🔴اگر اختیاری ندارید در کابینه نمانید!!
🔷غلامحسین کرباسچی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی در واکنش به سخنان امروز اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهور گفت: "من صحبت آقای جهانگیری را شنیدم اما نمیدانم چرا این حرف را زد؟" و "اگر من جای جهانگیری بودم که حتی نمیتوانستم منشی خودم را تغییر دهم، یک روز هم در کابینه نمیماندم".
🔶آقای کرباسچی با انتقاد از عملکرد حسن روحانی، رییس جمهور ایران گفت: "من اگر جای آقای روحانی بودم حتی بعد از عزل وزیرش، معاونش را جایگزین او نمیکردم؛ زیرا اگر معاون او خوب بود همان وزیر، کار خود را خوب انجام میداد".
🔷گفتنی است امروز آقای جهانگیری در همایش بیست و سومین سالروز ملی صادرات گفته بود "اجازه برکناری منشی خودم را ندارم چه برسد به تغییر مدیران دولتی".
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما ثبات به اقتصاد ایران برگرداندیم !!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خامنه ای : من صریحا اعلام می کنم امریکا پاسخ این افدام زشت را دریافت خواهد کرد
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
دشمن باید در ما قدرت را ببیند؛ دشمن در ما باید عزم راسخ را ببیند ؛ دشمن در ما باید وحدت را ببیند
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹وحدت حقیقی در جامعه اسلامی
سوره 48. فتح آیه 29
مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَ الَّذينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَماءُ بَيْنَهُمْ تَراهُمْ رُكَّعاً سُجَّداً(29/ فتح)
محمد رسول خدا است و كسانى كه با او هستند عليه كفار شديد و بى رحمند و در بين خود رحيم و دلسوزند، ايشان را مىبينى كه همواره در ركوع و سجودند
🌹🌟برای رسیدن به وحدت حقیقی در جامعه اسلامی سه مرحله لازم است
1- وحدت در عمل؛ یعنی وحدت در مواضع عملی مشترک.
اتحاد در مواضع به معنای اتحاد در عمل و موضعگیری عملی است. این اتحادِ رفتار مرحله اول وحدت است اما ضرورتاً اتحاد امت نیست بلکه میتواند زمینه اتحاد امت را فراهم کند،
2- وحدت سیاسی (وحدت اعتباری)؛ اتحاد در این مرحله اتحاد در نظام سیاسی است که یک نوع وحدت اعتباری را به وجود میآورد که این نیز از مراحل وحدت است این وحدت به این شکل که بیان شد وحدت اعتباری و قراردادی است.
3- وحدت هویت (وحدت حقیقی)؛ مرحله نهایی از وحدت، وحدتی است که در نتیجه آن یک امت واحد حقیقی به وجود میآید که همه از یک هویت واحد برخوردارند و مصادیق نوع واحد هستند. خداوند با اشاره به این وحدت نوعیه میفرماید: «مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَ الَّذینَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْکُفَّارِ رُحَماءُ بَیْنَهُمْ تَراهُمْ رُکَّعاً سُجَّداً یَبْتَغُونَ فَضْلاً مِنَ اللَّهِ وَ رِضْواناً سِیمَاهُمْ فی وُجُوهِهِمْ مِنْ أَثَرِ السُّجُودِ
🌹🌿نتیجه:
این وحدت حقیقی ناشی از معیت رسول است؛ معیتی که حقیقتاً همان اطاعت و پیروی عملی است. لذا بر اساس این آیه وحدت همه امت، گرد طاعة الرسول در همه اعصار و ازمنه و امکنه واجب است. مقصود این است که از ادله قرآنی و روایی استفاده میشود که امت رسول اکرم(صلّیاللهعلیهوآله) باید امت واحدهای باشد که محور وحدتش اطاعة الرسول است. نتیجه این وجوب یک اثر وضعی است و آن اثر وضعی هم وحدت امت با هویت واحد محمدی و علوی است؛ یعنی در نتیجه عمل به فرمان رسول الله(صلّیاللهعلیهوآله) امت اسلامی از هویت محمدی برخوردار میشود یعنی استخوانبندی اصلی شخصیت و هویت هر فرد مؤمن با شخصیت رسول اکرم(صلّیاللهعلیهوآله) و ائمه هدی(علیهمالسلام) متطابق و مشابه خواهد شد
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
برگی از #تاریخ اسلام
سید محمد حسین مرکبی
🌹نظارت و بازرسی در حکومت علی (ع)
«قسمت چهارم- بازار سالم»
🔸حضرت علی(ع) از امر نظارت و اقتدار در بازار برای نفع شخصی استفاده نمی کردند بلکه خیلی ساده و بدون همراهی و محافظ، در بازار تردد کرده، به بازدید یا خرید می پرداختند ،کسانی که امام را نمیشناختند فکر میکردند که یک فرد عادی است.
🎯 یک روز حضرت در بازار به مغازة پیرمرد پیراهن فروشی رفتند ، یک پیراهن سه درهمی درخواست کردند، پیرمرد ایشان را شناخت و احترام کرد، حضرت با او وارد معامله نشدند تا مباد به خاطر احترام به ایشان، تخفیف ویژه ای بدهد و ضرر کند، حتی ممکن بود صاحب مغازه بعدا بگوید یا با خود بیاندیشد ناچار شده تخفیف بدهد، یا چون از قدرت حکومت ترسیده، اجبارا تخفیف داده !!
🔸به مغازه دیگری رفتند بازهم صاحب مغازه، امام را شناخت، این بارهم خرید نکردند، سرانجام وارد مغازه سومی شدند ، صاحب مغازه جوانکی بود که حضرت را نمیشناخت. از او پیراهن سه درهمی خریدند. (1)
🎯ایشان مثل یک فرد عادی جامعه، به هنگام خرید، چانه هم می زدند ولی از مقام خود برای خریدی ارزانتر استفاده نمی کردند.
🔸قطعا استفاده از رانت و مسؤلیت دولتی برای خرید جنس مرغوب تر یا زمین و خانه در جایی بهتر، جزء خط قرمز های امام بود، رهروان راستین امام هم باید از این امور بپرهیزند.
🎯 تجار و کسبه در بازار به جایگاهی تکیه زدهاند که هر آن، احتمال سقوط و انحطاط مالی و اخلاقی برای آنها وجود دارد و باید هوشیار باشند. بی جهت نیست که امام(ع) فرموده اند:
🔸بازار، خانه سهو و فراموشی است(یاد خدا فراموش می شود)، پس کسی که در آن یک بار تسبیح خدا گوید، برای او یک میلیون حسنه مینویسند!
🎯امام در بازدید ها راه رسیدن به بازار سالم را این طور بیان می کردند، پرهیز از دروغ ، امتناع از سوگند در داد و ستد، راضی به حق خود بودن ، توزین درست و عادلانه و ...
🔸🔸 1- احمد بن حنبل، فضایل الصحابة، ج 1، ص 528، روایت 878.
https://eitaa.com/e_beman
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀فرازی از #خطبه_۱۳۱
🍀#فلسفه_حکومت_اسلامی
💞امیرمومنان فرمودند:💞
✅اللهم انک تعلم انه لم یکن الذی کان منامنافسة فی سلطان
✅💞خدایا💞
✅تو میدانی که جنگ و درگیری ما برای بدست آوردن قدرت و حکومت و دنیا و ثروت نبود
✅بلکه میخواستیم #_نشانه_های_حق_و_دین تو را به جایگاه خویش برگردانیم.
✅و در سرزمین های تو اصلاح را ظاهر کنیم
✅تابندگان ستمدیده ات در أمن و أمان زندگی کنند
✅وقوانین و مقررات فراموش شده تو بار دیگر اجراء گردد
🔷تدوین :مرتضوی نژاد
https://eitaa.com/e_beman
حتما باید از دولت به عنوان خط مقدم ایستادگی مقابل فشار دشمن حمایت کرد و قوای دیگر باید بر این امر اهتمام داشته باشند؛ اما نه درباره خطاها و اشتباهات.آقای جهانگیری میگوید «در جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران سه قوه تصریح شد تصویب FATF در مجلس از نیازهای ضروری کشور است». آیا این شورا، روابط عمومی وزارت خارجه است؟ قرار است در آن شورا تدابیر اقتصادی درونزا اتخاذ شود یا بیتوجه به عبرتهای اجرای یکطرفه برجام و دو سال همکاری زیانبار با FATF ، دوباره درس عبرت شویم؟ نقشه غرب، چنانکه در آخرین بیانیه FATF هم دیده میشود، هُل دادن ایران به وادی انتظار، معطلی و روزمرگی، و جا ماندن از پویش پیشرفت است. آنها میخواهند ما را در وضعیت «تعلیق و استثنا» نگه دارند؛ همان که در برجام برخلاف معاهده NPT انجام دادند. اعتراف نیکی هیلی سفیر آمریکا در سازمان ملل گویاست؛ «در راستای سیاست مرد دیوانه، همواره ترامپ را تند مزاج، ترسناک و غیرقابل پیشبینی به تصویر میکشیدم تا رقبا خواست ما را بپذیرند». آمریکا یقین دارد تحریم در ایران اثر نمیکند. آنها به انواع شگردهای خودتحریمی از داخل امید بستهاند.
محمد ایمانی
امیدواریم عمق استراتژی خودمان را به جای سواحل مدیترانه در جامعه خودمان جستجو کنیم. وَ لا يَحْزُنْكَ الَّذينَ يُسارِعُونَ فِي الْكُفْرِ إِنَّهُمْ لَنْ يَضُرُّوا اللَّهَ شَيْئاً يُريدُ اللَّهُ أَلاَّ يَجْعَلَ لَهُمْ حَظًّا فِي الْآخِرَةِ وَ لَهُمْ عَذابٌ عَظيمٌ (176/ آل عمران) https://eitaa.com/e_beman