▼حرف روز
بداخلاقي انتخاباتی ممنوع!
با فرمايشات رهبر معظم انقلاب اسلامي در باب انتخابات که در ديدار غيرحضوري معظم له با مردم تبريز در هفته گذشته ايراد شد، فضای انتخاباتی کشور گرمتر از گذشته شده است؛ انتخاباتي که قرار است در 28 خردادماه 1400 برگزار شود و تکلیف ریاست جمهوری و مدیریت شهری و روستایی کشور را در دهه پنجم انقلاب رقم بزند. در اين ميان يکي از ملاحظات مهم در باب انتخاباتي، چگونگي شکلگیری رقابتهای سياسي احزاب و گروههای سياسي است که از هماینک کلید خورده است.
نکات تحليلي: 1- يکي از شاخصهاي مهم تحقق انتخابات مطلوب در کشور، توجه به سلامت رقابتهاي انتخاباتي است که تحقق آن در گرو رعايت اخلاق در ميدان رقابتهاست؛ توجه به مسائلي از قبيل پرهيز از دروغ، تهمت و افترا، تخريب، بزرگنمايي مشکلات، اسراف، هزينهکردهاي غيرشرعي، دادن وعدههاي غيرواقعي، خريد رأي و ... نمونهاي از دغدغههايي است که توجه به آن ميتواند متضمن سلامت رقابتهاي انتخاباتي باشد. اين اصول در سطوح مختلف رقابتهای انتخاباتي همچون تبليغات، مناظرات و گفتوگوها و مصاحبهها با رسانههاي مختلف، يادداشتها و تحليلهاي مطبوعات وابسته به جريانهاي سياسي و همچنين رقابت نزد طرفداران و هواداران بايد موردتوجه قرار گيرد. 2- اظهارات يکي از شخصيتهاي سياسي عليه رئیس شوراي ائتلاف نیروهای انقلاب، مصداقي از بداخلاقيهاي سياسي است که در آستانه انتخابات کليد خورده است. اتهامزني به آقاي حداد عادل و اعلام دروغ نزديکي وي به دربار پهلوي ازجمله این دروغپراکنیهاست که هدفی جز تضعیف نیروهای انقلاب ندارد؛ وگرنه همه آنهایی که آشنایی مختصری هم با تاریخ مبارزات قبل از انقلاب دارند، بهخوبی کذب بودن ادعای مطرح شده را ميدانند! 3- همين اتهامزني فرصتي را براي ضدانقلاب و رسانههای بيگانه فراهم کرده تا در روز گذشته هجمه سنگيني عليه مسئولین جمهوری اسلامی و نیروهای انقلاب آغاز نمایند. این اقدام بهخوبی نشان میدهد که دشمنان این ملت منتظر تک فرصتهایی هستند که میداندار اغواگری و فریب افکار عمومی شده و التهاب و تنش و چنددستگی را در جامعه و در آستانه انتخابات رواج دهند! 4- این مناقشه نکته دیگری هم در دل خود داشت و نشان داد که برخی چهرههای سیاسی که در طول سالهای اخیر همواره هجمه و تخریب و افشاگری را یکی از ابزارهای خود برای مقابله با رقبا و منتقدین قرار داده بودند و در این مسیر از دروغپردازی دریغ نمیورزیدند، هنوز هم بر همان مشی سیاسی باطل خود هستند و اگر شورای نگهبان بر عدم احراز صلاحیت آنان تأکید دارد، تشخیص درستی داشته است. (نویسنده: مهدی سعیدی
▼گزارش روز
قانون دو سر برد!
پس از دیدار مدیرکل آژانس انرژی اتمی با مقامات کشورمان و صدور بیانیه مشترک، نمایندگان مجلس به این بیانیه واکنش نشان دادند و در جلسه صبح دیروز انتقادات شدیدی بر آن داشتند که درنهایت گزارش تخلف دولت از اجرای «قانون راهبردی لغو تحریمها» را به قوه قضائیه ارسال کردند.
گزارههای خبری: سعید خطیبزاده (سخنگوی وزارت امور خارجه) درباره جزئیات سفر گروسی به کشورمان و مذاکرات میان دو طرف گفت: «در این سفر مذاکرات بسیار خوبی انجام شد که دستاورد بسیار بزرگی برای سازمان انرژی اتمی است. در سفر آقای گروسی هیچ امتیازی به آمریکا داده نشده و همه توافقات انجامشده در چارچوب مصوبه مجلس شورای اسلامی است». بااینحال، مجتبی ذوالنوری، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس معتقد است: «توافقنامهای که بین دولت با آژانس بینالمللی انرژی هستهای منعقد شده، خلاف قانون اقدام راهبردی لغو تحریمها بوده و هرچه سریعتر باید لغو شود. هفت سال است که همه مسائل کشور به برجام گره خورده و اقتصاد کشور شرطی شده است. برجام را منعقد کردند، بدون آنکه هیچ تضمینی از دشمن گرفته شود». همچنین دکتر علیرضا زاکانی (رئیس مرکز پژوهشهای مجلس) نیز در نقد این توافقنامه جنجالی، گفت: «توافقنامه اخیر سازمان انرژی اتمی ایران و آژانس بینالمللی انرژی هستهای خلاف قانون اساسی، خلاف قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و خلاف بیان صریح مقام معظم رهبری است».
گزارههای تحلیلی: 1- قانون توقف اجرای پروتکل الحاقی یک معامله دو سر برد است، زیرا اگر طرفهای برجامی همه تحریمها را لغو کنند، به آنچه از برجام انتظار داشتهایم، رسیدهایم و اگر تحریمها را لغو نکنند، امتیازاتی را که سخاوتمندانه و بلاعوض تقدیمشان کرده بودیم، پس میگیریم. 2-توافق وزارت خارجه و گروسی در عمل، مانعی در مسیر اجرای مصوبه مجلس ایجاد نمیکند، چرا که در توافق بر توقف قطعی اجرای پروتکل الحاقی تأکید شده است و آمده است که اطلاعات ضبطشده در اختیار آژانس قرار نمیگیرد. 3- گرچه خط سیاسی مجلس و دولت متفاوت از هم است، این اختلافنظر نباید در عرصه بینالمللی نمود و بروز داشته باشد و موجب سوءاستفاده دشمن شود. ازاینرو، همانگونه که دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای مجلس خبرگان تأکید کردند: «این اختلافنظرها [اختلاف برداشتی که مجلس از کار دولت دارد] قابلحل است و باید دو طرف، قضیه را با همکاری یکدیگر حل کنند و نباید اختلافها رها و یا تشدید شود که نشاندهنده دوصدایی باشد». (نویسنده: فرهاد کوچک زاده)
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
📌🍃 🍃 •[ #نشست_تخصصے_بصیرتے 🎤 ]• 📢 #نهمین نشست تخصصی بصیرتی اساتید و هادیان سیاسی در قالب فضای مجاز
سلام علیڪم و رحمه الله.
عاقبتتونبخیر و حسینے.
ان شاالله #ساعت_18:15 درخدمت
دکتر #مهدی_سعیدی با ادامه مبحث
جلسه قبل با موضوع "جریان شناسی
سیاسی انتخابات 1400"
در گروه اندیشه ورزان خ.رضوی در ایتا
هستیم.
لینک گروه:
🆔eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
.
🍃🌷🍃 ﷽ 🍃🌷🍃
🍃 بصائر علوی
🍃 انتخاب کارگزاران
🍃 #قسمت_آخر
د) مهمترین ویژگی های مدیریتی کارگزار در کلام #امیرمومنان
1⃣ امانت داری و پرهیزاز طمع وبخل
2⃣ توان مندی ،تخصص و دوراندیشی
3⃣ تواضع و پرهیز از کبر و غرور
4⃣ #پرهیز از استبداد رأی
5⃣ #سعه_صدر و شکیبایی
6⃣ #سایر ویژگی و صفات
➖☘➖☘➖☘➖
💌 ۴_ #پرهیز از استبداد رأی
🔰 «هر كس خودرای شد به هلاكت رسيد، ⬅️و هر كس با ديگران مشورت كرد، در عقلهای آنان شريك شد»
( #حکمت161)
💌 ۵ - #سعه_صدر و شکیبایی
🔰 «واصبروا لحوائجهم؛ در برآوردن حاجتهای مردم شکیبایی ورزید». ( نامه 51)
⬅️یا می فرماید:
« و أحلم عندالغضب و به هنگام خشم فروتن باش »
(#نامه69 )
⬅️ «آلَةُ الرِّیَاسَةِ سَعَهُ الصَّدْرِ؛ سعه صدر، ابزار ریاست است». ( حکمت 176)
💌 ۶ - #سایر ویژگی و صفات
🔻 رهبرانقلاب :
علاج دردهای مزمن کشور در پرشور بودن انتخابات و حضور عمومی مردم و بعد انتخاب اصلح،
انتخاب شخصیت مناسب در انتخابات ریاست جمهوری است. ۹۹/۱۱/۲۹
📒 #نهج_البلاغه
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
🍃
🌷🍃
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
📌🍃 🍃 •[ #نشست_تخصصے_بصیرتے 🎤 ]• 📢 #نهمین نشست تخصصی بصیرتی اساتید و هادیان سیاسی در قالب فضای مجاز
سلام علیڪم و رحمه الله.
عاقبتتونبخیر و حسینے.
ان شاالله #ساعت_18:15 درخدمت
دکتر #مهدی_سعیدی با ادامه مبحث
جلسه قبل با موضوع "جریان شناسی
سیاسی انتخابات 1400"
در گروه اندیشه ورزان خ.رضوی در ایتا
هستیم.
لینک گروه:
🆔eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
.
.
.
.
⁉️🍃
🍃
#نظرسنجی
بسمه تعالے/ ضمن قدردانی از همراهی و
مشارڪت در نشستهای بصیرتی مجازی
(گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی در
پیامرسان ایتا، لطفا با کلیک بر روی لینک
زیر در نظرسنجی شرکت کنید:
🆔 EitaaBot.ir/poll/6dfx
🔴 #دکتر_سعیدی
🎤 #کارشناس_عالی_مسائل_ایران
🗞 #نشست_بصیرتے_مجازے(10)
♻️ #موضوع_داخلی
لینک گروه(شروع نشست مذکور
در گروه سنجاق شده است):
https://eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
🍃
✍🍃
◄ کمک ۲۰۰ میلیاردی موکبداران به محرومان/ به گفته ستاد بازسازی عتبات، در ۵ ماه گذشته ۲۰۰ میلیارد تومان توسط موکبداران سراسر کشور برای ارسال به مناطق محروم جمعآوری شده است. ورود موکبداران و هیئات مذهبی کشور به اقدامات جهادی، محرومیتزدایی و فعالیتهای عامالمنفعه پس از سیل خوزستان و از دو سال پیش به درخواست شهید حاج قاسم سلیمانی رونق گرفت و همچنان رو به افزایش است؛ گسترش این فعالیتها برکت دیگری از نفس الهی آن خادم ملت بود
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
👇🔰 اگر دشمن نقض عهد کرد، باید آن قرارداد را پرتاب کنید طرف خودش!
[سوره الأنفال (8): آيه 56]
الَّذِينَ عاهَدْتَ مِنْهُمْ ثُمَّ يَنْقُضُونَ عَهْدَهُمْ فِي كُلِّ مَرَّةٍ وَ هُمْ لا يَتَّقُونَ (56)
(بدترين جنبندگان نزد خداوند،) آنانند كه از ايشان پيمان گرفتهاى، سپس پيمان خود را در هر بار مىشكنند و (در وفادارى و حفظ پيمان،) اهل تقوا و پروا نيستند.
آیه 56 با ذکر آیه 57 و 58 معنی پیدا می کند .
فَإِمَّا تَثْقَفَنَّهُمْ فِي الْحَرْبِ فَشَرِّدْ بِهِمْ مَنْ خَلْفَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَذَّكَّرُونَ وَ إِمَّا تَخافَنَّ مِنْ قَوْمٍ خِيانَةً فَانْبِذْ إِلَيْهِمْ عَلى سَواءٍ إِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ الْخائِنينَ ...
«پس اگر در جنگ بر آنان (عهدشکنان) ، دست یافتی ، کسانی را که در پیش آنان هستند تار و مار کن باشد که عبرت گیرند ، اگر از خیانت یکی از آنها بیم داری ، پیمانشان را به سوی خودشان بینداز...»
ماجرای تاریخی از این قرار است که خداوند درباره پیمان شکنان به پیامبر می فرماید : اگر در جنگ بر آنان دست یافتى که خواهى یافت چنان بر ایشان سخت گیر که مایه عبرت کسانى شوند که درپی تکرار این خیانت ها هستند تا ترس و نگرانى بر آنان حاکم شود و دیگر براى نبرد با مؤمنان همداستان نشوند، باشد که بفهمند پیمان شکنى و ستیزه جویى با مؤمنان چه فرجام شومى دارد.
و اگر از قومى که با آنان پیمان بسته اى بیم خیانت در پیمان دارى، پیمانشان را به سویشان بیفکن و لغو آن را به ایشان اعلام کن تا شما و آنان در آگاهى از لغو پیمان یکسان باشید، و بدان که اگر به آنان اعلام نکنى مرتکب خیانت شده اى و خداوند خیانتکاران را دوست نمى دارد.
این آیات خود بیانگر دستور خداوند و سیره پیامبر اکرم (ص) در برابر عهد شکنانی است که سابقه اعمال آنها بیانگر غیرقابل اعتماد بودنشان است!
🌹🌹🌹امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام؛1395/3/25) »
قرآن می فرماید اگر دشمن نقض عهد کرد، باید آن قرارداد را پرتاب کنید طرف خودش!
«سند [برجام] - همانطور که عرض کردم- یک خلل و فُرَجی دارد، یک زوایای پرابهامی دارد که اینها موجب شده است که دشمن بتواند سوء استفاده کند، طرف مقابل بتواند از آنها سوء استفاده کند. ما البتّه برجام را ابتدائاً نقض نخواهیم کرد؛ این را همه بدانند! ما نقض نمی کنیم برجام را؛ لکن اگر طرف مقابل نقض کند که حالا همین طور این کسانی که نامزد ریاست جمهوری آمریکایند، مدام دارند تهدید می کنند که ما می آییم پاره می کنیم، نقض می کنیم، اینها اگر پاره کردند،ماآتش می زنیم. اینکه حالا نقض نمی کنیم، متّکی است به دستور قرآن: «اَوفوا بِالعَهد» (اسراء: 34)
بالاخره یک معاهده ای است انجام داده ایم، نمی خواهیم معاهده را ما به هم بزنیم؛ و آنکه اگر آنها نقض کردند، ما هم نقض خواهیم کرد، این هم متّکی است به آیه ی قرآن: «وَ اِمّا تَخافَنَّ مِن قَومٍ خِیانَةً فَانبِذ اِلَیهِم عَلی سَوآء» (انفال:58)
اگر آن طرف نقض کرد، نقض کن. «فَانبِذ» یعنی پرتاب کن طرف خودش؛ رد کن. بنابراین ما تابع اصول قرآنی هستیم؛ هم در این طرف قضیّه، هم در آن طرف قضیّه.»
✅تدوین : رجبعلی بازیاد https://eitaa.com/e_beman
کسانی که دست روی دست میگذارند و میگویند خدا خودش درست میکند این اشتباه است و معنای توکل این نیست، اینان مانند قوم بنیاسرائیل هستند که به حضرت موسی میگفتند: تو و خدایت بروید و بجنگید و ما اینجا نشستهایم، فَاذهَب انتَ و َربُّکَ فَقاتلا اِنّا هَاهُنا قَاعِدُون.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#بخش_ایمان https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
⭕️ روزانه با صبحانه خبری در یک کانال تحلیلی و نخبه پسند همراه شوید
لازم به ذکر است صبحانه خبری صرفا بیان اخبار سیاسی و دیدگاههای جریانات سیاسی است
👈تحلیل ودیدگاه کانال انقلابی بمانیم را می توانید در" راهبرد روزانه "مشاهده فرمایید.
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
* مقامات روس چند دقیقه به قالیباف وقت ملاقات دادند؟
سفر قالیباف گرچه با حواشی سیاسی رو به رو شد ولی به لحاظ دستاوردهای دیپلماتیک از سفرهای موفق مقامات ایرانی به روسیه برآورد می شود. دیدارهای قالیباف با مقامات روس و میزان استقبال از او حتی در برخی موراد فراتر از پروتکل های مرسوم بوده است. در این میان جلسات اقتصادی و امنیتی قالیباف در روسیه پررونق تر از دیگر جلسات بوده است. پیگیری های خبرنگار جهان نيوز نشان می دهد که برخی جلسات قالیباف با مقامات روس گاه تا سه برابر زمان از قبل تعیین شده طول کشیده است و طرف های روس از موضوعات پیشنهادی ایران در سفر استقبال قابل تاملی داشته اند. به اعتقاد کارشناسان یکی از دلایل استقبال مقامات روس از موضوعات مطرح شده در دیدار با قالیباف، سطح راهبردی موضوعات پیشنهادی و جدی بودن طرف ایرانی برای گفتگو بوده است. https://eitaa.com/e_beman
* نامزدهای گمنام اصلاح طلب برای انتخابات +اسامی
یکی از چالش های اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری، صف کاندیداهای اصلاح طلبی است که به لحاظ نفوذ سیاسی و حزبی موثر هستند ولی در افکار عمومی ناشناخته و گمنام هستند. به اعتقاد برخی از فعالین سیاسی چهره های احتمالی همانند حق شناس، افشانی، حضرتی، کواکبیان، رهامی و... از جمله افرادی هستند که افراد نزدیک به خاتمی از سوی اصلاح طلب بودن آنها را نمی توانند انکار کنند و از سوی دیگر نگرانند که این افراد در صورت تایید صلاحیت، حاضر به کنار کشیدن به نفع کاندیدا مورد نظر خاتمی نباشند. https://eitaa.com/e_beman
* مردم چه کسی را بهترین گزینه برای اداره کشور و مشکلات اقتصادی می دانند؟
نتایج نظرسنجی درباره چهره های احتمالی برای انتخابات ریاست جمهوری برای اداره بهتر کشور و رفع مشکلات اقتصادی قابل توجه است. گزارش ذیل بررسی نتایج این نظرسنجی از میان افرادی همچون، آیت الله رئیسی، قالیباف، ظریف و سید حسن خمینی است.
شرکت کنندگان در این نظرسنجی در پاسخ به این که بهترین فرد برای اداره کشور کیست؟ ابتدا قالیباف و سپس آیت الله رئیسی و بعد از آن سید حسن خمینی و ظریف را می دانند.
همچنین در پاسخ به سئوالی درباره این که بهترین فرد برای حل مشکلات اقتصادی کیست؟ گزینه اول قالیباف، گزینه دوم گزینه بعدی آیت الله رئیسی، گزینه سوم سید حسن خمین و گزینه آخر ظریف را انتخاب کردند.
همچنین در پاسخ به اینکه بهترین گزینه برای ایجاد رفاه و آسایش عمومی، مردم به ترتیب، آیت الله رئیسی، سیدحسن خمینی، قالیباف و ظریف را انتخاب کرده اند. https://eitaa.com/e_beman
دلایل رأی دادن به نامزدها از سوی پاسخگویان بالقوه شرکت کننده در انتخابات
ابراهیم رئیسی
اداره بهتر کشور(39.1)، حل مشکلات اقتصادی(26.7)، افزایش رفاه و آسایش عمومی(9.1)، بهبود وضعیت بهداشت و درمان(0.1)
محمدباقر قالیباف
اداره بهتر کشور(31.7)، حل مشکلات اقتصادی(32.3)، افزایش رفاه و آسایش عمومی(6.9)، بهبود وضعیت بهداشت و درمان(0.3)
سید حسن خمینی
اداره بهتر کشور(20.9)، حل مشکلات اقتصادی(18.4)، افزایش رفاه و آسایش عمومی(7)، بهبود وضعیت بهداشت و درمان(0.6)
محمدجواد ظریف
اداره بهتر کشور(12.2)، حل مشکلات اقتصادی(16.3)، افزایش رفاه و آسایش عمومی(1.4)، بهبود وضعیت بهداشت و درمان(0)
لازم به ذکر است؛ پاسخگویان بالقوه عبارتند از افرادی که احتمال دارد در انتخابات شرکت کنند (حتما در انتخابات شرکت می کنم، احتمالا شرکت می کنم، احتمالا شرکت نمی کنم و هنوز تصمیم نگرفته ام) https://eitaa.com/e_beman
«انیس نقاش» که بود؟
در پیام تسلیت سپاه پاسداران به مناسبت درگذشت «انیس نقاش» آمده است: «درگذشت جانکاه مبارز برجسته و شهیر لبنانی، مرحوم «انیس نقاش» موجب اندوه و تأثر فراوان رهروان آرمان فلسطین و آزادی قدس شریف گردید. بیتردید مجاهدتها و نقشآفرینیهای سترگ آن مجاهد نستوه، متفکر و انقلابی لبنانی؛ در صحنه بیداری ملتهای مسلمان منطقه و جوشش روح مقاومت و ایستادگی بین رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی ضد صهیونیستی آشکار است، برای همیشه ماندگار و قطبنمای حرکت شیفتگان عزت، اقتدار و عظمت امت اسلامی خواهد بود. فقدان غمانگیز این متفکر و مجاهد خستگیناپذیر را به خانواده مکرم، بازماندگان معزز و علاقهمندان استوار و ثابتقدم وی تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند نعیم برای آن مرحوم رحمت واسعه الهی و برای عموم سوگواران صبر و شکیبایی توأم با پاداش صابرین مسئلت میکنیم». مرحوم انیس نقاش متفکر و مبارز برجسته لبنانی، نقش زیادی در محور مقاومت داشت. وی نزدیک به شهید عماد مغنیه بود و مشاور وی در امور نظامی بود که عصر دوشنبه (4 بهمن) به دلیل ابتلا به بیماری کرونا درگذشت. معاون دبیرکل حزبالله لبنان درباره او میگوید: «همکاری او با مقاومت فلسطین از طریق جنبش فتح با پیروزی انقلاب اسلامی ایران رقم خورد و فوراً به آن گرایش پیدا کرده و از انقلاب اسلامی حمایت کرد و توانست به رکن اصلی ارکان دفاع از فلسطین و انقلاب اسلامی تبدیل شود». https://eitaa.com/e_beman
علت مشارکت پایین مردم در انتخابات مجلس
«محمدرضا باهنر» چهره فعال اصولگرا و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: «دلایل متعددی برای پایین آمدن میزان مشارکت در انتخابات مجلس یازدهم وجود دارد؛ ازجمله، نارضایتی عمومی از عملکرد دولت و مجلس [که مدیریت هر دو قوه در اختیار جریان اصلاحطلب قرار داشت] و یا اینکه مردم احساس کردند مسئولین به فکر دغدغهها و مشکلات آنها نیستند و بعضاً دعواهای سیاسی خیلی افراطی شده است. ما در آستانه ورود به انتخاباتها ۸۰ درصد توانمان را برای وحدت صرف میکنیم و تنها ۲۰ درصد از توانمان برای رقابت با رقبای سیاسی باقی میماند. البته این مشکلی نیست که تنها ما درگیر آن باشیم و اصلاحطلبان نیز گرفتار این مسئله هستند؛ ما کسی را برای انتخابات در نظر نداریم. البته اگر آقای رئیسی به هر دلیلی برای حضور در رقابتها قانع شود، در این صورت فکر میکنم خیلی از این اختلافات جمع میشود چراکه ایشان هم در پیمایشهای میدانی و نظرسنجیها از دیگر کاندیدای احتمالی جلوتر است. امیدواری بنده این است که وحدت حداکثری شورای وحدت و شورای ائتلاف را فراهم کنیم و مطرح کردن اسامی و بهتبع آن نسخه پیچیدن برای دیگران یک نوع فرافکنی است». https://eitaa.com/e_beman
رعایت مصالح نظام با گفتگوهای غیررسمی؟!
«ربیعی» سخنگوی دولت اذعان داشت: «پیشنهاد طرف اروپایی برای برگزاری نشستی غیررسمی بهمنظور گفتگو و نه مذاکره بین ایران و ۴+۱ با آمریکا بهعنوان میهمان مورد بررسی ما است. هنوز تصمیمی اتخاذ نشده و تصمیم نهایی بستگی به متقاعد شدن ما نسبت به این مسئله دارد که شکلگیری این گفتگو میتواند به آمریکا برای انجام کامل تعهداتش کمک کند یا نه؟! دولت همواره مصالح نظام را نیز در نظر داشته و از همگان بخصوص نخبگان دارای تریبون انتظار دارد از رفتار و بیان جملات هیجانزده اجتناب کنند!». اینکه دولت مایل به مذاکره، حتی بهصورت غیررسمی با آمریکا و طرفهای بدعهد غربی است، از فهوای سخن دکتر ربیعی قابلبرداشت است، اما آیا توقع سخنگوی دولت این است که همچون توافق برجام، منتقدین ساکت باشند (و یا با الفاظی همچون تازه به دوران رسیدهها، بروید بمیرید، بی شناسنامهها و امثالهم سرکوب شوند) و جامعه منتظر ثمر دادن سیب و گلابیهای مذاکره با آمریکا در 7، 8 سال آینده باشند؟! https://eitaa.com/e_beman
آقای وزیر! لطفاً منصف باشید
زنگنه در حالی در اظهارات اخیر خود شیوه مدیریت پیشین وزارت نفت در پروژه پالایشگاه ستاره خلیجفارس را «اغتشاش مدیریتی» خواند که به اذعان خود وی تا نیمه سال 92 حدود 70 درصد پیشرفت داشته است. وی البته هیچ اشاره دقیقی به مصادیق اغتشاش مدیریتی نکرد و نگفت این چگونه اغتشاش مدیریتی بود که طی ۶ سال، پیشرفت این پروژه را به 70 درصد رساند و اما در دوره مدیریت وی، تکمیل 30 درصد باقیمانده این پالایشگاه ۶ سال به درازا کشید. وی همچنین در اظهارات دو روز پیش خود، بارها از دستاوردهایی گفت که عموماً نتیجه پالایشگاه ستاره خلیجفارس است؛ پالایشگاهی که وی تنها در تکمیل حدود 30 درصد باقیمانده آن نقش داشت. رشد بیش از ۲ برابری تولید بنزین دستاوردی است که بخش اعظم آن مربوط به پالایشگاه ستاره خلیجفارس است. ارتقای کیفیت بنزین و گازوئیل هم البته دیگر دستاوردی است که بخش عظیمی از آن نتیجه پالایشگاه ستاره خلیجفارس است. البته بخش دیگری از ارتقای کیفیت سوخت تولیدی در کشور، نتیجه بهسازی پالایشگاههای کشور است که دراینباره هم دولت قبل نقش ویژهای داشته است؛ نقشی که زنگنه بازهم به آن اشارهای نکرد. زنگنه میراثدار مجموعهای بینظیر از پروژههایی بود که عموماً با پیشرفتهای بیش از 50 درصد تحویل دولت یازدهم شده بود. بااینحال وی همچنان در تلاش است با انکار حقیقت، خود را قهرمان این حوزه معرفی کند. https://eitaa.com/e_beman
#برگی از تاریخ اسلام
به نام خدا
🌎 جذاب ترین تصویر تاریخ
«به مناسبت 13 رجب میلاد امیر مؤمنان #امام_علی علیه السلام»
🔆به قدری مسئله مهم است که خداوند بزرگ، تصویرگر این ماجراست.
🔸موقع افطار است ، گرسنه اند، فردا هم می خواهند روزه بگیرند، یک نیازمند به در خانه می آید، درخواست غذا می کند، نصف نان را به فقیر می دهیم ، نیم دیگرش باشد برای خودمان.
💥نه بدون معطلی تمام غذای خود را به نیازمند می دهند.
🔆خداوند فورا مدال ایثار به آنها نمی دهد، چون بعضی ممکن است بگویند یک اتفاق بوده، امتحان سخت تری باید گرفت، تا حد ایثار این خانواده نشان داده شود؟
🔸روز دوم هنگام افطار، فقیر گرسنه ای می آید، تمام خانواده، غذای خودرا به او می بخشند!!
🔹روز سوم یک اسیر می آید شاید توجیه کنند که او مسلمان نیست، روزه هم نمی گیرد پس لازم نیست از افطار خود بزنیم و به او بدهیم.
💥اما همگی غذای خودرا به اسیر نیازمند می دهند.
⛳️معلوم می شود اگر ماجرا ادامه پیدا کند، این خانواده کم نمی آورند.
🔆یک نفر از این خانواده به تنهایی در بخشندگی غوغا می کند ، حال که دسته جمعی سفره ایثار گسترده اند، باید خیلی دیدنی باشد، فقط خدا می تواند صحنه را توصیف کند، چنین امر مهمی حیف است که پنهان بماند، باید افشا شود تا صدای آن در تاریخ بپیچد. از عرش اعلی، زیباترین آیات و تمجیدها در وصف این ضیافت صادر می شود، آن جا که می فرماید:
💥و غذاى (خود) را با اينكه به آن علاقه (و نياز) دارند، به «مسكين» و «يتيم» و «اسير» مىدهند!
🌿(زبان حالشان این است که) ما فقط براى خشنودى خدا به شما طعام می دهیم و انتظار هيچ پاداش و سپاسى از شما نداريم.
(سوره انسان آیات 8 -9 )
تدوین:س.م.ح.مرکبی https://eitaa.com/e_beman