eitaa logo
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
10.1هزار دنبال‌کننده
16هزار عکس
883 ویدیو
2.5هزار فایل
ارتباط باما @e_beman 09151564390 https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0 🚨 گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی وابسته به ڪانال نخبگانی انقلابے بمانیم ثامن‌الائمه(👇) 🆔 eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
مشاهده در ایتا
دانلود
دوم. می‌گویند "چالش‌ها"، فی‌نفسه مسئله‌ای مذموم نیستند، چگونگی مواجهه با آن است که می‌تواند آن چالش را تبدیل به "تهدید" یا یک "فرصت" برای شتاب بیشتر به سمت مقصد کند. در ماجرای جنگ احزاب، عده‌ای از مسلمانان، به محض دیدن تهدید دشمن و آرایش جبهه‌ی آن، به وحشت افتادند و تصور کردند که کار تمام است. «یعنی یأس و ناامیدی و خودکم‌بینی در مقابل دشمن و یک گرایش قلبی پنهان به دشمن در آنها وجود داشت.»(۱۳۹۵/۰۴/۱۲) عده‌ای دیگر از مسلمانان اما نه تنها نترسیدند بلکه گفتند «هذا ما وَعَدَنَا اللهُ وَ رَسُولُهُ وَ صَدَقَ اللهُ وَ رَسولُه... همانی که پیغمبر به ما گفته بود، همانی که خدا گفته بود، همان اتّفاق افتاده؛ یعنی آمدن دشمن و حمله‌ی دشمن، به جای اینکه روحیه‌ی اینها را تضعیف کند، ما زادَهُم اِلّآ ایمانًا وَ تَسلیمًا، ایمانشان را تقویت کرد؛ تسلیمشان در مقابل خدا را تقویت کرد؛ عزم و جزم آنها را نسبت به مواجهه و مقابله تقویت کرد.»(۱۳۹۵/۰۴/۱۲) همین‌ها هم بودند که از دل این چالش، یک فرصت استثنائی برای جامعه‌ی نبوی خلق کردند به‌طوری‌که بعد از آن، کفار و مشرکان، جرأت رویارویی با مسلمانان را نداشتند.
سوم. وظیفه‌ی نیروهای مؤمن و انقلابی در برابر وضعیت امروز جامعه‌ی ایران چیست؟ چه طرح و برنامه‌ای پیش روی این نیروها قرار دارد؟ چه کارها و اقداماتی باید انجام دهند؟ چگونه می‌توان شرایط موجود را به جای تهدید، تبدیل به یک فرصت استثنائی برای جبهه‌ی انقلاب کرد؟ یک کار این است که نیروهای انقلابی، دست روی دست بگذارند و نظاره‌گر وضع موجود باشند و بگویند «هیچ فایده‌ای ندارد، نشده، پیشرفت نکردیم و نمی‌توانیم بکنیم»(۱۳۹۷/۰۳/۰۷)، یا مأیوس و ناامید شوند و بگویند « «آقا نمی‌شود، فایده ندارد، همه‌چیز به‌هم ریخته است.»(۱۳۹۷/۰۳/۰۷) یک کار دیگر اما این است با عزم راسخ و روحیه‌ی امیدوارانه، برای ساخت "آینده‌ی مطلوب"، کار و تلاش و فعالیت مضاعف کنند. «ما یک اتوبان را به‌صورت یک بن‌بست تصویر نکنیم. جلوی ما اتوبان است و می‌توانیم حرکت کنیم؛ بخصوص با امکاناتی که کشور دارد... نیروهای جوان... نقش لوکوموتیو را [دارند] که وقتی‌ حرکت کردند، به‌طور طبیعی به دنبال خودشان قطار را حرکت می‌دهند»(۱۳۹۷/۰۳/۰۷)
چهارم. در روزهایی که آمریکا خلاف همه‌ی آداب و قواعد حقوقی بین‌المللی از برجام خارج شده و ایده‌ی اصلی غرب‌گرایان برای حل مشکلات کشور نیز با بن‌بست مواجه شده، نیروهای مؤمن و انقلابی باید فضای افکار عمومی را برای مطالبه‌ی «آرمان‌های انقلاب اسلامی» آماده و مهیا کنند. اگر «لشگر نیروهای مؤمن و انقلابی»، به جای انزوا و ناامیدی، وارد میدان شده و مطالبه‌ی آرمان‌ها و تکرار آن را بر سر دست بگیرند، آنگاه است که می‌توان از شرایط موجود، فرصتی استثنائی برای انقلاب اسلامی به‌وجود آورد. این همان مطالبه‌ای است که رهبر انقلاب در دیدار امسال خود با دانشجویان، صراحتا آن را اعلام کردند: «ما امروز در جامعه‌مان نیاز مبرم داریم به اینکه آرمان‌ها را مدام تکرار کنیم، مدام بگوییم، مدام روی آن کار کنیم، مدام مطالبه کنیم... مطالبه‌گری آرمان‌ها از آن چیزهایی است که از آن نباید دست برداشت. اگر چنانچه این حجم عظیم و وسیع تهاجم به افکار عمومی از سوی ضدّ انقلاب با این مطالبه‌گری‌ها مواجه نشود، قطعاً ویرانگری خواهد کرد. یادآوری آرمان‌ها، مطرح کردن آرمان‌ها، خواستن آرمان‌ها‌، طلبکاری نسبت به تحقّق این آرمان‌ها یک سدّی است در مقابل تخریب افکار عمومی و فضاهای نخبگانی و فضاهای مدیریتی... اینجا یک لشکری از جوان‌های مؤمن و انقلابی لازم است که وارد میدان بشوند، مطالبه کنند آرمان‌ها را و خودشان کمک کنند به تحقّق این آرمان‌ها.»(۱۳۹۷/۰۳/۰۷)
توصیه‌های رهبر انقلاب به مسئولین برای خدمت به مردم تا نفس دارید باید به این مردم خدمت کنید ۱. گفتمان اصلی دولت اسلامی خدمت است گفتمان اصلی دولت اسلامی... خدمت است؛ اصلا فلسفه‌ی وجود ما جز این نیست؛ ما آمده‌ایم خدمت کنیم به مردم و هیچ چیز نباید ما را از این وظیفه غافل کند. البته ما هر کداممان دلبستگی‌هایی داریم، سلیقه‌هایی داریم؛ در زمینه‌ی سیاسی، در زمینه‌ی مسائل اجتماعی، دوستی‌هایی داریم، دشمنی‌هایی داریم، اینها همه حاشیه است؛ متن عبارت است از خدمت؛ نباید بگذاریم این حواشی بر روی این متن اثر بگذارد.(۱۳۹۲/۰۶/۰۶) ۲. در خدمتگزاری باید هیچگونه تمایزی قائل نشد در خدمتگزاری باید هیچگونه تمایزی قائل نشد. مسئولیت در هر بخشی از بخش‌ها عبارت است از خدمت به آحاد مردم. این دوست ماست، این بیگانه‌ی از ماست، این دشمن ماست، این گرایش سیاسی‌اش این است، گرایش دینی‌اش این است؛ اینها هیچ تاثیری ندارد. خدمت باید عمومی باشد، برای همه باشد.(۱۳۹۱/۰۷/۲۵) ۳. فرصت خدمت را از دست ندهید فرصت‌های خدمت، خیلی زودگذرند. ببینید فرصت خدمت چه زود می‌گذرد! این برای ما عبرت و درس است؛ از هیچ لحظه‌ای نباید غفلت کرد و هیچ فرصتی را نباید از دست داد.(۱۳۸۶/۰۶/۰۴) ۴. با همه‌ توان برای این مردم کار کنید به مسئولین دولتی می‌گویم خسته نشوند؛ اعتماد به خدا را از دست ندهند؛ به خدا اعتماد کنند و به این مردم اعتماد کنند... با همه‌ی وجود و با همه‌ی توان برای این مردم کار کنند؛ آنچه را که با مردم در میان می‌گذارند، به تحقق برسانند و دنبال کنند.(۱۳۸۶/۰۱/۰۱) ۵. به طبقات محروم باید خدمت بیشتری کرد خدمت‌رسانی به مردم کار اصلی ماست و بیشترین کسانی که خدمت باید متوجه آنها شود، طبقه‌ی محروم و مظلوم و مستضعف جامعه‌اند که محتاج خدمتند. ما باید این خدمت را به آنها برسانیم و خدمت‌رسانی را تسهیل کنیم.(۱۳۸۴/۰۶/۱۷) ۶. کاری کنید خدمت‌رسانی شما محسوس شود کاری کنید خدمت‌رسانی شما محسوس شود. واقعا گاهی اوقات دولت‌ها سرمایه‌گذاری‌هایی کردند که خیلی هم کلان نبوده؛ اما اثرش را مردم در مقابل چشمشان دیدند. گاهی هم چند برابر آن سرمایه‌گذاری می‌کنیم... اما هیچ اثری در زندگی مردم مشاهده نمی‌شود. سعی کنید خدمت‌رسانی شما مابازا داشته باشد.(۱۳۸۴/۰۶/۰۸) ۷. با خدمت به مردم کام آنها را شیرین کنید یكى از بزرگ‌ترین چیزهایى كه كام مردم را شیرین مى‌كند، این است كه ببینند، حس كنند و بیابند كه مسئولان امور آنها در پى خدمت صادقانه و پیگیرانه و عالمانه به آنها هستند.(۱۳۸۲/۰۹/۱۷) ۸. در خدمت به مردم سبقت بگیرید همه‌ی مسئولین باید در خدمت به مردم از یکدیگر سبقت بگیرند و یک نهضت خدمت به مردم راه بیندازند.(۱۳۸۲/۰۱/۰۱) ۹. تا نفس دارید باید به این مردم خدمت کنید مسئولین تا نفس دارند باید به این مردم خدمت کنند. بایستی در بین مسئولین مسابقه‌ی خدمتگزاری و خدمت‌رسانی به مردم برقرار باشد... رقابت، مسابقه و مبارزه‌ای درست است که در خدمت‌گذاری به مردم باشد.(۱۳۸۲/۰۱/۰۱)
تنهایی ترامپ احسان امیری/ «راویش کومار» سخنگوی وزارت خارجه هند: ایران برای هند شریکی مهم در زمینه انرژی و خطوط اتصالی است، ما هر اقدامی که لازم باشد انجام خواهیم داد و براساس منافع‌مان از ایران نفت خریداری خواهیم کرد. «هووا چان یینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین: تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران خلاف حقوق بین‌الملل است و پکن به هیچ وجه تحریم‌های یکجانبه‌ای را که خلاف حقوق بین‌الملل است، نمی‌پذیرد و به طور قطع از منافع و حقوق مشروع‌ خود محافظت خواهد کرد. «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه: در حوزه نفت، یکی از شرکت‌های مهم نفتی روسیه قراردادی به مبلغ حدود 4 میلیارد دلار با وزارت نفت ایران امضا کرده که به زودی اجرایی می‌شود؛ همچنین دو شرکت نفتی مهم «روس نفت» و «گاز پروم نفت» مذاکرات‌شان را با وزارت نفت ایران آغاز کرده‌اند که قراردادهای این دو شرکت نیز تا 10 میلیارد دلار خواهد بود. «نیهات زیبکچی» وزیر اقتصاد ترکیه: تحریم‌های آمریکا علیه ایران به ما ربطی ندارد و آنکارا تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران را اجرا نخواهد کرد. ترکیه تلاش می‌کند در حق کشور دوست و برادرش (ایران) بی‌عدالتی صورت نگیرد و... . این اظهارات کشورهای قدرتمند چون چین، روسیه و هند به همراه ترکیه به منزله بازیگران مهم در منطقه، از هم اکنون نتیجه ماجراجویی کشورهای دست‌نشانده منطقه‌ای را که همراه با آمریکا تمام تلاش خود را برای فشار علیه ایران به کار بسته‌اند، نشان می‌دهد! موضوعی که از هم اکنون اندیشکده‌های آمریکایی و کارشناسان گوناگون اقتصادی، سیاسی، روابط بین‌الملل و... در غرب و حتی بسیاری از سیاستمداران آمریکایی و اروپایی نیز نسبت به آن هشدار داده‌اند و اذعان کرده‌اند تحریم ایران موضوعی ناممکن است که به جای آنکه ایران را تحت فشار قرار دهد و منزوی کند، این آمریکا است که منزوی می‌شود و کشورهای غربی هستند که به منزله خریداران اصلی نفت با افزایش بهای نفت دچار بحران می‌شوند! و نتیجه نهایی آن تغییر موازنه قدرت خواهد بود؛ چرخش قدرت از غرب به سمت شرق.
چرا تنگه هرمز؟! تهدید به بستن تنگه هرمز، تهدیدی مسبوق به سابقه و مختص شرایط حاد است. افزون بر دوره جنگ تحمیلی، ایران در سال 2011 و در بحبوحه تحریم‌ها نیز چنین تهدیدی کرد و جامعه جهانی این تهدید را جدی گرفت و عقب‌ نشست. اکنون نیز با توجه به جنگ تجاری عریان آمریکا با ایران برای تحریم کامل نفت ایران، ایران از این گزینه به مثابه یک اهرم فشار کمک می‌گیرد؛ چرا که دیپلماسی بدون ابزار و قدرت نظامی، بی‌اثر است. بیش از 17 میلیون بشکه نفت خام‌ـ یک سوم حمل‌ونقل نفتی جهان از راه دریا‌ـ روزانه از تنگه هرمز عبور می‌کند که تحرکات نظامی سبب بالا رفتن هزینه‌های بیمه کشتی‌ها و بالا رفتن اتوماتیک قیمت نفت خواهد شد. با توجه به روحیه کاسبکارانه دولت آمریکا، بعید است آنها این تهدید را جدی نگیرند.
دولت باید عزل کند احمد توکلی درباره وضعیت امروز اقتصادی کشور گفت: «وقتی بانک مرکزی به شرکتی ۲۶ روزه ارز تخصیص داد، خیانت در امانت کرده است، جرم و مجازات دارد و باید مجازات آن را تحمل کند.» وی با بیان اینکه ما علیه رئیس بانک مرکزی اعلام جرم کرده‌ایم، افزود: «همچنین با شرکت‌هایی که از حوزه‌های غیرمرتبط با ارز دولتی واردات انجام داده‌اند، باید برخورد شود و تا برخورد نشود درست نخواهد شد.» رئیس سازمان دیده‌بان عدالت و شفافیت گفت‌: «الآن قوه قضائیه و مجلس و همه و از جمله رسانه‌ها باید برخورد کنند. ما علیه آقای سیف اعلام جرم کردیم، دولت باید او را عزل کند. نباید گذاشت با سلام و صلوات دوره‌اش تمام شود و بعد سفیر ایران در چین بشود.» این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: «من معتقدم آقای رئیس‌جمهور باید چند نفر را عزل کند، نه اینکه تغییر بدهد.»
«علیرضا علوی‌تبار»، فعال اصلاح‌طلب در روزنامه‌های زنجیره‌ای در مطلبی نوشته است: «با توجه به تجربه جوامع مختلف در مبارزه مسالمت‌آمیز سیاسی برای ایجاد تغییر از چند روش و ابزار مختلف استفاده می‌شود. مهم‌ترین آنها عبارتند از: الف‌ـ صندوق رأی و تلاش برای تغییر ترکیب نهادهای انتخابی حکومت، ب‌ـ مطالبه‌گری صنفی، جنسی، قومی و... از طریق تشکل‌های صنفی و نهادهای مدنی، ج‌ـ اعتراض‌های خیابانی و د‌ـ اعتصاب.» او معتقد است که سیاست‌ورزی متعارف (صندوق رأی و مطالبه‌گری صنفی) دیگر جواب نمی‌دهد و راه‌های دیگر مانند اعتراض خیابانی را گره‌گشا می‌داند! اگرچه نویسنده در یادداشت خود اشاره کرده است که معتقد به نوآوری در اقدامات متعارف است، اما ‌او در یادداشت خود معترف است که مادام که نظارت‌های شورای نگهبان وجود داشته باشد و نهادهای انتصابی کشور هم تغییرات مورد انتظار(اصلاح‌طلبان) را نداشته باشند، صندوق رأی نیز حتی در صورت موفقیت، بی‌کاربرد خواهد بود. علوی‌تبار در حال اشاره به همان سمتی است که حجاریان در چند سال قبل با انگشت نشان داده بود...؛ یعنی سمت «خیابان».
پادزهر تحریم‌ها اسدالله عسگراولادي در مصاحبه با راديو با بيان اينکه؛ در حال حاضر شرايط به گونه‌اي نيست که بخواهيم بخش خصوصي يا دولت را مقصر بدانیم، گفت: «شرايط ويژه‌اي براي کشور پيش آمده، ما مشکلات عديده‌اي را در سه ماهه نخست سال پشت سر گذاشته‌ايم و بايد از اين به بعد حواس‌مان را جمع کنيم تا مشکلات‌مان را با اشتباه بعدي تکرار نکنيم.» وي با اظهار اينکه؛ هر دو بخش دولتي و خصوصی مقصر شرايط پيش آمده هستند، عنوان کرد: «تقصير بخش دولتي اين است که بدون مشورت با کارشناسان دانشگاه‌ها تصميمات اقتصادي را مي‌گيرد و مديراني که اين تصميمات را مي‌گيرند ندانسته وارد عمل مي‌شوند، بدون اينکه آينده‌نگري داشته باشند. مديران ما نبايد اقتصادخوان باشند، بلکه بايد اقتصاددان باشند.» رئيس اتاق ايران و چين متذکر شد: «تحريم‌ها پيش روي ما است و ما بايد تحريم‌ها را پيش‌بيني کنيم و جلويش را بگيريم. بايد خودمان پادزهر سمي که به اقتصادمان تزريق مي‌شود را درست کنيم.»
سوء استفاده! امیرآبادی، نماینده مردم قم در مجلس با انتقاد شدید از برخی سوءاستفاده‌های مالی در استان قم به دلیل موقعیت و جایگاه ویژه اجتماعی تأکید کرد: «متأسفانه برخی افراد از تسهیلات اشتغال سوءاستفاده می‌کنند، فردی صاحب نفوذ در استان قم 11 میلیارد تومان برای معوقات دانشگاه خصوصی و 5 میلیارد تومان برای مؤسسه خیریه خصوصی خود تسهیلات دریافت کرده و اکنون نیز متقاضی دریافت 15 میلیارد تومان تسهیلات برای گاوداری شخصی خود است.» وی با ابراز تأسف از برخی افراد صاحب نفوذ در استان قم ادامه داد: «نباید افراد صاحب قدرت و نفوذ از موقعیت خود سوءاستفاده کنند. این فرد نباید از منابع اقتصادی استان استفاده نابجا کند.»
ماشین انتخاباتی اسماعیل گرامی‌مقدم، سخنگوی حزب اعتماد ملی گفت: «عبدالله نوری و محمدرضا عارف هر دو مورد احترام تمامی اصلاح‌طلبان هستند، اما اینکه کدام یک برای ریاست شورای‌عالی بهتر هستند باید از درون خرد جمعی حاصل شود. اینکه عده‌ای بنشینند تصمیم بگیرند و بقیه ملزم به قبول آن باشند، توهین به افکار عمومی و شورای سیاست‌گذاری فعلی است... فارغ از اینکه آقای روحانی نسبت به اصلاح‌طلبان رویکرد مناسبی اتخاذ نکرد و از آنها فقط به عنوان ماشین انتخاباتی استفاده کرد و به راست پیچید. این رفتار آقای روحانی، هم برای خود او مشکل ایجاد کرد و هم برای اصلاح‌طلبان.» https://eitaa.com/e_beman
بشار اسد: روابط سوریه و ایران در عالی ترین سطح ادامه می یابد رئیس جمهور سوریه در دیدار جابری انصاری: 🔹روابط ایران و سوریه علیرغم تهدیدات داخلی و خارجی روند تکاملی خود را طی خواهد کرد و در عالی ترین سطح ادامه می یابد. 🔹پیروزی بر تروریسم در بخش های عمده سرزمین سوریه، زمینه مناسب برای پیشرفت در روند سیاسی و پایان جنگ بر علیه سوریه را فراهم کرده است. جابرانصاری، معاون وزیر خارجه کشورمان: 🔸در این شرایط و به موازات موفقیت های میدانی در روند رویارویی با تروریسم، مدیریت روند های سیاسی برای پایان بحران سوریه ضروری است. 🔸روابط دو کشور در سخت ترین مراحل در طول ۴۰ سال گذشته رو به گسترش بوده و بر اساس منافع مشترک دو ملت و ملت های منطقه و همچنین دیدگاههای راهبردی رهبران دو کشور ادامه خواهد یافت. https://eitaa.com/e_beman
سه گاو در هورالعظیم پوستشان سوخت و در غزه نیز دو نوجوان به شهادت رسیدند.ارزش خبری کدام بالاتر است؟. حالا فکر می کنید BBCکدام را پوشش و کدام را سانسور کرد؟ https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با قرآن آغاز کنیم 🌹مؤمنان، وسیله رسیدن نصرت الهی [سوره الأنفال (8): آيه 62] وَ إِنْ يُرِيدُوا أَنْ يَخْدَعُوكَ فَإِنَّ حَسْبَكَ اللَّهُ هُوَ الَّذِي أَيَّدَكَ بِنَصْرِهِ وَ بِالْمُؤْمِنِينَ (62) و اگر (دشمنان) بخواهند با تو نيرنگ كنند، قطعاً خداوند تو را بس است، اوست كه با امدادهاى خويش و حمايت مؤمنان، تو را يارى كرده است. 🌹پيامها: 1- اگر مردم آماده باشند لطف خدا شامل می شودو همه ى توطئه هاى دشمن خنثى مىشود. «فَإِنَّ حَسْبَكَ اللَّهُ» 2- اگرمومنین به وظيفه ى خود عمل كنند، نبايد از مشكلات بترسند، چون خداوند، گشايندهى مشكلات است. «أَيَّدَكَ بِنَصْرِهِ» 3- امدادهاى الهى و حمايتهاى مردمى، به ارادهى خداوند در جهت يارى مومنین است. «أَيَّدَكَ بِنَصْرِهِ وَ بِالْمُؤْمِنِينَ» 4- حمايت مردم، با اراده و خواست الهى كارساز است. «فَإِنَّ حَسْبَكَ اللَّهُ هُوَ الَّذِي أَيَّدَكَ» ... «بِالْمُؤْمِنِينَ» 5- مردم، بازو و پشتيبان رهبرند. «أَيَّدَكَ» ... «بِالْمُؤْمِنِينَ» ⭐️🌙امام خامنه ای در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری ۱۳۹۰/۰۶/۱۷ «هو الّذی ایّدک بنصره و بالمؤمنین»؛ مؤمنین هستند که موجب نصرت میشوند؛ مؤمنین هستند که نظام را پابرجا نگه میدارند؛ مؤمنین هستند که در میدانهای مختلف، جاده را صاف میکنند تا نظام اسلامی بتواند کارهای بزرگی را انجام دهد. ما اینها را «انّما اوتیته علی علم عندی» نباید تصور کنیم؛ خیال نکنیم ما هستیم داریم میکنیم؛ اینها را خدا دارد میکند. این نکته‌ی اول؛ که به نظر من مردم ما به توفیق الهی، به لطف پروردگار، مردم خوبی هستند؛ خوبی‌شان هم به وفاداری آنها به ایمان است، به رسوخ ایمان در دلهاست.
🔴 صحنه‌ای از اعتراضات میلیونی مردم انگلیس به ترامپ، منفورترین رئیس جمهور آمریکا پادشاه عربستان و امارات همچون سگی در دستان ترامپ
تصویری کمتر دیده شده از سید حسن نصرالله و قاسم سلیمانی و شهید احمد کاظمی
🍀برگی از 🍀با برخورد قاطع با خائنین دشمن ناامید میشود 🍀امیرمومنان فرمودند : ✨در كارهای کارگزاران خود نظر کن؛ آنان را پس از آزمودن به کار بگمار... ✨✨از عملکرد آنها پرس‌وجو کن و چشم‌های مراقبی از میان اهل راستی و وفاداری بر آنان بگمار. ✨✨ زیرا مراقبت نهانى تو در كارهایشان، آنان را به رعایت امانت و مدارا در حق رعیت وا مى دارد. ✨✨ هر گاه یكى از آنها دست به خیانت گشود و اخبار مراقبان مخفی، خبر خیانت را تایید کرد، همین گواهی تو را بس باشد. ✨✨ به سبب خیانتى كه كرده، پیکرش را مجازات کن وآنچه با خیانتش به دست آورده، باز پس گیر. ✨ سپس، او را خوار و ذلیل ساز و مُهر خیانت بر او بزن و ننگ تهمت را بر گردنش بیاویز... 📚:نهج البلاغه ✅فرازی از نامه ۵۳
▼ حرف روز خنثی‌سازی جنگ اقتصادی! رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح دیروز(یک‌شنبه) در نشستی که با دعوت ایشان از رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت برگزار شد، بر توانایی‌های کشور برای عبور از مشکلات اقتصادی تأکید فرمودند. امام خامنه‌ای تهیه «نقشه راه اقتصادِ باثبات»، «تقویت بخش خصوصی»، «ضرورت برخورد قاطع با متخلفان»، «اشراف و اعمال قدرت دولت بر مبادلات مالی برای جلوگیری از عملیات مخرب نظیر قاچاق و پول‌شویی»، «جدی گرفتن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی»، «اقدام بهنگام و علاج واقعه قبل از وقوع»، «مبارزه واقعی با فساد» و «حرف زدن رودرروی مسئولان با مردم و بیان شرایط» را از الزامات این موفقیت و استمرار حرکت پرشتاب کشور به سمت اهداف کلان دانستند و به دولت توصیه کردند، با برخورداری از روحیه انقلابی و مجاهدت، کار و تلاش شبانه‌روزیِ مسئولانه با جلب همکاری و همراهی آحاد مردم، تصویری مقتدر از دولت در دو عرصه حل مشکلات داخلی و ایستادگی در مقابل بیگانگان ارسال کنند. مرور مجدد بندهای فوق نشان می‌دهد، ساماندهی اقتصاد کشور و ضرورت تقویت ‌بخش اقتصادی دولت برای برون‌رفت از وضعیت کنونی و تقویت پایه‌های مقابله با جنگ تمام‌عیار اقتصادی تحمیلی از سوی آمریکا که در روزها و هفته‌های آتی وارد مراحل سخت‌گیرانه‌تری خواهد شد، نقطه کانونی و دال مرکزی بیانات رهبر معظم انقلاب در این دیدار با دو رویکرد به توانمندی‌های داخلی و بازگشت به خویشتن برای از بین بردن زمینه‌های نارضایتی مردمی در داخل و خنثی‌سازی فشار و عملیات روانی دشمنان خارجی از طریق قوام‌بخشی به اقتصاد کشور در برابر اقدامات آتی آنها است. البته این روزها هم‌حزبی‌ها و حامیان اصلاح‌طلب دولت و بسیاری از کارشناسان اقتصادی همسو با دولت نیز به ضرورت تغییر تیم اقتصادی ناهماهنگ، کهنسال، تنبل و معتقد به نسخه‌های بازار آزاد و سرمایه‌داری غربی با تیمی هماهنگ و یکپارچه، جوان و شجاع، چابک و باورمند به توانمندی داخلی و اقتصاد مقاومتی در وضعیت کنونی اعتقاد داشته و آن را لازمه تغییر فضای کلی اقتصاد کشور و عبور از بن‌بست‌ها می‌دانند. کمترین نتیجه تقویت، ترمیم یا تغییر مسئولان و وزرای اقتصادی دولت، از نظر روان‌شناسی اجتماعی، ادراک‌سازی ذهنی آرامش، اعتماد و امید به آینده در جامعه و خروج نظام اقتصادی از ایستایی فعلی و رها شدن آن از چنبره گزاره‌های «نمی‌شود» و «نمی‌توانیم» با ایجاد تحرکی مجدد در دولت است.
چرا آقای ولایتی پیام را به پوتین رساند؟ بصیرت: سفر دکتر ولایتی به مسکو در چارچوب مباحثی در سطوح راهبردهای کلان بین طرفین صورت گرفته است. آنچه مسلم است سفر دکتر ولایتی به روسیه نشان می‌دهد که تلاش های دیپلماتیک سایر کشورها از جمله غربی ها و بازیگران منطقه و همچنین رژیم صهیونیستی از کارآیی لازم برخوردار نبوده است. بنابراین در بحبوحه رایزنی های دیپلماتیک به نوعی سفر دکتر ولایتی ابتکار دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود و در این برهه زمانی سوالی که مطرح است این می باشد که چرا آقای ولایتی این پیام را به پوتین رسانده است؟1 .شرایط حساس و پیچیده ای که جمهوری اسلامی ایران در تعاملات بین المللی از جمله مسائل منطقه‌ای ، جمهوری اسلامی تصمیم گرفته در سطوحی فراتر پیام خودش را منتقل کند. 2. ارسال این پیام و انتخاب دکتر ولایتی به عنوان مشاور رهبری به جای وزیر امور خارجه می‌تواند این پیام را داشته باشد که رابطه با روسیه برای جمهوری اسلامی ایران از توجه و اعتبار ویژه ای برخوردار است. به همین دلیل مقام معظم رهبری در چنین شرایط حساسی ارسال این پیام را به فردی واگذار کرده که از لحاظ جایگاه و منزلت فراتر از شخصیت وزارت امور خارجه قرار دارد که ممکن است در آینده دچار تغییر و تحول در دولت ها شود. به هر حال ولایتی به عنوان مشاور مقام معظم رهبری تقریباً جایگاه ثابت و مستحکمی در سال های گذشته داشته است. 3 .دیدگاه های آقای ولایتی نسبت به توسعه راهبردی نگاه به شرق هم نسبت به دیدگاه افرادی که تمایل بیشتری برای برقراری رابطه با غرب دارند باید در نظر داشت. دکتر ولایتی به عنوان فردی که پیام را رسانده قابل توجه می باشد چون معمولاً در مأموریت های دیپلماتیک فارغ از این که خود پیام چیست این که چه کسی حامل پیام هست دارای اهمیت می‌باشد؛ بنابراین انتخاب فردی که دیدگاه مثبتی نسبت به رابطه با روسیه و نگاه راهبردی به شرق دارد از این حیث قابل تامل می باشد.
راهبرد «بقای خروج‌پذیر» وطن امروز:به رغم خروج آمریکا از برجام مذاکره میان ایران و کشورهای اروپایی برای حفظ مهم‌ترین دستاورد دیپلماتیک اتحادیه اروپایی همچنان ادامه دارد. بارصد مطبوعات و ماهنامه‌های داخلی و اظهارات مقامات اروپایی و آمریکایی گویای این هشدار است که آمریکا با همکاری اروپا و حامیان آنها در داخل خطوط القایی مشخصی را دنبال می‌کنند که باید با دید تامل در آنها نگریست. در این باره ارائه پیشنهادات و راهکارها، راهبرد «بقای خروج‌پذیر» با تکیه بر تعامل مجلس و دولت معرفی و ارائه می‌شود.پیشنهادات و راهکارهایی که در مقابل خطوط القایی دشمن باید به آنها توجه کرد، از این قرار است:.1- تکیه به ظرفیت‌های داخلی و حل مشکلات داخلی تضمین‌کننده قدرت چانه‌زنی در بیرون است.2- هرقدر دولت خود را مشتاق‌تر به حفظ برجام نشان دهد، احتمال نابودی کامل آن و هزینه آن برای ما بیشتر خواهد شد.3- طرف اصلی ایران در حفظ برجام که ظرفیت‌های اقتصادی قابل ارائه و اتکا دارد چین، سپس روسیه و کشورهای همسایه ایران هستند. 4- ایران یکی از مهم‌ترین مسیرهای راهبرد «یک کمربند، یک جاده» چین است؛ راهبردی که اصل اساسی سیاست‌های سیاسی ـ اقتصادی چین در آینده را شکل می‌دهد. در عین حال یکی از راهگشاترین تصمیمات ایران برگرفته از تعامل دولت و مجلس است به این صورت که همان رفتاری را که آمریکایی‌ها در زمان حضور ظاهری‌شان در برجام داشتند با آنها انجام دهیم. بر این اساس ، ایران «خروج بازگشت‌پذیر» نخواهد داشت و به جای آن راهبرد «بقای خروج‌پذیر» را اتخاذ می‌کند. به موجب این طرح پیشنهادی، مجلس دولت را مکلف می‌کند در بازه‌های زمانی 180 روزه نحوه عمل به تعهدات برجامی و بسته پیشنهادی، توسط اروپا را بررسی و به مجلس گزارش دهد. مجلس شورای اسلامی نیز با بررسی گزارش دولت بقای ایران در برجام را تایید یا لغو خواهد کرد.با تحقق این راهکار پاسخ ایران به ماندن یا نماندن در برجام یک پاسخ دفعی و قطعی نبوده و به تناسب عملکرد طرف اروپایی و حفظ منافع ملی، ایران می‌تواند بر اساس تعامل دولت و مجلس از برجام خروج کرده و به این ترتیب از بن‌بست برجامی رهایی یابد، ضمن آنکه از تبعات ایران‌هراسی و فشار روانی «خروج بازگشت‌پذیر» در امان خواهد بود.
دست‌های خالی نتانیاهو از مسکو تا هلسینکی جوان: جدا از پیروزی‌های ارتش سوریه در جبهه جنوبی و تقویت امید‌ها برای تکرار چنین پیروزی‌هایی در جبهه شمالی، دو موضوع دیگر هم در ارتباط با ابعاد خارجی بحران سوریه در روز‌های اخیر خبرساز شده است ؛ نخست سفر اخیر نتانیاهو به روسیه و دوم دیدار پوتین و ترامپ در هلسینکی و جایگاه بحران سوریه در آن است. درباره سفر نتانیاهو باید گفت: با وجود تبلیغات سنگینی که راه انداخته بودند و از امکان بده و بستان میان روسیه و رژیم صهیونیستی درباره نقش ایران در سوریه سخن گفته بودند، هیچ نشانه‌ای که ناشی از وجود چنین بده و بستانی باشد مشاهده نشد.در خصوص نشست هلسینکی نیز باید گفت: هرچند درباره این نشست تبلیغات زیادی صورت گرفته است اما با توجه به گستره وسیعی از موضوعاتی که میان دو طرف از مسائل داخلی امریکا و نقش روسیه در انتخابات امریکا گرفته تا رویارویی با اتحادیه اروپا وجود دارد، بعید به نظر می‌رسد بحران سوریه نقش محوری در این نشست داشته باشد و اگر هم بحث سوریه در میان باشد مقامات روسیه حرف زیادی برای گفتن دارند. از جمله اینکه حضور امریکا در سوریه غیرقانونی است و علاوه بر این سوریه برای بازسازی کشور و بازگرداندن آوارگان نیاز به حضور در مناطق شمالی و نفت‌خیز دارد تا بتواند بخشی از هزینه‌های بازسازی را تأمین کند. از این‌رو به نظر نمی‌رسد نشست هلسینکی بتواند انتظارات رژیم صهیونیستی و دیگر عوامل پروژه ناکام براندازی را از آن تأمین کند و حداکثر نتیجه این نشست برای این عوامل وعده‌هایی خواهد بود که به عرصه سیاسی محدود خواهد شد.
☀️پیشگویی آینده ⁉️قبول دارین که قرآن کتاب هدایته؟ 👌یعنی تمام آیه های قرآن برای نشون دادن بهترین راه به ماهاست 👇اگه قبول دارین، ادامه این متن را بخونید ✅قصه هایی که توی قرآن اومده برای اینه که خدا بعضی از راه ها را در قالب این قصه ها به ما یاد بده ♦️یکی از این قصه ها، ماجرای مقابله حضرت موسی و قوم بنی اسرائیل با فرعون و فرعونیانه 🔔یکی از نکات مهم و معروفی که خدا توی این داستان به ما یاد میده اینه: ✨اگه به خاطر اجرای راهنمایی های خدا با دشمن درگیر شدین، خدا حتی اگه لازم باشه راه های بن بست را براتون باز می کنه و شما را غالب می کنه ☀️رهبر انقلاب هم دقیقا به همین نکته اشاره فرمودن 🔻در یکی از دیدارهای فرماندهان سپاه با رهبر معظم انقلاب، ابتدا فرمانده سپاه صحبت کرد و در جایی از سخنان خودش خطاب به رهبر انقلاب گفت که شما مسولین را نصیحت می کنید و اینها توجه ندارند و ما نگرانیم که شما نگرانید. 🔻رهبر انقلاب در بین صحبتهاشون این را پاسخ دادند و فرمودند: ✨من نگرانی ندارم چون آینده را بسیار روشن می بینم وبعد فرمودند ➖وقتی حضرت موسی با حواریون از دست فرعونیان به کنار رود نیل رسیدند دیدند از یک طرف دشمن داره حمله میکنه و طرف دیگه دریاست لذا شکایت بردند به موسی که ما نگرانیم،موسی گفت خدای من با من است نگران نباشید و سپس دریا شکافت و رد شدند(1) ➖بعد آقا فرمودند: ☀️ من الان به شما میگویم خدای من با من است نگران آینده نباشید، آینده بسیار روشن است انشاءلله... 1- [سوره الشعراء (26): آيات 61 تا 62] فَلَمَّا تَراءَا الْجَمْعانِ قالَ أَصْحابُ مُوسى إِنَّا لَمُدْرَكُونَ (61) قالَ كَلاَّ إِنَّ مَعِي رَبِّي سَيَهْدِينِ (62) [سوره الشعراء (26): آيات 63 تا 68] فَأَوْحَيْنا إِلى مُوسى أَنِ اضْرِبْ بِعَصاكَ الْبَحْرَ فَانْفَلَقَ فَكانَ كُلُّ فِرْقٍ كَالطَّوْدِ الْعَظِيمِ (63) وَ أَزْلَفْنا ثَمَّ الْآخَرِينَ (64) وَ أَنْجَيْنا مُوسى وَ مَنْ مَعَهُ أَجْمَعِينَ (65) ثُمَّ أَغْرَقْنَا الْآخَرِينَ (66) إِنَّ فِي ذلِكَ لَآيَةً وَ ما كانَ أَكْثَرُهُمْ مُؤْمِنِينَ (67) وَ إِنَّ رَبَّكَ لَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ (68) پس زمانى كه دو گروه همديگر را ديدند، ياران موسى گفتند: (ما به دام افتاديم و) آنان به ما دست خواهند يافت. موسى به آنان گفت: چنين نيست، قطعاً پروردگارم با من است و مرا هدايت خواهد كرد پس (به دنبال اين تلاقى،) به موسى وحى كرديم كه عصايت را به دريا بزن. دريا شكافت و هر پارهاى مثل كوهى بزرگ گرديد. آن گاه گروه ديگر (لشكر فرعون) را به آنجا نزديك كرديم. و موسى و هر كه را با او بود، همگى را (از دريا عبور و) نجات داديم. سپس گروه ديگر را غرق ساختيم. البتّه در اين ماجرا، (عبرت و) نشانهى روشنى است و بيشتر آنان ايمان آورنده نبودند. و همانا پروردگارت شكست ناپذير و مهربان است.
🔴 جزئیات نقش باند «مظلومین» در بحران‌های ارزی طی دو دهه گذشته | گردش مالی حساب این فرد در سال چند هزار میلیارد تومان بوده است * در زمان تحقیقات در سال‌های ۹۰ و ۹۱ از این متهمان که در همان بحران ارزی به همراه جمشید بسم الله دستگیر شده بودند هیچگونه صحبتی از هماهنگی بانک مرکزی با اقدامات این افراد نبوده است و حتی لحظه دستگیری، «مظلومین» در حال فرار از طریق یکی از مرزهای غربی بوده و اگر ارتباطی بین وی و بانک مرکزی بوده است نیازی به فرار نداشت لذا این مورد قابل تامل و پیگیری است. * حمید مظلومین در دهه ۷۰ نیز از عوامل بحران ارزی بوده و در همان سال‌ها نیز دستگیر و مجوز صرافی وی باطل شده بود اما در ادامه از نام و حساب‌های بانکی افراد دیگری استفاده می‌کرده است. * حمید مظلومین از حساب فرد دیگری برای اقدامات تبهکارانه خود استفاده می‌کرده است و ماهیانه مبلغی حدود چند صد میلیون تومان به حساب وی واریز می‌کرده است. * گردش مالی حساب این فرد در سال چند هزار میلیارد تومان بوده است * این باند که متشکل از پدر و فرزندی بوده‌اند تقریبا در تمامی بحران‌های ارزی دهه ۷۰ به بعد حضوری فعال داشته‌اند و با روش‌های مختلف سعی در دور زدن مراجع نظارتی، امنیتی و قضایی را داشته‌اند | فارس
🔰 همه‌ی مسلمانان نسبت به مکه و مدینه حق دارند ⛔️ آن کسانی و آن حکومتی که از مفاهیم حج جلوگیری میکند، «صدعن‌سبیل‌الله» میکند 🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار دست‌اندرکاران و کارگزاران حج: 🔹حج یک میدان عملی است که آمیختگی دین و سیاست، دنیا و آخرت، و معنویت و مادیت را نشان می‌دهد. 🔹در حج هم تضرع هست، هم دعا و توسل و گریه هست، هم طواف و سعی و نماز هست، و هم اجتماع مردم؛ این خیلی مهم است. 🔹سرزمین مکه برای همه‌ی مسلمانان است. نباید کسانی فکر کنند هر طوری که می‌خواهند در این سرزمین رفتار کنند. همه‌ی مسلمانان نسبت به مکه و مدینه حق یکسانی دارند. آن کسانی که سیاست را از اسلام جدا می‌کنند، اسلام را نفهمیده‌اند. 🔺کسی نباید نسبت به مفاهیم حج و نکته‌هایی که در حج وجود دارد جلوگیری و ممانعت کند. آن کسانی و آن حکومتی که از این مفاهیم جلوگیری می‌کنند، "صد عن سبیل‌الله" می‌کنند. کعبه متعلق به همه‌ی مسلمانان است. ۹۷/۴/۲۵
🔰 ملت ایران بعد از انقلاب معنای جدیدی از حج را درک کرد 🔻رهبر انقلاب، صبح امروز: ملت ایران بعد از پیروزی انقلاب، یک معنای جدیدی را در حج درک کرد و مفاهیم جدیدی برای ملت ایران آشکار شد: حجِ همراه با قناعت، حجِ همراه با تفاهم مسلمین، حجی که مظهر "اشداء علی الکفار" و "رحماء بینهم" است. 🔺نقطه‌ی مقابل این حج، حجی است که بین برادران اختلاف ایجاد کنند و خود را به استکبار ببندند. این حج، نقطه‌ی مقابل آن حجی است که خداوند خواسته است. ۹۷/۴/۲۵
❌ سیاست شیطانی و خبیث «معامله‌ی قرن» هرگز تحقق پیدا نخواهد کرد 💫 ملت فلسطین آن روزی را که ریشه‌ی رژیم جعلی صهیونیستی کنده می‌شود، خواهند دید 🔻رهبر انقلاب، امروز در دیدار دیدار دست‌اندرکاران و کارگزاران حج: امروز دنیای اسلام به یک‌صدایی احتیاج دارد. تفرقه ممنوع است، چون دشمن بر دنیای اسلام متمرکز شده است. 🔹از آن طرف فشار بر یمن، از آن طرف فلسطین و این سیاست شیطانی و خبیث که اسمش را گذاشته‌اند «معامله‌ی قرن». البته بدانند که این سیاست هرگز تحقق پیدا نخواهد کرد. 🔹به کوری چشم دولتمردان آمریکا قضیه‌ی فلسطین از یادها نخواهد رفت و شهر بیت‌المقدس پایتخت فلسطین خواهد ماند و قبله‌ی اول مسلمان‌ها برای مسلمانان باقی خواهد ماند. این خواب که شهر بیت‌المقدس باید دست صهیونیست‌ها باشد، غلطی بیخودی میکنند و این اتفاق نمی‌افتد و ملت فلسطین در مقابل آن می‌ایستد. 🔺 البته متاسفانه بعضی دولت‌های اسلامی بر اثر بی‌اعتقادی به اصل اسلام -چه رسد به مسئله‌ی فلسطین- پیش‌مرگ آمریکا شده‌اند و خود را قربانی او می‌کنند؛ این هم اثر ندارد و آن‌ها هم ناکام خواهند ماند و به توفیق الهی ملت فلسطین قطعاً بر دشمنان پیروز خواهند شد و آن روزی را که ریشه‌ی رژیم جعلی صهیونیستی کنده می‌شود، خواهند دید. ۹۷۴/۲۵