🔰به اهداف خود نرسیدیم
🔸️رئیس ستاد مشترک ارتش صهیونیستی اذعان کرد، در حال حاضر، مشغول جنگی هستند که تا کنون تجربه نکرده بودند. «هرتزی هالوی» با این ادعا که ارتش رژیم غاصب آماده است به هر گونه حمله احتمالی جمهوری اسلامی ایران پاسخ دهد، مدعی شد: «ایران از جنگ مستقیم با ما امتناع میکند، ولی ما اطلاع داریم که به همه نیروهای خود [برای حمله به اسرائیل] دستور داده است.» وی با اشاره به درگیری شدید متقابل حزبالله و نظامیان صهیونیست در منطقه شمال فلسطین اشغالی، اذعان کرد: «ما در جنگ غزه دستاوردهایی داشتیم، ولی نتوانستیم همه هدفهای خود را محقق کنیم.» رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل با اشاره به اینکه نظامیان صهیونیست به صورت کامل از نوار غزه خارج نشدهاند، خاطر نشان کرد: «هنوز نیروهای زیادی در غزه داریم. جنگ ما طولانی خواهد بود.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 هیچ مبنای اصولی برای افزایش نرخ ارز وجود ندارد
🏦رئیس کل بانک مرکزی اظهار داشت: «حجم مبادلات تجاری ایران در سال گذشته ۱۵۲ میلیارد دلار بود که شامل ۸۶ میلیارد دلار صادرات کالای ایرانی و ۶۶ میلیارد دلار واردات بود. بنابراین تراز تجاری کالایی ما ۲۰ میلیارد دلار مثبت بود.» «محمدرضا فرزین» رئیس کل بانک مرکزی همچنین گفت: «عامل دیگری که در نرخ ارز اثر دارد، تورم و نرخ رشد نقدینگی است که سال گذشته نرخ ۲۵ درصد هدفگذاری شده بود و ما به نرخ رشد ۲۴/۳ درصد نقدینگی در پایان سال رسیدیم.» فرزین بیان کرد: «طبق گزارش صندوق بینالمللی پول پیشبینی نرخ رشد اقتصاد ایران در ۲۰۲۳ بعد از هند دومین رشد بالا خواهد بود، بنابر این هیچ عامل بنیادی برای افزایش نرخ ارز وجود ندارد.»
http://Eitaa.com/e_beman
🌐 بسته خبری
▫️ سخنگوی نیروهای مسلح یمن از انجام پنج عملیات نظامی از سوی ارتش یمن خبر داد. «یحیی سریع» تأکید کرد، این عملیاتها در راستای یاری فلسطین و در پاسخ به حملههای آمریکا و انگلیس به خاک یمن به انجام رسیده است. وی افزود: «نیروی دریایی، کشتی انگلیسی «HOPE ISLAND» را در دریای سرخ هدف قرار داد. همچنین دو کشتی اسرائیلی را که به سوی بندرهای فلسطین اشغالی در حرکت بودند، هدف قرار داد. کشتی نخست «MSC GRACE F» نام دارد که در اقیانوس هند مورد حمله قرار گرفت و کشتی دیگر نیز «MSC GINA» نام دارد که در دریای عرب هدف گرفته شد.
▪️ روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» به نقل از منابع آگاه خود گزارش داد، «دونالد ترامپ» رئیسجمهور سابق آمریکا در یک محفل خصوصی گفته است که می تواند با اعمال فشار بر کییف برای واگذاری کریمه و دونباس به روسیه، به درگیری در اوکراین پایان دهد. یک منبع آگاه، این موضوع را مستقیماً از زبان ترامپ شنیده است. رئیسجمهور سابق آمریکا همچنین گفت، مردم بخشهایی از اوکراین با بودن به عنوان بخشی از خاک روسیه مشکلی ندارند.
▫️ شبکه «کان» رژیم صهیونیستی به نقل از یوآو گالانت گزارش داد، عقبنشینی نیروهای اسرائیلی از خان یونس با هدف آمادگی برای مأموریت آتی در منطقه رفح در جنوب غزه است. وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، مدعی شد: «به وضعیتی خواهیم رسید که دیگر حماس کنترل نوار غزه را در اختیار نخواهد داشت و به صورت یک نهاد نظامی که خطری برای شهروندان ما باشد، فعالیت نخواهد کرد.»
▪️ یک گروه هکری به نام «Nethunter» با انتشار اسناد و اطلاعاتی، اعلام کرد، موفق شده به سامانههای وزارت جنگ رژیم اسرائیل نفوذ و هک کند. این گروه اعلام کرد توانست به اسناد محرمانه این وزارتخانه از جمله برخی نقشههای ساخت ابزارهای جنگی سلاح و قطعات تجهیزات نظامی و حتی اسناد مرتبط با سامانه پدافندی گنبد آهنین دست یابد.
▫️ «حجت کرمانی» وکیل زندانیان محیط زیستی متهم به جاسوسی که در سال ۱۳۹۶ بازداشت شدند، درباره جزئیات عفو به مناسبت عید فطر زندانیان محیط زیست گفت: «من از موکلینم در زندان شنیدم که از طرف معاون حقوق بشر قوه قضائیه، به آنان اطلاع دادند که به مناسبت عید فطر مشمول عفو شدند.»
▪️ «رویترز» نوشت: «پلیس فدرال آمریکا با یورش به محوطه دانشگاهی در ایالت کالیفرنیا ۲۰ دانشجو حامی فلسطین را بازداشت کرد. گروهی از دانشجویان حامی فلسطین این دانشگاه، با برپایی تجمع شعار توقف جنگ در غزه را سر دادند. پلیس آمریکا سعی در متفرق کردن معترضان داشت.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
💠 دو تکه از یک پازل
۴۵ سال از انقلاب اسلامی میگذرد. در این ۴۵ سال فراز و فرودهای بسیاری وجود داشته و دارد. از این جهت است که متفکرانی، مانند شهید مطهری نظام اسلامی را پدیدهای در حال صیرورت یا شدن تعریف میکنند. صیرورت یعنی پدیده در حال تکامل؛ این پدیده هم نقاط قوت دارد و هم نقاط ضعف و آسیب. اما اصل مهم آن است که شاکله نظام و انقلاب اسلامی تلاش دارد تا از کاستیها بکاهد و بر قوتها بیفزاید.
در این میان، آنچه اهمیت پیدا میکند، آن است که یک دانشجوی انقلابی یا هر انسان دغدغهمندی اولاً آرمانها را بشناسد، ثانیاً نقاط قوتهای رسیدن به آن را بفهمد، ثالثاً نقاط ضعف را فهم کند و در آخر نه اسیر آرمانها شود و نه در نگاه واقعبینانهاش به قضایا سرخورده و مأیوس شود. حل این پازل دو تکه دارد که رهبر معظم انقلاب روز گذشته بر آن تأکید کردند. رهبری روز گذشته فرمودند: «انتقادها را باید بگویید، شکی نیست، اما افتخار کنید، سرافراز باشید که در بخشهای مختلف کارهای مهمی انجام گرفته، کارهای خوبی انجام گرفته.»
زندگی و سیاست محل تنازع آرمانها و واقعیتهاست. یک بازیگر معقول و یک دانشجوی انقلابی باید بتواند بین آرمانهایش و واقعیاتش تناسب برقرار کند. در انقلاب نیز ما با همین دوگانه مواجهیم. اگر امام راحل میخواستند تسلیم واقعیتها شوند، چگونه میتوانستند بدون حتی یک فشنگ در مقابل یک رژیم تا بن دندان مسلح بایستند؟ اما همین امامی که با تکیه بر خدا و مردم و و فارغ از محدودیتها قیام میکنند و آرمانیترین خواستهشان آزادی فلسطین است، وقتی متوجه میشوند عدهای از رزمندگان ایرانی عازم نبرد با رژیم صهیونیستی شدهاند، دستور به بازگشت میدهند؛ چرا که فراتر از آرمانِ قدس با واقعیتی به نام جنگ با صدام مواجه هستند. «آرمانخواهی واقع بینانه» عبارتی است که سالها قبل رهبر حکیم انقلاب مطرح فرمودند.
دانشجوی انقلابی باید این روزها بتواند دو تکه از یک پازل را کنار هم بچیند. تکه اول پازل «نگاه نقادانه» است و تکه دوم «نگاه سرافرازانه». کاستیها، سستیها، نواقص و... وجود دارد؛ ولی نباید غافل شد که ما از آن روزی که رزم آرا گفت نمیتوانیم لولهنگ یا آفتابه گلی بسازیم تا امروز که خودمان با تکیه بر توان متخصصان خودمان به پیشرفتهای بزرگی در حوزه تکنولوژی رسیدهایم؛ این دو تکه پازل را باید در کنار هم دید و در کنار هم گذاشت. نباید با برجستهسازی برخی نواقص، عزت ملی و باور داخلی را چنان سرخورده و مأیوس کرد که جملگی به دنبال بیگانگان رفتن را تنها سرمنزل مقصود یا تنها راه کار برونرفت از مشکلات بدانند.
✍️ #محمد_علوی
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
⚛️ ضرورت توان هستهای
۲۰ فروردین ماه سال ۱۳۸۵ خبر دستیابی ایران به فناوری غنیسازی اورانیوم و راهاندازی یک زنجیره کامل غنیسازی در نطنز اعلام شد. در پی این خبر، با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، به پاس قدردانی از تلاشهای افتخارآمیز دانشمندان جوان ایران اسلامی، بیستم فروردین ماه، مقارن با تکمیل چرخه سوخت هستهای در تقویم رسمی ایرانیان روز ملی «فناوری هستهای» نام گرفت.
برنامه صلحآمیز هستهای ایران که از سال ۱۳۲۹ آغاز شده بود، با پیوستن ایران به آژانس بینالمللی انرژی هستهای در سال ۱۳۳۷ و امضای قرارداد منع گسترش سلاحهای هستهای (NPT) در ۱۳۴۷، شکل جدی به خود گرفت؛ اما انتشار اخبار ضد و نقیض و مغرضانه درباره فعالیت هستهای ایران، دستاویزی شد برای اعمال تحریمهای وسیع علیه ایران از طرف آمریکا و اتحادیه اروپا که با وجود همکاریهای همهجانبه ایران با نهادهای بینالمللی، از جمله آژانس انرژی هستهای و با وجود توافق طولانی مدت برجام، این تحریمها همچنان با ادعای بیاساس نگرانی از ساخت سلاح هستهای پابرجاست.
این در حالی است که ایران همواره بر صلحآمیز بودن برنامه هستهای خود در جهت تولید برق و پیشرفتهای پزشکی و... تأکید داشته است.
آیتاللهالعظمی خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران بارها به طور مکرر از حرام بودن (ممنوعیت دینی) دستیابی و استفاده از سلاح هستهای سخن به میان آوردهاند که آخرین مورد آن، به سخنرانی ۴ اسفند ۱۳۹۹ ایشان در جمع نمایندگان مجلس خبرگان باز میگردد. ایشان تأکید کردند: «آنچه مانع جمهوری اسلامی برای ساخت سلاح هستهای است، فکر و مبانی اسلامی است که ساخت هر سلاحی اعم از هستهای یا شیمیایی را که موجب کشتار مردم عادی میشود، ممنوع میداند.»
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، در مصاحبه با رسانه آرژانتینی «لاناسیون» گفت: «با توجه به اینکه در بحبوحه تغییرات اقلیمی به سر میبریم، براساس توافق پاریس، همه کشورها ناگزیر هستند تا برای کاهش دمای زمین تا ۱/۵ یا ۲ درجه ایدهآل، یعنی دمای قبل از صنعتی شدن، تلاش کنند و این امر، بدون انرژی هستهای امکانپذیر نیست؛ زیرا باعث کاهش اثرات گازهای گلخانهای در حد صفر میشود. لذا برای دستیابی به این هدف در سال ۲۰۵۰، نمیتوانیم انرژی هستهای را که انرژی پاک است، از معادلات خود حذف کنیم.»
در آمریکا، ۱۰۰ رآکتور، ۲۰ درصد برق این کشور را تأمین میکند. ۳۰ کشور در جهان دارای انرژی اتمی هستند و ۴۴۰ رآکتور در سطح جهان وجود دارد. این نوع انرژی به طور فزایندهای در حال گسترش است.
با بررسی این موارد میتوان نتیجه گرفت، صرفنظر از فواید گسترده فناوری هستهای اعم از تولید برق، تأمین منابع آبی، کاربردهای پزشکی، دارویی و صنعت کشاورزی، چشمپوشی از این انرژی، خطایی راهبردی برای کشورها به حساب میآید و کشورها را در آینده به سوی وابستگی به این انرژی مهم سوق خواهد داد.
✍️ #مصطفی_علیجانزاده
http://Eitaa.com/e_beman
📌محفل امیدآفرین
🔹مقام معظم رهبری ، در بیانتشان، متعدد، دو عنصر ایمان و امید را موتور محرکه انقلاب معرفی کردند.
برخی دم زدن از امید را در وضعیت کنونی، واهی، کاذب، انتزاعی و شعاری برای ساکت کردن مردم می دانند. حتی در این زمینه مقالات و برنامه سازی می کنند.
ثمره شوم این تبلیغات، رخوت و سستی در میان برخی جوانان و جامعه است. فرداندیشی، نداشتن عرق ملی، تبعیت نکردن از نظام، نشانههایی از بیامیدی است.
در این میانه تولید برنامههای مفید و امیدآفرین با پیداکردن و معرفی امید سازان و الگوهای عینی و قابل دسترس، ایمان و امید، به جامعه تزریق می کند.
🔸#محفل یکی از این برنامه ها است.
محفل با پیدا کردن و معرفی جوانان، خانواده ها و محافل قرآنی به جامعه نقش مهمی در امیدآفرینی و الگوسازی دارد.
اوج امیدافرینی این برنامه، معرفی معلولان فعال در عرصه های قرآنی است.
افراد روشندل، کم توان ذهنی، بیمار جسمی-حرکتی و دارای اختلال حس لامسه، حافظ ۲۵ جز و دیگر معلولان بزرگترین روح امید را در ماه مبارک رمضان به جامعه دمیدند.
#امید
#ایمان
#محفل
✍ #موسی_سلیمانی
26.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 جریان شناسی سیاسی تاریخ معاصر ایران
📍 استاد قاسم حبیبزاده
▫️جلسه ۱۵
🔸 همه پرسیها و انتخابات
http://Eitaa.com/e_beman
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
✅سی شب با قرآن (۲۹)
🔰در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند
هود
وَيَا قَوْمِ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُوا إِلَيْهِ يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكُم مِّدْرَارًا وَيَزِدْكُمْ قُوَّةً إِلَىٰ قُوَّتِكُمْ وَلَا تَتَوَلَّوْا مُجْرِمِينَ
ﺍﻱ ﻗﻮم ﻣﻦ ! ﺍﺯ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺗﺎﻥ ﺁﻣﺮﺯﺵ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﺪ ، ﺁﻥ ﮔﺎﻩ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﺍﻭ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩﻳﺪ ، [ ﺗﺎ ] ﺑﺮﺍﻱ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﻭ ﭘﻲ ﺩﺭ ﭘﻲ ﻓﺮﺳﺘﺪ ﻭ ﻧﻴﺮﻭﻳﻲ ﺑﺮ ﻧﻴﺮﻭﻳﺘﺎﻥ ﺑﻴﻔﺰﺍﻳﺪ ، ﻭ ﻣﺠﺮﻣﺎﻧﻪ ﺭﻭﻱ [ ﺍﺯ ﺣﻖ ] ﺑﺮﻣﮕﺮﺩﺍﻧﻴﺪ .(٥٢)
امام خامنه ای ۱۴۰۳/۱/۱۵
در قرآن اینجور میفرماید: اِستَغفِروا رَبَّکُم ثُمَّ تُوبُوا اِلَیهِ یُرسِلِ السَّماءَ عَلَیکُم مِدراراً وَ یَزِدکُم قُوَّةً اِلىٰ قُوَّتِکُم. نمیگویید ما کشور قوی میخواهیم؟ نمیگویید میخواهیم قوی باشیم؟ خیلی خب، یَزِدکُم قُوَّةً اِلىٰ قُوَّتِکُم؛ استغفار و توبه، شما را قوی میکند؛ یعنی برگشت از خطا. خطا موجب تضعیف است، برگشت از خطا موجب تقویت است؛ یَزِدکُم قُوَّةً اِلىٰ قُوَّتِکُم. در هر موردی همینجور است؛ هم در مسائل شخصی اینجور است، هم در مسائل اجتماعی اینجور است. در مسائل شخصی هم روح انسان با استغفار قوی میشود؛ در مسائل اجتماعی هم جامعه با استغفار قوی میشود. ما مسئولین جامعه هستیم دیگر ــ شما مدیران کشور هستید ــ مسائل ما، رفتارهای ما، کارهای ما، گفتارهای ما، موضعگیریهای ما، در وضع کشور اثر میگذارد؛ اگر خطائی حاصل بشود، راهش همین است؛ راهش استغفار کردن است
✍#بازیاد
https://eitaa.com/e_beman