🔴آملی لاریجانی: با رسانه هایی که میان مردم ایران و عراق تقابل ایجاد کنند، برخورد می شود
رئیس قوه قضاییه:
🔹در ایام اخیر، با هدف تحریک مردم عزیزمان شایعه کردند که زائران عراقی در مشهد مقدس اقدام به برخی اعمال خلاف و دون شأن می کنند.
🔹به دادستان محترم تهران گفتم که این شروع یک فتنه است و باید با رسانه هایی که این موضوع را برجسته می کنند و از این طریق به ایجاد تقابل میان مردم ایران و عراق می پردازند، برخورد شود.
🔹مسئول حشد الشعبی عراق می گوید اسنادی معتبر وجود دارد مبنی بر اینکه کنسولگری آمریکا در بصره، در موضوع حمله به کنسولگری ایران در این شهر دخیل بوده است.
بحران سیاسی در عراق و تاکتیک حیدر العبادی برای حفظ نخست وزیری
بعد از اشغال و به آتش کشیدن ادارات و ساختمان های دولتی و همچنین تعرض به کنسولگری ایران و آمریکا در بصره، جلسه اضطراری پارلمان عراق به درخواست مقتدی صدر و با حضور حیدرالعبادی تشکیل شد. جلسه ای که پایان آن برای نخست وزیر خوش یمن نبود. در پی این جلسه سه ائتلاف اصلی شیعیان یعنی سائرون، فتح و حکمت خواستار کناره گیری و استعفای حیدرالعبادی و کابینه وی شدند.
ائتلاف سائرون به رهبری مقتدی صدر که در انتخابات اخیر با ۵۴ کرسی جایگاه نخست را بدست آورد با دعوت العبادی به استعفا، خواستار تشکیل دولتی مقتدر برای پاسخگویی به مطالبات مردم شده بود؛ همچنین ائتلاف الفتح که با ۴۷ کرسی در جایگاه دوم قرار گرفت بدلیل آن چه عدم مدیریت بحران بصره توسط دولت نامید، خواهان استعفای نخست وزیر شد. ائتلاف الحکمه نیز به رهبری عمار حکیم در بیانیه ای ضمن تاکید بر پاسخگویی به خواسته های معترضان از ضرورت استعفای مسئولان ناکارآمد سخن گفت.
همچنین نماینده آیتالله علی سیستانی، رهبران سیاسی را مقصر بروز آشوب های بصره دانست و بر تشکیل دولتی جدید که با دولت پیش از خود تفاوتهای اساسی داشته باشد، تاکید کرد.
در کل به نظر به نظر می رسد با اتفاقاتی که اخیراً رخ داده شانس العبادی برای تصدی دوباره پست نخست وزیری کاهش یافته است. به خصوص این که گرایش او به سمت آمریکا، ضدیت با ایران و برکناری فالح الفیاض از ریاست حشد الشعبی موجب نارضایتی جریانات سیاسی شیعی شده است.
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌳ترساندن ومایوس کردن دشمنان از شاخصه های یک مدیر انقلابی است
یکی از راههای مأیوس کردن دشمن، «ترساندن» اوست. دشمن اگر ترسید، آنگاه فکر تهاجم را از سر بیرون خواهد کرد و اینگونه، «امنیت» حکومت تضمین می شود؛ حتی اگر- با وجود قاطعیت مسئولین انقلابی - تهاجمی هم از سوی دشمن صورت گیرد، تهاجمی همراه با ترس و اراده ای سست خواهد بود که نتیجه قطعی آن شکست دشمن است. اما ترساندن دشمن در دو ساحت امکان پذیر است: «رفتار و گفتار شخصی کارگزاران»، «تصمیمات کارگزاران».
1- ترساندن دشمن در رفتار و گفتار شخصی مسئولین
مسئولین انقلابی باید بگونه ای با دشمن سخن بگویند که دشمن قدرت و غلظت را هم در رفتار و هم در سخنانش حس کند و بیابد و درنتیجه از او بترسد:
«يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قاتِلُوا الَّذِينَ يَلُونَكُمْ مِنَ الْكُفَّارِ وَ لْيَجِدُوا فِيكُمْ غِلْظَةً؛ اى كسانى كه ايمان آوردهايد! با كافرانى كه به شما نزديكترند، پيكار كنيد! آنها بايد در شما شدت و خشونت احساس كنند.»(توبه/123)
امام امیرالمؤمنین(علیه السلام) در توصیه ای به یارانشان در میدان جنگ می فرمایند:
«وَ قَلْقِلُوا السُّيُوفَ فِي أَغْمَادِهَا قَبْلَ سَلِّهَا وَ الْحَظُوا الْخَزْرَ؛ قبل از برکشیدن شمشیرها آنها را در نیامشان بجنبانید و خشمگینانه با گوشه چشم به دشمن بنگرید.» (نهج البلاغه؛ خطبه 66)
این سخن حضرت، معنایی جز جنگ روانی با دشمن برای ترساندن او ندارد. جنگ روانی و ایجاد ترس در دشمن، سیستم ادراکی او را به هم می ریزد و او را از گرفتن تصمیم صحیح بازدارد.
بنگرید که امام امیرالمؤمنین (علیه السلام) در نامه های متعدد، چگونه پاسخ تهدیدات نظامی معاویه را می دهد:
«نوشتهاى كه نزد تو براى من و ياران من چيزى جز شمشير نيست در اوج گريه انسان را به خنده وا مىدارى فرزندان عبد المطلب را در كجا ديدى كه پشت به دشمن كنند و از شمشير بهراسند پس «كمى صبر كن كه هماورد تو به ميدان آيد»؛ آن را كه مىجويى به زودى تو را پيدا خواهد كرد، و آنچه را كه از آن مىگريزى در نزديكى خود خواهى يافت. و من در ميان سپاهى بزرگ، از مهاجران و انصار و تابعان، به سرعت به سوى تو خواهم آمد، لشكريانى كه جمعشان به هم فشرده، و به هنگام حركت، غبارشان آسمان را تيره و تار مىكند. كسانى كه لباس شهادت بر تن، و ملاقات دوست داشتنى آنان ملاقات با پروردگار است؛ همراه آنان فرزندانى از دلاوران بدر، و شمشيرهاى هاشميان مىآيند كه خوب مىدانى لبه تيز آن بر پيكر برادر و دايى و جدّ و خاندانت چه كرد، مىآيند. «و آن عذاب از ستمگران چندان دور نيست».»(نهج البلاغه؛ نامه 28؛ همچنین ر.ک: نامه های28، 55، 64 و 73)
2- ترساندن دشمن در تصمیمات اقتدارآفرین کارگزاران
همه تصمیمات مسئولان انقلابی باید در جهت افزایش اقتدار نظام اسلامی باشد. چراکه افزایش اقتدار در ساحت های مختلف، معنایی جز ترسیدن دشمن از نظام اسلامی ندارد.
خداوند متعال در آیه ای از قرآن کریم، به مؤمنین انقلابی توصیه می کند هرچه می توانند اقتدارشان را بیشتر کنند تا دشمن از آنها بترسد:
«وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَ مِنْ رِباطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَ عَدُوَّكُمْ وَ آخَرِينَ مِنْ دُونِهِمْ لا تَعْلَمُونَهُمُ اللَّهُ يَعْلَمُهُمْ؛ هر نيرويى در قدرت داريد، براى مقابله با آنها [دشمنان]، آماده سازيد! و (همچنين) اسبهاى ورزيده (براى ميدان نبرد)، تا به وسيله آن، دشمن خدا و دشمن خويش را بترسانيد! و (همچنين) گروه ديگرى غير از اينها را، كه شما نمىشناسيد و خدا آنها را مىشناسد!»(انفال/60)
بنابراین، منظور از تقویت اقتدار، تنها تقویت بعد نظامی آن نیست؛ بلکه ابعاد مختلف اقتصادی، علمی، فناوری، سیاسی و فرهنگی را نیز شامل می شود.
بنابراین باید به افرادی برای مدیریت جامعه اعتماد کرد که اقتدار در برابر دشمن هم در گفتار و رفتار شخصی شان و هم در سیاست ها و تصمیم گیری هایشان موج بزند
تدوین : رجبعلی بازیاد
برگی از تاریخ اسلام
🌹اسلام در آفریقا (بخش دوم):
⚜💠🌀💠⚜
اسلام ابتدا به مناطق شمالی آفریقا نفوذ کرد، بعدها این خود آفریقایی ها بودند که پیام رسان اسلام به سایر بخش های آفریقا شدند .
🌷 زیرا موضع اسلام در قبال بردگی، رفتار و ظاهر مناسب تاجران مسلمان، سواد و جایگاه علمی مهاجران مسلمان و حتی پیچیدگی های مسیحیت و رفتار نامناسب آنها از عواملی بود که به انتشار سریع اسلام در این قاره کمک نمود.
🌷 نمونه ای از تلاش مردم آفریقا برای هدایت سایرین:
نیجریه بزرگ ترین کانون تشیع در غرب منطقه آفریقاست. فعالیت های شیخ ابراهیم زکزاکی در منطقه سوکوتو به عنوان یک منطقه کاملا مسلمان نشین در جذب بومیان به تشیع نقش مهمی داشته است.
🌷 شیخ زکزاکی در اوایل انقلاب اسلامی به ایران مهاجرت کرد و شیعه شد. وی پس از پایان تحصیلات قم به نیجریه بازگشت و جنبش اسلامی نیجریه را تأسیس کرد. دامنه فعالیت این گروه به همه کشورهای غرب آفریقا رسیده است
تدوین : سید محمد حسین مرکبی
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀فرازی از خطبه 182
🍀برای امامت اینگونه باش
💞امیرمومنان💞 فرمودند:
💞آن دسته از برادراني كه در جنگ صفين خونشان ريخت، #هيچ زياني نكرده اند گرچه امروز نيستند تا #خوراكشان غم و غصه و #نوشيدني آنها خونابه دل باشد،
🍀بخدا سوگند! آنها 💞خدا💞 را ملاقات كردند، كه پاداش آنها را داد و پس از دوران ترس آنها را در
#سراي امن خود جايگزين فرمود
🍀#كجا_هستند_برادران_من؟ كه بر راه حق رفتند، و با حق درگذشتند
🍀كجاست #عمار؟ و كجاست #پسر تيهان ؟؟و كجاست #ذوالشهادتين؟ و كجايند #همانند آنان از برادرانشان كه پيمان جانبازي بستند، و سرهايشان را براي ستمگران فرستادند؟
🍀(پس دست به ريش مبارك گرفت و زماني طولاني گريست و فرمود)
🍀دريغا! از برادرانم كه #قرآن را خواندند، و بر اساس آن #قضاوت كردند، در #واجبات الهي انديشه نموده و آنها را برپا داشتند، #سنتهاي الهي را زنده و بدعتها را نابود كردند، دعوت #جهاد را پذيرفته و به #رهبر_خود_اطمينان_داشته_و_از_او_پیروی_نمودند
✨✨✨✨✨✨✨✨
✅تدوین:معصومه مرتضوی نژاد
باسلام وتحیت.خدمت همه اساتیدواعضای محترم کانال.
جهت استحضار در جلسه هیئت اندیشه ورز این کانال با حضور 95درصد اعضا(14نفر)در تاریخ:18شهریور، سیاست های راهبردی کانال بررسی شد واز 5نفر از اعضایی که بیشترین یادداشت را اختصاصی برای این کانال از شهریور سال گذشته تا کنون ارسال نموده اند تقدیر بعمل آمد. شما نیز می توانید از همین الان به جمع نویسندگان کانال بپیوندید.منتظر آثار تحلیلی وبصیرتی شما هستیم.شماره ارتباطی ما:09151564390
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
▼ حرف روز الگوی تقویت اقتدار داخلی
در تمایز قدرت و اقتدار گفته میشود وقتی کشوری قدرت دارد، اما امکان بهرهگیری از قدرت خویش را ندارد در واقع اقتدار ندارد، به عبارت دیگر اقتدار به معنای بهکارگیری قدرت در زمان و مکان مناسب است.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی ایران به منزله قوای مسلح کشور در به رخ کشیدن اقتدار نظام در منطقه عملکرد فوقالعادهای داشتهاند، موشکباران یکی از مقرهای تروریستها در اقلیم کردستان عراق به دست نیروی هوافضای سپاه آخرین مورد آن بود که تحسین همگان را بدون توجه به جریان سیاسی و جناحبندیها برانگیخت. سال گذشته نیز پس از ورود اعضای داعش به تهران و اتفاقات مجلس و مرقد امام(ره) سپاه پاسداران سیلی سخت موشکی به این گروه تروریستی زد؛ اما امروز ضرورت اقتدار در حوزه مدیریتی در داخل نیز به شدت احساس میشود؛ زیرا برخی افراد فرصتطلب و قانونشکن از ضعف نظارت و برخی بیتدبیریها در داخل، دچار اشتباه تحلیل و محاسبه شده و در حوزه قانونشکنی گستاخ و بیپرواتر شدهاند و اگر این روند ادامه یابد، چه بسا پیامدهای منفی بیشتری داشته باشد.
اختلاس و سوءاستفاده مالی، قاچاق کالا و ارز، رانتجوییها و احتکار مایحتاج مردم، به طور عمده ناشی از نبود نظارت جدی از سوی قوای مقننه و مجریه و همچنین برخورد نکردن جدی و قاطع از جانب قوه قضائیه بوده است که البته با اقدامات اخیر دستگاه قضا امید به اجرای عدالت و برخورد با ناآرامکنندگان فضای اقتصادی بیشتر شده است.
دولت و دستگاه قضا باید رویکرد خود را در برخورد با قانونشکنان و متجاوزان به حقوق مردم به طور جدی تغییر دهند و با بهرهگیری از قدرت قاهره قانونی، اقتدار نظام را در حوزههای داخلی ترمیم کرده و با مجازاتهای بیرحمانه، سریع و قاطع خائنان به ملت و تضییعکنندگان حقوق مردم، بازدارندگی عملی برای آنها و افرادی که در مخیله خود در فکر سوءاستفاده از اوضاع هستند، ایجاد کنند.
به رخ کشیدن اقتدار نظام در حوزه داخلی باید به مطالبه جدی از دولت و قوه قضائیه تبدیل شود و قوای گوناگون هم خود را موظف بدانند برای تأمین آرامش روحی، روانی، اقتصادی و معیشتی مردم با بهرهگیری از اختیارات قانونی اقدامات لازم را انجام دهند
https://eitaa.com/e_beman
▼ گزارش روز هوشیار باشیم
پس از حوادث اخیر بصره و حمله تعدادی از نیروهای مزدور به کنسولگری ایران در این شهر، واکنشهای گوناگونی را از سوی مردم در شبکههای اجتماعی شاهد بودیم؛ اما مسئولان دو کشور با شناخت از صحنه بازی دشمن همواره بر هوشیاری دو ملت تأکید کردند. ابراهیم الجعفری، وزیر خارجه عراق در پیامی خطاب به ملت ایران اعلام کرد، هدف اصلی آشوبگران بصره در حمله به کنسولگری ایران تخریب روابط دوستانه دو ملت ایران و عراق است. آشوبگران از سوی یک عده ناشناس هدایت میشوند تا ضمن تخریب وجهه عراق، روابط دوستانه ایران و عراق را به هم بزنند و ما به دنبال عاملان آن هستیم.
عراق کشوری با هویتهای قبیلهای، مذهبی، سیاسی و در برخی مناطق هویتهای قومی متفاوت است. به طور طبیعی در کشوری که هنوز حزب بعث صدام حامیانی دارد، عدهای قلیل تحت تأثیر رسانههای معاند و فعال شدن گسلهای مذهبی و پان عربیسم و... نسبت به ایران هتاکی داشته باشند. امری که در ایران و هر کشور دیگری ممکن است از سوی برخی هنجارشکنان یا مخالفان نظام، سلطنتطلبان یا روشنفکرنماها و حتی در نطق یک نماینده جاهل مجلس! اتفاق بیفتد. موضوعی که متأسفانه بارها و بارها در فضای مجازی دیدهایم. حال این پرسشها مطرح میشود که آیا میتوان برخی شعارهای قومیتی را در یک ورزشگاه به عموم ملت ایران تسرّی داد؟ آیا اگر قرار بود دیدن فیلم شعار چند فتنهگر علیه روسیه در سال ۸۸، مبنای تحلیل ملت و دولت روسیه درباره مردم ایران باشد، اکنون شاهد روابط راهبردی ایران و روسیه بودیم؟!
اما آنچه خارج از جنگ روانی واقعیت دارد، مناسب بودن روابط ایران و عراق به منزله دو کشور دوست و همسایه است؛ اما دشمنان برای صید ماهی مطلوب خود به دنبال تفرقهافکنی هستند که گاهی برخی دوستان محترم غافلانه با بازنشر برخی تصاویر و به تبع آن تحلیلهای ناروا در زمین دشمن بازی میکنند؛ صد البته حساب مزدوران و فِی قُلوبهم مَرَض جداست که طبق قاعده «مأمورند و معذور» تعریف میشوند.
به راستی، مقابله با تهدیدات امنیتی، سیاسی و رسانهای دشمن مستلزم جامعنگری، تقویت قدرت تحلیل و سواد رسانهای است.
https://eitaa.com/e_beman
ترامپ به تصمیم خطرناکی رسیده است!
جان کری، وزیر خارجه پیشین آمریکا در جدیدترین مصاحبه خود با شبکه پیبیاس درباره خروج آمریکا از برجام گفت: «آنها (دولت ترامپ) به طور اساسی به استراتژی تغییر نظام ایران دست یافتهاند و به تصمیم خطرناکی رسیدهاند که برای منافع ملی ما فوقالعاده خطرناک و غیرسازنده است.» وی در ادامه افزود: «بگذارید من از شما بپرسم، چه کشورهایی الآن با ما هستند؟ چند کشور در خاورمیانه از ایران متنفر هستند و تمرکزشان روی ایران است؛ اما کشورهایی که در مذاکرات بودند؛ چین، فرانسه، انگلیس، روسیه و آلمان همه از توافق(هستهای) حمایت میکنند و تلاش میکنند توافق را حفظ کنند. پرزیدنت ترامپ با خروج از توافق متحدان ما را رها کرد، در واقع آنها را خشمگین کرد.»
https://eitaa.com/e_beman
◄ فلاحتپیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: پس از چند بار ردّ و بدل شدن نامه با دفتر رهبر معظم انقلاب درباره FATF، در نهایت ایشان اعلام کردند خود دولت و مجلس تصمیم بگیرند؛ یعنی این اختیار را به مجلس و دولت دادند. اینکه برخی نمایندهها و بعضی افراد میخواهند دوباره موضوع را به زمین دفتر رهبر معظم انقلاب بیندازند، ظلم به خود رهبری است.
https://eitaa.com/e_beman
📣 اگر امام حسین(علیهالسلام) امام تو است باید راه او را بروی
◾️ متأسّفانه مسئلهى پيشوایی و پيشروى در مورد امام، امروز در معارف فرهنگ شيعى ما هيچ مطرح نيست. تا میگویی امام حسين (علیهالسّلام) در فلان موقعيّت يک چنين عملى انجام داد، اميرالمؤمنين (علیهالسّلام) چنان و... ميگويد: آقا! اينها امام بودند. خب، به دلیل اینکه اینها امام بودند، بايد تو پيروى كنى.
يعنى چه که بگویی او چون امام است، پس من نميتوانم پسِ كار او و دنبال راه او را بگيرم؟ در حالى كه اين خطاى خيلى بزرگى است، وقتى كه ما امام را به امامت شناختيم، بايد راه امام و خطّسير زندگى او را هم بفهميم و بدانيم؛ تا بتوانيم دنبال اين خطّسير را بگيريم و عمل كنيم.
▫️اميرالمؤمنين (صلواتاللهعليه) فرمود: «ألا وَ إنَّ لِكُلِّ مَأمومٍ إماماً يَقتَدِى بِه»؛ هر مأمومى امامى دارد كه به آن امام اقتدا ميكند، دنبالهرو آن امام است و بايد دنبال آن امام برود؛ والّا امامِ او نيست و او هم مأموم او نيست. پس مسئلهى اقتدا كردن و دنبال خطّسير و زندگى امام رفتن، مطلبى است لازم و مقتضاى لفظ امام و مأموم.
📚 کتاب #همرزمان_حسین(علیهالسلام)؛ سخنرانیهای آیتالله خامنهای در محرم الحرام ۱۳۵۱ در هیات انصارالحسین تهران
https://eitaa.com/e_beman
⭕️ روزنامه جوان: چرا رهبر انقلاب، در دیدار اعضای مجلس خبرگان، دولت را توبیخ نکردند
روزنامه جوان نوشت:
🔹سخنان هفته گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع نمایندگان مجلس خبرگان و تأکید بر جایگاه حقوقی دولت در حل مشکلات، خط بطلان دوباره رهبری بر برخی تبلیغات مسموم در خصوص جان گرفتن مسئله حاکمیت دوگانه در کشور بود.
🔹تحلیلگران بسیاری بر این عقیده بودند که رهبری نظام به سمت توبیخ دولت حرکت کرده و حتی برخی از پروژه برکناری دولت نیز سخن میگفتند و از دولتی نظامی صحبت میکردند که قرار است طی چند ماه آینده کشور را در اختیار خود قرار بگیرد.
🔹مهمترین دلیل و مدرک این تحلیلگران نیز اجازه رهبری به قوه قضائیه برای محاکمه مفسدان اقتصادی بدون طی برخی رویههای زمانبر بود.
🔹با این حال سخنان رهبری در دیدار با مجلس خبرگان رهبری نه تنها خط بطلانی روی تمام مواضع فوق کشید بلکه عملاً رهبری بر حفظ جایگاه حقوقی دولت برای حل مشکلات اخیر تأکید کردند. #سیاسی
https://eitaa.com/e_beman
نشست تهران آغازی بر یک پایان
سعدالله زارعی
تحلیلگر ارشد بینالملل
اجلاس سهجانبه روز جمعه تهران اگرچه در ادامه دو اجلاس پیشین سران ایران، روسیه و ترکیه است، اما در عین حال از ویژگیهای خاصی برخوردار است. اجلاس تهران از آنجا که در آستانه آغاز عملیات سنگین نظامی ارتش سوریه و مدافعان منطقهای آن و مرتبط با آن برگزار شد، اهمیت خاصی پیدا کرد و به همین نسبت هم دارای تأثیرات مهمی خواهد بود. در اینجا ذکر چند مورد اهمیت این اجلاس را توضیح میدهد:
1ـ «ادلب» آخرین منطقه اشغالی به دست تروریستهای تکفیری تحتالحمایه است که با آزادی قریبالوقوع آن پرونده «در اختیار داشتن سرزمین» تروریستها بسته میشود و از آن پس روند فعالیت آنان ـ اگرچه کاملاً متوقف نمیشودـ به شدت کاهش مییابد و حاکمیت دولت و ارتش سوریه بر سرزمین خود کامل میشود.
2ـ اجلاس تهران و توافق ایران، روسیه و ترکیه بر سر «عملیات نهایی» آزادسازی سوریه نشان داد که بحران امنیتی سوریه اولاً، در یک فرایند داخلی و با محوریت جبهه مقاومت در ابعاد امنیتی و ثانیاً، در یک فرایند منطقهای رو به پایان است و این در حالی است که غربیها چنین تبلیغ میکردند که امنیت سوریه جز در یک فرایند بینالمللی و مبتنی بر قطعنامه سازمان ملل قابل حلوفصل نیست.
این میتواند همانگونه که در سخنان حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(دامت برکاته) در دیدار با رئیس جمهور روسیه مطرح شد، به یک الگوی کارآمد در حلوفصل بحرانهای منطقهای تبدیل شود.
3ـ اجلاس تهران و رسیدن به فرمول «آزادسازی نظامی ادلب»، یادآور نقش برجسته و محوری ایران در حل قدرتمند بحران امنیتی سوریه است.
4ـ توافق تهران انرژی زیادی به نیروهای عملکننده در عملیات ادلب میدهد، کما اینکه رعب بسیاری به تروریستهایی که به شکاف بین ترکیه و دو کشور دیگر امید بسته بودند، وارد میکند. عملیات روزهای آینده ادلب هم اینک از یک پشتوانه قوی منطقهای بهرهمند است و این موضوع خود مانع فعال شدن مؤثر مخالفان غربی عملیات آزادسازی ادلب میشود. عملیات ارتش در ادلب یک شانس بزرگ دیگر نیز دارد. ارتش پس از پاکسازی جنوب، غوطه شرقی دمشق و شمال استان حمص میتواند نیروهای خود را برای آزادسازی ادلب متمرکز کند و این در حالی است که مثلاً در جریان عملیات نصر 2 که به آزادی شهر استراتژیک حلب منجر شد، ارتش ناگزیر بود با یکچهارم نیرو و توانایی خود وارد عملیات شود.
https://eitaa.com/e_beman
🔻چه نکاتی را به مخاطبین ارائه کنیم؟
✅ ۷ محور مهم
🔻درس های عاشورا برای امروز
1⃣ چرا عاشورا به وجود آمد؟
الف. نقش خواص بی بصیرت در حادثه عاشورا
ب. نقش کم بصیرت ها؛ مانند عبدالله جعفر، محمد ابن حنفیه، ابن عباس.
ج. نقش مال حرام در حادثه عاشورا: (اختلاس گران بیت المال، پول های اهدایی از سوی عثمان و معاویه و حقوق های نجومی
د. نقش دنیا طلبان در حادثه عاشورا؛ عبیدالله حر جعفی، عبدالله زبیر، عمر سعد، شمر، انس، سعد ابی وقاص و اصحاب شورا.
ه. نقش خواص با بصیرت در عاشورا؛ اهل بیت مانند ابالفضل و برادرانش، علی اکبر و قاسم_ اصحاب مانند حبیب بن مظاهر، مسلم بن عوسجه و ... .
ز. نقش زنان در عاشورا: زینب کبری سلام الله علیها و ام کلثوم، ام وهب و ... .
2⃣ عاشورا و درس دشمن شناسی:
الف. ضرورت شناخت نقشه راه دشمن و مقابله با آن: امام حسین (ع) به خوبی نقشه دشمن را شناخت که به دنبال چیست و در برابرش چه باید کرد.
ب. نقشه دشمن براندازی اسلام و توحید بود، تغییر ارزش های جامعه، عادی سازی گناه، حاکمیت طاغوت و ارثی شدن آن در خاندان بنی امیه
ج. غفلت مردم از ارزش های اسلامی، بی تفاوتی مردم نسبت به حق و باطل.
3⃣ عاشورا و درس توحید و ایمان به خدا:
الف. در تمامی سخنان امام حسین ع از مدینه تا کربلا و تا لحظه شهادت، عشق به خدا و توحید در لحظه لحظه های زندگی حضرت و سخنان و بیانات ایشان موج می زند. ذره ای غیر خدا و عشق به دنیا و پست و مقام در فرایند مبارزه دیده نمی شود.
ب. در بیانات یاران آن حضرت اعم از اهل بیت و اصحاب نیز تابلوهای مبارزه برای توحید به خوبی مشهود است.
4⃣ عاشورا و درس استقامت و پایداری:
الف. دست رد بر سینه پیشنهاد مذاکره و سازش
ب. تفاوت دوران امام حسن ع با دوران امام حسین (ع) در پذیرش مذاکره و صلح
5⃣ عاشورا و درس ایثار و گذشت
6⃣ عاشورا و درس ولایت پذیری
الف. ولایت پذیری ابالفضل و اهل بیت
ب. ولایت پذیری اصحاب
7⃣ عاشورا و درس بندگی خدا و نمازهای عاشقانه
https://eitaa.com/e_beman
🔴 رسانه های غربی، موفق در ذائقه شناسی مخاطب
🔻نوام چامسکی اندیشمند امریکایی می گوید:« رسانه ها عاشق آن هستند که به آنها اتهام براندازی و مخالفت زده شود ولی در دید مردم مستقل به نظر آیند و درعین حال هرگز دوست ندارند به آنها گفته شود کارشان را درست انجام داده اند ولی فرمانبردار و تابع حکومت مستقر هستند.»
آنچه از این سخن برداشت می شود این است که مردم رسانه های اپوزیسیون ولی مستقل نما را به رسانه صادق ولی طرفدار حکومت یا نظام مستقر می پسندند.
به نظرمیرسد اصحاب قلم و کنشگران سیاسی جبهه انقلاب در عرصه رسانه و فضای مجازی می بایست یک خط تعادل را در انتقاد منصفانه از طرفی و تمجید ماهرانه از دولت از بعد دیگر حفظ نمایند تا با مهندسی ادارکات قشر خاکستری بتوانند بر سرمایه اجتماعی نظام بیفزاید
✍ #وحید_محبیhttps://eitaa.com/e_beman
🔻ارتباط "فرقه انحرافی یمانی" عراق با آتش زدن کنسولگری ایران
🔹هماکنون همه جریانهای عراق حمله به کنسولگری ایران در بصره را محکوم کردند و افراد دستگیر شده متعلق به جریان انحرافی «یمانی» و گروههای «بعثی» بودند.
🔹در حقیقت رهبری اتفاقات بر عهده گروههای انحرافی بود؛ در این میان نقش سفارتخانههای خارجی را هم نباید نادیده گرفت به عنوان مثال «رهام یعقوب» زنی است که رهبری تظاهرات زنان بر علیه ایران را بر عهده داشت و اتفاقاً عکسهایی از او با مسئولان آمریکایی در بصره منتشر شده است.https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم ( تقدیم به حسین بن علی علیه السلام و یاران با وفایش)
❇️در خواست کمک از گمراهان؛ هرگز.
[سوره الكهف (18): آيه 51]
وَ ما كُنْتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّينَ عَضُداً (51)
و من گمراه كنندكان را دستيار خود نمىگيرم.
❇️نكته ها:
کاروان حسین علیه السلام به «قصربنى مقاتل» رسید، بار و بُنه را از مرکبها به زمین نهادند تا اندکى رفع خستگى کنند، در آن نزدیکى چادرى به چشم مى خورد، که اسبى جلو آن ایستاده بود، وقتى حسین علیه السلام متوجه شد صاحب چادر عبید الله بن حرّ جُعفى است، او را براى یارى و همراهى نزد خویش فرا خواند، امّا در عین حالى که وى از ملاقات و یارى حسین علیه السلام کراهت داشت، به حضور رسید و در برابر دعوت آن حضرت، فقط حاضر شد اسب چالاک و شمشیر پر ارزش خود را در اختیار حسین علیه السلام قرار دهد، تا بدین وسیله از همراهى و یارى او معارف شود، ولى آن حضرت، این آیه را خواند: «وَ ما کُنْتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّینَ عَضُداً/ من آن گونه نیستم، که گمراه کنندگان را مددکار (و یاور) خود بگیرم» (کهف/ 51). زیرا به نظر امام حسین علیه السلام در آن روز، اسلام به فداکارى و جانبازی احتیاج داشت
❇️❇️پيامها:
1⃣ كارگزارانجامعه اسلامی بايد امين باشند. «ما كُنْتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّينَ عَضُداً»
2⃣ آنان كه در راه و خط خدايند، نبايد از منحرفان كمك بگيرند و بايد استقلال سياسى و اقتصادى خود را حفظ كنند. «ما كُنْتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّينَ عَضُداً».
❇️درسها:
امام حسین(ع) با قرائت آیه «وَمَا کُنتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّینَ عَضُدًا» این درس را آموخت که در حرکتهای توحیدی، کارگزاران امین و جان برکف( دهه 60) لازم است و افراد ترسو، ضعیفالنفس و ضعیفالایمان هرگز نمیتوانند دین حق را یاری کنند و از ارزشهای الهی پاسداری کنند.
بایدنیروهای مخلص و تمامعیار را انتخاب کرد. منحرفان سیاسی که استقلال فکری، سیاسی و اقتصادی ندارند نمیتوانند تا پایان مقاومت کنند و در یک کلام افراد گمراه در حرکتهای هدایتآفرین عاجز و ناتوانند.
تدوین : رجبعلی بازیاد
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀خطبه 201
🍀#در_مسیر_حق_قدم_برداشتی_از_کمی_تعداد_هراس_نداشته_باش
💞امیرمومنان💞فرمودند:
أَيُّهَا النَّاسُ لَا تَسْتَوْحِشُوا فِي طَرِيقِ الْهُدَي لِقِلَّةِ أَهْلِهِ .....
✅اي مردم در راه راست، از كمي روندگان نهراسيد، زيرا #اكثريت مردم بر گرد سفره اي جمع شدند كه #سيري آن كوتاه، و #گرسنگي آن طولاني است.
✅اي مردم، همه افراد جامعه در خشنودي و خشم شريك مي باشند،
✅چنانكه #شتر ماده ثمود را يك نفر دست و پا بريد، اما عذاب آن تمام قوم ثمود را گرفت،
✅زيرا همگي آن را پسنديدند،
💞خداوند💞سبحان مي فرمايد: (ماده شتر را پي كردند و سرانجام پشيمان شدند.)
✅سرزمين آنان چونان آهن گداخته اي كه در زمين نرم فرو رود، فريادي زد و فرو ريخت،
✅ اي مردم آن كس كه از #راه_آشكار_برود_به_آب_مي_رسد، و هر كس از راه راست #منحرف شود #سرگردان مي ماند.
✅تدوین:معصومه مرتضوی نژاد