عباس عبدی، روزنامهنگار اصلاحطلب
ترامپ با خروج از برجام نشان داده است که پایههای مفهومی به نام «توافق» را لرزان کرده است.» این تحلیلگر سیاسی اصلاح طلب مذاکره را فقط در حالتی صحیح دانسته است که طرف مذاکره نه با گفتار بلکه با رفتار خود ثابت کند آماده مذاکره است.
https://eitaa.com/e_beman
همتی: مجوز ورود و عرضه ارز به صرافیها و صادرکنندگان داده شد/ روند کاهش نرخ ارز آغاز شده است/ آغاز عرضه گسترده از امروز
همتی: مجوز ورود و عرضه ارز به صرافیها و صادرکنندگان داده شد/ روند کاهش نرخ ارز آغاز شده است/ آغاز عرضه گسترده از امروز
رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه روند کاهش نرخ ارز شروع شده است، گفت: به صرافی ها برای ورود ارز به کشور مجوز داده شده و آنها می توانند اسکناس به کشور وارد کنند.
https://eitaa.com/e_beman
🔰 چهارده راهکار عملی برای حل مشکل اقتصاد
🔺 مطرح شده توسط رهبرانقلاب در دو دیدار اخیر دولت در فاصلهی کمتر از ۴۵ روز
https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
با سلام و تحیت خدمت اساتید گرانقدر :سوال و جواب های زیر ویژه شما تحلیل گران محترم تهیه و ارائه می گردد👇👇👇
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸۱۶ شهریور ۹۷| قاضی زاده هاشمی:
💬 فعلا مدیریت همین است، شما مردم رأی دادهاید، رئیس جمهور و مجلس انتخاب کردید و آنان نیز وزیر و مدیر انتخاب کردند، پس بیخود روح و روان همدیگر را آزار ندهیم https://eitaa.com/e_beman
👈چرا رهبري در برخورد با مفاسد اقتصادي ورود نميکنند؟
✍✍✍اگر دقت کنيد در مييابيد ايشان به صورت علني ورود جدي در اين موضوع دارند، حتي خودشان در ديدار عمومي اين نکته را مطرح کردند و پاسخ دادند که مطرح ميشود چرا رهبري ورود نميکند؟ خودشان ميگويند آنچه در اين موارد ايشان به صورت علني بيان ميکنند حتي يکدهم پيگيريها و صحبتهايي نيست که به صورت غير علني و حتي توبيخ از مسئولان پيگيري ميکنند!
ايشان در ديدار با وزرا و هيئت دولت و تيمهاي مختلف در راستاي حل مشکلات کشور ورود جدي دارند و نقشه راه را ترسيم ميکنند، ولي مشکل اين است که دستگاههاي ما اين سياستهاي رهبري و تدابيرشان را جدي نگرفته و دقيق پياده نميکنند. شايد بعضاً هم از انجام اين کار ناتوان باشند. دليل اين است که به هر حال مجموعههايي که بايد به اين سياست و تدابير عمل کنند منتخب مردم هستند و مردم، دولت را انتخاب ميکنند، اين دولت افراد را به صورت وزير معرفي ميکند و وزرا از سوي نمايندگان مجلس که منتخب مردم هستند، رأي اعتماد ميگيرند؛ فلذا منتخبان مردم هستند که در واقع بايد پيادهکننده اين سياستها و تدابير باشند(صحبت های وزیر محترم بهداشت را در پست بارگزاری شده فوق یک بار دیگر مرور فرمایید.)، پس اين طور نيست که رهبر معظم انقلاب اگر کار يا تدبيري را از وزيري مطالبه کردند و آن وزير به اين خواسته به موقع پاسخ مثبت نداد، ايشان دستشان باز باشد که وزير را جابهجا کنند، چون سازوکاري که فردي بخواهد وزير را جابهجا کند در قانون تعريف شده و رهبر معظم انقلاب بر اساس جايگاه خودشان که در قانون اساسي بيان شده مطالبه ميکنند و بعضاً در جلسات علني و عمومي مطرح ميکنند.
شايد برخي اين طور تصور کنند که رهبري خودشان عملاً بايد وارد کار شوند. رهبري اگر بخواهند کاري کنند بايد مبتني بر قانون باشد و قانون اساسي دخالت مستقيم در کارهاي اجرايي را وظيفه دولت ميداند و مداخله ايشان در امور اجرايي کشور با قانون اساسي مغايرت دارد. به نظر ميرسد اگر در رويکردها و جهتگيريهاي رهبر معظم انقلاب دقت کنيم، در مييابيم که ايشان بيشترين اهتمام را براي حل مسائل جامعه و حل مشکلات مردم دارند.
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
✍✍علت عدم برکناري احمدي نژاد از مجمع تشخيص مصلحت نظام چيست؟
1. انتصاب اعضاي حقيقي مجمع تشخيص مصلحت بر عهده شخص مقام معظم رهبري بوده لذا برکناري از اين سمت نيز در اختيار ايشان مي باشد. معظم له به دليل گرفتن بهانه از دست ديگران و سياست جذب حداکثري تاکنون مصلحت را در حفظ وي دانسته اند.
2. احتمال تاثير منش بزرگوارنه رهبر معظم انقلاب و حضور او در مجمع تشخيص مصلحت بر رفتارهاي احمدي نژاد زياد بوده و مي تواند از تندروي بيش از حد وي جلوگيري کند. به عبارت ديگر بودن او در درون نظام با نبودنش تفاوت دارد اگرچه احمدي نژاد متاسفانه نسبت به اين بزرگواري مقام معظم رهبري سوءاستفاده کرده است.
3. برکناري احمدي نژاد از مجمع تشخيص مصلحت نظام نه تنها مشکلي را حل نمي کند بلکه ممکن است تا افکار عمومي را به خطا انداخته و نظام را در قرار گرفتن احمدي نژاد در موقعيت اپوزيسيوني مقصر جلوه دهد.
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
طرح نقشه جنگ داخلی
دبیر کل حزبالله با تشریح طرحی که آمریکا با همراهی رژیم صهیونیستی و عربستان در منطقه اجرا کرده، تصریح کرد: «پس از شکست این محور در جنگ 33 روزه سال 2006 و شکست طرح در سوریه، اکنون قصد دارند جنگ را به داخل ایران منتقل کنند و مردم را به تظاهرات وادارند.» وی طرح آمریکا و رژیم صهیونیستی را نسلکشی شیعه دانست و به انفجارهای روزانه در عراق از سال 2003 اشاره کرد، اما گفت این طرح و طرح جنگ شیعه سنی نیز شکست خورده است.» نصرالله افزود: «من معتقدم در برخی امور ما امروز در سال 2018 خیلی جلو هستیم. امام هزاران فرمانده نظامی و میلیونها نفر رهن اشاره خود دارند که حاضرند بدون اینکه بگویند الآن تابستان یا زمستان است، بجنگند؛ اما این به تنهایی کافی نیست. چون اینکه شما بیایید و ظالمان را کنار بزنید کافی نیست، باید عدل را اقامه کنید. میتوان صد تا مثل اسرائیل را [از سر راه] برداشت.»
نقش بصیرت در فتنه
یکی از نویسندگان در مطلبی با موضوع مقایسه سطح بصیرت و دشمنشناسی مردم خرمشهر و بصره نوشت: «این اتفاقاتی که در بصره در حال وقوع است، حاصل فتنهانگیزی وابستگان سعودی و آمریکایی و تبلیغات آنهاست. تا این لحظه چندین نفر کشته یا شهید شدهاند. مراکز عمومی و دولتی زیادی به آتش کشیده شده و فتنه و آشوب همچنان ادامه دارد؛ اما جالب است چند ماه پیش و به فاصله ۳۰ کیلومتری بصره و در شهر خرمشهر و آبادان همین فتنه را با تبلیغات صدبرابری اجرا کردند؛ اما نه آشوب گسترده و خانمانسوزی اتفاق افتاد و نه به مراکز عمومی و دولتی حمله شد و نه کشت و کشتاری. مردم ایران در کوران فتنهها خوب پخته شدند و ترفندهای دشمنان را خوب میشناسند و زود اسیر فتنه نمیشوند؛ اما برادران عراقی هنوز راه زیادی دارند که بتوانند از فتنهانگیزی شیاطین به سلامت عبور کنند.»
پیشنهاد ضرغامی
عزتالله ضرغامی با توجه به رشد بیش از اندازه قیمت برخی از کالاهای بهداشتی به این مسئله واکنش نشان داد و نوشت: «پیشنهاد دلسوزانه و برادرانه من به دولت آن است که برای مدیریت توزیع حساب جدیدی باز کند. رئیسجمهور باید روزانه، وقت قابل قبولی برای مدیریت این موضوع اختصاص دهد. ما باز هم از این مشکلات خواهیم داشت. البته سابقه دولت، در توزیع بسته کالا در اوایل کار بسیار منفی است؛ ولی این به آن معنا نیست که نتواند مدیریت توزیع را که نیاز جدی این روزهاست، انجام دهد. دولتهای قبل تجربه خوبی در این زمینه دارند. از تجربیات آنان استفاده شود تا عملیات روانی دشمن در نگران کردن مردم و برهم خوردن تعادل بازار عملی نشود.»
دلیل استقبال نکردن دولت
عمده کارشناسان دلسوز اقتصادی معتقدند برای عبور از وضعیت فعلی اولاً بنبستی نیست، ثانیاً راهحل علمی دارند! هنوز دلیل استقبال نکردن دولت از پیشنهادهای این افراد مشخص نیست؟! برخی میگویند غرور دولت اجازه استفاده از این دیدگاهها را نمیدهد و برخی معتقدند دولت نگران است با عمل به نسخه منتقدان عملاً همه تقصیرها در پدید آمدن این شرایط را پذیرفته باشد؟! در هر حال جلوی ضرر را از هر جا که بگیری، منفعت است
گزینه روی میز ترامپ
«باب وودوارد» روزنامهنگار آمریکایی در کتاب جدیدی نوشت، گری کوهن، مدیر سابق شورای ملی اقتصاد آمریکا برگهای را از روی میز کار دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا برداشت تا مانع آن شود که او از توافق تجاری با کرهجنوبی خارج شود. وودوارد در کتاب «ترس: ترامپ در کاخ سفید» نوشت: کوهن «وحشتزده شده بود» که ترامپ احتمالاً آن نامه را امضا کند. گویا کوهن به یکی از دستیارها در کاخ سفید گفته بود من آن را از روی میزش برداشتم. نمیگذارم آن را ببیند. او قرار نیست هرگز این سند را ببیند. باید از کشور حفاظت کنیم