است که می فرماید تنها کسانی به فهم عمیق و حکیمانه از آیات الهی دست می یابند که هم «صبّار» باشند و هم «شکور»:
«إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ» (ابراهیم: 5، لقمان: 31، سبأ: 19، شوری: 33)
✳️✳️✳️زینب (سلام الله علیها) یکی از بارزترین مصادیق عینی این آیه شریفه است. زن مؤمنی که پس از تحمّل سختی ها و مصائب فوق العاده سنگین، همه آنان را زیبا می بیند، یعنی هم «صبّار» است و هم «شکور». و در نتیجه طبق فرمایش این آیه کریمه، علم و فهم او نیز علم و فهمی خدادای خواهد بود؛ همانگونه که امام سجاد(ع) خطاب به ایشان فرمودند:
«وَ أَنْتِ بِحَمْدِ اللَّهِ عَالِمَةٌ غَيْرُ مُعَلَّمَةٍ فَهِمَةٌ غَيْرُ مُفَهَّمَة» (احتجاج طبرسی، ج2، ص305)
✅تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
نشانه ایمان چیست؟
اقامهی صلاة، نماز را در جامعه به پا داشتن، همگان را نماز خوان کردن.
یعنی جامعهای که دائماً به یاد خدا و در راه خداست.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جلسه_دوم
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
⭕️ روزانه با صبحانه خبری در یک کانال تحلیلی و نخبه پسند همراه شوید
لازم به ذکر است صبحانه خبری صرفا بیان اخبار سیاسی و دیدگاههای جریانات سیاسی است
👈تحلیل ودیدگاه کانال انقلابی بمانیم را می توانید در" راهبرد روزانه "مشاهده فرمایید.
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
با شنیدن سخنان زهرآلود ولایتمداران دیروز گریستم حجتالاسلام والمسلمین خسروپناه با انتشار دلنوشتهای نسبت به اظهارات و مواضع محمود امجد پاسخ داد. متن این پیام به شرح ذیل است:
به نام خالق عادل جبار
رهبرا سید علی جان، وقتی سخنان زهرآلود ولایتمداران دیروز را شنیدم؛ گریستم و دردنامهای نوشتم.
آقا جان تنهایت نمیگذاریم و تنها نیستی.
رهبرا غربت علی تکرارپذیر نیست؛
بگذار هر چه میخواهند بگویند و از ظالم دفاع کنند و جای شهید و جلاد را تغییر دهند؛ اما حق پنهان نمیماند.
مولانا دوستان دیروز به صف دشمنان پناه بردهاند؛ آن هم در کشوری که پناهگاه منافقان جنایتکار بود و اینک با شمشیر زهرآلود زبانشان بر شما میتازند.
عجب روزگاری است، حاج قاسم روستایی با زهد و پارسایی و بصیرت و رشادت و مجاهدت به عالیترین سعه وجودی عارفانه میرسد و فیض شهادت مییابد و آن شیخ حوزوی عارف دیده، با سادگی و تاثیرپذیری از فرزندش در صف دشمنان انقلاب قرار میگیرد و همانند اهل نفاق سخن میراند.
خدایا عاقبت ما را ختم به خیر کن
الهی ما را در مسیر مکتب سلیمانی قرار بده
معبودا مرگ ما را شهادت در راه ولایت سید علی نایب امام عصر عج قرار بده؛ آنگونه که حاج قاسم خواست.
والسلام سربازت عبدالحسین https://eitaa.com/e_beman
دبیرکل جبهه پایداری تغییر کرد/ صادق محصولی به جای آقاتهرانی نشست
مرتضی آقاتهرانی به عنوان رئیس شورای مرکزی و صادق محصولی بهعنوان دبیر کل جبهه پایداری انقلاب اسلامی انتخاب شدند.
دبیرکل جبهه پایداری تغییر کرد
به گزارش جهان نيوز، در اولین جلسه شورای مرکزی جدید جبهه پایداری که اخیراً توسط مجمع عمومی انتخاب شد، با توجه به اساسنامه مورد تأیید وزارت کشور، مرتضی آقاتهرانی به عنوان رییس شورای مرکزی و صادق محصولی بهعنوان دبیر کل جبهه پایداری انقلاب اسلامی انتخاب شدند.
بر اساس گزارش فارس، مجید متقیفر هم در سمت سخنگوی جبهه پایداری ابقا شد. https://eitaa.com/e_beman
هشدار درباره حضور نظامیان در انتخابات، گمره کننده است
عبدالله گنجی، مدیرمسئول روزنامه جوان درباره بحث حضور نظامیان در انتخابات ریاست جمهوری در این روزنامه نوشت: «اگر در محفلی خصوصی از هشداردهندگان بپرسید آیا نظامیان میتوانند وارد انتخابات شوند؟ حتماً خواهند گفت بله، اگر لباس از تن درآورند و خود را در معرض انتخاب ملت قرار دهند، مانعی ندارد. حال سؤال این است که مگر راه دیگری برای ورود یک نظامی به انتخابات وجود دارد؟...
میگویند مردم به نظامیان رأی نمیدهند و از سوی دیگر احساس خطر میکنند و سازوکار حقوقی ورود نظامیان به انتخابات را نیز مخفی میکنند. بدون تردید منظور آنان از نظامیان سپاهیان است، چه سپاهیانی که قبلاً در سپاه بودهاند و چه آنان که بخواهند اکنون استعفا دهند و وارد انتخابات شوند. خوشبختانه هردو طیف از نسل اول سپاه هستند. درست است که به جهت حقوقی نظامیاند، اما از جهت رفتار و منش کمتر کسی سپاهیان را نظامی به معنی عرفی آن میداند.
اطلاق نظامیان و احساس خطر از حضور آنان دو منشأ دارد؛ اول کینه از سپاه به خاطر ناکامسازی بسیاری از فتنههای براندازانه و دوم عدم اعتماد به سازوکار حقوقی انتخابات که در سال ۸۸ به واضحترین وجه آن را ثابت کردهاند. https://eitaa.com/e_beman
اسم رمز محسن رضایی برای انتخابات 1400
اعتماد نوشت: «با بحث اصولگرایی-اصلاحطلبی، مشکلات کشور به صورت ریشهای قابل حل نیست. این بازی پایان یافته است.» این اظهارات بخشی از سخنان محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در یک گفتوگوی تلویزیونی است که نشان میدهد زمزمههایی مبنی بر حضور محسن رضایی در انتخابات پیشرو چندان هم دور از واقعیت نبوده است.
او گفته: «اگر بازیگران عرصه سیاست هنوز متوجه نشدهاند که این بازی نمیتواند کشور را اداره کند؛ یا علتش این است که توجه ندارند، یا متوجه هستند و از بس درگیر مسائل ذهنی خود هستند که احساس مسوولیت خود را از دست دادهاند.
ما نیاز به تیم قوی و کارآمد اقتصادی از قویترین مردان کشور داریم. این تیم از هر گروهی که میخواهد باشد؛ مشروط بر اینکه در چارچوب سیاستهای کلی مقام معظم رهبری سکان اقتصاد کشور را در دست بگیرند. مثل تیمی که آقای ماهاتیر محمد تشکیل داد یا تیمی که در کره جنوبی حدود ۳۷ سال پیش شکل گرفت.» https://eitaa.com/e_beman
بزک کننده دیروز برجام و مبالغهگر امروز!
روزنامه زنجیرهای شرق در گزارشی با عنوان «ظرفیتهای بایدن برای اصلاحطلبان» نوشت: «اصلاحطلبان چند مدتی است تأکید میکنند که ریاستجمهوری بایدن از هر نظر به نفع ایران خواهد بود، زیرا در صورت تغییر دولت آمریکا امکان مذاکره با این کشور وجود خواهد داشت؛ هرچند مذاکره در شرایطی که بههرحال تحریمهای گستردهای از سوی آمریکا علیه ایران وضع شده، قدری سخت است و به نظر میرسد که مدتی طول بکشد تا این تحریمها رفع شود و در شرایطی مانند آنچه پیش از خروج ترامپ از برجام شاهد بودیم، ایران و آمریکا بتوانند در فضایی به دور از تهدید مذاکره کنند». این روزنامه زنجیرهای در ادامه نوشت: «ممکن است ورود بایدن به کاخ سفید باعث گشایش باب مذاکره و به تبع آن بهبود احتمالی داخلی شود. اصلاحطلبان تصور میکنند با پیروزی بایدن میتوانند با تکیه بر گفتمان مذاکره در انتخابات ریاستجمهوری سال آینده، برگ برنده مهمی در دست داشته باشند. آنها در شرایطی که نارضایتی عمومی زیاد شده است و شاید دیگر نتوانند با وعدههای اقتصادی یا سیاسی مردم را به انتخابات امیدوار کنند، گمان میکنند یکی از مهمترین راههای اعتمادسازی برای مردم، تکرار مجدد دوگانه مقابله - مذاکره است و با این شیوه قادر خواهند بود که مردم را به نفع خود پای صندوق انتخابات بیاورند». روزنامه شرق پیش از این در دیماه ۹۴ و در اوج عهدشکنی دولت اوباما، «امضای کری تضمین است؛ اطمینان تهران از اجرای برجام» تیتر اول خود کرد. چندی بعد مدیرمسئول روزنامه شرق در توصیف این تیتر گفت: «من مبالغه را قبول دارم. این مبالغهها باید میشد به این خاطر که فضا خیلی فضای تنگ و ترشی بود. دولت باید در حقیقت این موضوع را قدری بزک میکرد که بتواند حرفش را به کرسی بنشاند». https://eitaa.com/e_beman