نشست تهران آغازی بر یک پایان
سعدالله زارعی
تحلیلگر ارشد بینالملل
اجلاس سهجانبه روز جمعه تهران اگرچه در ادامه دو اجلاس پیشین سران ایران، روسیه و ترکیه است، اما در عین حال از ویژگیهای خاصی برخوردار است. اجلاس تهران از آنجا که در آستانه آغاز عملیات سنگین نظامی ارتش سوریه و مدافعان منطقهای آن و مرتبط با آن برگزار شد، اهمیت خاصی پیدا کرد و به همین نسبت هم دارای تأثیرات مهمی خواهد بود. در اینجا ذکر چند مورد اهمیت این اجلاس را توضیح میدهد:
1ـ «ادلب» آخرین منطقه اشغالی به دست تروریستهای تکفیری تحتالحمایه است که با آزادی قریبالوقوع آن پرونده «در اختیار داشتن سرزمین» تروریستها بسته میشود و از آن پس روند فعالیت آنان ـ اگرچه کاملاً متوقف نمیشودـ به شدت کاهش مییابد و حاکمیت دولت و ارتش سوریه بر سرزمین خود کامل میشود.
2ـ اجلاس تهران و توافق ایران، روسیه و ترکیه بر سر «عملیات نهایی» آزادسازی سوریه نشان داد که بحران امنیتی سوریه اولاً، در یک فرایند داخلی و با محوریت جبهه مقاومت در ابعاد امنیتی و ثانیاً، در یک فرایند منطقهای رو به پایان است و این در حالی است که غربیها چنین تبلیغ میکردند که امنیت سوریه جز در یک فرایند بینالمللی و مبتنی بر قطعنامه سازمان ملل قابل حلوفصل نیست.
این میتواند همانگونه که در سخنان حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(دامت برکاته) در دیدار با رئیس جمهور روسیه مطرح شد، به یک الگوی کارآمد در حلوفصل بحرانهای منطقهای تبدیل شود.
3ـ اجلاس تهران و رسیدن به فرمول «آزادسازی نظامی ادلب»، یادآور نقش برجسته و محوری ایران در حل قدرتمند بحران امنیتی سوریه است.
4ـ توافق تهران انرژی زیادی به نیروهای عملکننده در عملیات ادلب میدهد، کما اینکه رعب بسیاری به تروریستهایی که به شکاف بین ترکیه و دو کشور دیگر امید بسته بودند، وارد میکند. عملیات روزهای آینده ادلب هم اینک از یک پشتوانه قوی منطقهای بهرهمند است و این موضوع خود مانع فعال شدن مؤثر مخالفان غربی عملیات آزادسازی ادلب میشود. عملیات ارتش در ادلب یک شانس بزرگ دیگر نیز دارد. ارتش پس از پاکسازی جنوب، غوطه شرقی دمشق و شمال استان حمص میتواند نیروهای خود را برای آزادسازی ادلب متمرکز کند و این در حالی است که مثلاً در جریان عملیات نصر 2 که به آزادی شهر استراتژیک حلب منجر شد، ارتش ناگزیر بود با یکچهارم نیرو و توانایی خود وارد عملیات شود.
https://eitaa.com/e_beman
🔻چه نکاتی را به مخاطبین ارائه کنیم؟
✅ ۷ محور مهم
🔻درس های عاشورا برای امروز
1⃣ چرا عاشورا به وجود آمد؟
الف. نقش خواص بی بصیرت در حادثه عاشورا
ب. نقش کم بصیرت ها؛ مانند عبدالله جعفر، محمد ابن حنفیه، ابن عباس.
ج. نقش مال حرام در حادثه عاشورا: (اختلاس گران بیت المال، پول های اهدایی از سوی عثمان و معاویه و حقوق های نجومی
د. نقش دنیا طلبان در حادثه عاشورا؛ عبیدالله حر جعفی، عبدالله زبیر، عمر سعد، شمر، انس، سعد ابی وقاص و اصحاب شورا.
ه. نقش خواص با بصیرت در عاشورا؛ اهل بیت مانند ابالفضل و برادرانش، علی اکبر و قاسم_ اصحاب مانند حبیب بن مظاهر، مسلم بن عوسجه و ... .
ز. نقش زنان در عاشورا: زینب کبری سلام الله علیها و ام کلثوم، ام وهب و ... .
2⃣ عاشورا و درس دشمن شناسی:
الف. ضرورت شناخت نقشه راه دشمن و مقابله با آن: امام حسین (ع) به خوبی نقشه دشمن را شناخت که به دنبال چیست و در برابرش چه باید کرد.
ب. نقشه دشمن براندازی اسلام و توحید بود، تغییر ارزش های جامعه، عادی سازی گناه، حاکمیت طاغوت و ارثی شدن آن در خاندان بنی امیه
ج. غفلت مردم از ارزش های اسلامی، بی تفاوتی مردم نسبت به حق و باطل.
3⃣ عاشورا و درس توحید و ایمان به خدا:
الف. در تمامی سخنان امام حسین ع از مدینه تا کربلا و تا لحظه شهادت، عشق به خدا و توحید در لحظه لحظه های زندگی حضرت و سخنان و بیانات ایشان موج می زند. ذره ای غیر خدا و عشق به دنیا و پست و مقام در فرایند مبارزه دیده نمی شود.
ب. در بیانات یاران آن حضرت اعم از اهل بیت و اصحاب نیز تابلوهای مبارزه برای توحید به خوبی مشهود است.
4⃣ عاشورا و درس استقامت و پایداری:
الف. دست رد بر سینه پیشنهاد مذاکره و سازش
ب. تفاوت دوران امام حسن ع با دوران امام حسین (ع) در پذیرش مذاکره و صلح
5⃣ عاشورا و درس ایثار و گذشت
6⃣ عاشورا و درس ولایت پذیری
الف. ولایت پذیری ابالفضل و اهل بیت
ب. ولایت پذیری اصحاب
7⃣ عاشورا و درس بندگی خدا و نمازهای عاشقانه
https://eitaa.com/e_beman
🔴 رسانه های غربی، موفق در ذائقه شناسی مخاطب
🔻نوام چامسکی اندیشمند امریکایی می گوید:« رسانه ها عاشق آن هستند که به آنها اتهام براندازی و مخالفت زده شود ولی در دید مردم مستقل به نظر آیند و درعین حال هرگز دوست ندارند به آنها گفته شود کارشان را درست انجام داده اند ولی فرمانبردار و تابع حکومت مستقر هستند.»
آنچه از این سخن برداشت می شود این است که مردم رسانه های اپوزیسیون ولی مستقل نما را به رسانه صادق ولی طرفدار حکومت یا نظام مستقر می پسندند.
به نظرمیرسد اصحاب قلم و کنشگران سیاسی جبهه انقلاب در عرصه رسانه و فضای مجازی می بایست یک خط تعادل را در انتقاد منصفانه از طرفی و تمجید ماهرانه از دولت از بعد دیگر حفظ نمایند تا با مهندسی ادارکات قشر خاکستری بتوانند بر سرمایه اجتماعی نظام بیفزاید
✍ #وحید_محبیhttps://eitaa.com/e_beman
🔻ارتباط "فرقه انحرافی یمانی" عراق با آتش زدن کنسولگری ایران
🔹هماکنون همه جریانهای عراق حمله به کنسولگری ایران در بصره را محکوم کردند و افراد دستگیر شده متعلق به جریان انحرافی «یمانی» و گروههای «بعثی» بودند.
🔹در حقیقت رهبری اتفاقات بر عهده گروههای انحرافی بود؛ در این میان نقش سفارتخانههای خارجی را هم نباید نادیده گرفت به عنوان مثال «رهام یعقوب» زنی است که رهبری تظاهرات زنان بر علیه ایران را بر عهده داشت و اتفاقاً عکسهایی از او با مسئولان آمریکایی در بصره منتشر شده است.https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم ( تقدیم به حسین بن علی علیه السلام و یاران با وفایش)
❇️در خواست کمک از گمراهان؛ هرگز.
[سوره الكهف (18): آيه 51]
وَ ما كُنْتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّينَ عَضُداً (51)
و من گمراه كنندكان را دستيار خود نمىگيرم.
❇️نكته ها:
کاروان حسین علیه السلام به «قصربنى مقاتل» رسید، بار و بُنه را از مرکبها به زمین نهادند تا اندکى رفع خستگى کنند، در آن نزدیکى چادرى به چشم مى خورد، که اسبى جلو آن ایستاده بود، وقتى حسین علیه السلام متوجه شد صاحب چادر عبید الله بن حرّ جُعفى است، او را براى یارى و همراهى نزد خویش فرا خواند، امّا در عین حالى که وى از ملاقات و یارى حسین علیه السلام کراهت داشت، به حضور رسید و در برابر دعوت آن حضرت، فقط حاضر شد اسب چالاک و شمشیر پر ارزش خود را در اختیار حسین علیه السلام قرار دهد، تا بدین وسیله از همراهى و یارى او معارف شود، ولى آن حضرت، این آیه را خواند: «وَ ما کُنْتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّینَ عَضُداً/ من آن گونه نیستم، که گمراه کنندگان را مددکار (و یاور) خود بگیرم» (کهف/ 51). زیرا به نظر امام حسین علیه السلام در آن روز، اسلام به فداکارى و جانبازی احتیاج داشت
❇️❇️پيامها:
1⃣ كارگزارانجامعه اسلامی بايد امين باشند. «ما كُنْتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّينَ عَضُداً»
2⃣ آنان كه در راه و خط خدايند، نبايد از منحرفان كمك بگيرند و بايد استقلال سياسى و اقتصادى خود را حفظ كنند. «ما كُنْتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّينَ عَضُداً».
❇️درسها:
امام حسین(ع) با قرائت آیه «وَمَا کُنتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّینَ عَضُدًا» این درس را آموخت که در حرکتهای توحیدی، کارگزاران امین و جان برکف( دهه 60) لازم است و افراد ترسو، ضعیفالنفس و ضعیفالایمان هرگز نمیتوانند دین حق را یاری کنند و از ارزشهای الهی پاسداری کنند.
بایدنیروهای مخلص و تمامعیار را انتخاب کرد. منحرفان سیاسی که استقلال فکری، سیاسی و اقتصادی ندارند نمیتوانند تا پایان مقاومت کنند و در یک کلام افراد گمراه در حرکتهای هدایتآفرین عاجز و ناتوانند.
تدوین : رجبعلی بازیاد
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀خطبه 201
🍀#در_مسیر_حق_قدم_برداشتی_از_کمی_تعداد_هراس_نداشته_باش
💞امیرمومنان💞فرمودند:
أَيُّهَا النَّاسُ لَا تَسْتَوْحِشُوا فِي طَرِيقِ الْهُدَي لِقِلَّةِ أَهْلِهِ .....
✅اي مردم در راه راست، از كمي روندگان نهراسيد، زيرا #اكثريت مردم بر گرد سفره اي جمع شدند كه #سيري آن كوتاه، و #گرسنگي آن طولاني است.
✅اي مردم، همه افراد جامعه در خشنودي و خشم شريك مي باشند،
✅چنانكه #شتر ماده ثمود را يك نفر دست و پا بريد، اما عذاب آن تمام قوم ثمود را گرفت،
✅زيرا همگي آن را پسنديدند،
💞خداوند💞سبحان مي فرمايد: (ماده شتر را پي كردند و سرانجام پشيمان شدند.)
✅سرزمين آنان چونان آهن گداخته اي كه در زمين نرم فرو رود، فريادي زد و فرو ريخت،
✅ اي مردم آن كس كه از #راه_آشكار_برود_به_آب_مي_رسد، و هر كس از راه راست #منحرف شود #سرگردان مي ماند.
✅تدوین:معصومه مرتضوی نژاد
تاریخ اسلام
سید محمد حسین مرکبی
🌹 اسلام در آفریقا (بخش سوم):
⚔ حضور استعمارگران و نقش آنها در مبارزه با اسلام:
با ورود استعمارگران غربی، مسلمانان آفریقا حرکت های مقاومت ضد استعماری تشکیل دادند که نقش خوبی در انتشار اسلام داشت.
⚔ استعمارگران هم سیاست تضعیف اسلام را در پیش گرفتند. زبان عربی را تضعیف کردند و نهضت تبلیغی مسیحی را در سراسر آفریقا به راه انداختند. مسلمانان در این دوره متحمل رنج های فراوانی شدند.
دوران استعمار در آفریقا با دو پدیده همراه شد:
فراهم شدن بسترهای لازم برای تبلیغ منظم مسیحیت و به حاشیه راندن مؤسسات اسلامی و پیدایش یک طبقه از روشنفکران مسیحی صاحب قدرت مسلط بر ساختارهای حکومتی و اقتصادی.
استعمار توانست در بیشتر کشورهای آفریقایی بین مردم شکاف مسیحی – مسلمان ایجاد کند و طبقه ای جدید از مسلمانانی را به وجود بیاورد که متأثر از افکار غرب بودند. در زمانی که کشورهای آفریقایی مستقل شدند همین طبقه حاکمیت امور را در دست گرفت و میراث دار استعمار شد.
⚔ تبلیغات مسیحی به قدری در آفریقا رواج یافت که تعداد زیادی از بومیان و حتی مسلمانان را همراه کرد. استعمار با پوشش مؤسسات امداد رسانی و مسیحی با ایجاد تفرقه میان مسلمین، جنگ های داخلی به راه انداخت و موجب آوارگی میلیون ها انسان شد.
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
با سلام و تحیت خدمت اساتید گرانقدر :سوال و جواب های زیر ویژه شما تحلیل گران محترم تهیه و ارائه می گردد👇👇👇
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
👈👈شبکه ماهوارهاي و همچنين در شبکههاي اجتماعي در فضاي مجازي سپاه متهم است که پولهاي ملت ايران را در کشورهايي چون سوريه و عراق هزينه ميکند و اگر اين پولها در ايران هزينه ميشد، اکنون ملت ايران چنين مشکلات اقتصادي را نداشت، پاسخ چيست؟
✍✍اين نوع تبليغات که در حجم وسيع در حال انجام است يک دروغ بزرگ بيش نيست. آنان اين دروغ بزرگ را ميگويند و به شکلهاي مختلف آن را تکرار ميکنند، تا شايد بتوانند نظام اسلامي را تحت فشار افکار عمومي در داخل ايران، وادار به عقب نشيني از سياستهاي منطقه اياش کنند.
همه مي دانند که تروريسم در منطقه دست پرورده آمريکايي ها و متحدين آنان از قبيل صهيونيستها و سعوديها است آنان از طريق جنگ نيابتي به دنبال شکست مقاومت و مقابله با جمهوري اسلامي بودند که ناکام ماندند. براي اثبات دروغ بودن اين حرف ها، توجه به نکات زير کفايت ميکند:
الف) حضور ايران به صورت مستشاري در عراق و سوريه از طريق سپاه، با هدف تامين منافع ملي و در صدر اين منافع امنيت ملي ايران انجام گرفت. اگر اين حضور در سالهاي اخير نبود، اکنون چه بسا شهرهايي از ايران به مراتب ويرانتر از شهرهاي سوريه و عراق شده بود و از اين امنيت مطلوب هم خبري نبود.
ب) ايران هيچ پولي در عراق که کشوري داراي درآمد نفتي است، خرج نکرده و دولت عراق تامين کننده تمامي هزينههاي برقراري امنيت در کشور بوده است.
ج) حجم هزينههاي ايران در منطقه براي تامين امنيت ملي و مقابله با توطئه هاي دشمنان يک رقم بسيار ناچيز است. اگر بخواهيم اين رقم ناچيز را تصور کنيم کافي است به دو عدد توجه شود آقاي ترامپ با صراحت گفت: آمريکا طي 17 سال گذشته (از سال 1380 تا 1397) هفت هزار ميليارد دلار در جنگهاي خاورميانه هزينه کرده و به هيچ چيزي دست نيافته است.
طبق آمار رسمي دولت ايران، درآمد ارزي جمهوري اسلامي در اين سالها حدود 1250 ميليارد دلار بوده است. به عبارتي درآمد کل دولت ايران در 17 سال، حدود يک ششم پولي بوده که آمريکاييها در اين منطقه براي سلطه بر ملت ما هزينه کردهاند. از اين رقم معمولاً ساليانه کمتر از چهاردرصد به بودجه دفاعي کشور اختصاص يافته است و از اين بودجه دفاعي، رقم ناچيزي به تامين امنيت در منطقه تعلق گرفته است با يک حساب سرانگشتي ميتوان گفت، در برابر هر چند صد دلاري که آمريکايي ها در اين منطقه خرج کردند تا ايران را نابود سازند، جمهوري اسلامي يک دلار هزينه کرده و دشمن را ناکام نموده است.
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
👈👈برخي معتقدند انحراف احمدينژاد ابعاد فکري پيدا کرده و ميتواند منشاء رفتارهاي خطرناکي شود آيا اين ادعا واقعيت دارد؟
1. دفاع برخي از جواناني که انقلاب اسلامي را با احمدي نژاد شناخته اند بيانگر باور اعتقادي آن ها به صحت روش و اتقان انديشه هاي او مي باشد. اعتماد يک سويه و بيش از حد اين گروه به وي مي تواند زمينه هاي ايجاد فرقه هاي انحرافي شبيه فرقان، مجاهدين خلق(منافقين) و ... را بيانجامد.
2. گذشته برخي از فرقه هاي انحرافي نشان مي دهد که تقابل آن ها با نظام اسلامي از باورهاي غلط و برداشت هاي نادرست نشات گرفته است.
3. شواهد و قرائني وجود دارد که نشان مي دهد برخي از حاميان فکري احمدي نژاد مترصد دست زدن به رفتارهاي خشونت آميز و حذف فيزيکي مخالفان خويش بوده اند.
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک کار انقلابی در عزای حسینی https://eitaa.com/e_beman
🔴آداب عزاداری صحیح
رهبرانقلاب: توصیهی من به عزاداران این است که موجبات ناراحتی مردم را فراهم نکنند؛ این توصیه را بارها کردیم. بعضیها شنیده شده سینهزنی میکنند پشت بلندگو؛ اگر بناست از بلندگو پخش بشود باید در بین مستمعین پخش بشود. در خیابان، در پشت بام، در محله که مستمعی ندارد این گوینده.
رهبر انقلاب: بیرون مجلس ساعتهای دیروقتِ شب مردم را اذیت کردن، یک بیمار را از خواب انداختن، این با هیچ منطق اسلامی و حسینی تطبیق نمیکند. شنیدیم بعضی میگویند به ایشان مراجعه میشود که ما اذیت میشویم، میگویند کسی که از صدای نوحهخوانی اذیت میشود بگذار اذیت بشود؛ نه، چنین چیزی نیست.
https://eitaa.com/e_beman
جنگ شناختی مکمل جنگ اقتصادی
جوان: جنگ شناختی (Cognitive warfare) به معنای هدف قرار دادن قوه شناخت عموم مردم و نخبگان جامعه هدف با تغییر هنجارها، ارزشها، باورها، نگرشها و رفتارها از طریق مدیریت ادراک و برداشت است. این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر، پیشرفتهتر، عمیقتر و وسیعتر جنگ روانی است که مبتنی بر جامعه شبکهای (با زیرساخت رسانههای نوین) بوده و با مدیریت ادراک و برداشت انجام میگیرد. تغییر نگرش در جامعه کشور هدف، اختلال و خطا در دستگاه محاسبات تصمیم گیران، اثربخش نمودن جنگ اطلاعاتی، ایجاد گسست عاطفی-ادراکی بین تودهها و نخبگان با حاکمیت و نهایتاً تضعیف و زوال سرمایه اجتماعی برخی کارویژههای جنگ شناختی هستند.
دشمن در جنگ شناختی، سه نقطه آماج اصلی را هدف قرار میدهد: ۱- ایده اصلی نظام: «اسلام ناب» و «ولایت مطلقه فقیه» (هسته اصلی و مرکزی گفتمان انقلاب اسلامی) ۲- ساختار نظام: مجموعه نهادها، ارکان و دستگاههای برآمده از ایده اصلی که مجموعه حکومت را شکل داده است. ۳- کارکرد نظام: نتایج حاصله از عملکرد اجزای ساختار نظام که در واقع، نشان دهنده خروجی ساختار بوده و کارآمدی یا ناکارآمدی آن را نشان میدهد. در نهایت هدف از این تهاجم، مشروعیت زدایی، اعتبارزدایی، اعتمادزدایی، قداست زدایی، ناامیدسازی و ناکارآمدنمایی است که در نهایت دشمن امیدوار است سبب رویگردانی اجتماعی و از بین رفتن سرمایه اجتماعی نظام شود. در واقع آنچه باعث نتیجه بخشی جنگ اقتصادی میشود، اثربخشی جنگ شناختی است.
مرد روزهای سخت عراق
خراسان: آیت ا... العظمی سیستانی با ارائه نظر خود درباره نخست وزیر آینده عراق نشان داد مرد روزهای سخت و بحرانی عراق است و تنها کسی است که در شرایط فعلی کشور، مردم می توانند روی او حساب کنند:«مرجعیت موافق انتخاب نخست وزیر از میان سیاستمدارانی که در سال های گذشته بخشی از سلطه بوده اند – چه وابسته به یک حزب و چه مستقل – نیست.
نبرد با دشمن فرضی در سرمای سیبری
ایران: بزرگترین مانور نظامی روسیه از زمان جنگ سرد، به این جهت حائز اهمیت است؛ که چین نیز در آن حضور ارند. زیرا حضور چین در آن نشانگر دوستی رو به پیشرفت این دو قدرت آسیایی است. این مانور یک هفتهای، فرصت مغتنمی را برای پوتین و شی جینپینگ رئیسجمهوری چین فراهم آورده تا بر سر مسائل مختلفی با یکدیگر به گفتوگو بنشینند.
▼ حرف روز عصبانیت از پیگیری مطالبات مردم!
در روزهایی که مردم به دلیل وضعیت بد اقتصادی و بیعملی مسئولان مربوطه، روزهای سختی را پشت سر میگذرانند، علی مطهری باز هم در اقدامی که تنها از فردی مانند وی برمیآید، نمایندگان ملت در مجلس خبرگان را به دلیل پیگیری مطالبات مردم مورد حمله قرار داد!
بر اساس آنچه در رسانهها منتشر شده، مطهری در بیانیهای مدعی شد، مجلس خبرگان به کلی از مسیر قانونی خود خارج شده و وارد حوزه اختیارات مجلس و دولت شده است. وی در ادامه ورود به موضوع بازار ارز و سکه را غیر مرتبط با وظایف این مجلس دانسته و گفته بود حال که مجلس خبرگان به وظیفه اصلی خود نمیپردازد، بهتر است از برگزاری اجلاسهای خود که موجب استهلاک بیتالمال است، صرف نظر کند!
برای پاسخ به این ادعاها ضروری است، به نکات ذیل توجه شود:
1ـ بیشتر نمایندگان مجلس خبرگان رهبری جزء علمای ذینفوذ و محبوب بلاد کشور بوده و همواره محل رجوع مردم برای پیگیری مشکلات و مصائب آنها هستند. برخی از آنها در قامت ائمه جمعه استانها و شهرها و برخی دیگر هم به علت داشتن پایگاه مردمی مورد احترام مردم بوده و هستند. حال آقای مطهری باید پاسخ دهند چرا به جای تقدیر از این بزرگان که مطالبات مردم را به گوش مسئولان رساندهاند، اینچنین برآشفته شده و با لحن توهینآمیز با خبرگان منتخب ملت صحبت میکنند؟!
2ـ این نماینده مجلس که نگران بیتالمال شده، آیا در طول دوره نمایندگی خود این تذکر را به خود و دیگر نمایندگان همسو با خود داده است؟ بر اساس آنچه رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفته، هر دقیقه اداره مجلس بیش از 300 میلیون تومان هزینه دارد. آیا آقای مطهری تاکنون نسبت به هدررفت این پول ملت از سوی نمایندگان همسو با خود در مجلس، سینه چاک کرده و فریادی زده است؟
3ـ اما مهمترین مسئله در بیانیه مطهری، ادعای ورود مجلس خبرگان به حوزه اختیارات مجلس و دولت است؛ این ادعا اشکالات متعددی از جنبه حقوقی دارد و حتی با فرض پذیرش این ادعای نماینده حامی دولت، باید پس از بهم ریختن بازار در کشور، وی به منزله نماینده مردم در مجلس مطالبات اقتصادی مردم را از مسئولان دولت پیگیری کرده باشد؛ اما با مرور مواضع ایشان در این مدت، همه نوع موضعگیری پیدا میشود به جز پیگیری مطالبات اقتصادی!
▼ گزارش روز مسیر مخالف امام(ره)
پس از آنکه عماد بهاور، عضو سازمان منحله نهضت آزادی به عضویت شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان درآمد و در همین ستون به این موضوع اشاره شد، ناصر قوامی، رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس ششم درباره علت این عضویت گفت: «نهضت آزادی را اصلاحطلب واقعی در کشور میدانم.» وی در پاسخ به این پرسش که آیا اصلاحطلبان با پذیرش یک عضو نهضت آزادی در جمع خود از مواضع و سیاستهای پیشین خود نسبت به این سازمان منحله گذشتهاند، تصریح کرد: «اصلاحطلبان هیچوقت مخالف نهضت آزادی نبودند.» وی خاطرنشان کرد: «سیاست جبهه ملی و نهضت آزادی سیاست خوبی بود و اگر از آنها استفاده میکردیم، کشور دچار این مشکلات نمیشد و مشکلات امروز به خاطر این مسائلی است که مطرح شده است. متأسفانه جریان تندرو در کشور طوری عمل کرد که نتوانستیم از ظرفیت این افراد استفاده کنیم.» نماینده اصلاحطلب مجلس ششم درباره این موضوع که امام(ره) نهضت آزادی را همتراز با منافقین میدانستند، گفت: «نه، چنین چیزی نیست. اینها را شما از کجا میآورید. شما دارید حرفهای امام را جعل میکنید... هرچه که امام گفتند وحی منزل نیست...»
ادعای قوامی درباره نهضت آزادی در حالی است که نظر صریح امام(ره) درباره انحرافات این فرقه کاملاً مشخص است و در اسناد نیز به صراحت آمده است. اینکه حضرت امام خمینی(ره) 10 سال پس از استعفای دولت موقت در نامهای به آیتالله منتظری به مخالفتش با نخستوزیری بازرگان اشاره میکنند و مینویسند: «... والله قسم، من با نخستوزیری بازرگان مخالف بودم، ولی او را هم آدم خوبی میدانستم...» نشان از عمق اشتباهاتی دارد که دولت موقت و به ویژه مهدی بازرگان در اوایل انقلاب مرتکب شدند؛ اما انحرافات نهضت آزادی به حدی میرسد که سیدعلیاکبر محتشمیپور، وزیر کشور وقت، در تاریخ ۱۹ بهمن ۱۳۶۶، نامهای درباره نهضت آزادی و سوابق ارتباطات آنها با سفارت آمریکا و خیانتهای آنان طی دوران جنگ علیه رزمندگان اسلام، به امام خمینی(ره) مینویسد و از ایشان درباره صلاحیت آنان برای کاندیداتوری مجلس و فعالیتهای سیاسی استعلام میکند. امام(ره) نیز در تاریخ ۳۰ بهمن ۱۳۶۶، پاسخ محتشمیپور را میدهد و مینویسد: «اعضای نهضت به اصطلاح آزادی صلاحیت برای هیچ امری از امور دولتی یا قانونگذاری یا قضایی را ندارند و ضرر آنها به اعتبار آنکه متظاهر به اسلام هستند و با این حربه جوانان عزیز ما را منحرف خواهند کرد و نیز با دخالت بیمورد در تفسیر قرآن کریم و احادیث شریفه و تأویلهای جاهلانه موجب فساد عظیم ممکن است بشوند، از ضرر گروهکهای دیگر حتی منافقینـ این فرزندان عزیز مهندس بازرگانـ بیشتر و بالاتر است.»
نقض تعهد مسئولان عراق و حزب منحله دموکرات به ایران!
سردار سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: مسئولان کردستان عراق و حزب منحله دموکرات کردستان در سال 75 تعهد کتبی داده بودند که در ایران عملیات انجام ندهند؛ اما از سال گذشته به تحریک آمریکا این عهد را شکستند که این اتفاق برای ما قابل تحمل نبود و از این رو چندین بار به آنها تذکر داده بودیم. رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: اقلیم کردستان تلاش کرد از این اتفاقها ممانعت کند. در حال حاضر نیز دولت عراق و حکومت اقلیم کردستان نباید اجازه دهند مقرهایی علیه ایران ایجاد شود و اینها مجرم هستند که یا باید باقیمانده آنها را به ما تحویل دهند یا از کشورشان اخراج کنند.
❌پول ندهید برای روضه❌
❗️این پول را به محرومان بدهید تا دلشان را شاد کنید.
😎اما اشکالی ندارد که
♨️ هرچه خواستید، برای رفتن به سفرهای خارجی، خوشگذرانی ها هزینه کنید ...
◀️ماشین های مدل بالای چندصدمیلیونی سوار شوید و جلوی فقرای مملکت ویراژ بروید..
♨️هر سال صدها هزار تومان خرج خرید لباس های لاکچری و برند بکنید و با آنها در خیابان ها مانور بدهید و دل فقرا را بسوزانید
♨️هر ماه، صد ها هزار تومان صرف خرید لوازم آرایش و رنگ و لعاب صورت و مو ها بکنید ...
♨️ده ها میلیون برای خرید جهیزیه های آنچنانی خرج کنید و دل آنها که توان خرید یک جهیزیه ساده را هم ندارند، بسوزانید ...
♨️ده ها میلیون خرج ماشین عروس و آرایشگاه و آتلیه و ارکستر و ... بکنید و با مانور های تجمل، آه از نهاد فقیران در آورید...
😑✋به این ها فکر نکنید
👈 فقط هر وقت زمان برپا شدن روضه های امام حسین رسید، به همه بگویید که به جای خرج کردن برای روضه به فکر فقرا باشند...
👌همان فقرایی که با حضور در همین روضه ها؛ با الگو گرفتن از ایتام کربلا، احساس عزت می کنند و در همین روضه ها محترمانه و بی منت اطعام می شوند ...
♻️همان محرومانی که بسیاری از این مجالس با نذورات آنها بر پا می شود، نذوراتی که به خاطر گرفتن حاجات شان، ادا می کنند تا این چراغ را روشن نگه دارند ... ، تا یاد خدا و محبت و انسانیت در دل ها زنده بماند.
⚜ آنچه نزد خداست باقی می ماند و آنچه نزد شماست فانی ⚜
از اینایی که هی میگن نذر محرم تون و به فقرا بدید
خرج نیازمندان کنید
ناراحت نشید
اینا خودشون هم دارن اعتراف میکنن که فقط متدینین و امام حسینی ها به فکر مردم و فقرا و نیازمندان هستند
و از خودِ بی دین شون، خیری به مردم نمیرسه
روزمان را با #قرآن اغاز کنیم
🌹قیام لله از شاخصهای مومنان انقلابی است
سوره 74. مدّثر آيه( 1-7)
يَآ أَيُّهَا الْمُدَّثِّرُ (1)قُمْ فَأَنذِرْ (2)وَرَبَّكَ فَكَبِّرْ(3) وَثِيَابَكَ فَطَهِّرْ(4 )وَ الرُّجْزَ فَاهْجُرْ(5) وَلَا تَمْنُن تَسْتَكْثِرُ(6) وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ(7)
ترجمه:
اى ردا بر خود كشیده. به پا خیز و هشدار ده. و پروردگارت را بزرگ بدار. و لباست را پاكیزه دار. و از پلیدى دور شو. و (در عطا) منّت مگذار. و(كارت را) بزرگ مشمار و به خاطر پروردگارت صبر كن
🌳نکته :
در قرآن، دو مرتبه كلمه «قُم» آمده كه هر دو خطاب به پیامبر اكرمصلى الله علیه وآله است، یكى براى نماز شب و خودسازى «قم اللّیل» و دیگرى براى ارشاد و جامعه سازى. «قم فانذر»
🌹🌳پيام ها
1- رهبران جامعه اسلامی باید از لاک خود بیرون بیایند و سرشان را زیر برف بیرون آورند ؛ تا حقایق جامعه را لمس کنند و برای اصلاح آن قیام کنند« يَآ أَيُّهَا الْمُدَّثِّرُ »
2- شرط نجات مردم آن است كه رهبران دینى حركت كنند و انزوا و استراحت سر در لاک خود بودن را كنار بگذارند. «قم فانذر»
3- مومنان انقلابی باید براى انجام مأموریّت هاى الهى، با تمام وجود به پا خیزند. «قم فانذر
4- شرط نفوذ كلام رهبران دینی آن است كه پاک دامن دامن و پاک دست باشند. «و ثیابك فطهّر»
5- رهبران جامعه اسلامى باید از هر نوع پلیدى دورى كنند تا اهل قیام و کارهای انقلابی باشند . «والرّجز فاهجر»
6- خودسازى مقدم بر جامعه سازى است. كسى كه مىخواهد جامعه را از آلودگى پاك كند، باید خودش از هر آلودگى پاك باشد. «والرّجز فاهجر»
7- رهبران الهی نباید به خاطر کاری که انجام می دهند منت بگذارند «قم فانذر... و لا تمنن تستكثر»
8- - گرچه در برابر معصیت، مصیبت و اطاعت، صبر لازم است امّا هدایت مردم نیاز به صبر ویژه دارد. «قم فانذر... ولربّك فاصبر»
9- مقاومت رهبر جامعه اسلامى باید جامع باشد. صبر در برابر تهمتها، آزارها، تكذیبها و صبر و پایدارى در تبلیغ و انذار و عبادت. «قم... فاصبر»
تدوین : رجبعلی بازیاد
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀خطبه 200
🍀سیاست دروغین معاویه
💞امیرمومنان فرمودند:
وَ اللَّهِ مَا مُعَاوِيَةُ بِأَدْهَي مِنِّي وَ لَكِنَّهُ يَغْدِرُ وَ يَفْجُرُ وَ لَوْ لَا كَرَاهِيَةُ الْغَدْرِ لَكُنْتُ مِنْ أَدْهَي النَّاسِ وَ لَكِنْ كُلُّ غُدَرَةٍ فُجَرَةٌ وَ كُلُّ فُجَرَةٍ كُفَرَةٌ وَ لِكُلِّ غَادِرٍ لِوَاءٌ يُعْرَفُ بِهِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَ اللَّهِ مَا أُسْتَغْفَلُ بِالْمَكِيدَةِ وَ لَا أُسْتَغْمَزُ بِالشَّدِيدَةِ
✨✨
✅سوگند بخدا! معاويه از من #سياستمدارتر نيست، اما معاويه #حيله گر و جنايتكار است،
🍀 #اگر_نيرنگ_ناپسند_نبود_من_زيركترين _افراد_بودم، ولي هر نيرنگي گناه، و هر گناهي نوعي كفر و انكار است،
🍀 روز رستاخيز در دست هر #حيله_گري پرچمي است كه با آن شناخته مي شود.
✅بخدا سوگند!
#من_با_فريبكاري_غافلگير_نمي_شوم_و_با_سختگيري_ناتوان_نخواهم_شد.
✅تدوین:معصومه مرتضوی نژاد
✨✨✨✨✨
برگی از تاریخ اسلام
محمد حسین مرکبی
🌹اسلام در آفریقا (بخش چهارم):
🌳ادامه روش های استعماری:
🌀 نشریه بین المللی کرسنت در شماره 30 خود می نویسد: (( مبلغان مسیحی با سوء استفاده از شرایط وخیم اقتصادی جوامع مسلمان، آنها را تشویق به ترک اسلام و گرایش به مسیحیت می کنند. این وضعیت در اتیوپی به وضوح قابل مشاهده است)).
🌀 مجله تایم نیز در سال 1980 در گزارشی نوشت: تعداد مسیحیان آفریقا هر ساله 6 میلیون نفر یعنی 50 % در سال افزایش می یابد. این میزان افرایش را مسیحیت در طول تاریخ خود تجربه نکرده است.
🌀 تلاش های استعمار در قالب تبلیغ مسیحیت غربی بر خلاف آموزه های اسلامی، با حمله به عقاید سنتی آفریقایی ها نیز همراه است. دبلیو بلدن مبلغ آمریکایی آفریقایی در سال 2001 به نشریه Azurnah می گوید:
🌀 (( آمریکا و اروپا به میراث فرهنگی آفریقا حمله می کنند. اما اسلام بر خلاف مسیحیت غربی، گویی آن زوایای پاک و سنتی آفریقا را با روحی جدید شستو داد و آن خصائل بومی آفریقا را از نو به کار انداخت)).
دفاع اصولگرایان از نهادهای حاکمیتی، اشتباه تاکتیکی است
محسن پیرهادی، دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی به روزنامه ایران گفت:... یکی از اشتباهات جریان اصولگرا دفاع بی چون و چرا از نهادهای حاکمیتی است، به طوری که در ذهن عموم تداعی اینهمانی جریان اصولگرا با مجموعههایی مانند صداوسیما، قوه قضائیه، نهادهای نظامی و سایر بخشهای انتصابی نظام میکند...اغلب سیاسیون از آنجا که کمتر با مردم مراوده دارند، دغدغههایی کاملاً متفاوت از عموم مردم دارند. بسیاری از اصولگرایان شاید بهدنبال بسط آزادیهای مدنی در چارچوب قانون اساسی نباشند.
سرانجام تغییرات در کابینه
آرمان به نقل از ایلنا نوشت: عبداله ناصری، فعال سیاسی اصلاحطلب در خصوص موضوع استیضاحهای اخیر مجلس اظهار داشت: طبق آخرین اخباری که در دست داریم در خصوص جایگزین وزیر اقتصاد با دو نفر صحبت شده اما هیچ یک از آنها مسئولیت این وزارتخانه را نپذیرفتند و این افراد هم از معاونان وزارت اقتصاد هستند.البته با توجه به شرایط فعلی افراد حق دارند این مسئولیت را نپذیرند... اصلاحطلبان کماکان حامی روحانی هستند و دلخوری آنها برمبنای نادیده گرفتن برخی تعهدات و عدم اجرایی کردن آنهاست. در واقع اصلاحطلبان بابت وعدههایی که روحانی در سال ۹۲ و ۹۶ به مردم داد اما عملی نشد، از وی دلخور هستند و مطالبه دارند.
امیددرمانی دولتی معنا ندارد
عباس عبدی به روزنامه اعتماد گفت: ... دولتی که نزدیک به دو ماه بدون سخنگو است، دولتی که چند وزارتخانه آن با سرپرست اداره میشود، دولتی که در شرایط حساس کنونی سفیرش در کشور مهمی چون چین مشخص نیست، مردم به چه چیزی باید امیدوار باشند؟ اگر دولت وظایف مرتبط با خود را به درستی انجام دهد، مردم امیدوار خواهند شد... متاسفانه ما شاهد اختلافات گسترده در دولت هستیم. در کدام دولت این حجم از اختلافات وجود داشت؟ وزیر بهداشت علیه یک وزیر دیگر صحبت میکند وزیر راه علیه دیگری است. این داستان در اکثر موارد ادامه دارد. آیا این دولت امید دارد که حالا قصد تزریق امید به جامعه را دارد؟ این دولت نیاز به یکسری تغییرات اساسی در درون خود دارد. من کاری به بخشهای دیگر حاکمیت ندارم و بعید میدانم بخشهای دیگر به سهولت اصلاح شوند اما حداقل انتظار ما از دولت آن است که ابتدا خود را اصلاح کرده و سپس به مردم امید دهد... حداقل کاری که دولت در شرایط فعلی باید انجام دهد آن است که اقتصاد را به یک گروه کارشناس و متخصص واگذار کند...متاسفانه نقاط ضعف دولت فعلی آنچنان زیاد است که سبب شده نقاط ضعف سایر قوا آنطور که باید دیده نشود زیرا دولت ویترین حاکمیت است...به نظر من دولت در شرایط کنونی نیاز به 4 ستاد بحران دارد. نخست ستاد بحران سیاست خارجی... دومین ستاد بحران باید ستاد فرماندهی اقتصادی باشد... سومین ستاد بحران، ستاد سیاست داخلی است. به عقیده من سیاست داخلی یکی از مهمترین مسائلی است که اصلا به آن توجه نمیشود...
درخواست روزنامه اصلاح طلب از رئیسجمهور جهت تسکین آلام مردم
روزنامه آفتاب یزد نوشت: با توجه به تشدید نارضایتیها و مشکلات اقتصادی جامعه به نظر میرسد که روحانی ... نه برای عوام فریبی و دادن وعدههای پوچ و توخالی بلکه برای همدردی با مردم، شناخت مشکلات آنها از نزدیک و امید به جامعه باید سفرهای استانیاش را از سر بگیرد و در دیدارها و سخنرانیهای مستقیم خود به مردم بگویدکه دولت همه تلاشش را برای عبور از مشکلات خواهد کرد. در این صورت قطعا اعتماد و حمایت مردم را حتی بیش از گذشته نسبت به خود و دولتش جلب خواهد کرد و در نهایت فضای تخریبی کنونی هم نسبت به او و دولتش آرام تر خواهد شد...مجموع سفرهای استانی روحانی طی 5 {سال}گذشته 46 سفر به استانهای دور و نزدیک آنهم بیشتر همراه با تشریفات و اتومبیلهای ضد گلوله بوده است.
انقلاب اسلامی ما را از سلسله نکبت بار شاهنشاهی نجات داد
سردار نقدی، معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران با بیان برخی ظلمهای پادشاهی پهلوی بر مردم ایران، همه را به خواندن کتاب پشت پرده تخت طاووس نوشته مینو صمیمی دعوت کرد و گفت: وقتی دندان محمدرضا شاه درد می کرد و یا وقتی دستش می خارید برای او با هواپیمای خصوصی از سویس و انگلیس دندانپزشک و پماد می آوردند... محمدرضا شاه نیز هر جرم و جنایتی به او نسبت بدهند که درست است؛ او همجنس باز ، قمارباز، زناکار و حتی قاچاقچی مواد مخدر بوده است... هر کسی که می خواسته درجه ارتشبدی بگیرد باید زنش را به حرمسرای شاه می فرستاد و این موضوع را مادر شاه و نیز خود فرح در خاطراتش نوشته است.
سردار نقدی: باید با افتخار از ۴۰ سالگی انقلاب دفاع کنیم/ انقلاب اسلامی ما را از سلسله نکبت بار شاهنشاهی نجات داد