🔴وزیری که علیه کشور خودش عملیات روانی میکند...
آقای ظریف فرمودند که روسیه و چین هم به ما گفته اند اگر FATF را تصویب نکنید نمی توانیم با شما کار کنیم. هیچ خوب نیست که وزیر خارجه مملکت اینگونه علیه کشور خودش عملیات روانی کند. حداکثر چیزی که روسیه و چین ممکن است گفته باشند این است که سعی کنید به بیانیه عمومی برنگردید و اقدامات محدودکننده علیه تان اعمال نشود. این، صرفا با کسب یک رای منفی در جلسه عمومی FATF و شکستن اجماع میسر بود و نیازی به باجی به بزرگی CFT نداشت /
https://eitaa.com/e_beman
#از_سیلی_خدا_باید_ترسید
👈قوم #موسی موقتا 10 روز به #آرمانهاشون پشت کردن و #هارون رو تنها گذاشتن و مسخره کردن...#خدا بهشون #سیلی زد...
هارونِ این انقلاب هم هشدار سیلی خداوند رو داد و گوشه هائیش دیده شد...
#منتخبینِ ما #سامری_بازی در نیارن، ما به دشمن سیلی می زنیم و الا #خدا_با_کسی_تعارف_ندارد...
#FATF
#نه_به_FATF
#خودتحریمی
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🌹کسانی که از میدان مبارزه عقب نشینی می کنند و در مقابل دشمن تسلیم می شوند گروهى بی ایمان هستند
[سوره التوبة (9): آيه 44]
لا يَسْتَأْذِنُكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ أَنْ يُجاهِدُوا بِأَمْوالِهِمْ وَ أَنْفُسِهِمْ وَ اللَّهُ عَلِيمٌ بِالْمُتَّقِينَ (44)
آنان كه به خدا و روز قيامت ايمان دارند، هرگز براى جهاد كردن با مال و جانشان، از تو مرخصّى نمىطلبند و خداوند به (حال) پرهيزكاران آگاه است.
🌿پيام ها:
1- مؤمن انقلابی ، ازصحنه مبارزه کناره گیری نمىكند. «لا يَسْتَأْذِنُكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ»
2- کسانی که از میدان مبارزه عقب نشینی می کنند ، گروهى بی ایمان هستند. «لا يَسْتَأْذِنُكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ»
3- ايمان به مبدأ و معاد، عامل اصلى مجاهدت ومبارزه و شهادتطلبى و حضور در جبهه هاست. «يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ»
4- مبارزان واقعى بايد هم با مال و هم با جان فداكارى كنند. «بِأَمْوالِهِمْ وَ أَنْفُسِهِمْ»
5- تقوى، مانع تخلّف از جهاد با مال و جان است. «أَنْ يُجاهِدُوا» ... «وَ اللَّهُ عَلِيمٌ بِالْمُتَّقِينَ»
6- مومن متّقى را باید در میدان مبارزه شناخت، نه در خانه و ايّام صلح. «وَ اللَّهُ عَلِيمٌ بِالْمُتَّقِينَ»
🌹🌿امام خامنه ای تفسیر سوره برائت، صص ۲۹۹ تا ۳۰۵(خلاصه).
وقتی جامعهی اسلامی برای به منزل رساندن بار امانت الهی نیاز به مجاهدت عدّهای از مسلمانان با مال و جان دارد تا بتواند دستاوردهای خود را به نسل بعد تحویل دهد، همه باید بروند و مسئولیّتهای پرمخاطره را بپذیرند، و این مطلبی است که عقل خود آنها و نیز آیاتی از قرآن، که آن را از پیغمبر(صلّیاللهعلیهوآله) شنیده بودند، گواه آن است.
در چنین موقعیّتی اجازه خواستن برای ترک این مسئولیّت عظیم نشان میدهد آنان مردِ عمل به مسئولیّتهای بزرگ نبودهاند؛ لذا در آیهی بعد فوراً میفرماید: آنان که به خدا و روز جزا ایمان آوردهاند، برای معاف شدن از جهاد با مال و جان، از تو اجازه نمیخواهند: «لا یَسْتَأْذِنُکَ الَّذینَ یُؤْمِنُونَ بِاللهِ وَالْیَوْمِ الآخِرِ أَنْ یُجاهِدُوا بِأَمْوالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ».
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀نامه 65
🍀پاسخ به ادعاهای دروغین#معاویه
💞امیرمومنان💞:
✅و قَدْ أَتَانِي كِتَابٌ مِنْكَ ذُو أَفَانِينَ مِنَ الْقَوْلِ ضَعُفَتْ قُوَاهَا عَنِ السِّلْمِ وَ أَسَاطِيرَ لَمْ يَحُكْهَا مِنْكَ عِلْمٌ وَ ..
✅نامه اي از تو به دستم رسيد كه در سخن پردازي از هر جهت آراسته،
✅ اما از #صلح_و_دوستي نشانه اي نداشت، و آكنده از افسانه هايي بود كه هيچ نشاني از دانش و بردباري در آن بچشم نمي خورد،
✅در نوشتن اين نامه كسي را ماني كه پاي در گل فرو رفته، و در بيغوله ها سرگردان است،
✅مقامي را مي طلبي كه از قدر و ارزش تو والاتر است،
✅و #هيچ_عقابي_را_توان_پرواز_بر_فراز_آن_نيست_و_چون_ستاره_دوردست(#عيوق)از تو دور است.
✅#پناه_بر_خدا_كه_پس_از_من_ولايت_مسلما_نان_را_بر_عهده_گيري، و سود و زيان آن را بپذيري،
✅ يا براي تو با يكي از مسلمانان پيماني يا قراردادي را امضا كنم.
✅از هم اكنون خود را درياب، و چاره اي بينديش، كه اگر كوتاهي كني، و براي درهم كوبيدنت بندگان خدا برخيزند، درهاي نجات بروي تو بسته خواهد شد،
✅ و آنچه را كه امروز از تو مي پذيرند فردا نخواهند پذيرفت،والسلام
✅تدوین:مرتضوی نژاد
https://eitaa.com/e_beman
برگی از تاریخ اسلام
سید محمد حسین مرکبی
🌹فوق حقوق بشر- بخش سه:
🔸مثال 4 - حضرت علی (ع) از دسترنج خود زندگی می کرد در حالی که بیت المال در دست او بود. و می توانست مبلغ قابل توجهی به عنوان حقوق یک حاکم از آن بردارد، ولی هیچ مبلغی به عنوان حق مدیریت و امیر بودن، بر نمی داشت این یعنی حقوق مردم را بیش از آنچه امروزه در دنیا به نام حقوق بشر روی آن تبلیغ می شود، رعایت کردن.
/*/*/*/*/*/*/*/*/
🔸مثال 5- علی(ع) یک حاکم اسلامی بود ، آنقدر سطح زندگی خودرا پائین آورده بود که فقیر ترین افراد جامعه هم دلش نمی سوخت و دلگرم بود که رئیس جامعه هم مثل من زندگی می کند، این برگ برنده رهبران اسلامی را در هیچ کجای حقوق بشر امروز، نمی توان نمونه اش را دید، اینطور روحیه دادن به مردم، ارزشش از بسیاری دلگرمی های زبانی، مؤثرتر است.
/*/*/*/*/*/*/*/*/
🔸مثال 6 - حضرت علی (ع) خرما خریده بودند، در دامن خود ریخته، به منزل می بردند ، چند نفر با عجله آمدند که آقا اجازه بدهید ما ببریم ، امام فرمودند: سرپرست خانواده شايسته تر است كه آن را بردوش كشد. به این شکل ایشان زمینه های کار کشیدن از مردم و بلندپروازی حاکمان را همواره مسدود می کردند.
https://eitaa.com/e_beman
هشدار راهبردی👇
امروز fatf در مجلس تصویب شد و نمایندگان پس از شنیدن نظرات مختلف در یک رای نزدیک آنرا تصویب کردند. جدای از محتوای این پروتکل که می تواند دردسرهایی برای کشور ایجاد کند و به اعتراف وزیر خارجه تضمینی هم برای بهبود شرایط از ناحیه آن داده نخواهد شد، روند بررسی این موضوع در چارچوب ساختاری نظام پیش می رود و کسی نباید آنرا به موضوع دیگری برای دو قطبی کردن جامعه تبدیل کند. هنوز شورای نگهبان باید نظر دهد و پس از آن مجمع تشخیص بنا به ضرورت نظر خواهد داد، نظام اسلامی به ساختارهای خود اطمینان دارد و نیازی به تحلیل های افراطی در این میان نیست، همه باید به دنبال نظرات کارشناسی باشیم و قضاوت صرفا سیاسی پرهیز کنیم.
قاسم حبیب زاده
▼ حرف روز
FATF و بایستههای رفتاری!
دیروز در نشستی جنجالی در مجلس شورای اسلامی آخرین لایحه از لوایح کارگروه اقدام ویژه مالی(FATF) موسوم به لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم(CFT) به تصویب رسید و بازتابهای بسیاری در رسانههای خارجی و داخلی داشت. نکاتی در زمینه این لایحه، فرایند تصویب و پیامدهای اجرایی آن قابل ذکر و تأمل است که بایستههای رفتاری ویژهای را میطلبد:
1ـ تا کامل شدن چرخه نهایی این مصوبه و تبدیل آن به قانون فرصتهایی باقی مانده است و باید شورای نگهبان آن را از نظر مغایرت با قانون اساسی و شرع مبین اسلام بررسی کند که اگر رد شود و مجلس نیز به اصلاحات احتمالی شورا تن ندهد، به مجمع تشخیص خواهد رفت و مجمع با هدف بنبستشکنی در ساختار سیاسی کشور و به منزله بازوی مشورتی رهبری با در نظر گرفتن عیار مصالح و منافع کلان ملت با حضور قاطبه مسئولان ارشد کشور و حضور نمایندگان غالب سلایق و علایق سیاسی و اجتماعی در آن تصمیمگیری میکند؛ از این رو خروجی و نتیجه تصمیمگیری مجمع هر چه باشد، با امضای رهبری فصلالخطاب بوده و باید مورد توجه و اتقان قرار گیرد.
2ـ در حین بحث و بررسی مجلس درباره این لایحه، برخی نامه دفتر رهبری را که به دلیل ضرورت طی مراحل قانونی منتشر شد، مستمسک خود گرفتهاند تا فردا روزی همانند برجام مدعی تأیید آن از سوی معظمله شوند؛ در حالی که اولاً، برخی توقع دارند در هر موضوع چالشی، رهبری رأسا ورود کنند؛ در حالی که دأب رهبری ورود به مسائل با وجود سازوکارهای قانونی نیست. ثانیاً، نظر رهبری درباره کلیت کنوانسیونهای بینالمللی کاملاً شفاف و خدشهناپذیر است. آنچه مشخص است اینکه، تجارب چهل ساله انقلاب و نظام و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، دقت و مراقبت در مفاد کنوانسیونهایی را که عموماً برخلاف ظاهر آراسته، محتوایی استعماری دارند، ضروری میکند.
3ـ تجربه لایحه CFT نشان خواهد داد، آنچه بیش از یک کنوانسیون خاص اهمیت دارد بصیرت عمومی مردم است. گفتمان بیاعتمادی به غرب باید ورد زبان و ملکه ذهن عامه جامعه شود. مردم باید به این نتیجه قطعی برسند که همچون همه سالهای گذشته از انقلاب اسلامی در آینده نیز هیچ گزینهای خارج از ایران دلسوز آنها نخواهد بود.
https://eitaa.com/e_beman