نبرد با دشمن فرضی در سرمای سیبری
ایران: بزرگترین مانور نظامی روسیه از زمان جنگ سرد، به این جهت حائز اهمیت است؛ که چین نیز در آن حضور ارند. زیرا حضور چین در آن نشانگر دوستی رو به پیشرفت این دو قدرت آسیایی است. این مانور یک هفتهای، فرصت مغتنمی را برای پوتین و شی جینپینگ رئیسجمهوری چین فراهم آورده تا بر سر مسائل مختلفی با یکدیگر به گفتوگو بنشینند.
▼ حرف روز عصبانیت از پیگیری مطالبات مردم!
در روزهایی که مردم به دلیل وضعیت بد اقتصادی و بیعملی مسئولان مربوطه، روزهای سختی را پشت سر میگذرانند، علی مطهری باز هم در اقدامی که تنها از فردی مانند وی برمیآید، نمایندگان ملت در مجلس خبرگان را به دلیل پیگیری مطالبات مردم مورد حمله قرار داد!
بر اساس آنچه در رسانهها منتشر شده، مطهری در بیانیهای مدعی شد، مجلس خبرگان به کلی از مسیر قانونی خود خارج شده و وارد حوزه اختیارات مجلس و دولت شده است. وی در ادامه ورود به موضوع بازار ارز و سکه را غیر مرتبط با وظایف این مجلس دانسته و گفته بود حال که مجلس خبرگان به وظیفه اصلی خود نمیپردازد، بهتر است از برگزاری اجلاسهای خود که موجب استهلاک بیتالمال است، صرف نظر کند!
برای پاسخ به این ادعاها ضروری است، به نکات ذیل توجه شود:
1ـ بیشتر نمایندگان مجلس خبرگان رهبری جزء علمای ذینفوذ و محبوب بلاد کشور بوده و همواره محل رجوع مردم برای پیگیری مشکلات و مصائب آنها هستند. برخی از آنها در قامت ائمه جمعه استانها و شهرها و برخی دیگر هم به علت داشتن پایگاه مردمی مورد احترام مردم بوده و هستند. حال آقای مطهری باید پاسخ دهند چرا به جای تقدیر از این بزرگان که مطالبات مردم را به گوش مسئولان رساندهاند، اینچنین برآشفته شده و با لحن توهینآمیز با خبرگان منتخب ملت صحبت میکنند؟!
2ـ این نماینده مجلس که نگران بیتالمال شده، آیا در طول دوره نمایندگی خود این تذکر را به خود و دیگر نمایندگان همسو با خود داده است؟ بر اساس آنچه رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفته، هر دقیقه اداره مجلس بیش از 300 میلیون تومان هزینه دارد. آیا آقای مطهری تاکنون نسبت به هدررفت این پول ملت از سوی نمایندگان همسو با خود در مجلس، سینه چاک کرده و فریادی زده است؟
3ـ اما مهمترین مسئله در بیانیه مطهری، ادعای ورود مجلس خبرگان به حوزه اختیارات مجلس و دولت است؛ این ادعا اشکالات متعددی از جنبه حقوقی دارد و حتی با فرض پذیرش این ادعای نماینده حامی دولت، باید پس از بهم ریختن بازار در کشور، وی به منزله نماینده مردم در مجلس مطالبات اقتصادی مردم را از مسئولان دولت پیگیری کرده باشد؛ اما با مرور مواضع ایشان در این مدت، همه نوع موضعگیری پیدا میشود به جز پیگیری مطالبات اقتصادی!
▼ گزارش روز مسیر مخالف امام(ره)
پس از آنکه عماد بهاور، عضو سازمان منحله نهضت آزادی به عضویت شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان درآمد و در همین ستون به این موضوع اشاره شد، ناصر قوامی، رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس ششم درباره علت این عضویت گفت: «نهضت آزادی را اصلاحطلب واقعی در کشور میدانم.» وی در پاسخ به این پرسش که آیا اصلاحطلبان با پذیرش یک عضو نهضت آزادی در جمع خود از مواضع و سیاستهای پیشین خود نسبت به این سازمان منحله گذشتهاند، تصریح کرد: «اصلاحطلبان هیچوقت مخالف نهضت آزادی نبودند.» وی خاطرنشان کرد: «سیاست جبهه ملی و نهضت آزادی سیاست خوبی بود و اگر از آنها استفاده میکردیم، کشور دچار این مشکلات نمیشد و مشکلات امروز به خاطر این مسائلی است که مطرح شده است. متأسفانه جریان تندرو در کشور طوری عمل کرد که نتوانستیم از ظرفیت این افراد استفاده کنیم.» نماینده اصلاحطلب مجلس ششم درباره این موضوع که امام(ره) نهضت آزادی را همتراز با منافقین میدانستند، گفت: «نه، چنین چیزی نیست. اینها را شما از کجا میآورید. شما دارید حرفهای امام را جعل میکنید... هرچه که امام گفتند وحی منزل نیست...»
ادعای قوامی درباره نهضت آزادی در حالی است که نظر صریح امام(ره) درباره انحرافات این فرقه کاملاً مشخص است و در اسناد نیز به صراحت آمده است. اینکه حضرت امام خمینی(ره) 10 سال پس از استعفای دولت موقت در نامهای به آیتالله منتظری به مخالفتش با نخستوزیری بازرگان اشاره میکنند و مینویسند: «... والله قسم، من با نخستوزیری بازرگان مخالف بودم، ولی او را هم آدم خوبی میدانستم...» نشان از عمق اشتباهاتی دارد که دولت موقت و به ویژه مهدی بازرگان در اوایل انقلاب مرتکب شدند؛ اما انحرافات نهضت آزادی به حدی میرسد که سیدعلیاکبر محتشمیپور، وزیر کشور وقت، در تاریخ ۱۹ بهمن ۱۳۶۶، نامهای درباره نهضت آزادی و سوابق ارتباطات آنها با سفارت آمریکا و خیانتهای آنان طی دوران جنگ علیه رزمندگان اسلام، به امام خمینی(ره) مینویسد و از ایشان درباره صلاحیت آنان برای کاندیداتوری مجلس و فعالیتهای سیاسی استعلام میکند. امام(ره) نیز در تاریخ ۳۰ بهمن ۱۳۶۶، پاسخ محتشمیپور را میدهد و مینویسد: «اعضای نهضت به اصطلاح آزادی صلاحیت برای هیچ امری از امور دولتی یا قانونگذاری یا قضایی را ندارند و ضرر آنها به اعتبار آنکه متظاهر به اسلام هستند و با این حربه جوانان عزیز ما را منحرف خواهند کرد و نیز با دخالت بیمورد در تفسیر قرآن کریم و احادیث شریفه و تأویلهای جاهلانه موجب فساد عظیم ممکن است بشوند، از ضرر گروهکهای دیگر حتی منافقینـ این فرزندان عزیز مهندس بازرگانـ بیشتر و بالاتر است.»
نقض تعهد مسئولان عراق و حزب منحله دموکرات به ایران!
سردار سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: مسئولان کردستان عراق و حزب منحله دموکرات کردستان در سال 75 تعهد کتبی داده بودند که در ایران عملیات انجام ندهند؛ اما از سال گذشته به تحریک آمریکا این عهد را شکستند که این اتفاق برای ما قابل تحمل نبود و از این رو چندین بار به آنها تذکر داده بودیم. رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: اقلیم کردستان تلاش کرد از این اتفاقها ممانعت کند. در حال حاضر نیز دولت عراق و حکومت اقلیم کردستان نباید اجازه دهند مقرهایی علیه ایران ایجاد شود و اینها مجرم هستند که یا باید باقیمانده آنها را به ما تحویل دهند یا از کشورشان اخراج کنند.
❌پول ندهید برای روضه❌
❗️این پول را به محرومان بدهید تا دلشان را شاد کنید.
😎اما اشکالی ندارد که
♨️ هرچه خواستید، برای رفتن به سفرهای خارجی، خوشگذرانی ها هزینه کنید ...
◀️ماشین های مدل بالای چندصدمیلیونی سوار شوید و جلوی فقرای مملکت ویراژ بروید..
♨️هر سال صدها هزار تومان خرج خرید لباس های لاکچری و برند بکنید و با آنها در خیابان ها مانور بدهید و دل فقرا را بسوزانید
♨️هر ماه، صد ها هزار تومان صرف خرید لوازم آرایش و رنگ و لعاب صورت و مو ها بکنید ...
♨️ده ها میلیون برای خرید جهیزیه های آنچنانی خرج کنید و دل آنها که توان خرید یک جهیزیه ساده را هم ندارند، بسوزانید ...
♨️ده ها میلیون خرج ماشین عروس و آرایشگاه و آتلیه و ارکستر و ... بکنید و با مانور های تجمل، آه از نهاد فقیران در آورید...
😑✋به این ها فکر نکنید
👈 فقط هر وقت زمان برپا شدن روضه های امام حسین رسید، به همه بگویید که به جای خرج کردن برای روضه به فکر فقرا باشند...
👌همان فقرایی که با حضور در همین روضه ها؛ با الگو گرفتن از ایتام کربلا، احساس عزت می کنند و در همین روضه ها محترمانه و بی منت اطعام می شوند ...
♻️همان محرومانی که بسیاری از این مجالس با نذورات آنها بر پا می شود، نذوراتی که به خاطر گرفتن حاجات شان، ادا می کنند تا این چراغ را روشن نگه دارند ... ، تا یاد خدا و محبت و انسانیت در دل ها زنده بماند.
⚜ آنچه نزد خداست باقی می ماند و آنچه نزد شماست فانی ⚜
از اینایی که هی میگن نذر محرم تون و به فقرا بدید
خرج نیازمندان کنید
ناراحت نشید
اینا خودشون هم دارن اعتراف میکنن که فقط متدینین و امام حسینی ها به فکر مردم و فقرا و نیازمندان هستند
و از خودِ بی دین شون، خیری به مردم نمیرسه
روزمان را با #قرآن اغاز کنیم
🌹قیام لله از شاخصهای مومنان انقلابی است
سوره 74. مدّثر آيه( 1-7)
يَآ أَيُّهَا الْمُدَّثِّرُ (1)قُمْ فَأَنذِرْ (2)وَرَبَّكَ فَكَبِّرْ(3) وَثِيَابَكَ فَطَهِّرْ(4 )وَ الرُّجْزَ فَاهْجُرْ(5) وَلَا تَمْنُن تَسْتَكْثِرُ(6) وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ(7)
ترجمه:
اى ردا بر خود كشیده. به پا خیز و هشدار ده. و پروردگارت را بزرگ بدار. و لباست را پاكیزه دار. و از پلیدى دور شو. و (در عطا) منّت مگذار. و(كارت را) بزرگ مشمار و به خاطر پروردگارت صبر كن
🌳نکته :
در قرآن، دو مرتبه كلمه «قُم» آمده كه هر دو خطاب به پیامبر اكرمصلى الله علیه وآله است، یكى براى نماز شب و خودسازى «قم اللّیل» و دیگرى براى ارشاد و جامعه سازى. «قم فانذر»
🌹🌳پيام ها
1- رهبران جامعه اسلامی باید از لاک خود بیرون بیایند و سرشان را زیر برف بیرون آورند ؛ تا حقایق جامعه را لمس کنند و برای اصلاح آن قیام کنند« يَآ أَيُّهَا الْمُدَّثِّرُ »
2- شرط نجات مردم آن است كه رهبران دینى حركت كنند و انزوا و استراحت سر در لاک خود بودن را كنار بگذارند. «قم فانذر»
3- مومنان انقلابی باید براى انجام مأموریّت هاى الهى، با تمام وجود به پا خیزند. «قم فانذر
4- شرط نفوذ كلام رهبران دینی آن است كه پاک دامن دامن و پاک دست باشند. «و ثیابك فطهّر»
5- رهبران جامعه اسلامى باید از هر نوع پلیدى دورى كنند تا اهل قیام و کارهای انقلابی باشند . «والرّجز فاهجر»
6- خودسازى مقدم بر جامعه سازى است. كسى كه مىخواهد جامعه را از آلودگى پاك كند، باید خودش از هر آلودگى پاك باشد. «والرّجز فاهجر»
7- رهبران الهی نباید به خاطر کاری که انجام می دهند منت بگذارند «قم فانذر... و لا تمنن تستكثر»
8- - گرچه در برابر معصیت، مصیبت و اطاعت، صبر لازم است امّا هدایت مردم نیاز به صبر ویژه دارد. «قم فانذر... ولربّك فاصبر»
9- مقاومت رهبر جامعه اسلامى باید جامع باشد. صبر در برابر تهمتها، آزارها، تكذیبها و صبر و پایدارى در تبلیغ و انذار و عبادت. «قم... فاصبر»
تدوین : رجبعلی بازیاد
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀خطبه 200
🍀سیاست دروغین معاویه
💞امیرمومنان فرمودند:
وَ اللَّهِ مَا مُعَاوِيَةُ بِأَدْهَي مِنِّي وَ لَكِنَّهُ يَغْدِرُ وَ يَفْجُرُ وَ لَوْ لَا كَرَاهِيَةُ الْغَدْرِ لَكُنْتُ مِنْ أَدْهَي النَّاسِ وَ لَكِنْ كُلُّ غُدَرَةٍ فُجَرَةٌ وَ كُلُّ فُجَرَةٍ كُفَرَةٌ وَ لِكُلِّ غَادِرٍ لِوَاءٌ يُعْرَفُ بِهِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَ اللَّهِ مَا أُسْتَغْفَلُ بِالْمَكِيدَةِ وَ لَا أُسْتَغْمَزُ بِالشَّدِيدَةِ
✨✨
✅سوگند بخدا! معاويه از من #سياستمدارتر نيست، اما معاويه #حيله گر و جنايتكار است،
🍀 #اگر_نيرنگ_ناپسند_نبود_من_زيركترين _افراد_بودم، ولي هر نيرنگي گناه، و هر گناهي نوعي كفر و انكار است،
🍀 روز رستاخيز در دست هر #حيله_گري پرچمي است كه با آن شناخته مي شود.
✅بخدا سوگند!
#من_با_فريبكاري_غافلگير_نمي_شوم_و_با_سختگيري_ناتوان_نخواهم_شد.
✅تدوین:معصومه مرتضوی نژاد
✨✨✨✨✨
برگی از تاریخ اسلام
محمد حسین مرکبی
🌹اسلام در آفریقا (بخش چهارم):
🌳ادامه روش های استعماری:
🌀 نشریه بین المللی کرسنت در شماره 30 خود می نویسد: (( مبلغان مسیحی با سوء استفاده از شرایط وخیم اقتصادی جوامع مسلمان، آنها را تشویق به ترک اسلام و گرایش به مسیحیت می کنند. این وضعیت در اتیوپی به وضوح قابل مشاهده است)).
🌀 مجله تایم نیز در سال 1980 در گزارشی نوشت: تعداد مسیحیان آفریقا هر ساله 6 میلیون نفر یعنی 50 % در سال افزایش می یابد. این میزان افرایش را مسیحیت در طول تاریخ خود تجربه نکرده است.
🌀 تلاش های استعمار در قالب تبلیغ مسیحیت غربی بر خلاف آموزه های اسلامی، با حمله به عقاید سنتی آفریقایی ها نیز همراه است. دبلیو بلدن مبلغ آمریکایی آفریقایی در سال 2001 به نشریه Azurnah می گوید:
🌀 (( آمریکا و اروپا به میراث فرهنگی آفریقا حمله می کنند. اما اسلام بر خلاف مسیحیت غربی، گویی آن زوایای پاک و سنتی آفریقا را با روحی جدید شستو داد و آن خصائل بومی آفریقا را از نو به کار انداخت)).
دفاع اصولگرایان از نهادهای حاکمیتی، اشتباه تاکتیکی است
محسن پیرهادی، دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی به روزنامه ایران گفت:... یکی از اشتباهات جریان اصولگرا دفاع بی چون و چرا از نهادهای حاکمیتی است، به طوری که در ذهن عموم تداعی اینهمانی جریان اصولگرا با مجموعههایی مانند صداوسیما، قوه قضائیه، نهادهای نظامی و سایر بخشهای انتصابی نظام میکند...اغلب سیاسیون از آنجا که کمتر با مردم مراوده دارند، دغدغههایی کاملاً متفاوت از عموم مردم دارند. بسیاری از اصولگرایان شاید بهدنبال بسط آزادیهای مدنی در چارچوب قانون اساسی نباشند.