◄ سیاست چماق و هویج اتحادیه اروپا در مورد ایران!/ مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: «اتحادیه اروپا یک سیاست متوازن را در قبال ایران دارد که هرگاه لازم بداند، در بسیاری حوزهها ایران را تحت فشار سیاسی قرار خواهد داد. همزمان هرگاه لازم باشد، دنبال همکاری با ایران خواهیم بود؛ مثلاً در زمینه توافق هستهای
◄ جاسوس ایرانی در پارلمان رژیم صهیونیستی!/ رسانه صهیونیستی تایمز آو گزارش داد که یک میلیونر اسراییلی، متهم به جاسوسی برای ایران شده است. یعقوب ابوالعیقان که مدت کوتاهی هم نامزد عضویت کنست (پارلمان) از حزب راستگرای تِلِم بود، متهم است که بهواسطه یک رابط لبنانی، اطلاعاتی را در اختیار ایران گذاشته است
◄ رونمایی از سایت مجاز همسریابی!/ آیین رونمایی از پلتفرم همدم در راستای انتخاب آگاهانه همسر و ازدواج پایدار، همزمان با سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)، با حضور رئیس مجلس در مؤسسه تبیان برگزار شد. مدیرعامل مؤسسه تبیان گفت: «در این پلتفرم افراد متقاضی بعد از احراز هویت، تستهای متفاوت از آنها گرفته میشود و با نظارت اساتید روانشناسی، نسبت به یکدیگر آگاهی لازم را کسب میکنند. همه فعالیتها در این سامانه تحت نظارت خانوادهها صورت میگیرد
مذاکره از روی ناچاری!
آخرین گزارش سهماهه وزارت امور خارجه در خصوص اجرای برجام، دیروز تقدیم کمیسیون امنیت ملی مجلس شد که شامل آخرین وضعیت برجام و مذاکرات صورت گرفته در وین است.
گزاره خبری: 1-سعید خطیبزاده، سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص وضعیت مذاکرات وین تا این مقطع، اظهار داشت: «باتوجه به پیشرفتهای حاصله میتوان این ارزیابی را ارائه نمود که به پایان مذاکرات وین نزدیک شدهایم. برخی موضوعات حلنشده کماکان باقی است ولی آنچه اهمیت دارد این است که وزن موضوعات حلشده خیلی بیشتر از مسائل حلنشده است. ما مسیر زیادی را تاکنون طی کردهایم اما این راه باقیمانده از مسیر، مسیر سادهای نخواهد بود». 2- در همین راستا، روزنامه آرمان ملی نوشت: «آمریکا میخواهد این مذاکرات مقدمه مذاکرات بعدی و همچنین طولانیتر و سختتر شدن برجام و مسائل منطقهای و موشکی باشد درحالیکه ایران موافق اضافه شدن هیچچیزی به برجام نیست... بخشهای آسان مذاکرات به پایان رسیده و طرفین آن را پشت سر گذاشتهاند، اکنون ما به قسمت سخت مذاکرات رسیدهایم که عبور از آن نیازمند تصمیمات سخت است، اما هیچکدام از طرفین هنوز آمادگی ۱۰۰ درصدی برای گرفتن این تصمیم سخت را ندارند!».
گزاره تحلیلی: تصمیم سختی که این رسانه اصلاحطلب از آن یاد میکند، نه از سوی ایران، بلکه میبایست از سوی طرفهای غربی و طرف خارجشده از برجام گرفته شود؛ خواستههای ایران از طرفهای میز مذاکره در وین، مشخص و معین است؛ اول، ایران میخواهد تمامی تحریمهای هستهای، مطابق متن برجام لغو شود. دوم، ایران تضمینی میخواهد تا داستان ترامپ تکرار نشود. این دو خواسته، کمترین انتظاری است که مورد تأیید طرفهای روسی و چینی نیز قرار گرفته و بارها بر آن تأکید شده است؛ اما آمریکا همچنان بر باقی ماندن بخشهایی از تحریمها تأکید دارد و برای برداشته شدن الباقی تحریمها نیز همچنان امکان اعمال مجدد آنها به بهانههای مختلفی همچون حقوق بشر نیز وجود دارد و آمریکا حاضر به پذیرش هیچ تعهدی در این زمینه نشده است؛ همچنین درخواست دوم ایران یعنی عدم خروج مجدد آمریکا از برجام، نیاز به تصویب در مجالس کنگره و سنای آمریکا دارد و دولت بایدن تاکنون زیر بار آن نرفته است. بااینحال، ایران از فشارهای اقتصادی حداکثری که بعد از خروج آمریکا از برجام، اعمال شد، تا حدود زیادی خارجشده و به مسیر توسعه درونزا روی آورده است. دولت و دیپلماتهای مذاکرهکننده کشورمان در وین میبایست این نکته را همواره در خاطر داشته باشند که اگر امروز کشورهای غربی حاضر به نشستن بر روی میز مذاکره با ایران شدهاند به دلیل آن است که آنها از طریق تحریم و جنگ اقتصادی نتوانستند به هدف خود برسند و تنها گزینه باقیمانده برای آنها، مذاکره با ایران اسلامی است؛ پس عاقلانه نیست که هر از چند گاهی زمزمه عدول از خواستههای بهحق ایران توسط برخی از چهرههای سیاسی و رسانههای معلومالحال شنیده شود! (نویسنده: فرهاد کوچکزاده
کابينه شايستگان!
فرصت چنداني تا آغاز به کار دولت جديد باقي نمانده است و در اين ايام هرروز شايعات فراواني در مورد اعضاي کابينه احتمالي شنيده ميشود. بايد توجه داشت که:
الف-برخي چهرهها در تلاشاند تا نامزدهاي مورد نظر خود را به کابينه نزديک کنند، لذا با اين هدف دست به انتشار اين اخبار و رسانهای کردن نامها میکنند! ب- برخي رسانهها نيز براي آنکه مشتريان خود را راضي نگه دارند و يا حتي مشتریان جديد به دست آورند، هرروز فهرستی جدید از کابينه دولت سيزدهم منتشر میکنند! ج- برخي اعلام ليستها نيز با هدف تخريب دولت انتشار مييابد! تا از هماینک مخالفين و منتقدين را تحريک نمايند! در اين ميان اين آرزو جاي يادآوري دارد که ایکاش نظام انتخاباتي کشور به نحوي بود که نامزدهاي رياست جمهوري، نمايندگان گروهها و تشکلهاي سياسي بودند تا رأیمان بهجای فرد، به يک تيم مشخص و حتي کابينهاي معين تعلق ميگرفت تا در روز انتخاب، اوضاع دولت آينده بیشازپیش براي رأیدهندگان آشکار میشد! بااینحال، از رئیسجمهور منتخب انتظار میرود که در بستن کابينه به ملاحظات زير توجه نمايد: 1- حق قانوني رئیسجمهور منتخب است که از آشنايان و معتمدين خود در کابينه استفاده نمايد؛ اما در همين انتخاب نيز ملاک و معيار بايد شایستهسالاری باشد. بدون شک تخطي از اين شاخص و کنار گذاشتن آن، تخطي از عهد و پيماني است که بين رئیسجمهور و جمهور در پاي صندوقهاي رأی در 28 خرداد بسته شده است. 2- شايستهسالاري حکم ميکند که منتخب مردم در بستن کابينه بهدوراز تعلقات جناحي عمل کرده و شايستگان را حتي از اردوگاه سياسي ديگر هم به خدمت گيرد. اين امر اعتبار ارزشمندي براي رئیس دولت خواهد بود که ماحصل آن کارآمدسازي، بدون وابستگی به تعلقات جناحي خواهد بود. 3- در فراجناحي بستن کابينه، حفظ يکپارچگي دولت و هماهنگي دروني، شاخصي است که منتخب مردم بايد به آن توجه نمايد.
نکته پایانی: اين ايام، روز تهاجم سهم خواهان به سمت رئیسجمهور منتخب است و بسياري از احوالپرسیها و سلام و علیکها و عرض ارادتها بدون غرض و طمع نيست! لذا آقاي رئيسي میبایست در بستن کابينه تنها به شلوغيهاي اطراف ننگرد و شايستگان را حتي در ميان آنها که در دوردست ایستادهاند، ببيند و به خدمت گيرد! بدون شک با تشکيل «کابينه شايستگان» است که انتظارات از دولت سيزدهم برآورده خواهد شد! (نویسنده: مهدی سعیدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دادستان دیوان محاسبات:یک مزرعه استخراج رمز ارز به اندازه 10 استان برق مصرف کرده است و شرکت برق متوجه نشده
🔸در مسئله گرانی مرغ و تخم مرغ برای وزیر جهاد و صنایع پرونده تشکیل شده است.
🌾🇮🇷🌻 ﷽ 🌻🇮🇷🌾
🌾 بصائر علوی
🌹 #امیرمومنان فرمودند :
🔰 همانا زمامداران را خواص و نزديكانی است كه خود خواه و چپاولگرند و در معاملات انصاف ندارند،
⬅️ريشه ستمكاريشان را با بريدن اسباب آن بخشكان.....
⏪ حق را به صاحب حق هر كس كه باشد، نزديك يا دور بپرداز و در اين كار شكيبا باش و اين شكيبایی را به حساب خدا بگذار، گر چه اجرای حق مشكلاتی برای نزديكانت فراهم آورد، تحمّل سنگينی آن را به ياد قيامت بر خود هموار ساز.
📒 #نهج_البلاغه ، نامه۵۳
#دولت_انقلابی
#امتداد_تحول
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
🌾
🌻🌾
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌲👇درسهای فتنه سامری برای جبهه انقلاب
[سوره الأعراف (7): آيه 142]
وَ واعَدْنا مُوسى ثَلاثِينَ لَيْلَةً وَ أَتْمَمْناها بِعَشْرٍ فَتَمَّ مِيقاتُ رَبِّهِ أَرْبَعِينَ لَيْلَةً وَ قالَ مُوسى لِأَخِيهِ هارُونَ اخْلُفْنِي فِي قَوْمِي وَ أَصْلِحْ وَ لا تَتَّبِعْ سَبِيلَ الْمُفْسِدِينَ (142)
و ما با موسى، سى شب (در كوه طور، براى نزول تورات و آيات الهى) وعده گذاشتيم و آن را با (افزودن) ده شب كامل كرديم، پس ميعاد پروردگارش چهل شب كامل شد و موسى (پيش از رفتن به اين وعدهگاه) به برادرش هارون گفت: در ميان امّت من جانشين من باش (و كار مردم را) اصلاح كن و از راه و روش مفسدان پيروى مكن!
🌿
🌲👇درسهای فتنه سامری برای جبهه انقلاب
1️⃣- مسئوليّتها حتّى در سطح رهبرى، نبايد مانع عبادت و اعتكاف و خلوت با خدا باشد. «وَ واعَدْنا مُوسى ...»
2️⃣- رهبرى جديد بايد در فراز و نشيبهاى نهضت، در كنار رهبرى قديم تجربه ديده باشد. «قالَ مُوسى لِأَخِيهِ هارُونَ اخْلُفْنِي فِي قَوْمِي ...»
3️⃣- جامعه هرگز نبايد بى رهبر باشد. «اخْلُفْنِي»
4️⃣- امامت و رهبرى مردم بايد به سفارش پيامبر، «اخْلُفْنِي فِي قَوْمِي» در مسير اصلاح جامعه، «أَصْلِحْ» و به دور از انحراف «وَ لا تَتَّبِعْ سَبِيلَ الْمُفْسِدِينَ» باشد.
5️⃣- وظيفه ى كلّى رهبر، اصلاح امّت است. «أَصْلِحْ»
6️⃣- اگر مردم به فساد كشيده شدند و يا خواستار فساد بودند، رهبرى نبايد از موضع اصلاحگرى دست بردارد. «وَ لا تَتَّبِعْ سَبِيلَ الْمُفْسِدِينَ»
7️⃣- اصلاح جامعه، با عوامل فاسد و پيروى از مفسدان، امكانپذير نيست. «أَصْلِحْ وَ لا تَتَّبِعْ سَبِيلَ الْمُفْسِدِينَ»
8️⃣- جامعه نياز به رهبرى اصلاحگر دارد،اگر جامعه رهبری صالح نداشته باشد به فساد کشیده می شود. «وَ لا تَتَّبِعْ سَبِيلَ الْمُفْسِدِينَ»
✅تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
امروز دنیا بیشتر از هزار سال قبل، از هزار و دویست سال قبل، آماده شنیدنِ سخن حقِ اسلام است.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جلسه_بیستم
افتتاح بزرگترین آبشار مصنوعی ایران در مشهد
این پروژه شامل مسیری برای حرکت و چرخش کامل آب، آبشار خط الراس، آبراههای به طول بیش از ۲۵۰ متر، استخر اول به مساحت ۸۰۰ متر مربع که بر روی مخزن ذخیره آب به حجم ۳۵۰۰ متر مکعب و سرپوشیده قرار گرفته است
کنایه ابطحی به رونمایی قالیباف از سایت همسریابی آنلاین محمدعلی ابطحی، مجمع روحانیون مبارز در حساب کاربری خود در توییترش نوشت:
«برای ازدواج جوانان سایت همسریابی آنلاین لازم نیست. مشکل ازدواج بحران اقتصادی و اجتماعی است. یافتن همسر مشکل نیست.»
بررسی شکایات درباره نحوه ادغام مؤسسات مالی در بانک سپه در کمیسیون اصل نود
خضریان سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ در این جلسه موضوع اول یعنی نحوه ارزشگذاری سهام بررسی شد و با توجه اینکه ۱۸۰ هزار نفر در بانکهای ادغام شده سهامدار هستند، ابتدا به موضوع شکایات سهامداران حقیقی که حقوق آنها ضایع شده پرداخته شد و ضمن تاکید بر مخدوش بودن نحوه قیمتگذاری سهام ایشان جهت رفع مشکل پیشنهاداتی مطرح شد.
سخنگوی کمیسیون اصل نود در پایان خاطرنشان کرد: در نهایت مقرر شد این موضوع تنها ظرف یک هفته برطرف شده و برای این مهم نیز جلسه بعدی روز پنجشنبه هفته جاری با حضور اعضای کمیسیون اصل نود، نماینده وزیر، مدیرعامل بانک سپه و سایر مسئولان برگزار شود تا پیشنهادات به صورت کارشناسی مورد بررسی قرار گیرد تا در همین دولت تصمیمگیری شود.
میثم فدایی، مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمانبورس و اوراق بهادار گفت: کارمزد صندوقهای سرمایه گذاری عملکرد محور شد. قبلا صندوقهای سرمایه گذاری بر اساس NAV کارمزد دریافت میکردند. این تصمیمی مفید در جهت تلاش حداکثری صندوقهای سرمایه گذاری برای دریافت حداکثر بازدهی است.
«فارین افرز»: آمریکا با اکثر دموکراسیها مخالف است
نشریه علمی آمریکایی در یادداشتی با عنوان «آیا واقعاً آمریکا از دموکراسیها حمایت میکند یا از کشورهای ثروتمند؟»، نوشت: «آمریکا ادعای رهبری دموکراسیهای جهان را دارد، اما درواقع در بسیاری از مهمترین مسائل جهانی با اکثر دموکراسیها مخالف است. بسیاری از کشورهای دموکراتیک فقیر تا حد زیادی از جهانبینی سیاستگذاران آمریکایی خارج هستند و فقط زمانی این کشورها را محسوب میکنند که ثبات منطقهای و ژئوپلیتیکی مهم باشد. منافع دموکراسیهای ثروتمند نظیر آمریکا غالباً با منافع کشورهای اقتدارگرا یکی هستند
رئیسی کار را با خشکاندن ریشههای فساد شروع کرد
حجتالاسلام رئیسی اولین جلسه کمیتهای متشکل از رؤسای دستگاههای نظارتی و اطلاعاتی کشور را تشکیل داد تا پیش از زمان رسمی استقرار دولت جدید، بر اساس آسیبشناسیها و تجارب پیشین خود در مبارزه با فساد، راهکارهای اجرایی برای ایجاد تحول در سازوکارهای فسادزای دولت و اقدامات اولویتدار را پیشنهاد نمایند. تدوین دستورالعملها و ابلاغیههای موردنیاز بهمنظور اصلاح سازوکارهای اقتصادی فسادآفرین و رانت زا، زمینههای بروز فساد و نیز پیشگیری از وقوع جرم در نظام بانکی، مالیات، گمرک، مناقصات دولتی، قاچاق سازمانیافته و ارائه نقشه راه عملیاتی برای ایجاد شفافیت در نظامات اقتصادی کشور و تحقق سامانه جامع اطلاعات اقتصادی کشور، ازجمله مأموریتهای محوله به این کمیته است. رئیسی در این جلسه گفت: «یکی از انتظارات مردم از دولت جدید، ریشهکنی فساد است، آغاز این کار تا زمان استقرار دولت نباید به تأخیر بیفتد و زمینههای آن از الآن باید فراهم شود تا در روز نخست تشکیل دولت، اقدامات عینی را آغاز کنیم». رئیسی با تشریح انتظارات از این کمیته، افزود: «برای ایجاد تحول در نظام اداری کشور بهمنظور خشکاندن ریشههای فساد، راهکارهای مؤثر اجرایی پیشنهاد کنید تا از روز اول استقرار دولت، اقدام و عمل را بدون فوت وقت آغاز کنیم». در این جلسه وزیر اطلاعات، رئیس سازمان اطلاعات سپاه، رئیس دیوان محاسبات، رئیس کمیسیون اصل نود مجلس، معاون سازمان بازرسی کل کشور و دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی حضور داشتند